Rüyada Hamile Görmek

Rüyada hamile bir kimse ile karşılaşmak, iş yerinizde veya aile içinde sizi bazı süprizlerin beklediğine; kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediğiniz önemli bir işin hakikat olacağına veya müjdeli bir haber alacağınıza işarettir. Rüyada hamile olduğunuzu ve sağlıklı bir doğum yaptığınızı görmek, niyetlendiğiniz işin hayırlı bir şekilde başlayacağına işaret eder.

Ayrıca Bakınız: Başkasını Hamile Görmek, Hamile Kadın, Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada menopozlu birinin hamile olduğunu görmek, olmayacağını düşündüğünüz bir şeyin bir anda oluvereceğinin habercisidir. Rüyada erkek birini hamile görmek, bir kişiye çok kızacağınıza ve o kişinin yaptığı şeylere tahammülünün azalacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada çocuğu olan bir kişinin kendini hamile olarak görmesi, yeni bir çocuk yapmaya niyetlendiğine veya ailesindeki kişilerin bu tarz baskıları olacağı şeklinde yorulur.

Rüyasında hamile olduğunu gören şayet erkek ise bu onun için sıkıntı ve iş konusunda meşakkatli işlerle yüz yüze gelmeye işaret eder. Rüyada erkek birinin karısını hamile olarak görmesi, eğer niyetlilerse bir bebeklerinin olacağına işaret eder. Rüyada hamile olduğunu gören kişi küçük bir kız çocuğu ise, aniden yakınlardan ve komşularından birinin  hamile olduğunu öğrenir. Rüyada hamile olduğunu gören kişi aynı rüyada doğum sancısı çekiyorsa, başındaki bir sıkıntıdan biraz da olsa acı çekerek bir çırpıda kurtulur.

Hamile

“Rüyada Hamile Görmek” üzerine 58 yorum

  1. Rüyamda hamile olduğumu ve ikiz olduklarını görüyorum. Ayrıldığım insandan hamile kalmışım. Doğuramayacağım için çok üzülüyorum. Bu arada yorumunuzu kolaylaştırmak adına söylüyorum gerçekten ayrıyım ve bu kişinin çocuğu olmuyor. Tüp bebek olursa oluyor ancak sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum.

    1. Merhaba, ben 4 aylık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum. Rüyamda başkasının erkek bebeğini kucağıma alıyorum, bir süre sonra evde olup doğum sancısı çektiğimi görüyorum. Anlamı nedir?

  2. Rüyamda annemi hamile olarak gördüm ve gerçek hayatta bu mümkün değil çünkü annem menopoza girdi ve anneme isterse bebeği aldırabileceğini söylüyordum ama günahını hatırlatıyordum. Anlamı nedir?

    1. Rüyada annenizin menopozlu olduğu halde hamile olduğunu görmeniz annenizin bir dileğinin kabul olacağına işarettir. Annenizin bu dileği sizinle ilgilidir, bebeği aldırmak konusunda ona bu işin günahını hatırlatmak da annenizin hayırlısıysa olsun duasının hayır olacak şekilde gerçekleşeceğinin habercisidir.

  3. 5 yıldır dulum yani evli değilim. Rüyamda hamileyim karnım çok büyük, doğum sancılarım tutmuş acıyı gerçekten yaşadım feryat figan ediyorum.  Başımda 5 yıl önce ölmüş annem de var benimle konuşuyordu hemşire de var dayanamıyorum “ Beni kesip sezeryan yapın diyorum.”  “Olmaz normal olacak diyorlar.”  Masaya yatırdılar, doğum olmadan uyandım. Lütfen acil yorumlar mısınız? Bu rüyayı bu sabah ezandan sonra gördüm bilginize.

    1. Güneş doğduk tan sonra ben kendim menopozum. Kendimi hamile gördüm. Acaba yorumu nedir? 2 tane çocuğum var.

    1. Kızınızın bir derdi var. İç dünyasında büyütüyor. Zamanı gelince yükünden kurtulup rahatlayacaktır.

  4. Tanımadığın hamile birinin karnını dinlemek ve çocuğun tekme attığını hissetmek, ne demek?

  5. Rüyamda hamile olduğumu gördüm ama evli değilim. Rüyamda aynı şekilde, evli değildim ama hamileydim, anlamadım. Allah hayra yorumlasın.

    1. Rüya sembolik. Bekar olmanız bunun delilidir. Sembolik manasıyla rüyanız gösteriyor ki iç dünyanızda büyüttüğünüz bir derdiniz var. Zamanı gelince yükünüzden kurtulup rahatlayacaksınız. Veya sürprizlere gebe bir kişiliksiniz. Potansiyelleriniz açığa çıkmaya hazırlar demektir.

  6. Rüyamda hamileyim ve karnım 6 aylık kadarmış. Bebek karnımda oynuyor, hareket ediyor ve ben onu gerçekten hissetim. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  7. Gece uyurken gözümü açtığımda eşimle aramda sırtı bana dönük, hamile bir kadın yatıyordu. Yüzü eşime dönüktü ama simsiyahtı elbisesi ve soru işareti şeklinde kıvrılmıştı, bebeği ölmüştü sanki. Çok ama çok nadir rüya hatırlarım. Bu sanki gerçekti. Bir yorum olabilir miyim, acaba? Teşekkürler.

  8. Rüyamda eltimin hamile olduğunu görüyorum ve onu hamile bırakanın da kocam olduğunu görüyorum. Kocam eltimi bizim evimize getiriyor ve ben hiç tepki vermiyorum. Birlikte yaşamaya başlıyoruz ve kocamın hep onu kolladığını görüyorum. Gezmeye çıkıyoruz ve bir kiliseye giriyorum, her yer altın kaplamaymış. Üst kata çıkan merdivenleri altın kaplama, dua edilen yerde bazı yerler altın kaplama. Rahibi görüyorum, dua eden insanları görüyorum ve onları rahatsız ettiğimi düşünüp ellerimi göğüs hizamda birleştirip eğilerek geri geri çıkıyorum ama kiliseye de daha önceden gitmişim ve rahibi de tanıyormuşum. Çarşıda geziyorum ve çarşı ortasındaki yolu boydan boya dere yatağı gibi kazmışlar ve ben gezmek için kenardan tümseklerde gezmektense dere yatağında gezmeyi daha güvenli buluyorum ve çarşı gezmeme o yolu kullanarak gidiyorum. Daha çok uzun ama şimdilik hatırladığım bu kadar.

  9. Bugün arkadaşım aradı. “Seni rüyamda hamile gördüm” dedi. Sizce anlamı nedir? (7 yıldır bebeğim olmuyor. Tedavi görüyorum. )

  10. Ben 8 aylık evliyim. Çok bebek istiyorum ama olmuyor. Bugün rüyamda kilolu bir erkek bebeğim olmuş, 3 aylık falan var. Üstünde de mavi pijama var. Kucağımda ağladı, yatırdım, ağzına emzik verdim ve uyudu. Sonra eşim geldi. “Bak oğlum baban geldi” falan diyorum. Adını da Berke İsmail koymuşum. Eltim de “Hasan Hüseyin” koy diyor. Bu ne anlama geliyor? Sizce hamile miyim?

  11. Rüyamda kendimini ve eşimi aynı anda hamile olarak gördüm. Yorumlarınızı bekliyorum.

  12. Rüyamda annem de ben de hamile kalıyoruz. Ama annemin, babamın bundan haberi yok. Yani benim hamileliğim, evlilik dışı oluyor ve ben daha 16 yaşında bekar bir kızım. Ayrıca rüyamda kimden hamile kaldığımı da bilmiyorum. Annemle de aynı anda doğum sancısı çekiyoruz. Tabi benim doğumdan kimsenin haberi olmuyor. Ben kendi başıma doğum yaparken de göbeğimin üzerinde bir bıçak görüyorum. Daha sonra uyanıyorum, zaten. Bu rüyayı nasıl yorumlarsınız?

  13. Merhaba. Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm. Hastaneye gidiyoruz ve suyum geliyor. Bekliyorum. Oturuyorum, kalkıyorum, bekliyorum. Suyum yataklara bulaşıyor. Sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum.

  14. Rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ama daha sonra karnımın şişliği yavaş yavaş inmeye başladı. Nişanlı bir bayanım. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.

  15. Ben nişanlı bir kızım ve rüyamda bir kız çocuğuna hamile olduğumu gördüm. Annemle nişanlım kız bebeği için elbise alıp yanıma geliyorlar. Ben de daha karnımda ve çok küçük olduğunu erken kıyafet alınmaması gerektiğini söylüyorum onlara. Bu rüyanın yorumunu çok merak ediyorum ve en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

  16. Rüyamda hamile olduğumu ve sonra kürtaj yaptırdığımı (kürtaj kısmını görmüyorum) ve benden yaşça çok büyük bir adamla evli olduğumu (adamı tanıyorum ve etkilenme söz konusu değil) görüyorum. Şimdi bekarım ve hayatımda kimse yok. Yorumlarınızı bekliyorum.

  17. 7 haftalık hamileyim. 2 gün önce düşük tehlikesi olduğunu öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım. Dün gece rüyamda bebeğim düşüyordu. Rahmimden bolca pıhtılaşmış kan geldi ama rengi kırmızı değil, bordoydu. Sabırsızlıkla yorumunuzu bekliyorum.

  18. Rüyamda 3+3+3 kız arkadaşımın yani 9 arkadaşımın hamile olduklarını sırayla öğreniyorum. Sizce manası ne olabilir? Teşekkürler…

  19. Rüyamda hamileydim ama Allah tarafındandı. Karnım fazla büyük değildi. İçimde çok güzel bir duygu vardı çok mutluydum. Karnım ağrıyordu ve çalıştığım yerden bir abla kötü bir şey olabilir diye beni yine arkadaşlarımdan biriyle doktora gönderdi. Hastaneye gittik ama gittiğimiz yer evdi. Yanımda bir kaç tane kişi vardı yine doktora gelen. Kapıyı bir kadın açtı ve dedi ki “Şu an çok yoğunum. Kafam çok karışık ama (babamın adı Yusuf ) Yusuf’un torunu olacak. Yusuf dede oluyor” dedi. Ben bekarım ama bu rüyanın anlamını çözemedim, bir türlü.

  20. Merhabalar, annem rüyasında beni hamile görmüş. face’ye resim atmışım annem de face’de görmüş. Ve neden bana söylemedi diyerek üzülmüş sonra ben de “Anne ben sana sürpriz yapmak için söylemedim. Bu resmi de arkadaşlarım çok istedi diye paylaştım” demişim… Merak ettim ne demek? Aydınlatırsanız sevinirim. Bu arada 2 yıllık evliyim ve çocuğum yok.

  21. Rüyamda eşimi hamile gördüm ama çocuğun benden olmadığını da gördüm. Yorumunuzu bekliyorum.

  22. Rüyamda kocamdan hamile olduğunu söyleyen bir kadın bana geliyor “Ben Mustafa’dan hamileyim” diyor. “Benim kocamın adı değil” diyorum, kapatıyorum kapıyı yarım saat sonra kadın tekrar geliyor ve “Benim kocamın adı Mesut ben hamileyim” diyor. Şok oluyorum ama rüyanın sonu bir türlü neticelenmiyor uyanıyorum. Yorumları bekliyorum.

  23. Rüyamda hamile bir bayanı (gerçekte bekar biri) bıçaklıyordum. Hafif yaralar oluyordu. En çok yüzünde ve sızıntı şeklinde kanlar gördüm. Öfkeliydim. Yaralıyordum bu kişiyi ama kendisi rüyanın sonunda iyiydi. Bu rüyayı bana yorumlayabilir misiniz?

  24. Rüyamda doğum sancısı çekiyorum kan geliyor. Beni hastaneye götürüyorlar sancım kesiliyor. Doğum yapamadan uyandım. Bu arada menopozluyum.

  25. Rüyamda kızımın hamile olduğunu görüyorum ve kızım daha liseye gidiyor. Çok korkuyordum. Anlamı nedir?

  26. Ben rüyamda kendimi hamile gördüm. Rüyada çok sevinçliydim. Elimi karnıma koyuyordum ve bebeğin oynamasını hissediyordum. Yolda yürüyordum, yanımda eşim ve birkaç tane bayan vardı onlar da hamileydi ama onların karnı benden daha büyüktü. Güya ben yeni hamileyim karnım küçük ama bebek çok hareketliydi. Benim rüyama yorum yazar mısınız? Teşekkürler.

  27. Rüyamda şu anda hamile olan iki yakınımı gördüm. Hamilelerden biri çok hastaydı ve ben sürekli bitki otları kaynatıp ona içiriyordum. Öbür hamile olan ise bana çok yaşlı olan babaannemize hediye aldığı yüzüğü gösterip duruyordu. Ancak babaannemiz şu anda hayatta değil, rüyamda yaşıyordu. Rüyamın ne anlama geldiği hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

    1. Rüyanın sembolik olduğuna delil, oğlunuzun hamile olmasıdır. Sembolik manada rüyanız şöyle yorumlanır: Bebek, insanın rahminde büyür. Rüyada insanın hafızası da bir rahim olarak görünür. Düşüncelerimiz, niyetlerimiz, dertlerimiz bu rahimde büyüyen bebeklerdir. Bu manada oğlunuzun bir derdi veya ciddi bir niyeti var. Dile getiremiyor. Siz bunu şefkatinizle hissediyorsunuz. Oğlunuz, iç dünyasında onu büyütüyor. Zamanı gelince yükünden kurtulup rahatlayacaktır.

  28. Ben rüyamda yeğenimin hamile olduğunu gördüm ve yeğenimde bekar ve yeğenimin babası onla birlikte olmuş ve babasından hamile kalmış. Lütfen bana bu ne anlamına geldiğini söyler misiniz?

  29. Rüyamda hamilelik gördüm. Karnım biraz şişkin ama şarkıcı ozan Koçer’le birlikte olmuşum. O da karnıma dokundu, güldük öyle. Çok şaşırdım ya ağlıyordum, niçin ağladığımı bilmiyorum. Yorum atar mısınız?

  30. Benim eşim cezaevinde ve beni rüyasında hamile olarak görmüş. Acaba anlamı ne, sorabilir miyim lütfen?

  31. Rüyamda hamileyim ama hamile olduğumdan habersiz gibiyim. Daha çocuk karnıma tekme atıyor ve ben hissediyorum, çok seviniyorum.

  32. Rüyamda başkasını hamile olarak gördüm. Bana bebeği görebileceğimi söyledi. Göbeği sarkıktı. Sarkık olan göbeğini kaldırdı, bebeği gördüm kırmızı ve ölü gibi göbeğinin altında yatıyordu.

  33. Rüyamda hem annemi hem de arkadaşımı hamile gördüm. Ben 4 yıllık evliyim, çocuk istiyorum ama olmadı. Bu ayda 7 gün adetim gecikti. Bu rüya ne anlam taşımaktadır?

  34. Annemi hamile olarak gördüm. (Annemin yaşı 42, menopoz değil). Annem kız bir bebeğe hamileydi. Sizce bu neye işaret?

  35. Eşimle birazcık tartıştık 10 gündür konuşmuyoruz. Eşimin rüyamda hamile olduğunu gördüm.

  36. Ben rüyamda hamileyim karnımdaki çocuk erkek ve bütün yüz hatları belli, çok güzel bir bebek ama doğum yapmadım. Rüyada hamile olduğunu görmek sıkıntı diye biliyorum. Sizce bu gördüğüm rüya nedir?

  37. Babası bekar kızını rüyasında hamile olduğunu görüyor, bu yüzden eşinin başını defalarca duvara vuruyor, “Bunu nerden peydahladınız?” diyerek. Kızımız şu anda yatılı Kur’an kursunda.

  38. Rüyamda devasa bir su tankerine benzer cisim çekiyorum yükümün hafiflediğini hissettiğim anda arka kısmı yandan öne doğru gelmeye başlıyor durup kimin yardım etti dine bakmak için gittiğimde hamile bayan ve yanında erkek çocuğuyla bana yardım ediyor. Rüyamda eşimmiş.

  39. Rüyamda 9 aylık hamileymişim ama haberim yokmuş eşimde iş için uzak bir yerdeymiş hastaneye gittiğim de doğum yapmak üzere olduğumu öğrendim ve sezaryenle doğum yaptım kız mı erkek mi görmedim ama erkek kıyafeti giydirmişiz yani kıyafeti pembe değildi sonra emzirdim eve geldim eşimde geldi annemin evindeydik bebek düşünmüyorduk ama yine de sevinmiştim eşim yanımda olmadığı için ona tavırlıydım o çocukla pek ilgilenmedi sezaryen olduğum için dikişlere bir şey olacak diye dikkat ediyordum ama yine de geziniyordum bebek hiç ağlamadı sakin bir bebekti bebeği de çok görmedim bir kere uyurken gördüğümü hatırlıyorum acaba ne anlama geliyor

  40. Merhaba 8 buçuk aylık hamileyim teyzemin kızı rüyasında beni görmüş. Sisli bi havada uzaklara giderken görmüş. Arkamdan sessiz sessiz bağırıyormuş. Yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir