Rüyada Sarhoş Görmek

Rüyada sarhoş olduğunu görmek; üzüntü ve kedere, sevinç içinde varlıklı yaşamaya yahut devlet ve saltanata işarettir.

Rüyada sarhoş olup üstünü başını yırttığını görmek, nimet ve varlıktan azmaya; şarapla sarhoş olmak, haram mala; korku içinde olan birinin kendini sarhoş görmesi, hayra işarettir.

Rüyada sarhoş olmadığı halde sarhoşmuş gibi davranmak, olmayan şeyi kendinde var göstermeye yahut töhmet ve belaya; rüya sahibi salih biri ise Allah aşkına ve gönül sarhoşluğuna delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Sarhoşluk Veren Şeyler, Sarhoşluk)

Rüyada sarhoş olan birini görmek ne anlama gelir: İşlerinin kötü gitmesi, aileniz içinde huzursuzluğa neden olacak demektir. Kişinin düşüncesizce kendisine zarar vereceğine işarettir.

Rüyasında sarhoş olduğunu gören haram mal kazanır. Kirmani’ye göre; bir içki içmediği halde sarhoş olduğunu gören, şiddetli bir korkuya düşer ve malı eksilir. İçki içerek sarhoş olduğunu gören işlerinde zorluk çeker.

Rüyasında sarhoş olduğunu gören kimse, düşüncesizce hareket ederek kendine zarar verecektir. Yine sarhoş olduğunu gören, kafasız ve kötü biri tarafında zarara uğrayabilir.

Rüyada sarhoş görmek nedir; işlerin bozulacağına, bir korku yaşayacağına, bazı yorumculara göre ise haram mal elde etmeye, zarara uğramaya delalet eder.

Rüyada içki içtiğini görmek, yanlış davranışlar yüzünden çıkmaza girip işlerin bozulmasına işarettir.

Sarhoş

“Rüyada Sarhoş Görmek” üzerine 4 yorum

    1. Başkasının sarhoş olduğunu görmek, o kişinin zarara uğrayacağı makam sahibi ise aşağılanacağı, itibarının azalacağı, sarhoş kişiyle kavga etmek o kişiyle bir husumetinin olduğu ve o kişiye karşı itibarının artacağına işarettir. Düşmanlarının olduğunu ve sırlarını kimseye söylememesi gerektiğine işarettir?

  1. Rüyamda birlikte olduğum kişinin sarhoş olduğunu gördüm, kolumda. Güya bir yere gidip bir şey alacakmışız ama kafası iyi olduğu için onu bırakıp ben gidiyorum ve öğleki acayip yağmur yağıyordu, ıslandık ikimizde. Bunun anlamı nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.

  2. Kendi evimde tanıdığım bir kızı gördüm “Sana geldim” dedi. Bana yakınlık gösterdi, ona dokundum ve onu dudağından öptüm fakat daha sonra kızı evimin içinde başkasıyla cinsel ilişkiye girerken gördüm (avret yerlerini de gördüm.) Sonra onlara bağırdım küçük bir çocuk onları seyrediyordu (seyreden sözde benim oğlum) hemen peşinden kızla ilişkiye giren çocuğu camide sarhoş gördüm. Cemaatle birlikte onu ayıpladık. Tabirini rica etsem.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir