Rüyada Sarhoşluk Görmek

Rüyada sarhoş olmak, maddi sıkıntının işaretidir. Bu rüya, kendinize hakim olamadığınızın da işaretidir.

Rüyada kendisini sarhoş görmek, üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada sarhoş olmak, fazla sevinmek ile beraber nimet ve amelin çokluğuna işarettir. Rüyada sarhoşluk eğer hurma ve üzümden olursa, herhalde devlet ve saltanata işarettir.

Bir kimse rüyada sarhoş olsa ve üzerindeki elbisesini yırtarsa, o kimsenin nimet ve ikbalinin genişliği sebebiyle bunu hazmedemeyerek azmasına ve nimetlere tahammül edememesine işarettir. Şarap içtiğini ve sarhoş olduğunu gören kimseye haram mal gelir. Sarhoşluk eğer şaraptan olursa, mal ve mülktür. Şaraptan başka bir şeyle meydana gelen sarhoşluk, sarhoşluk nispetinde şiddetli bir korkudur. 

Rüyada sarhoş olmak tabiri, erkek ve kadın için aşağılanmalarına işarettir. Çünkü sarhoşluk, cahilliğe ve işsizliğe işarettir. Rüyadaki sarhoşluk, korku içinde bulunan kimse için hayra işarettir. 

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Alkolik, İçki

Rüyada sarhoş olmadığı halde kendisine sarhoşluk süsü vermek, kendisinde bulunmayan bir meziyetin kendisinde olduğunu iddia etmeye işarettir. Bazen bu rüya, rüya sahibine bir töhmet ve belanın inmesine ve bundan şaşarak dehşete düşmesine işarettir. Eğer rüyayı gören salih birisi ise Allah (C.C.)’a aşk ve muhabbetinden ötürü vecde gelir ve gönül sarhoşluğuna erer.

Sarhoşluk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir