Rüyada Eşini Görmek

Rüyada eşini görmek rüya sahibinin eşi ile mutlu, huzurlu, bereketli bir ömür geçireceği, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağı manasına gelir. Rüyasında eşini gören kişinin aile huzurunu yakalayacağına, hayırlı bol kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada Eşini Aldattığını Görmek

Rüyada eşini aldattığını görmek rüya sahibinin çevresindeki bir kişinin onun dedikodusunu yapıp arkasından iş çevireceğine, rüya sahibiyle o kişi arasında büyük anlaşmazlıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada Eşini Hamile Görmek

Rüyada eşini hamile görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hayırlı bol kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda sevindirici haberler alacağına delalet eder.

Rüyada Eşini Mutlu Görmek

Rüyada eşini mutlu görmek rüya sahibinin eşi ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile huzurunun bozulmayacağına ve rüya sahibinin çok emek sarf ettiği bir işten karşılığını alacağına delalet eder. (Bkz. Mutluluk)

Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Rüyada eşini başkasıyla görmek rüya sahibinin eşi ile yaşadığı sorunların son bulacağına, eşiyle birlikte mutlu bir yaşam süreceğine ve işlerinin yolunda gideceğine delalet eder. (Bkz. Sevdiğini Başkasıyla)

Rüyada Eşini Öldürdüğünü Görmek

Rüyada eşini öldürdüğünü görmek rüya sahibinin uzun süre kendine dert ettiği sıkıntılardan kurtulacağı, sağlıklı günlere ve bol kazanca sahip olacağı manasına gelir.

Rüyada Eşini Hasta Görmek

Rüyada eşini hasta görmek rüya sahibinin ruhsal olarak sıkıntı ve psikolojik rahatsızlık çekeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada Eşini Sarhoş Görmek

Rüyada eşini sarhoş görmek rüya sahibinin zaferler ve üstün başarılar elde edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çalışma hayatının kolaylaşacağına ve rüya sahibinin bir süre üzüntü ve kederden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada Eşini Ağlarken Görmek

Rüyada eşini ağlarken görmek rüya sahibinin eşiyle arasındaki sorunları çözeceği, onunla beraber aile saadetini tesis edeceği ve rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağı manasına gelir. (Bkz. Ağlayan Kimse)

Rüyada Eşini Öfkeli Görmek

Rüyada eşini öfkeli görmek rüya sahibinin uzun zamandır kavuşmak istediği bir mertebeye getirileceğine, iş hayatında saygınlık kazanacağına ve bol kazançlar elde edeceğine işaret eder. (Bkz. Öfke)

Rüyada Eşini Üzgün Görmek

Rüyada eşini üzgün görmek rüya sahibinin iyi giden hayatının birden bozulacağına, kötü haberler alacağına ve aile saadetinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada Eşini Hapiste Görmek

Rüyada eşini hapiste görmek rüya sahibinin ve ailesinin maddi sıkıntılar çekeceğine, güzel giden hayatının bir kararla bozulacağına ve kötüye gideceğine delalet eder. (Bkz. Hapis)

Rüyada Eşini Gelinlikle Görmek

Rüyada eşini gelinlikle görmek rüya sahibinin hayat standartlarının yükseleceğine, yakın zamanda mutlu haberler alacağına yorulur. Ayrıca hayırlı ve temiz bir kız evlada sahip olacağı manasına gelir. (Bkz. Gelinlik)

Rüyada Eşini Uyurken Görmek

Rüyada eşini uyurken görmek rüya sahibinin dualarının kabul olacağına, uzun zamandır beklediği hayırlı bir işin gerçekleşeceğine ve rüya sahibinin evinden huzurun eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada Eşini Sakallı Görmek

Rüyada eşini sakallı görmek rüya sahibinin sağlığının ve düzenin bir süreliğine bozulacağına veyahut işinde başarısızlıklar yaşayacağına delalet eder. (Bkz. Kırmızı Sakal)

Rüyada Eşini Yatakta Görmek

Rüyada eşini yatakta görmek rüya sahibinin yakın zamanda büyük paralar kazanacağına, şan şöhret sahibi olacağına ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder. (Bkz. Cibinlik)

Rüyada Eşini Cezaevinde Görmek

Rüyada eşini cezaevinde görmek rüya sahibinin maddi sıkıntılar yaşayacağına, bir yakınından alacağı üzücü bir haber nedeniyle bir dönem mutsuz ve hüzünlü günler geçireceğine delalet eder. (Bkz. Cezaevi)


Rüyada Eşini Çıplak Görmek Diyanet

Rüyada eşini çıplak görmek diyanet yorumuna göre, gerçek hayatta eşinizle birlikte zenginlik getirecek işlere gireşeceğinizin habercisidir. Olumsuz anlamda da hane içinde birbirinizden bir şeyler sakladığınıza delalet eder. Yeni bir çok olumlu haberin geleceği ve bu haberlerin sonunda yeni gelişmelerin oluşması da rüyada eşini çıplak görmek ne demek sorgusuna cevap niteliğindedir. 

Rüyada Ölmüş Eşini Görmek

Genel anlamda rüyada ölmüş eşini görmek, gerçek hayatta da eşiniz vefat ettiyse sizden dua beklediğine yorulur. Rüyada ölmüş kocanızı gördüyseniz, evinizde sizi sıkıntıya sokan durumların çözüleceğine işarettir. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızla yaşadığınız bazı anlaşmazlıklarda uzlaşacağınız anlamına da gelir. 

Rüyada ölmüş eşini görmek ve konuşmak, beklenmedik bir anda alacağınız mutlu haberleri müjdeler. Bir diğer rivayete göre de olumsuz olarak nitelendirilir ve art niyetli kimseler tarafından başınıza gelecek üzücü olaylara işaret eder. Rüyada ölmüş eşinizi diri gördüyseniz, bilinçaltının dışa vurumu olarak görülür ve eşinize karşı özlem duyduğunuzu gösterir. Son dönemde aklınızdan çıkmadığının göstergesidir. (Bkz. Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri)

Rüyada ölmüş karısını görmek ise aile içerisinde sıkıntılı tartışmalara gireceğinize delalet eder. Bunun sonucunda yakın çevrenizle aranıza soğukluk gireceği anlamına gelir. Rüyada rahmetli eşini görmek tabiri, bilinçaltı rüyalar arasında sayılır ve eşinizin eksikliğini son dönemde çok fazla hissettiğinizi gösterir.

Rüyada Eşini Ölmüş Görmek

Olumsuz bir his yaşatsa da rüyada eşini ölmüş görmek, tam aksine uzun bir ömür ve mutlu bir geleceği simgeler. Eşinizle evlilik hayatınızda çok büyük sıkıntılar yaşamayacağınıza alamet eder. Rüyada eşini tabutta görmek tabiri ise güçlü bir kimseyle yeni ortaklıklar yapacağınızın habercisidir. İşlerinize istediğiniz gibi başlayacağınız ve ilerleyeceğiniz anlamına gelir. Rüyada Kocasını Görmek Diyanet

Rüyada kocasını görmek diyanet yorumu, sevinç dolacağınız haberlerin kapıda olduğuna işarettir. Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada kocasını görmek ne anlama gelir sorusunun cevabı da yeni işler, hayırlı haberler ve bol kazançlar olarak ifade edilir. Rüyada kocasını üzgün görmek her şeyin yolunda gittiği günlerin bir anda sekteye uğrayacağı şeklinde tabir edilir. Her şeyin tam tersine döneceğine yorulan olumsuz bir rüyadır.

Rüyada Eşinin Evlendiğini Görmek Diyanet

Rüyada eşinin evlendiğini görmek diyanet yorumunda, eğer sizinleyse ailenizde mutluluğun ve bağlılığın hakim olacağına yorulur. Başka biriyle evleniyorsa maddi sıkıntılardan kurtularak her şeyin normale döneceğine işarettir. Rüyada eşinizin evleneceğini gördüyseniz içinizde yaşadığınız korkuları ve kaygıları yavaş yavaş atacağınız manasına gelir. Her şeyi kafanıza takmamanız gerektiğinin farkına varmanızı sağlar. Rüyada eşinizi evli gördüyseniz, son dönemde eşinizle aranızda geçen bazı sorunların son bulacağına işarettir. Güven ve aşk dolu günlerin habercisidir.

Rüyada Eşini Görmek İmam Nablusi

Rüyada eşini görmek İmam Nablusi yorumuna göre, sıkıntıların tamamen geride kalacağına yorulur. Bunun yanında mutlu haberlerle hane içinde yaşanacak hareketliliklere rivayet eder. 

Rüyada Eşinin Cinsel Organını Görmek

Rüyada eşinin cinsel organını görmek yorumu cinsiyete göre değişiklik göstermektedir. Eğer rüyayı erkek gördüyse yakın dost tarafından uğranacak ihanete ve düşmanlığa yorulur. Eğer kadın gördüyse yeni başarılar elde etmeye ve saygınlık kazanmaya işaret eder. 

Rüyada Eşini Banyoda Görmek

Rüyada eşinizi banyoda gördüyseniz eşinizin size yansıtmadığı bir derdinin olduğunu simgeler. Bu dertleri atmaya ihtiyacı olduğu manasına da gelir. Rüyada eşinizi bornozla gördüyseniz, maddi anlamda ve aile hayatı anlamında çok şanslı günler geçireceğiniz anlamına gelir. İş hayatınızda birçok tecrübe edineceğinize işarettir. 

Rüyada Eşini Dövdüğünü Görmek

Rüyada eşini dövdüğünü görmek, çalışma hayatınızda birtakım sorunların meydana geleceğine ve başınızın ağrıyacağına işaret eder. 

Rüyada Eşini Hamile Görmek İslami

Rüyada eşini hamile görmek islami yorumu, mal varlığınızın gitgide artacağına ve katlanacağına yorulur. Sayılan ve övgüler alan bir mevkiye ulaşacağınızı gösterir. 

Rüyada Eşinin Öldürüldüğünü Görmek

Rüyada eşinizin öldürüldüğünü gördüyseniz olumsuz hissettirse de aslında hayırlı haberleri simgeleyen olumlu bir rüyadır. Rüyada eşinizin öldüğünü görmek de aynı anlamda yorumlanır. (Bkz. Vurulmak)

Rüyada eşinizin vurulduğunu görmek, gerçek hayatta eşinizin mutlu bir haberle sevinç gözyaşları dökeceği anlamına gelir. Rüyada eşinizi vurduğunuzu gördüyseniz, çalışma hayatınızda zor günlerin sizi beklediğini haber verir. Aynı zamanda bu zor günlere karşı sabırlı olacağınızı da gösterir. 

Rüyada Eşinin İntiharını Görmek

Rüyada eşinin intiharını görmek, son zamanlarda ters giden bütün konuların bir anda olumluya döneceğine işaret eder. Olumsuz olarak da mutluluğunuza dem vurmaya çalışan kişilerle karşılacağınıza delalet eder.

Rüyada Eşini Hastanede Görmek

Rüyada eşinizi hastanede gördüyseniz, ikili ilişkilerinizde olumlu yönde ilerleyeceğinize yorulur. Bunun yanında hane içinde bir hasta varsa şifa bulunacağına alamet eder. (Bkz. Hastane)

Rüyada Eski Eşini Görmek Ne Demek

Rüyada eski eşini görmek, bereket ve şans simgesi olarak nitelendirilir. Hayatınızda yeni değişiklere gireceğinize ve iyi yönde dönüşler alacağınıza işarettir. 

Rüyada Eşinin İşediğini Görmek

Rüyada eşinizin işediğini gördüyseniz, kafanızda planladığınız bazı şeyleri uygulamaya yönelik araştırmalar yapacağınıza alamet eder. Rüyada eşinizi tuvalette gördüyseniz, hayatınızda yaşadığınız sıkıntılı dönemlerin tekrarlanmamak üzere son bulacağına yorulur. (Bkz. İşemek)

Rüyada Eşini Arzuladığını Görmek

Rüyada eşinizi arzuladığınızı gördüyseniz, adımda bulunacağınız işlerle üne kavuşacağınıza ve kendinizden söz ettireceğinize işaret eder. Ve ailenizin bu konuda size büyük destek çıkacağını gösterir. 

Rüyada Eşini Kel Görmek

Rüyada eşini kel görmek, hayatınızda hep başarılar kazanacağınız yönünde tabir edilir. Bu başarılardan dolayı ailenizin sizden gururla bahsedeceği günlere yorulur. Mutlu ve huzur dolu zamanları müjdeler.

Rüyada Eşinin Gittiğini Görmek

Rüyanızda eşinizin gittiğini gördüyseniz, ikili ilişkilerde anlaşmazlıkların meydana geleceğine ve çözüme çok zor kavuşulacağına işarettir. Genel anlamıyla huzursuzluk olarak nitelendirilen rüyalardandır. 

Rüyada Eşinin Zayıfladığını Görmek

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek, gerçek hayatta eşinizin başına birtakım felaketlerin geleceğine delalet eder. Hane içerisinde huzursuz günlerin yaşanacağını gösterir. Rüyanızda eşinizi zayıflamış gördüyseniz, bulunan ufak borçlarınızın daha da artacağına yorulur. Bu sebeple yoğun bir çalışma hayatınızın olacağı anlamına gelir. (Bkz. Zayıflamak)

Rüyada Eşini Öptüğünü Görmek

Rüyada eşinizi öptüğünüzü gördüyseniz, önümüzdeki günlerde aile bağlarınızın kuvvetleneceğine işaret eder. Birlikte vakit geçireceğiniz günlerin habercisidir. Keyifli ve mutlu zamanların sizi beklediğine yorulur. 

Rüyada Eşini Asker Görmek

Rüyada eşini asker görmek, içinizden çok isteyerek ettiğiniz duaların karşılığını bulacağınızı gösterir ve olumlu rüyalardan sayılır. Rüyada eşinizi üniformalı gördüyseniz, garantici bir kimliğe bürünerek adım atacağınız her konuyu enine boyuna araştıracağınızı gösterir. Disiplinli bir yaşam tarzı benimseyeceğinize işaret eder. 

Rüyada Birinin Eşini Aldattığını Görmek

Rüyada birinin eşini aldattığını görmek, çevrede gelişen kötü olayların etkisinde kaldığınıza ve derin yaralar aldığınıza yorulur. Bu sebeple yakın çevrenizden destek göreceğinize işaret eder. Rüyada eşinizi aldattığınızı görmek de atacağınız birtakım adımların size geri dönüşünden tatmin olmayacağınıza ve keyfinizin bozulacağına yorulur.

Rüyada Eşinin Oynadığını Görmek

Rüyada eşinin oynadığını görmek, kalabalık ortamlarda keyifli vakitler geçireceğinizin habercisidir. Olumsuz olarak da değer verdiğiniz kişilerin size karşı tavırlarının kötü yönde değişeceğine yorulur. Bu kişilerden uzaklaşacağınız manasını taşır. 

Rüyada Eşini Yaralanmış Görmek

Rüyada eşini yaralanmış görmek, gerçek hayatta eşinizin üzüleceği ve etkileneceği olayların meydana geleceğine işaret eder. Bunun yanında sizin bu olayları çözeceğinize ve her şeyi eski haline getirmek için çaba sarf edeceğinize alamet eder. (Bkz. Yaralanmak)

Rüyada Eşini Kardeşiyle Görmek

Rüyada eşinizi kardeşiyle gördüyseniz, eşinizin yakın çevresiyle bir araya gelerek vakit geçireceğiniz ve yeni haberler duyacağanız anlamına gelir. Ayrıca çevrenizden birinin desteği ile ulaşmak istediğiniz kazanca biraz daha yaklaşacağınıza işarettir.


Rüyada Eşini Bıyıklı Görmek

Rüyada eşini bıyıklı görmek, son dönemde birtakım sorunlardan dolayı kırdığınız kişilerin gönlünü almanız gerektiğine işaret eder. Bu sayede çevrenizden takdir göreceğiniz ve övgüler alacağınız anlamına gelir. Bıyık)

Rüyada Eşini Kıskandığını Görmek

Rüyada eşinizi kıskandığınızı gördüyseniz gerçek hayatta hayat arkadaşınızla aranızı bozmak isteyen birilerinin olduğunun uyarıcısıdır. Yakın çevrenizde ara bozucu kişilerin dolaştığına yorulur. Ancak bu kişilerin gerçek yüzlerini tüm yönleriyle göreceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Eşini Genç Görmek

Rüyada eşini genç görmek, eşinizle aranızdaki bağların gitgide daha çok kuvvetleneceğine, aile içinde keyifli vakitler geçireceğinize işarettir. Bunun yanında iş hayatınızda yükselmek adına birinden destek alacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Eşini Yatarken Görmek

Rüyada eşini yatarken görmek, uzun zamandır üzerinizde olan yüklerden kurtularak hafifleyeceğinize yorulur. Yaşadığınız bazı kırgınlıklara artık aldırış etmeyeceğinizi gösterir. Eski dostlarınızla sorunlarınızın çözüleceğinin habercisi olarak görülür. (Bkz. Yatmak)

Rüyada Eşinin Fotoğrafını Görmek

Rüyada eşinizin fotoğrafını gördüyseniz, son dönemde yaşadığınız sıkıntılı dönemleri atlatarak kazanç elde edeceğinize işaret eder. Tüm işlerinizin yolunda gideceğine ve hataya düşmeyeceğinize yorulur. 

Rüyada Eşini Kıllı Görmek

Olumsuz yorumlanan rüyalardan olan rüyada eşini kıllı görmek, genel anlamda çoğu işte ilerleme kaydedemeyeceğinize alamettir. Bu sebepten dolayı uykularınızın kaçacağına ve stresli bir dönemin sizi beklediğine işarettir. (Bkz. Bacakta Kıl)

Rüyada Eşini Kusarken Görmek

Rüyada eşini kusarken görmek, tüm sıkıntıların son bulacağına işaret eder. İpleri elinize alacağınız günlerin müjdeleyicisi olarak yorumlanır. Bol kazançlı işlere risk alarak adım atacağınız anlamına gelir. (Bkz. Kusmak)

Rüyada Eşini Alkollü Görmek

Rüyada eşinizi alkollü gördüyseniz, gerçek hayatta eşinizin hata yapmaya eğilimli olduğuna delalet eder. Sorumluluk almadan geçireceği günlerin işaretidir. Bazı hatalar yapacağına ve pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada Eşini Yaşlanmış Görmek

Rüyada eşini yaşlanmış görmek, hasret duyduğunuz bir yakınınızın ziyarete geleceğine yorulur. Bunun dışında çevrenizde tehlike altında olduğunuz durumların farkına varıp müdahale etmeniz gerektiği konusunda bir uyarı olarak görülür. (Bkz. İhtiyar)

Rüyada Eşinin Çocuğunu Görmek

Rüyada eşinin çocuğunu görmek, çevrenizde sizin için söylenen şeylere kafanızın takılacağına ve üzüntü çekeceğinize delalettir. Rüyada eşinin oğlunu görmek de ettiğiniz duaların bereketiyle birlikte karşılık bulacağı şeklinde yorumlanır. Çocuğunu Kaybetmek)

Rüyada Eşinin Çalıştığını Görmek

Rüyada eşinizin çalıştığını gördüyseniz, gerçek hayatta da yoğun tempolu bir çalışma hayatı geçireceğiniz anlamına gelir. Önemli işlere öncülük ederek iyi yerlere geleceğinizi ve saygınlık kazanacağınızı simgeler. (Bkz. Çalışmak)

Rüyada Ruh Eşini Görmek

Rüyada ruh eşini görmek, hayat boyu art niyetli insanların çabalarını boşa çıkaracağınıza ve mantıklı hareket edeceğinize yorulur. Her zaman planlı biri olarak hayatınızı sürdüreceğinizi gösterir. Disiplinli ve sorumluluk sahibi biri olacağınız şeklinde nitelendirilir. 

Rüyada Eşini İçkili Görmek

Rüyada eşinizi içkili gördüyseniz, yakın zamanda eşinizin kötü huylarından arınacağına alamet eder. Rüyada eşini sarhoş görmek diyanet yorumu ise bazı konularda korku duyacağınız gelişmelerin ve telaşlanacağınızın işaretidir. (Bkz. Rakı)

Rüyada Eşini Sevgilisiyle Görmek

Rüyada eşini sevgilisiyle görmek, hayatta bazı konulara karşı olan net tavırlarınızın, yaşayacağınız olaylardan sonra değişiklik göstereceğine alamet eder. Birtakım olumsuzluklardan dolayı gelecek kaygısı yaşayacağınız şeklinde de yorumlanır. Sevdiğini Başkasıyla Görmek)

Rüyada Eşini Sıkıntılı Görmek

Rüyada eşini sıkıntılı görmek, gerçek hayatta da birtakım sorunlarla başa çıkmak durumunda kalacağınıza alamettir. Rüyada eşini mutsuz görmek ise olumlu yönde gelişmeler yaşanacağına ve sonrasında her şeyin tersine döneceğine yorulur. (Bkz. İç Sıkıntısı)

Rüyada Eşini Yüzerken Görmek

Rüyada eşini yüzerken görmek, hane içinde her zaman bolluk ve bereket olacağına yorulur. Aynı zamanda çevrenizdeki insanların sorunlarının çabucak çözülmesine yardımcı olacağınıza işaret eder. Gerçekleşmesini istediğiniz çoğu şeye zahmet göstermeden ulaşacağınız anlamına da gelir. (Bkz. Yüzmek)

Eşini Görmek 

“Rüyada Eşini Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Annem rüyasında babamın vefatına baş sağlığına taziyeye gelen insanları görmüş sonra sen yatağına git diyorlar annem gidip uyumuş sonra uyaniyor rüya içinde rüya görerek sırtı dönük çıplak halde babamı
    görmüş sen ölmüştün diyim diyor içinden o sırada gerçekten uyanıyor. Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum inşALLAH

  2. Rüyada başka bir yere taşınmıştık ama eşyalrımız diyer evde kalmıştı gidip getirmek için evin kapısını açtığım zaman birisi taşın mıştı o eve ama eşyalarımı o kullanıyordu batanyemi çocuğun ustundeydi çocuk uyuyordu ve çok uzuluyordum benim herşeyimi o kullanıyordu ağlıyordum komşuma gidiyordum ve eski evime taşınan o kadını konuşuyordum komşumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir