Rüyada Yılan Görmek

Rüyada yılan görmek; en genel rüya yorumuyla gizli düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine işaret eder. Şimdi bunların teker teker daha detaylı rüya tabirlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Su Yılanı, Engerek Yılanı, Panzehir

Rüyada yılan görmek ne demek: Rüya sahibinin çevresinde onun kötülüğünün isteyen bir düşmanın olduğuna delalet eder. Ayrıca sadece iyi günlerde yanında bulunan menfaatçi arkadaşlıklara da işaret eden bir rüyadır. Bazı rüya yorumcularına göre de rüyada görülen yılan maddi ve manevi yönden zor günlerin başlangıcı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada yılanı sopayla kovduğunu görmek, kişinin çevresinde bulunan kötü niyetli insanların farkına vararak onlardan kurtulacağına işarettir. Alimlerin bazısına göre de bu rüya, kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerin biteceğine ve huzurlu günlerin çok yakında olduğuna delalettir.

Rüyada zehirsiz yılan görmek, rüyayı gören kişinin eline büyük miktarda mal varlığının geçeceğine alamettir.

Rüyada bir yılan tarafında takip edildiğini görmek, arkanızdan sürekli iş çeviren kötü niyetli ve sizden nefret eden birisinin varlığına işaret eder. Rüyada siyah yılan görmek ise düşmanlarınızın sandığınızdan daha tehlikeli olduklarını gösterir. Sizin mutluluğunuzdan rahatsız olan birisinin hayatınızı alt üst edeceğine dair bir göstergedir.

Rüyada Gezinen Yılan Görmek

Rüyada etrafta dolaşan yılan görmek, yılanın zararlı ya da zararsız bir yılan olup olmadığına göre yorumlanmaktadır. Rüyada zararlı bir yılanın gezindiği görmek, bu rüya sahibi için sıkıntılı günlerin başlangıcına işarettir. Eğer gezinen yılan zararsız bir yılansa da beklenmedik bir misafirin gelerek size bir takım yardımlarda bulunacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada havada uçarak gezinen yılan görmek, ev sahibi olmaya ya da büyük bir mal varlığına delalet eder. Rüyada suyun içerisinde dolaşan yılan görmek, maddi yönden durumu iyi olan biriyle arkadaşlık kurmaya ya da mevki sahibi kişilerle aynı ortamda bulunmaya alamet eder.

Rüyada Ayakları Olan Yılan Görmek

Rüyada ayakları olan yılan görmek, rüyayı gören kişiden daha iyi bir konuma sahip olan birisinin ona karşı cephe aldığını ve sürekli olarak onu alçaltmak için uğraştığını gösterir. Rüyada ayakları olan yılanın koştuğunu görmek, kişinin içinde saklayıp da dışarıya vuramadığı sıkıntılarının olduğuna delalet eder.

Rüyada Altından Yılan Görmek

Rüyada altından yılan görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi yönden yaşadığı bütün sıkıntılarının son bulacağına ve ebedi mutluluğa kavuşacağına işaret eder. Ayrıca iş hayatında büyük atılımlar yaparak çok üst makamlara erişmek şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada altından yılanı elinde tutmak, rüyayı gören kişinin karşısına ona büyük faydalar sağlayacak birisinin çıkacağına delalet eder. Böyle bir rüya kişinin hayır işlerine yönelerek etrafında bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacağına dair bir işarettir.

Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Rüyada yeşil yılan görmek, dini vazifelerini yerine getirmeyen ve günah işlemekten zevk alan birisine delalet eder. Bu kişi rüya sahibinin kendisi olabileceği gibi çevresinde bulunan yakın arkadaşlarından birisi de olabilir. Bu rüya kişinin davranışlarını düzeltmesi ya da kötü davranışları olan arkadaşlarından ileride zarar görmemek adına uzaklaşması için bir uyarıdır.

Rüyada Yılanla Boğuştuğunu Görmek

Rüyada yılanla boğuştuğunu görmek; rüya sahibinin çevresinde ondan hoşlanmayan birisinin olduğuna ve bu kişi tarafından hem maddi hem de manevi büyük zararlara uğramaya delalettir.

Rüyada Yılan Öldürdüğünü Görmek

Rüyada yılan öldürdüğünü görmek, düşmanlara karşı büyük bir zafer elde edileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer yılandan korkmadan onu ezerek öldürürseniz, bu iş hayatınızda büyük başarılar elde edeceğinize ve yeni projeler için yüksek mevkilerdeki kişilerle tanışacağınıza delalet eder.

Rüyada yılan öldürmek ne demek: Bazı yorumculara göre de böyle bir rüya kişinin hoşlanacağı birisinin hayatına girerek onunla mutlu bir birlikteliğe yelken açacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Bkz: Ölü Yılan

Rüyada Yılanın Bedenin İçerisine Girdiğini Görmek

Bir kişi rüyasında yılanın bedeninin içerisine girdiğini görürse, bu rüya onun yakın çevresinde bulunan bir dostu ya da akrabalarından birisi tarafından büyük bir kötülüğe uğrayacağı anlamına gelir. Bazı yorumculara göre de rüya sahibinin iş arkadaşlarıyla birtakım sorunlar yaşayacağı ve küçük düşürüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Kulaktan Yılan Çıktığını Görmek

Bir kişi rüyasında kulağından yılan çıktığını görürse, bu rüya aile içinden birisinin ona karşı kin tuttuğuna delalet eder.

Rüyada Boğazdan Yılan Çıktığını Görmek

Rüyada boğazdan yılan çıktığını görmek, ölüm ya da cinnet geçirme şeklinde yorumlanan oldukça uğursuz bir rüyadır. Bazı yorumculara göre de bu rüya, büyük bir hastalığa yakalanarak kişinin bütün mal varlığını kaybedeceğine dair bir işarettir.

  • Aşağıdaki yorumlar İslami rüya tabirlerini de içermektedir:

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek, aile fertlerinden birinin düşmanlığına işaret eder. Rüyada ağızdan yılan çıkması kötü söz söyleyerek bundan zarar göreceğinizin göstergesidir.

Rüyada bir insan yastık veya yatağı üzerinde bir yılan öldürdüyse, eşinin vefat edeceği şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada kişi kendi boğazından yılanın çıkıp toprağa girdiğini gördüyse, bu rüya rüyayı gören kişinin ecelinin yaklaşması şeklinde yorumlanır.

Rüyada yılanla boğuşmak, düşmanından zarar görmeye delalet eder. Kişinin rüyada yılanı öldürmesi yahut kesmesi, düşmanına galip geleceğinin göstergesidir. Rüyada yılan oynatan birini görmek, sizin dışınızda olaylara gücü yeten birinin hayatınızı etkileyecek olmasına işarettir.

Rüyada yavru yılanların suda kıvrıla kıvrıla yüzdüğünü görmek, canınızı sıkan olayların psikolojinizi bozacak bir seviyeye geleceğine işaret eder. Rüyada evin içinde yılan görmek, bir düşmanınızın farkına varacağınıza ama onun size zarar veremeyeceği anlamına gelir.

Yılan 

“Rüyada Yılan Görmek” üzerine 491 yorum

  1. Rüyamda büyük bir dağa çıkıyordum. Yolda akan suda bir yılan gördüm, büyük zehirsiz bir yılandı galiba piton. Hiç korku aklıma gelmedi, yakalayıp eve götürdüm. Babam, annem, eşim, çocuklarım falan vardı ?Bunu ne yapalım?? dedim. ?Koy bir köşeye, kalsın.? dediler ama o andan sonra evde bir yılan olduğunu bilmek beni tedirgin etti ama yılanın varlığını bilsem de bir daha görmedim. Evin içinde bu arada annem ?bak kedimiz doğurdu? dedi, baktım yavrulamış ki bizim gerçek hayatta kedimiz yok. Kedi 20 tane falan yavrulamış, yavruların hepsi birbirinin tıpa tıp aynısı ve hepsi de şaşı yani şehla. Bu arada kediler de sarımtırak sarıyla beyaz karışımı. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Köyde yola aşağı kaçan sığır hayvanlarının peşinde koşarken yolumu büyük büyük yılanlar kesti. Beni sokmaya gelirlerken korkup kaçtım. Sığırların birazını tutamadım yılanların geldiği bölgeye kaçtılar. Ben de geri dönüp kaçtım. Yılanlar da beni ısıramadılar.

    2. Merhaba ben ruyamda uzunca bir yilanin kapimizin onunde gordum duvara falan tırmaniyordu hem uzundu hemde kalin bunlarin hepsini ben icerdeyken gordum sonra ayni ruyada merdivenlerden cikarken yilan kapinin onundeydi yine bana uzanmaya calisti yavas yavas yaklasti bi anda saldirdi sanirim kacabildim ama tam emin degilim cunku o sira korkudan uyandim lutfen ruyami en yakin zamanda yorumlar misiniz ruya aklimdan bir turlu cikmiyor simdiden tesekkurler.

    3. Rüyamda yılan gördüm çok büyüktü çok şişmandı ama bana zarar vermiyordu. İnsanlar ona masaj yapmalarını istiyordu yapmayan olunca hemen ısırıyorlardı tam bana yaklaşırken rüyamdan uyandım. 

    4. Rüyalarını kimseyle paylaşma derim . Bilmem biliyor musun ama rüyanı cahil insanlar yorumlarsalar yaptıkları yorumların gerçekleşme oranı çok fazla ki bu söylediğime Peygamber Efendimiz zamanından örnekler bulabilirsin. Araştır bence . benden sana tavsiye

  2. Selamlar… Sitenizi devamlı takip ediyorum. Hatta sitenizi sık kullanılanlara eklediğim için, rüya görsem de görmesem de her gün takip ediyorum.

    Ben bir yılan rüyası gördüm ama biraz tuhaf olduğu için buradan bulamadım…
    Rüyama gelince, ben açık bir arazideyim. Hemen yanı başımda bir çadır var… Daha önce tanımadığım birisi yanıma gelip, bu çadırda dünyanın en zehirli yılanı var ve senin cezan da bir müddet bu çadır içinde bu yılanla kalmaktır dedi. Ben zaten yılanlardan psikolojik olarak çok korkarım. Ama itiraz etmeden çadıra giriyorum. Orada siyaha yakın koyu kahverengi bir yılan görüyorum. Yılan ne büyük ne de küçük. Ortalama bir ölçüye sahip.. Ama dünyanın en zehirli yılanı sözleri aklıma geliyor ve korkuya kaplıyorum… Bir süre bu halde beklerken, bana o cezayı veren kimse geliyor. Ve yılanı tuttuğu gibi çadırdan çıkarıp, hemen yanı başımızdaki bir uçurumdan aşağıya atıyor. Bende derin bir nefes alıyorum..

    Değerli site yöneticileri. Bu rüyama bir yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim…

    1. Sevgili Özer,

      Rüyada boş bir arazide olduğunuzu görmeniz kendinizi güvende hissetmediğiniz anlamına gelmektedir, ya iş yerinde ya da hayatınızın başka bir alanında bir tür belli belirsiz bir gerginlik yaşamaktasınız. Rüyada birinin size ceza verebilecek konumda olması sizin üstünüzde olan ya da sizin için önemli olan bir kişinin varlığı ve bu varlığın fikirleri ve yaptırımlarının sizin için önemli olduğu anlamı çıkar. Sizin için ciddi anlamda korku verici bir şeyi yani yılanı rüyanızda görmeniz ve bir kişinin bu konuya dair bir ceza vermesi bir karar aşamasına geleceksiniz demektir. Bu karar aşamasında çok cesurca davranmanız gerekecek kendinizi iyi anlayıp neyi isteyip istemediğinizi sorgulamanız gerekecektir. Nihai olarak cezayı veren kişinin bu karardan vazgeçmesi aslında tercihi sizin dışınızdaki kişilerin değil sizin yapacağınız anlamını taşımaktadır. Yani karar aşamasında yaptığınız ya da yapacağınız her haraketin sorumlusu siz olacaksınız. Bu rüya kesinlikle çok iyiye yorulmalıdır çünkü verdiğiniz karar sonucu güzel bir nefes alıp, gerkeçten istediğiniz şeyi seçmiş olacaksınız. Hayır olsun inşallah…

    2. Merhaba. Rüyamın karşılığını buldum ama kafamda bazı soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim. Ben bir arkadaşımla odada oturuyordum dış kapımız açıktı kapıdan çöp zannettiğim bir cisim girdi sonra o cismin yürüdüğünü gördüm ve etrafını saran şey yılanmış. Yavaş yavaş açıldı ve kocaman iri ve uzun yılan çıktı benimle arkadaşım korkarak oturduğumuz odanın kapısını kapattık sonra gitmiş mi diye kapıyı açtım o sırada yılan arkasına dönerek hızla açık olan pencereye yaklaştı ve pencereden uçarak dışarı çıktı.

  3. Benim rüyamda bir arkadaşım yavru yılanı eline alıp üzerime atıyordu ve çok korkmuştum.

  4. Rüyamda yemyeşil bir orman da çıngıraklı bir yılanın ormana doğru gittiğini gördüm. Bana dokunmadı ama çıngıraklıydı rengi de sarıydı ama iki taneydi biri siyahtı. İkisi de dokunmadı bana ama çok korktum.

    1. Ben vallahi hiç yılanlı rüya görmedim. 😀 Siz gördüyseniz hayırlıdır inşallah.

  5. 3 tane beyaz yılan sokakta kapımın önünde geçiyor ama onlardan kokmuyorum, sadece huylanıyorum sonra bir tanesi eve giriyor. O anda diğeri kapıya sıkışmış, kapıyı kapatıyorum, kafasını koparttım eve girdiğimde diğer yılanın da kafasının olmadığını gördüm. Alıp atıyorum o anda evde tanımadığım iki adam gördüm koltukta oturuyor ama samimi olup sohbet ediyoruz yanımda oğlum da var. Tabirini merak ediyorum bunlar ne anlama geliyor, yılanlar beyazımsı, kafaları büyük.

    1. Ne diyelim hayır olsun. Bu rüya ile ilgili bir bilgim yok lakin ne olduğunu çok merak ettim. Tekrardan hayır olsun. 🙂

  6. Merhabalar, rüyamda evimize giriyorum ve annem koltukta uzanmış ve ?Sessiz ol, şuna bak.? Diyor. Ben de yere doğru bakınca yılanı görüyorum. Rengi açık sarı krem gibi. İlk başta hareket etmedi daha sonra biraz gezindi ben de kıpırdadım. Kafasını kaldırdı ve bana baktı, sonra kafasını çevirdi. Anneme bana baktığını söyledim. Annem de saldırırsa ne yaparız dedi, sonra yılan birden kafasını bana doğru koltuğa kaldırarak saldırdı. Ben de yastığı alıp üzerine kapamaya çalıştım ama geri çıktı. Üzerime geldi tekrar sonra uyandım. Eğer yorumlarsanız çok sevinirim.

  7. Ben kocaman bir yeşillikte dikdörtgen alanlar gördüm. İçinde binlerce belki de milyonlarca yılan vardı. Bu yılanlar çok fazlasıyla küçüktü. Ben yılandan çok korkarım. Hemen uyandım bir daha da uyuyamadım zaten. Bu ne anlama geliyor acaba?

    1. Ben de bilemiyorum ama en iyisi bu yılanlar sana bir şey ifade ediyor bence. Bugünlerde hiçbir şey yaptın mı?

  8. Rüyamda çok yorulmuş bir şekilde yürürken, bir yılan suyun içinden zıplayıp önümdeki bir dala dolanıyordu. Tam beni ısıracakken hiç korkmadan elime yılanı alıp suya fırlatıyordum. Yılan koyu yeşil renkteydi.

     

     

  9. Bu gece bir rüya gördüm yataktan çıkmadan sitenizi ziyaret ediyorum ama tam anlamıyla benim gördüğüm rüyanın tabirini alamadım. Burdan sormak istedim. Yürüyorum toprak bir yolda bir torbaya rastlıyorum içinde bir şeylerin kımıldadığını fark ediyorum ayağımla torbayı açıyorum. İçinden birçok yılan çıkıyor fakat çoğu ölü bir kaçı canlı.

  10. Rüyamda bir gemide balık avına çıkmıştık. Yanımdaki arkadaşım oltayı denize attı ve büyük bir balık yakaladı daha sonra ben oltayı attım ben büyük bir yılan yakaladım ama yılanı sudan çıkarınca yılan iki başlı çok güzel renkli bir yılana dönüştü daha sonra arkadaşım onu aldı eline bu defa küçük bir yılan oldu. Onunla beni korkutmaya çalıştı ama ben korkmadım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  11. Selam, ben rüyamda evimin altında yani kurulu evin temelinde bir sürü yılan gördüm ve bunlar evimin içine bile giriyorlardı ama hiç kimseye zarar vermiyorlardı. Yorumlarsanız memnun olurum. Teşekkürler

  12. Rüyamda iki tane yeşil yılan gördüm ve ikisi de çiftleşerek benden kaçıyorlardı. Ne anlama geliyor bu ?

    1. Rüyamda kahverengimsi 4 tane büyük yılan gördüm evimizin karşısında dağ var ordan aşağıya süzülerek iniyorlardı sizce nedir ?

  13. Rüyamda evde bir sürü akrabalarım vardı sarı ve büyük bir yılan içeri giriyor fakat sadece benim üstüme geliyordu. Sonra ben saklandım. O orada oraya saklanmak için koyduğum yastıkları sıkıyordu sonra ben de başka yerden kaçıp gidiyordum fakat bana kimse yardım etmiyordu.

  14. Ben rüyamda turuncu renkte bir yılan gördüm. Yılan tüm boğazımı sıkıyordu. O kadar sıkıyordu ki nefes alamaz oldum ve yılana da dokunamıyordum. Şoka girmiş gibiydim yılana hiçbir şey yapamıyordum sonra sanırım birileri yardım etti ve yılandan kurtuldum. Aynada boğazıma baktığımı ve yılanın boğazımı sardığı, sıktığı yerlerde iz olduğunu ve morardığını gördüm. Daha sonra yılan sürünerek geri gitti. Yorumlarsanız harika olur. Rüyanın yorumunu pek bulamadım umarım yardımcı olursunuz yorumunu çok merak ediyorum açıkçası şimdiden teşekkürler.

    1. Çok kötü bir düşmanınız var. Bu size doğru atağa geçecek ve yakalayacak. O sizden üstün gibi gözüküyor ama ailenizden biri veya en samimi arkadaşınız sizi kurtaracak. Düşman sizin için kalıcı izler bırakabilir.

  15. Rüyamda büyük bir yılan görüyordum. Onu öldürmek istiyordum sonra ne olduğunu anlamadan kayboldu ve hemen sonra bir evde kadınlar oturmaya geliyordu. Ben koşarak kalkın yılan burada arkadaşımla yılanı kovaladık. Küçük ve bej rengi kadınların oturmak istediği çekyat veya koltuk gibi bir yere girip saklandı kayboldu ne kadar uğraştım bulamadım. Böylece uyandım. Çök tedirginim. Yorumlarsanız sevinirim. Ayrıca çocuk bekliyorum bu ay inşallah

  16. Rüyamda camdan bakıyorum, sokakta solucan ve kurbağa birbirlerine yaklaşıyor ve yaklaştıktan sonra solucan yılana , kurbağa timsaha dönüşüyor ve yılan timsahı yutuyordu. Bu ne anlama geliyor, bu konuda ehil olanınız var mı?

  17. Rüyamda yatağımda yatıyordum. Üzerimde beyaz bir geceliğim vardı, saçlarım açıktı, yanımda bir yılan yatıyordu birbirimize bakıyorduk. O bana bir şey yapmıyordu ben de ona sadece yatıyorduk. Yılan şimdiye dek hiç görmediğim devasa kalınlıkta ve uzunluktaydı. Sarı gözleri vardı kendi rengi de sarıydı ayrıca yılanın uzunluğu odamı aşmıştı.

    (14 yaşında bir kızım lütfen yorumlar mısınız? )

    1. Rüyanda gördüğün yılanın kalın olması hayra işaret değildir. Senin gördüğün yılanın kalınlığı ve uzunluğu ne kadar büyük ise senin düşmanında sana o kadar nefret ve kinli demektir. (Hayır olsun inşallah.)

  18. Selam. Ben de bir rüya gördüğümde mutlaka bu siteden okurum yorumunu, fakat gördüğüm rüyanın yorumunu bulamadım. Bir kuyudan bir yılan çıkardım, hatta yanımdakilere de “ Bakın bu yılanı ben çıkardım sanıyorsunuz ama bu Allah'ın yardımıdır” dedim. Siyah ve normal boyutlarda bir yılandı sonra o yılan beni takip etmeye başladı, korkmadım yılandan. Sonra ben mi yaptım bilmiyorum ama yılana geri dönüp baktığımda ikiye bölünmüştü ve hala beni takip ediyordu. Yanımdakilere şöyle dedim “Alın yılanınızı başımdan beni takip etmesin.” ( Yılan onların mıydı bir fikrim yok ).

  19. Rüyamda yemyeşil çimlerin olduğu bir tepedeydim ve yemyeşil bir tek ağaç vardı. Ben oradayken, iki kız bana doğru gelirken onların karşı yönünden yeşil, sarı, mavi renklerde üç tane yılan bize doğru gelmeye başladırlar ve kızları uyarmaya kalmadan yılanlardan ortada ve önde olanı kızlardan birisini öldürdü ve parçaladı bana ise hiçbir şey yapmadılar. Sevgili yönetici arkadaşlar yorum hakkında cevap vermeniz mümkün olursa sevinirim. Teşekkür ederim kolay gelsin.

  20. Ben rüyamda ailemle birlikte denize gitmiştim ama deniz kenarında binlerce yavru yılan vardı. Üstümüze sinmişlerdi adımımı attığım her yerde vardı. Babama “ Baba ben bu yılanları daha önce rüyamda da görmüştüm” dedim. Babam beni korumaya başladı eve gittik yine üstümüzden yılan çıktı. Korkuyordum artık çok fazla, daha sonra yılanı öldüremedik zaten parmak kadar ama benim ayağımın altına soktu. Soktuğundan da tam emin değildim ama acıyordu babam beni kucakladı, götürdü her yerde yılan vardı yani çok korkunçtu bu ne anlama geliyor sizce? Lütfen cevap verin.

    1. Rüyamda eski sevgilimin yeşil bir yılana dönüştüğünü gördüm ve onunla boğuştum. Bu ne anlama geliyor, acaba?

  21. Bugün gördüğüm ve etkisinde kaldığım bir rüya hakkında yorumlarınızı almak isterim. Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürler…

    Rüyamda engerek yılanı gördüm, 1 metre boylarında kırmızı ve siyah renklerde rüyamda bir akrabamızla beraber dolaşırken, yılan yanımızdan geçer, haliyle biraz korkarız. Birbirimize takılırız “korktun mu ne oldu?” gibicesine. Daha sonra bir iş yerinin önünden geçerken birisi seslenir  “yılan var burada diye”  bakarız ki bu yılan bizim yılan. Akrabam olan zat yılanı kovalamaya çalışır ve yılan iş yerinin ta içine kadar gider ama öyle bir hareket ediyor ki, hızını gözle zor takip ediyoruz. Sonra yılan da kaybolur, akrabam da onu aramak için içeriye girer. Ben işyeri önündeyim, beklerim korkuyla tabi ki. Biraz sonra yılan hızlı bir şekilde yanımızdan geçer, benim ayaklarıma değdiğini hissederim ve gitti diye rahatlarız. Sonra soluklanmak için tahtadan yapılmış bir koltuk üzerine otururuz ve oturmamla yılanın bacağıma tırmanmış olduğunu hissederim ve sesimi dahi çıkaramam. Akrabamız ve orada bulanan bir kaç kişi “ ne oldu korktun mu?” der ve alay etmeye başlarlar. Bende ne yapacağımı bilemem ve can havliyle bacaklarımı iki yana açar ve bir hışımla yılanın kafasına bastırırım. Yılanın kafası patlar ve can çekişe çekişe ölür. Yılanın bacağımdaki kuyruk hareketi kesilinceye kadar sıkmaya devam ederim ve yılanın öldüğünü anlayınca paçamdan yılanı tutup çekerler. Evet, yılan ölmüştür ve bende de bir şey yoktu.

  22. Rüyamda ailemle birlikte bir tarlanın içinde geziyorduk, tarlada çok güzeldi tarlanın hemen yanında da bir su yarığı vardı. Suyun içinden bir yılan çıktı ama yılan bir şey yapmadı, arkamı döndüğümde ailem yoktu ve tarlaya baktığımda ise tarla kurumuştu. İçi hep yılanlar ve solucanlarla doluydu. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

  23. Öncelikle bu güzel site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rüyamı anlatmak istiyorum. Ben rüyamda devasa bir yılan gördüm. Yılan benimle konuşuyordu ve bana kötü bir şeyler söylüyordu. Ağzından bana ateş püskürtüyordu bende kaçıyordum. En sonunda bir apartmana girdim ve yılandan kaçtım. Yılan öldü mü ölmedi mi hatırlamıyorum ama rüyamın içinde birine gördüğüm yılanlı rüyamı anlatıyordum. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız? Yakında çok önemli bir atama haberi bekliyorum. Acaba bana bir işaret olabilir mi iyi ya da kötü?

  24. Rüyamda suyun içinde ki yılana tekme attım. 3 kez geri döndü her defasında tekmeyle uzaklaştırdım, sonra gitti. Yorumlarsanız sevinirim,

  25. Rüyamda kocaman kapkara çok dışı olan korkunç bir yılan tarafından bir sokakta ve ağaçlık bir arazide kovalanıyordum. Hayatta olmayan ananem gelmişti. Onun elinden tutup diğer aile fertleriyle yılanın olduğu yerden geçecektik. Yılan bizi kalabalık görünce çok hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. Bir ağaca çıktı sonra da aşağı atladı. Birimizin üstüne atlamak istiyordu kaçtık. Benim peşinden geldi ve her seferinde yüksek bir yerden üstüme atlamaya çalışıyordu. Sonunda bir sokakta tam üstüme atlayacaktı yere düştü. Yüzünü ve kocaman dişlerini gördüm. Rüyamda gündüzdü ve çok korktum hala korkuyorum uyuyamıyorum yorumlarsanız çok sevinirim, çok etkilendim.

  26. Ben rüyamda bir yılanın başka bir yılanı yediğini gördüm. Aynı rüyada boğa yılanı taşıyordum ve o boğa yılanını denize salıyordum, ağaçlık bir alanda idim. Aynı rüyada bir timsahı apartman önüne köpek gibi zincirle bağlıyordum. Bir tarafım açıkta mı kalmış?

  27. Rüyamda eşimle denize gittik (Karadeniz). Hep kayalıktı ve su çok dalgalıydı. Bir ara eşim “Benim biraz işim var hemen geleceğim” dedi. Tek kaldım o arada yanımdaki kayalık üstünde bir çocuk oturuyordu, sevgilisi de yüzüyordu. Bir baktım piton kadar büyük bir yılan kıvrıla kıvrıla geliyor. Kıza “Hemen çık yılan geliyor dedim.” Kız çıktı kayalığa ben de onların yanına gitmek istedim (Normalde yılandan çok korkarım ama o an çok büyük bir korkum olmadı. )”Bana yardım eder misiniz? Yüzme bilmiyorum” dedim. Çocuk güneşleniyordu cevap vermedi. Kız kayalık üstünden elini uzattı, yılan o arada beni izliyordu. Bir şeyler söylemeye çalıştı ama duyamadım sonra baktım yılan denize girdi, gitti sonra dedim ki “O gitmedi suyun altından görünmeden gelecek kaçalım” dedim. Bunlar umursamadı ben kayaların üstünden atlaya atlaya kaçtım” Merdivenleri çıkarken eşimi gördüm. Merdivenin sonu metrobüse çıktı. Hemen bindik ama inemedik. “Dışarıda olay var” dediler, çıkarmadılar o arada babaannemin hasta olduğunu öğrendim sonra uyandım. Yorumlarsanız sevinirim

  28. Rüyamda otoyolda geçmekte olan yılanı arabalar basarak çok parçaya ayırdılar. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  29. Rüyamda orman gibi bir yerdeydim. Etraftaki ağaçlardan koyu yeşil ve siyah benekli iri yılanlar bana tıslayıp duruyorlardı. Eşimle beraber yılanların bazılarını torbalara koymayı başardık ama hepsini yakalayamadık. Yılanların renkleri çok canlıydı. Yorumlarsanız memnun olurum.

  30. Rüyamda işe başlayabilmem için yol uzunluğunda bir duvarı aşmam gerekiyordu. Ben tam duvarı tırmanmaya çalışırken kahverengi ve kocaman bir yılan çıktı ama ben ona aldırış etmeden yolu tırmandım ve nihayetinde çıkmayı başardım.

    1. Bir hedefiniz var. Bu hedefte önünüze sinsi düşmanlar çıkacak ama siz onlardan etkilenmeden hedefe doğru devam edeceksiniz.

  31. Ben rüyamda bir ıslık sesi duydum, baktım. Büyük bir ağacın dallarının arasında kafası görünen, büyük, sarı, iri gözlü bir piton yılanı. O ıslığı bana çalmıştı, ona doğru bakmam için. Ben hemen ağacın arkasına geçtim, yılanı kamçıyla dövdüm. Yerde kıvranıyordu sonra bir kedi geldi oraya, bu sefer kedi yılanı kamçılamaya başladı sonra bir baktım, kedi yılanı parçalamış, bir kayanın altına liflerini üst üste dizmişti. Bir bakıma da sanki balıketleri görünüyordu. Kedi etlerin yanı başında bekliyordu.

  32. Rüyamda yeşillik olan bir dağ da nişanlımla yürürken nişanlım yılan kuyruğuna basıyor ve yerden 15 kafalı veya 20 kafalı yılan çıkıyor ve ağaca sarılarak göğe yükseliyor. O anda nişanlım ve ben telaş yapıyoruz. Nişanlım bana “15 kafalı yılan” diyor. Ben ise “20 kafalı” diyorum ve oradan uzaklaşmaya çalışıyoruz. Bu şeklide rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler…

  33. Rüyamda boş bir odanın içerisindeyim ve odanın diğer ucunda beyaz bir pimapen gibi bahçeye açılan bir kapı görüyorum ve orada mora yakın 50-60 cm boyunda bir yılanın belden aşağısını gördüm. Sonra bu yılana zarar vermek için bir şeyler arıyorum ve kısa bir ip buluyorum ve ucunda da sert bir cisim var misket gibi. Ben yılana yaklaşıyorum, kapının arkasından ve o beni görüp başını kaldırıyor, bir kobra gibi. Ben ona vurmaya çalışıyorum, vuramıyorum ve sonrasında bana zehrini fırlatıyor ağızıyla ve zehir kapıya çarpıp bir kısmı yüzüme, dudaklarıma falan geliyor. Hafif bir yanma hissediyorum ve elimi yüzümü yıkayıp tekrar yılana vurmaya çalışıyorum, vuruyorum da. Tam kafasına gözleri ile ağızının birleştiği yerden vuruyorum onu yani sadece gözleri kalıyor. Simsiyah gözler, ağızı yok oluyor ama yılanı öldürdüm mü? Onu hatırlamıyorum, galiba öldürdüm.

  34. Rüyamda ikiz birbirine yapışık yılan gördüm. Birbiriyle konuşuyordu, çok konuşan diğerini ısırdı. (Yataktan sıçrayarak uyandım.)

  35. Selamlar benim rüyamda boğazıma yılan sarılmış ama hiç acımıyor, küçük yavru. Önce tik siniyorum ama fazla korkmadan bir kenara atıyorum.

    1. Düşmanınız size sinsice yaklaşsak ve zarar vermeye çalışacak ama siz o düşmandan çok rahat kurtulacaksınız.

  36. Eski oturduğumuz apartmanın en üst katına taşınmışız. Annemlerin yatak odasında iki yılan vardı, sarılmışlar birbirlerine biri siyah ve iriydi, diğeri ince ve beyazdı. Ben bunları koyup aşağı attım. Evde de en yakın arkadaşım, kardeşim, annem vardı. Benim attığımı görünce kardeşim indi, oynamaya başladı, siyah yılanla. “Öldüreceğim” diyordu ama yılanların kafasını göremiyorum, yumuk yumuktu. Kurt köpeğimiz var, o kardeşimin elinden almaya çalışıyor, kardeşim vermiyordu. En sonunda koştum, indim, kardeşimi çektim, çekerken birimizi ısırdı. Bu rüyada düşman olarak arkadaşımı mı söylüyor, anlayamadım? Ona her şeyden çokta güvenirim ve bizim ailenin bir parçasıdır.

  37. Benim rüyamda yılan bana yavaş yavaş yaklaştı ve beni sol kalçamdan ısırdı. Ondan sonra ben bağırdım ve annem bana “Onu biz pişirip yiyeceğiz” dedi. Uyandığımda kalçam ağrıyordu. Bunun ne demek olduğunu anlayamıyorum, herkes düşman diyor.

  38. Selamlar rüyamda gittiğim her yerde yılanlar oluyor. Ben köyde yaşıyorum, çalılıklar falan var çimen falan su kanalları var. Nereye gitsem yılan hep, dışarıda hangi çimene girsem yılan ve boyutları da değişiyor ve birazda olsa korkuyordum.

  39. Ben küçük eşimin elimde, sanki benim evim değildi, ama 4 yaşındaki kızımı ensesinden ısırdı eşimin elinden aldım kendi evimin banyosuna götürüp batikon sürdüm.

  40. Hayırlara vesile olsun, dileklerimle. 31 ağustosu 1 Eylüle bağlayan gece rüyamda güya barındığımız evimizde. 2 başlı yılanı delikten çıkarıp sopa ucu ile dışarı atıyorum. Ardından fareleri kovalıyorum ve rüyamda yorum yapıyorum. “Demek ki bu fareler ile beslenmiş” diye kendi kendime yorum yapıyorum ve ardından bir sürü midyeler varmış, onları da temizliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

  41. Rüyamda yılanın izlerini gördüm. Ormanda dereye doğruydu çok büyüktü dereye doğru iniyordu. Ben de dağlara doğru kaçıyordum, ardamda bitti birden anlayamadım. Tam sokacaktı ardamdan, uyandım. Ne anlama gelir bu?

    1. Merhaba!
      Rüyamda köydeydim, baya kalabalıktık ve bana yatıcak yer kalmamıştı.Annem bana mutfakta büyük bir yatak hazırladı ama yer yatağı değil bildiğiniz yüksek yataktı.. Uyumuşum sonra gözlerimi açtığımda kolumda ince uzun gri bir yalan gördüm koluma dolanmış bir tane daha ince uzun gri bir yılan vardı ama o burnumun üstünden kafama dolanmış ve bir tane de sarı bir yılan vardı beyaz daireler vardı üstünde baya büyük kalın bir yılandı ve bir anda hareketlendi sanki benim uyanmamı bekliyormuş gibi sonra içinde salata olan bir kabın içine girdi kap baya derindi ve büyüktü.Sonra odaya iki kişi girdi biri gülüp gelen ikinci kişiye şu yılanları alıver dedi. İkinci kişi ise hemen almaya başladı ben konuşamıyordum tabii korkmuştum.

  42. Ben de rüyamda yolda yanan dev yılanlar gördüm, üç tane idiler ve çok büyüklerdi. Alev alev yanıyorlardı. Yaşlı bir kadın onları söndürmek için üzerlerine bez örtmeye çalışıyordu sonra kendi evimin önüne baktığımda yerde odunlar vardı ama çoğu yanmış şekildeydi. Eğilip onları toplarken ağzıma yılan zehri bulaştığını fark ettim ve çok acıydı sonra uyandım. Bu rüyanın yorumu nedir, acaba? Çok tedirgin oldum.

  43. Merhabalar. Bu sabah garip rüyalarla uyandım. Bana yardımcı olup yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda bir aşiret kızıymışım ve yeni evliymiş. Siyahlar içinde bir kadın benim annemmiş, beni yanına çağırıp aşiret kızı olduğumu ve aşiretin artık benden çocuk beklediğini söylüyor. (Bu arada ben 1 yıllık evliyim) yürürken yerde 2 tane altın plaka bulup alıyorum. Bu arada yeşillikler içinde yeşil uzun bir yılan görüyorum. Yılandilini çıkartıyor bana dokunmuyor ama çok korkuyorum. Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  44. Rüyamda ne olduğunu bilmediğim iki kuş çok büyük bir yılanı taşıyordu. Kuşlardan biri yılanı ağzından düşürünce yılanın ağırlığından diğer kuşta düşer gibi oldu. Yılanı bırakıp bir çatıya kondu ve çatıda bu kuş güvercin, alaca bir güvercin oldu ve uçup gitti.

     

  45. Ben rüyamda otlar içinde irili ufaklı bir sürü beyaz renkte yılan gördüm. Ben ortalarındaydım, onlar etrafımdaydı fakat bana yüzleri dönük değildi, hepsinin arkası dönüktü ve hiç kımıldamıyorlardı. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılar.

  46. Rüyamda 3 yaşındaki kızımın büyük bir yılanı başından tuttuğunu gördüm. Daha sonra bu yılan kızımı vücudundan sarmaya ve sıkmaya başladı. B en de çok korktuğum için bir şey yapamadım ama daha sonra kızım o yılandan kurtuldu. Bu ne anlama geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

  47. Rüyamda fazla samimi olmayıp fazla görmediğim bir arkadaşım, elindeki yılanla beni kovalarken gördüm.

  48. Rüyamda bir sürü çok yavru yılan. Ben ayakta onlar ayaklarım yakınında dört bir yanımda, bana zarar vermeden duruyorlar. Bu rüya nasıl yorumlanır?

  49. Rüyamda yılan gördüm ama tam olarak boğuşmuyorduk. Sen dedin ya bir düşmandan yararlanacaksın. O bana tam karşı çıkmıyordu, onu bacağımdaki eşofmandan çıkardım, sıkıca tutarak elimle boğazını sıktım sıktım ve öldürdüm.  Sonra da gözlerimin içini kocaman açarak yere koydum sonra şöyle dedim, dizlerimin üstüne oturup, “Seni öldürmek istemezdim ama zararını zehrini bize ne yapacağını bilmiyorum. Ailemin güvenliği için seni öldürmek zorunda kaldım. Yo zorunda değildim değildim ki neden bunu yaptım? Dolapların başka şeylerin altına girip saklanman bizden korktuğundandı. Bizi sinsice ısırmak istediğinden değildi.” “Yarabbi ben ne yaptım? Minik masum bir yılan öldürdüm. Beni bağışla, yarabbi ben katil oldum, beni affet yarabbi, beni affet” diye haykırdım. Çok değişik bir rüyaydı. Lütfen ne anlama geliyor?

  50. Bir keresinde, rüyamda kırmızı bir yılan dikilmiş karşımda duruyordu(Çok kalın ve büyük değildi, 3-4 cm genişliğinde 1-2 m boylarındaydı) . Ertesi gün araba ile kaza yaptım, kimseye bir zarar gelmedi. Arabanın önü biraz yamulmuştu.

  51. Rüyamda müstakil bir evdeyim, yeşilliklerin arasında, burası benim evimmiş. Evin yanından geçerken kapı aralığından içerisinin ormanı andırdığını görüyorum. Sarkan yosunlar, dallar, yılanlar. Ormanı çok severim fakat evimin içinin görüntüsü beni ürküttü sonra içeri girdim. Bir yılan boynuma dolandı, pitondan daha büyük bir yılan korktum fakat elimde bulunan bir kesiciyle boynuma dolanan kısmının ön tarafını kestim, kolayda oldu. Yılan üzerimden yere düştü. Bağırarak evden dışarı fırladım, kalabalık vardı etrafımda. Birisi içeri girdi “İşte bu” diye yılanı dışarı çıkardı, yılan canlıydı ve 1.80cm 100kg ölçülerinde iki insanı içine alabilecek büyüklükteydi. Aynı kişi yılanı öldürdü, ben ise evden uzakça bir yerde bir tepenin üzerinde dehşetle yılana ve onu etkisiz hale getirene bakıyordum. Yılanı etkisizleştiren kişiyi tanıyamadım, çünkü uzaktan seyrederken bile nefesim tıkandı. Yorumlarsanız sevinirim. İyi günler.

  52. Rüyada bir arkadaşımla beraberiz. Arkadaşım bağırıyor “Yılan var evde” hem de iki tane yılanlar, duvardan küçük ve ince bir şekilde iniyorlar, gitgide büyüyorlar ve ölmüş anneannem yakalıyor, boynuna sarıyor. Bir diğer yılan büyüyor adeta şişiyor ve pisliyor ortalığa. Arkadaşım bağırıyor “Bunu ne yapacağız?” O dakika ben de eyvah bu arkadaşım bizim evde asla bir şey yemez diyorum. Bu arkadaşım adeta temizlik hastası olacak kadar titiz. Anneannem “Kendi yöntemimle yakalarım” diyor. Dolabını açıyor, bir kutu gibi bir şey çıkarıyor. Ben o korku dehşetle uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  53. Merhabalar siteniz sayesinde her rüyamı anlayabiliyorum ancak burada anlamadım rüyamı paylaşmak istiyorum. Rüyamda bir dere kenarında elimde 5 ya da 10 yılan vardı, hepsini öldürüp yakalamıştım ve 1 tane timsaha benzer bir yaratığı da aldım elime ama bana saldırıyordu ve sonunda bıraktım ve gittim, oradan. Bu öldürdüğüm 5-10 yılanı ellerimle kafalarını sıkıyordum, ölü haldeyken bile ve hiç korkmuyordum. Sizce bunun anlamı nedir? Saygılarımla…

  54. Selamlar ben rüyamda kırmızı bir yılan gördüm, beni kovalıyordu. Nedir, acaba bunun gerçek hayatta ne gibi etkisi görülür?

  55. Rüyamda evde siyah kalın ve uzun bir yılan görüyorum. Yılanı rüyamda biri öldürüyor ve uzun bir tahta üzerine uzatıyor. Yılana baktığımda mavi gözlü bir kadın oluyor, yaralı şekilde tahta üzerinde uzanıyor ve oradan biri “Yılanı öldür” diye sesleniyor. Elimde kalın bir sopayla kadına vuruyor ve kadının kafasını parçalıyorum. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar.

  56. Rüyamda bir odadayız, yılanlar benim üstüme doğru geliyor. Annem de odanın ortasına oturmuş, her tarafı odanın farelerle dolu. Benim üzerime yılanlar gelmesin diye farelerin kafalarını koparıp yılanlara veriyordu. Bu rüyanın anlamı nedir?

  57. Ben rüyamda çok uzun yılan gördüm, ilk ben gördüm sonra babam gördü. Babam yanında oturmuştu ama hiçbir şey yapmadı, yanından geçti, sarı ve siyah renkliydi.

  58. Merhabalar öncelikle bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Rüyamda evde annem elinde bir yılan tutuyor ve ben çok aşırı olmasa da korktuğumu çekmesini söylüyorum, çekmiyor ve yılan sağ küçük parmağımı sokuyor sonra yılan nerede bilemiyorum. Elimin az şiştiğini görüyorum, iki arkadaşım o şiş insin diye bir şey getirip koyuyorlar. Annem o yılanı çekmediğine pişman oluyor, parmağım biraz şişince ama yılan zehirli değilmiş, onu öğreniyorum. Nedir, bunun yorumu acaba? Cevaplarsanız sevinirim…

  59. Merhabalar rüyamda köy yolunda vefat etmiş kuzenimle yürüyoruz, bir tarlanın yanından geçerken çok büyük bir yılan görüyoruz ve yılanın tarlada oturan kişilerin üzerine gittiğini görüyoruz, koşup haber veriyoruz “Büyük yılan geliyor, kaçın” diye ama onlar hiç aldırış etmiyor ve o büyük yılan onların arasından geçip gidiyor, hiç karışmıyor. Daha sonra biraz daha ilerledikten sonra birçok çeşit yılan önümüze çıkıyor fakat hareketsiz şekilde duruyor. Hareket edenler oluyor onları öldürmek istiyorum bir anda yanımda köylülerden bir adam ve elinde kürekle yanımda oluyor, küreği istiyorum, vermiyor. Yılanlar yanıma kadar geliyor ama bir şey yapmıyor, ben de korkuyorum ama bir şey yapamıyorum. Sizce nasıl bu gördüklerim, neyi işaret ediyor olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

  60. Ben rüyamda dışarı çıkıyormuşum arkadaşımla, dışarda bir yılan görüyorum sonra o yılan benim odamdan eve giriyordu sonra ben içeri giriyordum bakmak için, beni tam sokmaya çalışırken kaçıyorum, böyle grimsi bir şeydi. Boyunu hatırlamıyorum. Sizce nedir, yorumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

  61. Ben küçüklüğümden beri aynı rüyayı görüyorum. Rüyamda yatağıma yılanlar dolmuş. Bir kaç kere de sadece yatağımda değil her yerdelerdi. Ne anlama geldiğini hala anlamış değilim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

  62. Rüyamda rahmetli dedemi gördüm. Onun yılanı vardı, kayıp oldu, bulamadım. Bu ne anlama gelir?

  63. Rüyamda 1den fazla yılanlardan kaçıyorduk, yanımdakileri hatırlayamıyorum. Büyük bir yerdeyiz, odalar var. Sayısız her yerden yılanlar çıkıyor, ısırmadı, sokmadı, yaklaşamadılar, kaçtım hep, hatta kaçtık.

  64. Rüyamda resmen yılanla aşk yaşıyordum onu öpüyordum falan sarı benekleri vardı çıyan gibiydi. Galiba sonra bırakınca kaçtı, koltuğun altına. Ne kadar aradıysam bulamadım. Evden çıktı mı, bilmiyorum. Birde yazık diye öldürmemiştim.

  65. Rüyamda evin içinde bil yılan görüyordum. Öncelikle ondan korkuyordum, beni ısıracak diye onu uzaklara atıyorduk ama yine eve geliyordu sonra ondan korkmamaya başladım. Ona yemek veriyordum sonra o yılan insan oldu. Onunla evlenme kararı aldık. Ellerini tutup hiç bırakmıyordum onunla masmavi denizin üstünden geçiyorduk. “Elimi hiç bırakma” diyordu. Lütfen bu rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

  66. Rüyamda 2 tane büyük yılan görüyorum. Biraz daha büyük olan diğer yılanı yemeye başlıyor ama biliyorsunuz yılanlar hep kafadan yemeye başlar. Bu sefer en son kafasını yutuyor hatta yılan yerken dibine kadar gidip sokuluyorum. Bana hiç tepki vermiyor, yemeye devam ediyor. Hatta yılanın kafasına dokunuyorum. Ön dişlerini görüyorum, 2 tane sivri tavşan dişi gibi dişleri oluyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  67. Öğrenci olarak kaldığım evde arkadaş “Yatağından fare çıktı” diyor. Ben de yatağın altına bakıyorum ve nerede olduğumuzu bilmediğimiz bir tepede bulduk kendimizi. Etrafıma bakıyorum, bir tane küçük yılan kafasını kaldırıp bana bakıyor. Ben de elimdeki bir şeyle ona vuruyorum. Vururken, önümden yeşil renkli bir yılan geçiyor. Arkamı dönüyorum tekrar arkadaşa söylemek için arkamda kafası olmayan bir yılan geliyor, bacağım kalınlığında ama hiçbiri bir şey yapmıyor. Arkadaş sabah namazı için beni kaldırıyor o an. Buna yorumlarınızı bekliyorum acil olsun lütfen 🙂

  68. Annem görmüş rüyasında. Annem tarladaymış ve yılanı görmüş ama yılan farklı yönlere kaçmış ama yılan çok iriymiş ve büyükmüş. Acaba anlamı nedir?

  69. Merhaba rüyamda işyerimde iki tane büyük yılan girdiğini ve sağa sola saldırdıklarını gördüm. Korkudan işyerime giremiyordum sonra birilerinin onları öldürmeye çalıştığını fakat kim olduklarını bilmiyorum, tanımadığım kişiler. Kot pantolon ve yeşil bir kazak giymişti biri. Diğerlerini hatırlamıyorum. Çok uğraştıktan sonra bir yılanı kuyruğundan yakalıyor fakat yılanın midesinin dolu olduğunu fark ediyor ve bırakıp kaçıyor o da. Yorumlarsınız sevinirim. Çok teşekkürler.

  70. Rüyam hakkında bir yorum yapmanızı istirham ederek, şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Rüyamda küçük ve ince, kırmızı renkli bir yılan gördüm ve yılan bana saldırdı. Etrafımda insanlar vardı ve yılanın boyutuna bakıp pek önemsemediler. Ben ise, telaş ile etrafımdakilere bu yılanın küçük görünmesine rağmen çok zehirli olduğunu söylüyordum. Sonunda yılan beni sağ elimden ısırdı ve ben de yanımdaki birisinin yardımı ile yılanın kafasının arka kısmından keserek yılanı öldürdüm. Yılan ölmesine rağmen bir sopa gibi kaskatı kaldı. Sağ elim parmaklarım ile beraber baya bir şişmişti, rüyam öylece sonlandı.

  71. Büyük bir kobra yılanına sandalye attım. O anda tam bana saldıracakken, 5-6 tane küçük siyah yılan çıktı ve kobraya saldırdı. Kobra da kaçtı. Yorumlarsanız sevinirim.

  72. Selamünaleyküm. 4 gün önce rüyamda yeni bir evim varmış. Ev geniş, ferah, yanımda da tanımadığım bir erkek vardı. Yere baktığımda boruların içinde gider yerlerinde, upuzun ve kalınca yaklaşık 3 metrelik yeşil bir yılan vardı. Yılan hareketsizdi, ölmüş gibiydi ama ben en ufak bir su sesinde bile irkiliyordum. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim…

  73. Rüyamda çok büyük yılan gördüm. Bütün ailem akrabalarım gördüm yılanın derisini diri diri yüzüyorlardı. Yılan kaçmasın diye ablam başına bastırıyordu. Yılanın derisi yüzüldükten sonra yılan evin içinde geziyordu. Kimseye bir zararı yoktu. Sizden ricam tam yorumu. Etkisindeyim, aklımdan çıkmıyor.

  74. Rüyamda büyük bir boğa yılanı tarafından yutuldum. Ancak bana zarar vermedi. Kafasını açıp oradan nefes alıyordum. Korkmamıştım, ölmemiştim. Birde üst azı dişlerim çürümüş olarak düştü. Önce telaşlandım ama sonra dişlerime baktığımda sadece bir kısmı yoktu ve yerine konabilirdi. Birde eski komşumuzun ikiz kızları vardı, 8-8 yaşlarında bir lavaboda el yüz yıkıyorlardı. Bu lavaboya baktığımda çok miktarda kesik tırnak vardı. Çeşme suyuyla bu kalıntıları temizliyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

  75. Rüyamda yatağımda uzanıyorduk kardeşimle. Kırmızı bir yılan yatakta öylece kımıldamadan duruyordu ve ben de korkarak abime seslendim. Abim yılanı yakalamaya çalışıyordu. Ben nereye kaçsam yılan peşimden geliyordu. Sonra abim yakalayıp öldürdü… Çok etkisinde kaldım. Yardımcı olur musunuz?

  76. Rüyamda bir taşın üstünde yılan gördüm. İlk önce yılanı bir kediye benzetiyorum ve “Kış” falan diyorum. Yanımda da bir kadın var. Kadın ailemden biri olabilir, hatırlamıyorum. Sonra yılan benim gözüme bakarak ağzını açıp dişlerini gösteriyor. Yılanın 2 tane sivri dişleri var. Sonra bir misafirlik gibi bir yere gidiyorum ve yılanın sahibine “Bu yılanın iğnesini yaptırın” diyorum. Yılan zehirli ve siyah renkte. Rüyamda biraz korktuğumu hissettim. Lütfen rüyamı açıklar mısınız? Ne anlama geliyor? Çok merak ediyorum.

  77. Rüyamda yılanı su dolu havuza kız kardeşim koyuyor. Ben korkuyorum ve bir süre sonra kardeşim yılanı yatağımın çarşafının altına koyduğunu söylüyor. Ben yılanı çarşafın altından çarşafla beraber kafasından tutuyorum fakat yılanın baş tarafı hangi tarafta olduğunu görmediğim için iki ucundan da yakalıyorum. Yılanın kafasını fazla sıkmıyorum ölmesin diye. Yakalayıp sokağa salacağım fakat yılanın bir ucu kuyruğu mu, kafası mı, anlayamıyorum. Elimden kurtuluyor ve tekrar yakalamaya çalışıyorken uykudan korkuyla uyandım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  78. Ben yılanla ilgili gördüğüm rüyaya anlam veremedim yardımcı olmanızı rica ediyorum. Evimin banyosunda birden duvarda hareket eden koyu kahverengi bir yılan görüp, çok korkuyorum. Hemen kendimi dışarı atıp “Anne” diye bağırıyorum. Sonra hatırlıyorum ki banyoda bebeğim var. Geri döndüğümde bebeğimi belinden ısırmış ve kan akıyor. Bebeğimi almaya çalışırken, banyodan dışarı benim ayağıma atlayıp beni de ısırıyor. En son annemi yılanı çekerken görüp, korku içinde uyanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

  79. Rüyamda 8 yaşındaki kızımın odasında 3 yatak varmış. Birinde Hürrem Sultan yatıyor, kızımda kendi yatağına yattı. Yatağında siyah 1 metre uzunluğunda çıngıraklı yılan vardı. Kızımı sokacaktı, ben üzerine atlayıp yakaladım ama beni soktu mu, bilmiyorum. Kendime soruyorum hatta ama hiç canadım olmadı. Derken kızımın yatağında 1m uzunluğunda beyaz yılan da buldum. Onun da kafasından tuttum. Ama siyah yılan çok güçlüydü, elimin gücü biraz azalsa ağzını açıp beni ısırmaya çalışıyordu. Ama ısıramadı. Baya cebelleştim yılanla. Kocama “Şu yılanları al. Elimden öldür” diyorum. “He tamam” diyor. Yanıma bile yanaşmıyor. Rüyam karanlık bir rüya yalnız. Beyaz yılanı balkondan aşağıdaki çalılara atıyorum. Sonra arabaya binip bir yere gidiyormuşuz. Siyah yılanı da yolda çalıların arasına atıyormuşum. ( Yılanlar kızımın yatağından çıktığı için çok korkuyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.)

  80. Merhaba rüyamda babaannemin bacısı bana doğru boynuzlu yılan itiyor, ellerime sıkıştırıyor. Ben de korkumdan o yılanı geri itiyorum. Ama bu itme 4-5 defa oldu rüyamda. Yılanın boynuzu ve kara gözleri vardı. Ve yılanın derisi yoktu, etini görüyordum. Bu saçma rüya nasıl yorumlanabilir?

  81. Merhaba ben rüyamda zayıf bir yılanın benim olduğum tümsekten düştüğünü gördüm. Bu ne demek? Ha bide bizim sınavlar yaklaşıyor.

  82. Rüyamda boş bir arazideyiz. Eniştemle biraz yürüdük arazi yılanlarla doldu, taştı. Büyük, küçük, karışık yeşil yılanlar sonra birde baktım. İki halam birde amcamın eşi bir halamla küsüz gerçekte neyse birden bu yılanları nasıl aşacağız diye endişelenirken, aklıma salavatlar geldi. Salavatlarla 2 halamı birde yengem kol kola girdik. Üstlerinden atlayarak geçtik sadece ben salavat çektim. Sonra bir baktım, yılanlar yok oldu oh be bitti dedim. Ne anlama geliyor, tabiri? Lütfen yorum. Sevgiler.

  83. Selamünaleyküm. Rüyamda sokakta gezerken, bir araba durup yan kaldırımdaki birine beyaz bir yılan veriyor. O adam da o yılana havaya atıyor. Attıktan sonra o yılan havalanıp gökte kat kat büyük bir yılan oluyor ve ağzını açıp sinirli bir şekilde sesler çıkarıyordu. Ben ise çok şaşkın, korkarak oradan uzaklaşmaya çalışıyordum. Bu ne anlama gelebilir? Teşekkürler.

  84. Rüyamda kız arkadaşıma evlerinin önünde, yer altından çıkan bir yılan saldırıyorken, kazlarda yılana saldırıyorlardı. Ben sadece balkondan “Dikkat et!” diye bağırabildim. Bu rüya neye işarettir?

  85. Köydeki evimizin önünde bulunduğum sırada evimizden 5-10 metre uzunluğunda siyah renkli bir yılan, yerden yarım metre kadar yüksek bir vaziyette bana doğru yaklaştı. Ben de başına sol tarafından vurdum. Bunun üzerine yılan istikametinde bulunan babaannemlerin evine girdi. Onların evin duvarından çıkarak komşuların evlerinin avlusuna hızla gitti. Burada başka bir yılan ile boğuşur gibi bir durum gördüm sonrasında komşuların avlusundan çıkarak etrafı çevrili bahçe diyebileceğimiz eklentide bana yakın olan yere doğru yine yerden yarım metre kadar yüksekte geldi. Ben de onun tekrar bu bir metre kadar olan yükseklikte ki duvardan çıkmaması için başına dışardan vurdum. Sonrasında uyandım ve sabah ezanının okunduğunu duydum. Olay esnasında korkum yoktu. Rüyamı yorumlarsınız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  86. Rüyamda annem erkek kardeşim ve ben tarlaya gidiyorduk. 2 metre uzunluğundaki yılan heykel gibi duruyordu. Sonra erkek kardeşim onu sopayla dürttü ve yılan uyandı. Biz eve doğru koşmaya başladık. Annemler eve çıktı. Ben girişi kilitlemeye çalışırken, yılan içeri girdi. Onunla boğuştuk bana bir şey olmadı. Yılanın ölüp ölmediğini hatırlamıyorum. Bir de eve doğru koşarken bizi bir kaç küçük yılan kovalıyordu. Lütfen bu rüya neye yorumlanıyor, açıklar mısınız?

  87. Rüyamda mezar kenarında kuru ot topluyordum. Otun altından kül rengi yılan çıktı ve kaçmak istedim ama kıpırdayamıyordum. Abim bana kaç diyordu ama ben kaçamadım. Yılan beni sokmadan, uykudan uyandım.

  88. Merhaba ben yeşil yılan gördüm ve yılanla konuştum. Uyudum, ve yılan salonda uyudu. Sonra ben uyandım. Baktım yılan vardı ve yine uyudum ve uyandım. Yılan hareket etmişti ve yılan beni ısırdı. Yardım et.

  89. Büyük başlı ve kısa boylu 3 tane yılan gördüm. İkisi aynı daireden ama ayrı kapılardan çıkıp gitti. Yolu ben gösterdim. Biri ise evde kayboldu. Ne anlama gelir?

  90. Ben ise rüyamda kuyudan, iri, uzun bir yılan çıktığını gördüm. Ablamla birlikte korkmuştum.

  91. Rüyamda yılanın büyüdüğünü ve başı bir kadın başı haline geldiğini gördüm. Onu ne kadar yanımda istemesem de sürekli yanıma geliyordu. Ondan iğreniyordum ve onu iterken elimi ısırdı. Yerde ona benzer bir yılan daha gördüm. O da gelişiyor ve onun gibi oluyordu. Sürekli halının altında duruyor. Fakat büyük olduğu için cüssesi belli oluyordu. O da kadın başına dönüşecekti. Beraberinde her yerde yılanlar vardı. Bazıları topraktan fırlıyor, bazıları evin içerisinde dolanıyordu. Az daha kafayı yiyordum, rüyamda. Gördüğüm kötü rüyalardan Allah’a sığınırım.

  92. Rüyamda iki tane yılan vardı. Biri beyaz, biri de siyah. Ben hemen önlerindeyim. Siyah yılan hiçbir şey yapmıyor, öylece uzanıyor. Fakat beyaz yılan sürekli dans ediyordu. Rüyamın yorumunu yaparsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

  93. Rüyamda siyah başlı, beyaz, büyük bir yılan vardı. 6 parçaya bölünüp, evin duvarına asılmış ama canlı. 6.parça kuyruğu ayrı bir yerde duruyor, kilit gibi. Diğer parçalar da bu şekilde parçalanınca büyüyormuş. Çatal dilini çıkartıyor arada. Hayret ve biraz korkuyla bakıyorum. Ama bana bir şey yapmıyor. Oldukça garip geldi bana. Yorumlarsanız sevinirim.

  94. Rüyamda bir misafirlikteydim. Sonra ev sahibi, birde kız ve ben camın önünde yılana bakıyorduk. Ama bir şey yapmıyordu, bize. Siyah bir yılandı. Sonra başında bir delikte devamı da öbür delikte baktım. Ev sahibi yani misafir olduğum evde kadın, dedi ki “İşte bu yılan” baktım, hızlı bir şekilde kayboldu. Deliğe girdi ama çok uzundu, şaştım biraz. Dedim ki; “Yenge bu ne kadar büyük bir yılan” ondan sonra başka bir şey görmedim. Ama bize de bir şey yapmadı. Yorumlarınızı bekliyorum.

    1. Sizin düşmanınız var ve siz onun ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz için bir şey yapamıyor size hanımefendi.

  95. Rüyamda yatağımda yılan vardı. Ben onu görüyordum ve fırlatıyordum. Kardeşim de üzerimdeki yılanı yere fırlatıyordu. İki veya üç tane evde yılan vardı. Yorumlarsanız sevinirim.

  96. İyi günler. Ben ne zaman rüya görsem (rüya görmediğim gün hemen hemen yoktur) özellikle sitenize bakmayı tercih ediyorum. Ama gördüğüm rüyanın tabirini buradan bulamadım. Rüyamda eşim elinde dişlerini çıkarmış, bir yılan tutuyor. Yılan biraz büyük. Eşimi bir kaç kere parmaklarından hafifçe sokuyor, eşim korkuyor. Normal hayatta yılanlardan çok korkmama rağmen ben korkmadan yılanı kafasından tutuyorum ve boğuşuyoruz. Sonunda ben galip geliyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  97. Merhaba bilmediğim bir evde, benimle birlikte bir kaç kişi daha var. Birden odalardan birinde 3 tane siyah renkli yılan gördük. İnce, yaklaşık 1 m boyunda en büyüğü, diğerleri biraz daha küçük ama ortak özellikleri siyah ince ve uzun oluşlarıydı. Birden odadan çıkıp yanımdaki insanların ayaklarına falan sarılmaya başladılar. Ben bağırarak kaçtım. İnsanlar tepinerek onları yere düşürdü ama sanki onlar yerden biraz yüksekte havada gitmeye başladılar. Bir tanesi bana doğru gelmeye başladı. Bir yere çöküp saklandım. Yılanda büyük olan havada başını kaldırarak sanki bulmaya çalışıyordu. Sonra ben kaçtım. Tabi bunlar kapalı bir mekanda evin içinde oluyordu. Bir ara yılanla aramda hiç kimse kalmadı. Yılan yerden biraz yüksekte, bana bakıyordu sanki saldıracağını hissettim ve bağırarak uyandım. Bana bir şey yapamadı ama çok korktum. Hayırdır inşallah… Ne anlama geldiğini yazabilirseniz, çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

  98. Bir motosiklette büyük oğlum ve iki torunumla bir yerden evimize giderken, ormanlık bir bölgeyi geçtiğimiz bir bölgede yolun sol tarafında bir kaz gördük. Bir şekilde acayip koşar durumda. Biraz daha yakınlaştığımızda yolun sol tarafında iki tane büyük yılan, ikisi de sanki kuyruklarını toplamış durumda. Yılanlara saldıran kaz ile kavga etmekteler. Bizde durduk seyrederken, oğlum “Bunları filme kaydedeyim” diye cep telefonunla çekmeye yaklaştı. Bu arada ben de motosikleti ayak sehpasına kaldırmakla meşguldüm. Tam motoru sehpasına kaldırıp, döndüğümde, oğlum yılan tarafından arka baldırından 4 – 5 yerinden ısırılmış ve ısırıklar hafifçe şişmeye başlamış olarak gördüm. Ve derhal ısırıkları emmeye başladım. O ara kendi oğlan kardeşimde orada oldu. Nasıl geldi, nerden geldi, bilmiyorum. Ona da dedim “Çabuk ısırıkları emelim” diye. O da ısırıkları emmeye başladı. Ve durumun ciddi olduğunu ve acil hastaneye gidilmesi gerektiğini düşünerek, oğlumu motora bindirerek, hastaneye götürmek için hareket ederken, uykudan uyandım. Rüyayı sabaha karşı kendim tuvalete kalkıp, tekrar yattıktan sonra sabah 05 civarında gördüm, sabah namazı vaktinde. Bu rüya tabirini okudum ama öyle birebir benim rüyamda gördüklerimi ve yaşadıklarıma uyan bir şey bulamadım. Bu rüya bana neyin haberini verdiğini öğrenmek istemekteyim.

  99. Rüyamda aynı yılan yuvasından çıkan 2 tane yılan ve bir tane kurbağa gördüm. Üçü de aynı yuvanın deliğinde bekliyor. Hareketsiz olarak bekliyorlardı. Sizce ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  100. Rüyada yılan bir bayan beni çok seviyormuş. Hep beni istiyor, bense korkup ondan kaçmaya çalışıyorum. Ama yılanı tam olarak göremiyorum ve korkuyorum. Cevaplandırırsanız sevinirim. Çok teşekkür ederim.

  101. Rüyamda evimizin içinde yılanlar cirit atıyordu, resmen. Her yerden yılan fışkırıyor, evin içinde oradan oraya koşturuyorlardı. Anneme sorduğumda “Baban 2 haftadır evi ilaçlamadı kızım. Yılanlar yukarıya yuva yapmış ve zehirliler” diyordu. Bizi ısırmasınlar diye kaçıyorduk, evin içinde oradan oraya. “Anneme gidelim buradan. Kaçalım, başka bir yere gidelim” dedim. Ağlıyordum. Annem “Hayır baban şimdi evin her yerini ilaçlayacak” dedi. Uyandım, hala ağlıyordum. Yorumlarsanız memnun olurum.

  102. Rüyamda bir poşetin içinde, kırmızı bir yılan görüyorum. O yılanın poşetten yarısı çıkıp, bana görünüyor.

  103. Ben bu yorumlardan çok ürperdim. Gördüğüm rüyaya göre aileden biri ölecek gerçek değil dimi ya? 🙁

  104. Eşimin Çatalca’da bir evi var ama biz orda yaşamıyoruz. O evin içinde yavru yılanları beslediğini görmüş. Bu ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkür ederim.

  105. Merhaba ben rüyamda bir tarlanın kenarındaydım. Traktör tarlayı sürüyordu ve o sırada siyah bir yılan kendi kendisine dolanmış, kördüğüm olmuş bir şekilde, gitmeye çalışıyordu. Sürünemediği için de hoplaya hoplaya gidiyordu. Bu ne anlama gelir acaba? Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  106. Rüyamda annemi bir yılan soktu. Yılan kaçarken onu yakaladım ve uzun süre çabaladıktan sonra dilini kopardım.

  107. Ben rüyamda bir rüya gördüm. Bir kobra yılanıydı ve uyandığımda yanımda bir kobra yılanı vardı. Ve ben, bir evcil hayvanmış gibi vurup “Çekil hadi” vs. dedim ve yılan en sonunda beni boğuyor. Canımın acısını o kadar net hissettim ki hala unutamıyorum. Ve ben o vücuttan ayrılıyorum ve yine ölmemiş oluyorum. Başka bir insan oturduğum yerde ama bana çok benziyordu. Uyanmaya çalışıyordum ama rüya içinde rüya görüp durdum. Ve ben önceden de yılan görmüştüm. Büyük bir tarla var ve her yer yılan ve ben uçuyorum. Yılanları yukarıdan izliyorum derken yine kobra yılanına benzeyen bir yılan, uçup bana saldırıyordu. :/ Rüyamın anlamını söylerseniz sevinirim…

  108. Rüyamda bir derenin kenarında 3 başlı bir yılan gördüm. Bir tarafı bir başlıydı, bir tarafı iki başlıydı. Dizimden birden ısırdı ve kaçtı kayboldu. Etrafta tanımadığım çocuklar vardı. Onlar geldi. Aradılar, bulamadılar.

  109. Merhaba, nasılsınız? Öncelikle çok teşekkür ederim. Size bir sorum olacaktı. Ablam rüyasında beni siyah yılanın ısırdığını görmüş. Bu neye işarettir?

  110. Rüyamda bana poşette yiyecekler getiriliyor ama kimin getirdiğini bilmiyorum. Bir tarlada bir duvar var. Onun üzerinde oturuyorum ve o poşette yanımda duruyor. Aşağıda tarlada annemler tarla işi yapıyorlar. Eşim de aşağıda duruyor. Ben poşetin ağzını açıyorum. “Yılanlar ölmüş” diyorum. Ancak sonra canlandıklarını görüyorum ama yılanlardan korkmuyorum. “Bu poşette yılan varmış” diyorum. Birden kayınvalidemin sesini duyuyorum. “O poşetten yılan mı çıkmış. Allah Allah” diyor ama garip olan ben yılanlardan hiç korkmuyorum. Onlarda bana saldırmıyorlar, kendi hallerinde duruyorlar. Ayrıca aynı gece bir evimiz varmış. (şuan oturduğumuz ev değil) 2 katta balkondayız. Havuç ağacı var ve ağacın dibinde ayni siyah orta kalınlıktaki yılanlardan var. Yine kendi hallerinde duruyorlar. Ben de normal bir durum gibi onlardan korkmuyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  111. Evde koltuk altından yılan sesi geliyordu. Eğildim, baktım önce kendi kuyruğunu yutmaya çalışıyordu daha sonra bıraktı. Benim elimde onun dikkatini çeken bir şey vardı. Onu yemeye çalışıyordu. Onu önüne tutarak yerinden çıktı. Yavru bir yılandı. Piton yılanı sanırım, renkleri onu andırıyordu. Daha sonra masa gibi bir şeyin ayaklarına geldi. Bir şey için arkamı döndüm. Geri baktığımda deri değiştirmiş gitmişti. Yorumlarınız için Teşekkürler.

  112. Kolay gelsin. Ben rüyamda yılan gördüm. İki yılan birbirleriyle kavga ediyordu ve sonra bir ineği soktu. Birde beni ayağımdan ısırmaya çalıştı ama ben kaçtım. Nedir bunu bana açıklayabilir misiniz?

  113. Bu gece 2 rüyamı üst-üste gördüm. Önce çok büyük bir yılanın (o kadar büyük ki insanı dikey yutacak şekilde) bana ve arkadaşa saldırdığını, biz koşmaya başladığımızda yerinden zıplayarak, onu dikey olarak yutmaya çalıştığını gördüm. Bu arada yılanın ağzındaki dişler çok değişikti. Üstte tam ortada çiftleşmiş çok büyük diş, alt çenede ise timsahın dişlerine benzer bir durum. Yılanın rengi mor ve pembe karışımı gibiydi. Arkasından deprem olduğunu gördüm. Ben tamamen başka bir mahalledeyim. Dışarıdayım. Deprem sırasında apartmanlarda yaşayan insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Bu iki rüyamı sabah saat 6-7 civarında gördüm. Bunun yorumunda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

  114. Selamlar. Gördüğüm bir rüya için sitenizi ziyaret ettim ama benim gördüğüm bir tabire rastlamadım. Ben rüyamda önceden bilmediği bir mekanda malzemeler içinde 3 kadın gördüm. Bulundukları yerden hızla ve telaşla malzemelerin karşısına geçtiler. 3 kadından ortada olan çok kiloluydu. Hemen sağ tarafındaki kadın, ortadaki kilolu kadının kıyafetini açtı. Sanki cinsel organından veya kenarından bir yerinden tam hatırlamıyorum. Çok iri, kahverengine çalan bir renkte, leopar desenli çok iri iki yılan peş peşe çıkarak, kadının önündeki çukurda kayboluyor. Başka bir şey hatırlamıyorum. Hayatımda bazı şeyler ters gidiyor. Bir tabir yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  115. Ben de rüyamda köyde evimizin bahçesinde kocaman bir yılan ama baya büyük. Birde böyle cıvık bir yılan şekli. Sümüklü böcek gibi yumuşaklığı. Yeşil renkte. yavaş bir şekilde sürünüyor. Biz de ondan kaçıyoruz. Bizi ısımızdan buluyormuş. Komşuya kaçıyoruz. Orda da buluyor. Sonra yoldan geçen birine gidiyor. O sıra biz de evimize kaçıyoruz. Adamı bırakıp arkamıza geliyor. O sıra babam traktörle kafasından geçiyor ve kafasını kopartıyor, eziyor. Ben de geri kalan kısmını görüyorum. Bu kadar. Tabi aklımda böyle kaldı. Bana tabirini yaparsanız sevinirim.

  116. Rüyamda yavru bir yılanın topuğumu ısırdığını sonra yılanı elime alıp parçaladığımı gördüm. Gerçekten çok korkunçtu.

  117. Rüyamda, sarı bir yılanın kolumu ısırdığını gördüm. O yılanın başından tutarak kolumdan ayırdığımı gördüm ve sivri dişlerinden birinin kolumda batmış olduğunu gördüm. Daha sonra annem o dişi tutup çıkartmış kolumdan… Kan görmedim, canım da acımadı. Yılanın sonraki akıbetini görmedim. Bununla ilgili bir yorum okumadım… Rüyamın ne anlama geldiğini merak ediyorum. Teşekkürler.

  118. Ben rüyamda odamı düzetirken dolabın arasından küçük bir yılan çıkıyor ve ben kaçıyorum. Beni kovalıyor ve sonunda ayağımın altından ısırıyor. Ben yılanın kafasına vurarak kurtulmaya çalışıyorum. O sırada yılanın kocaman dişleri olduğunu fark ediyorum… Yorumlarsanız sevinirim.

  119. Merhaba, rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda siyah, biraz büyük, kalın, kıvrılmış bir yılan gördüm. Fakat yılan çocukluğumun geçtiği evin önündeydi. Şimdi 32 yaşındayım ve uzun zaman oldu o ilçeye gitmedim o evi de görmedim. Yılanın arkasından yavaşça çaktırmadan yürüyüp geçip gidiyorum. Çok fazla bir korku hissetmiyorum. Yılan beni fark etmiyor bile. Gördüğüm eski evimse daha yıpranmış eski görünüyor. Cevap verirseniz çok sevinirim. İyi günler.

  120. Rüyamda, anneme düşman birisi güzel bir kadın tutuyordu ve evin içine bir şekilde sokuyordu. Sonra kız banyoda üstüne bir iksir döktü ve kocaman büyük bir kobraya dönüştü. Sonra küçük bir yılan daha vardı. O da oturduğumuz yere kapının altından girdi. Annem ve ben hızlıca evden kaçtık. Ama babam ve ablam evde yılanlarla birlikte kaldılar. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

  121. Rüya konusunda sitenizi hep ilk sırada tutar ve rüya yorumlarına burada bakarım. Gördüğüm rüyanın tam karşılığını bulamadığım için sizden yorum rica ediyorum. Rüyam şöyle: Yeşil yapraklı bir ağacın dalı üzerinde normal boyutta ağaçta zor fark edilebilecek yeşil tonda (fıstık yeşili gibi) bir yılan görüyorum. Ama o beni görmüyor. Sonra yılan yere iniyor ama bu sefer yılan kalın ve uzun. Daha çok yassı ve geniş demek daha doğru olur. Sürünerek sanki bir şeyi takip ederek uzaklaşmaya başlıyor. Dağ ve çalılık bir yerdeyiz. Ben de arkadan onu izliyorum. Yılan artık normal formunda değil. Büyük ama ağız kısmı kuş daha çok ördekgagası gibi bir şekilde. Ben bu arada birilerini çağırıp şunu öldürsek diyorum ama birileri gelene kadar bu kaybolur. Nasıl bulacağız diye düşünüyorum. Yılanlardan zaten çok korkarım. O yüzden tek başıma bunu denemeye korkuyorum. Yılan dağ ve çalılar arasında kaybolurken son anda önde 2 ve arkada 2 ayağı beliriyor. Bu ayaklar da ördek ayağına benzer geniş ama kısa ayaklar ve yılan ayakları üzerinde yürüyerek gözden kayboluyor. Bu rüyanın yorumu ile ilgili neye bakacağımı şaşırdım. Sizlerden değerli yorumlarınızı yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

  122. Ben rüyamda ormanda oğlumla gezerken kocaman bir piton yılanı gördüm. Kafası bir tencere kadar vardı ve kuyruğunda da aynı kafadan vardı. Rengi leopar deseniydi. Yanından geçtik bizi fark etmedi ama sonra arkamızdan gelmeye başladı. Bizi kurtarmaya kaplanlar geldi ve onunla boğuşmaya başladılar ama çok korktuk. Rüyamın tabirini çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  123. Açık bir arazide arazinin bir başında kızım, bir başında eşim, kucağımda küçük kızım onlara doğru gidiyordum. Eşim yere bakmamı işaret etti yılanlarla kaynıyordu. Tam kaçacaktım bir yılanı ayağımın altında ezecektim o sıra uyandım. Bu nedir?

  124. Merhaba, yılanı gece yatağımda uyurken ve bacağıma doğru sürünürken gördüm. Yılanlar ince yılanlardı. Çok korkmadım fakat tedirgin oldum. Sonra fırlatıp attım. Birkaç taneydi. Sonrasını hatırlamıyorum.

  125. Ben rüyamda babamın berberinde bir yılan gördüm bir deliğe girip öbüründen çıkıyordu. O benden korkuyordu. Ben de onu kovalıyordum ama biraz korkuyordum. Lütfen biliyorsanız cevaplayın.

  126. Hayırlı akşamlar. 25 yaşındayım hayatımda ilk defa bu kadar bir rüyadan etkilenip size danışmak istedim. Ben bir arabadayım. Yanımda büyük, kalın, uzun bir yılan yarı kısmı ayakta. Bir arkasında küçük yavru yılan gördüm. yanımdan hızlı bir şekilde geçtiler ve geçerken bana zehir atmışlar yılanlar geçtikten sonra ense ve omuzumda aşırı bir acı ve kızarıklık oldu etrafımdaki görenler çok şaşırdı. Hemen arabaya binip hastaneye giderken uyandım. Fakat ilginç olan uyandığımda ensemde ve omuzlarımda gerçekten bir acıyla uyandım. Bir cevap atarsanız çok sevinirim. Teşekkürler…

  127. Ben rüyamda etrafımda bir sürü yılanın olduğunu gördüm. Özellikle bazıları çok büyüktü. Daha sonra amcamlar, babamlar, kardeşim bu yılanları yakalayıp pişirip yediler. Ben korktuğum için yemedim. Kendime başka bir şey pişirmiştim. Çok değişik bir rüyaydı. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  128. Merhaba, herkese selam. Rahatsızlık için önceden özür dilerim ama gördüğüm rüya her gün beni rahatsız ediyor. Ben hamileyim ve kendimden asili olmadan bu durumdan etkilenmemi istemiyorum. Sürekli rüyamda yılanlar görüyorum. Doğru ki korkuyorum ama her defasında da öldürüyorum. Bir düşmanım olduğunu zannetmiyorum ama beni en çok rahatsız eden benim bos rüya görmemem. Mutlaka bana bir şeyler anlatılmaya çalışılıyor fakat ben çözemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önceden teşekkürler.

  129. Rüyamda köyümüzdeki bağlarımız yemyeşil suyla dolmuştu, içinde o kadar büyük bir yılan vardı ki çok korktum. Anneme gösterdim sonra yılanın sahibi geldi kucağına aldı. Biz pek yaklaşamıyorduk ama abim hiç korkmuyor hatta yılanı dürtükleyip duruyor. Ben “Yapma” diyorum. O hala gülüp devam ediyordu. Yorumlar mısınız?

  130. Rüyamda kalın, siyah yeşil bir yılan camdan odama giriyordu. Arkadaşlarım yılana saldırıyordu. Onlar yorulunca ben geçtim. Elimde bıçak vardı, yılanı öldürmeye çalıştım. Her kafasını uzatışında boğazına bıçağı sapladım fakat hiç etki yaratmadı. Ensesinden öldürülmesi gerekiyordu bu sonradan aklıma geldi. Elime yakın bir yerde bildiğimiz örgü şişlerinden vardı ensesine batırmaya çalıştım ama denk gelmedi. En sonunda pes ettim ve “Öldüreceksen öldür” dedim. O da o anda sözlüme dönüştü. Daha sonra bir yere gitmişim ve balkon gibi bir yerdeyim 1 metre altında da küçük bir mezar var ama bildiğimiz taştan kum falan yok. Yanımda kız bir bebek var ve birde kadın. Bebeği aşağı yuvarlıyoruz, mezarın içine bakıyoruz. Kefen gibi bir şey de ama kefen değil sonra üzerine kum dökmeye çalışıyoruz. Bebek ağlıyor ve kumlar dökülüyor. Tekrarlıyoruz bu olayı birkaç defa ama başaramıyoruz. Sonra uyandım. Anlamlarına baktım ama bulamadım. Bir cevap yazarsanız sevinirim. Çok merak ediyorum.

  131. Rüyamda kendi evimde öncelikle küçük, siyah yılan gördüm ve sonra büyük, iri ve uzun turuncu bir yılan gördüm. Bu turuncu yılan ablamı kovalıyordu ve sonra yılanın kafasını büyük taşla ezmeye başladım sonra poşete attım. Bunun ne anlama geldiğini bulamadım.

  132. Rüyamda bir tarladayım hiç tanımadığım birisiyle. Tarlada ev var ama oraya gitmeye korkuyorum. Yılan kabuklarını görüyorum orada bir sürü yılan varmış. Sonra canlı bir yılan görüyorum fakat bir türlü orayı geçemiyorum.

  133. İnce, orta boyda bir yılan etrafımda deli gibi dönüyor kimse fark etmiyor. Sonra anlaşılıyor ki yılanın ağzının içinde akrep var, onu yemek istemiş ancak akrep onu sokarak öldürmüş ve sonuçta ayağımın ucunda buz kesmiş şekilde yatıyor. Teşekkürler şimdiden.

  134. Rüyamda büyük bir yılanın benimle konuş bir vaziyete yani bir nevi insana dönüştüğünü gördüm. Yılan iken ondan korkuyordum konuştuğunda bana neden korktuğumu sordu. Birde diğer hayvanlar da yardımcı oluyordu. Hayvanat bahçesi gibi bir yerde hayvanların ne olduğunu hatırlamıyorum ama kafes içindelerdi. Bana zarar vermeye çalıştılar engel oldu bir tanesi, o da insana döner gibi oldu konuştu ve tekrar hayvana döndü. Birde bunların öncesinde yılan olarak bir kabın içerisinde idi, onu tutmaya çalışanları ısırdı. Sitede yazan rüya tabirlerini okudum fakat hangisine yorumlayacağımı bilemedim. Siz yardımcı olursanız sevinirim.

  135. Rüyada yılanı bıçaklayıpta onun sonradan ortadan kaybolduğunu görmek nasıl bir yorumdur?

  136. Evdeymişim yanımda ailemden bazı kişilerde var. Siyah uzun bir yılan dolaşıyor evin içi de su dolu. Yılan suyun içinde bir kayboluyor, bir görünüyor. O kadar çok korkuyorum ki onu öldürmek için ailemden yardım istiyorum ama öldüremiyoruz. Sonra yüksek bir çıkıyor o sırada sıkışıyor ve acayip sesler çıkartıyor. Öldüremeden uykudan kalkıyorum.

  137. Merhaba, ben rüyamda uzun bir yılan gördüm. Yılan bana yaklaştığı zaman onu öptüm. Bana zarar vermeden evime kadar geldi. Korktuğum zaman yılan yanıma yaklaşıp yılanı öpüyordum… Bunu biraz yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  138. Rüyamda sonra daha ufak yılanla boğuştum ama beni ısırdı. Bana bir şey olmadı. Sonra daha büyük yılan geldi, onu da öldürdüm parçalara ayırdım. Sizden bu rüyayım yorumunu istiyorum. Saygılarımla.

  139. Ben rüyamda bizim eve bir yılanın girdiğini ve bu yılan o kadar kalın ki. Sarı renkli üzerinde benek gibi şeyler var, karışık ama yılan kalın olmasına rağmen çok kısa. Ve bu yılan benim kardeşimi ısırdı sonra kardeşim bağırmaya başladı. Yılan kardeşim bağırdıkça daha fazla saldırmaya başladı. Ben kardeşimi korumaya çalışıp yılana vurmaya falan çalışıyordum. O sırada annemleri de çağırmak istedim ama sesim çıkmadı, çağıramadım. Zaten tam o sırada da uyandım ama çok kötü bir rüyaydı. Lütfen yorumlar mısınız? Hala çok korkuyorum…

  140. Merhaba, sitenizi çok geziyorum ama ilk kez bir rüyamı anlatma gereği duydum oğlum ve yeğenim olduğu için. Evde çocuklar ile oynarken zehirli 2 adet yılan tıslama sesleri ile çocuklara bakıyor, bizimkiler yılanları tutuyor, yılan tam sokacak iken ben yılanların başını yakalıyorum. Ve “Çocuklar bu yılanlar zehirli ve yılanlar sadece başından tutulur gövdesinden tutmayın” diyorum ve yılanları başından tutturup bunları eline veriyorum oynasınlar diye. Daha sonra tekrar yılanı ben alıyorum, bu sefer başını fazla sıktığım için başı eziliyor. Ben de yılanları yere atıyorum, bu sırada somya tarz yatağın altına kaçıyorlar. Arıyorum, en sonunda nasılsa çıkarlar deyip uzaktan ara ara bakıyorum. Tam yine kontrol ederken yılanın biri çıkıyor, halı üzerinde ayaklı bir şekilde kertenkele gibi ilerliyor ve ezerek öldürüyorum. Diğer yılanı beklerken uykumdan uyandım. Değerli yorumunuzu paylaşırsanız çok memnun olurum. Zira 7 yaşındaki oğlum ve yeğenimi de gördüğüm için yorumunuza ihtiyaç duydum. Hoşça kalın.

  141. Selamünaleyküm. Ben rüyamda her yerde dolaşan yılan gördüm. Nereye kaçsam ordaydılar. Suda geziniyorlardı yani nereye gitsem oraya geliyorlardı.

  142. Rüyamda yılanı belinden tutup elimle sımsıkı tuttum ölmesi için sonra poşete koyup poşetin ağzını bağladığımı gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  143. Rüyamda küçük yılanları toplayıp poşete koyuyordum. Bu ne anlama geliyor açıklama yapabilir misiz?

  144. Rüyamda evimin balkonuna çıkan cam kapının üstüne yapışmış yılana benzeyen bir kertenkele vardı. Ben yılan zannettim üstüne vurup öldürmüşüm. Sonra gerçekten yılan gördüm yosun rengindeydi ona vurmadım. Sonra ağzı büyük kobra türlü bir yılan gördüm ağzını açmıştı sonra tekrar kapadı ağzını kapadığında ise annem yılanın ağzına yumruk attı. Ben rüyamda uyandım ve birine gittim dedim “Ben rüyamda yılanlar gördüm” rüyamın hepsini anlattım ve karşıma prodüksiyon gibi bir şeyin üstünde “Vurulma ihtimalin var, düşmanın var. İyi bir haber alacaksın” yazıyordu ve sonra da uyandım. Çok garip bir rüyaydı rüya içinde rüya gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  145. Ben çok şükür rüyalarımda hiç kötü rüya görmezdim ama bu zamanlar da görmeye başladım. Rüyamda ablam odada oturmuş elinde yılanla oynuyor. Yılandan ben korkmam ablam çok korkar rüya işte. Sonra ben ondan yılanı alırken yılan elimi sokuyor. Ben onu öldürmek istiyorum ama acıdığımdan sadece vuruyorum ve pişman oluyorum. Yılan düşmana delalet edermiş o zaman ablam yüzde yüz düşmanımdır ama inşallah yanılıyorumdur.

  146. Ben rüyamda bir ormanlık alanda top oynuyordum. Topum ileriye doğru kaçtı. Bense onu almaya gittiğimde ufacık mini minnacık bir yılan gördüm, bu yılan çok az hareket etti ve ben öyle anladım yılan olduğunu ve çok korktum. Rüyada ufak çok az hareket eden iki yılan görmek ve ondan korkmak nedir? Yorumlarsanız çok sevinirim.

  147. Ben sıkıntılı günler geçiriyorum ama bugün rüyamda halamın evinde yılan görüyorum öldürmeye çalışıyorum ama evden çıkıp gidiyor ve yılan siyahtı. Ne anlama geliyor?

  148. İstihare rüyasına yatmıştım ve rüyamda bir odada insanlarla otururken biri kahverengi ve diğeri turuncu iki yılan çıkageldi. Ben eğer odadan çıkarsam onları da arkamdan dışarıya çıkartabilirim diye düşünerek odadan çıktım ve yalnızca kahverengi olan peşimden geldi. Bu rüya ne anlama gelir rüyam hayırlı mı, değil mi? Cevap yazarsanız çok önemli ve acil.

  149. Rüyamda yolda yürürken iki bayana bakıyorum dilencilik yapmak istiyorlar ve onların konuşmasına şahit oluyorum. Bir anda sağ bacağıma bir şeyin hızla çarptığını ve yapıştığını hissediyorum eğilip bir bakıyorum, canım yanmıyor ama korkuyorum ve yanımdaki iki üç erkekten yardım istiyorum. Siyah ve gri renginde bir yılan yapışmıştı bana. Hayırdır İnşallah.

  150. Kızım birkaç günlüğüne erkek arkadaşının kedisini eve getirdi. Rüyasında o kedinin ağzından yılan çıktığını görmüş. Çok korkup kediyi geri verdi. Bu rüyanın anlamı nedir?

    1. Kedinin ağzından yılan çıkıyorsa kedinin sahibi size yakın zamanda zarar verebilir ya da gizli bir düşmanlık besliyor olabilir. Zamanla her şey belli olur ama siz o kedi sahibine biraz dikkat edin.

  151. Rüyamda evde şeffaf ve beyaz çıngıraklı bir yılan koluma sarılmış halde beni ısırdı. Ben de onu kuyruğundan tutup sallayarak fırlatıp attım. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  152. Selamlar… Ben rüyamda birçok yılan gördüm bir arkadaşımla onlara zehir sıkıp kendimizi koruyorduk hiç zarar görmedik ama çok korktuk. Rahmetli babaannem de boğazından yakalamaya çalışıyordu. Bana ağızlarını açıp çok kızdıklarını işaret ettiler… Sonra onlardan bir şekilde uzaklaşırken yılan konuştu “Seneye görürsünüz” dedi. Acaba bu rüya ne anlama geliyor… Şimdiden teşekkürler.

  153. Bir mezarlıktayım sel gelmiş birçok mezarın üstü çamur ve toprakla kaplanmış ecdadımızın dedelerimiz mezarlarının üzerini temizlemeye çalışıyorum. Akrabalara haber vermeye çalışıyorum bu arada mezarlıkta geziyorum ki bizim mezarlarımızda selden açılma veya üzeri toprakla kapanma var mı diye geziyorum. Akrabaların mezarlarında bir sıkıntı olmadığını görüp “Demek ki rızık taksimi gibi selden de herkesin nasibi varmış bizimkilere gelmemiş” diyorum. Bu arada çamur içinden geçerken bazı mezarlarda bir hareketlenme oluyor delikler var renkli, kısa, kalın yılanlar o deliklerden yarı uyuşuk çıkıyor. Üstüne basmayayım bana ilişmesinler derken toprak kayıyor yılanlar çıkıyor. Telaşlanıp tedirgin olunca bir adam hasıl olup elinde ucu kıvrık ucunca bir demirle toprağı hareketlendirip yılanların çıkmasını sağlıyor. Çıkan yılanları elinde cam kavanoz gibi bir kaba toplamaya çalışıyor. Bazı yılanlar ucu kıvrık demirle alırken batıyor ölüyor, ölen yılanlara üzülen yüz ifadesiyle bakıp yenilerini toplamaya çalışıyor, o vakit yılanların zehirli olduğunu ancak ilaç veya hayırlı bir iş için topladığını hissediyorum.

  154. Bir gemide gidiyorum yanımda bir kadın var ve aslına ben hamile bir bayanım gerçek hayatta ama rüyada ben erkeğim. Gemide biriyle boğuşuyoruz kavga oluyor ve bir anda nasıl oluyorsa ellerini bileklerinden bir şey keserek kurtuluyorum, yanımızda birde küçük bebek var. 8 aylık ya da 1 yaşında falan benim bebeğim, onu da alıyoruz gemi alabora oluyor ve denize düşüyoruz. İlerliyoruz denizde 3 kişiyiz bir kadın, ben erkek olarak ve çocuğum. Bir sürü su yılanı olan denizin bataklık gibi bir yerine düşüyoruz. Ellerimde çocuğu başımın üstünde tutarak yılanlar bir şey yapmasın diye suda ilerliyorum. Oradan bir şey olmadan sağ salim geçiyoruz ama bebek ve biz çok bitkin durumdayız, açıkmışız ayrıca. Bir köy görüyoruz kendi köyümüz ama baya büyümüş burası. Köyün girişine üst geçit yapılmış ve ayrı bir dünya gibi rengarenk güzel bir yere geliyoruz. Bebek çok aç hala kendimiz için değil onun için bir şeyler arıyoruz ve sonunda köyden birkaç tanıdık bize yemek veriyor. Hemen çocuğa yedirmeye başlıyorum sesi çıkmayan açlıktan bitkin düşen ölecek diye korktuğum çocuk kendine geliyor ve rüyam bitiyor… Nedir yorumu?

  155. Annemin evinde yatıyormuşum yatakta her yerimi yılanlar sarmış ve ben çok korkuyorum. “Allah’ım ne olur beni ısırmasınlar” sonra bakıyorum annem ve eşim yılanları etrafımdan temizlemeye başlıyorlar. Sonra bana “Kalk” diyorlar” “Anne” daha yılan var” diyorum. “Olsun oğlum bir kerede kalkacaksın onlar sana bir şey yapamazlar” ve kalkıyorum hiç yılan kalmamış. Yorum yazarsanız çok sevinirim. Bu arada yılanlar siyahtı.

  156. Selamlar, rüyamda evdeydim ve duvarda büyük bir yılan vardı sonra tavana çıkarken küçüldü ve bir arkadaşım onu yakalayarak yatak odamın içine attı ve kaçtı. Ben de daha sonra evi terk ettim. Yorumlarsanız sevinirim.

  157. Rüyamda bir dere kenarında çimenlere boylu boyunca uzanmış çok büyük ve kalın bir yılan gördüm. Yılan beni fark ettiğinde yavaş yavaş hareket edip evimize doğru ilerliyor. Evde annem babam var ve ben onları kurtarmak için koşarak eve gidiyorum. Hemen oradan uzaklaşmaya çalışıyorum, kurtuluyorum da manası nedir?

  158. Rüyamda 2 adet yılan gördüm biri beyaz, biri siyah, ayrı ayrı kıvrılmış dururken gördüm.

  159. Beni ve ablamı yılan soktu. Ben bir ilaç yaptım, beni iyileştirdi. Annem dedi ki “Kızım, yaptığın ilaç nerde?” dedi. Ben de “Orda” diyerek gösterdim. Ablama iyi geldi mi bilmiyorum ama.

  160. Rüyada hem sarı hem de siyah yılan görmek ne anlama gelir? Hocam ayrıca siyahını elime aldığımı hatırlıyorum büyük ve kalınlardı ama korkmuyordum. Tuhaf durumdu…

  161. Rüyamda teyzemin gözlerinin biraz üstüne yılan kapandığını gördüm ne anlama işarettir?

  162. Merhabalar, ben bugün çok tuhaf bir rüya gördüm. Rüyamda boş bir mekanda yürürken ayağıma birden bir yılan sarıldı ve bu yılan bana birden “Faruk oğlu Fatih, en sonunda seni buldum. Sen bizim kurtarıcımızsın” dedi ve birden beni soktu. Yılana karşı hiçbir korkum yoktu ve rüyamda biraz şaşırdım. Yılan biraz da sesinden dolayı sevinçliydi. Yorumlarsanız sevinirim…

  163. Rüyamda kızımın bana geldiğini bir kafes içerisinden dev gibi kiremit renginde bir yılanı olduğunu gördüm. Sonra kızım gidiyor ben acaba yılan nerde diye bakınıyorum. Hazırlanıp evden çıktığımda merdivenden yukarı yılanın geldiğini görüyorum. Kafam aşağı gelecek şekilde acele ile merdivende yüz üstü yere uzanıyorum. Saçlarım yüzümü kapatıyor. Aşağıdan gelen yılan sanki yukarıdan gelmiş gibi bacaklarımdan başlayarak bütün vücudumun üzerine çıkıyor. Kafası kafama değiyor, dilini çıkarıldığını bile hissediyorum sanki yılan yüzümü arıyor saçlarıma dokunuyor çenesi sonra üzerimden iniyor ve gidiyor. Kalkıp eve giriyorum. Arıyorum nerde diye bulamıyorum, öyle de uyanıyorum. Öyle gerçek gibiydi ki halen üzerimde sürünmesini hissedebiliyorum.

  164. Rüyamda beyaz büyük bir yılanın üzerime doğru çıktığını ve çok korktuğumu gördüm. Ben yerde etkisiz halde yılanın üzerimden gitmesini bekliyordum. Acaba anlamı nedir?

  165. Rüyamda cin, insan karışımı bir varlık gördüm. Ondan hiç korkmadım. Sonra bir piton yılanı gördüm ve ona hükmediyordum. Gördüğüm cin, insan karışımı varlığı piton yılanına boğazını sıktırdım ağzından kan gelinceye kadar yılana onu öldürttüm ve uyandım. Uyandıktan sonra gece uyuyamadım. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  166. Rüyamda bir yılanın bir fareyi yutmaya çalıştığını görüyorum. Farenin acı ve korkunun etkisiyle çıkardığı seslere dayanamayarak onu kurtarma için yılana ayağımla basıyorum. Hem yılan ölüyor hem de fare. Fazla rüyalara takılmam ama beni düşündürdü. Yorumlarınızı rica ediyorum. Sevgiler.

  167. Rüyamda yeşillikte yılan vardı ve yanında balık sonra saldırdılar birbirlerine ve balık yılanı yuttu. Ne anama gelir?

  168. Rüyamda çok katlı bir bina inşaatında yanımda babam ve belli olmayan bir tanesi iş arkadaşı ile pikap araba ile kat kat dolaşırken hemen hemen her katta kocaman bir boa yılanı veya beton gibi iri bazısı siyah, gri, yeşil renkte yılan çıktı ama hepsinden bir şekil kaçtık. Arabaya binerek kaçtık, birinde babam binanın katında düşüyordu. Oradakilerle hep beraber çekerek arabaya aldık sonra alt kattan çıkarak son model bir arabayla restorana geçtik. Bu arada küçük kızım aynı binanın mimarı imiş ona da tembihledim. “Binada yılan zararsız ama odalara girme” dedim. Sonra yemekte iş arkadaşım, eşim, bir kalabalıkla yemek yedik. Sonra uyandım. Allah CC. hayır etsin.

  169. Rüyamda bir çantanın içinden sarımsı bir kocaman zehirli olduğu kesin olan bir yılan çıkıyor. Kafasını kaldırıp tam beni sokmaya gelirken annem yılanın kafasını kopartıyor. Ne anlama geldiğini öğrenebilir miyim?

  170. 4 bacaklı kahverengi kafasından yaralı topraktan kanlı çıktı, gözleri insan gözleri gibiydi. Bize saldırdı, beyaz giyimli bir insan oldu, konuştu ama konuştuklarını pek anlayamadım.

  171. Rüyamda baba evimdeyim. Bahçede önümden küçük bir yılan çıkıyor, ben korkuyorum. Sonra bakıyorum cebimde daha büyük yılan var. Yine korkuyorum. Yılan kaçıp kayboluyor. Dün gece bu rüyayı gördüm. Çok etkilendim. Yorumlarsanız sevinirim.

  172. Rüyamda bir deniz kenarındayım ve yanımda hiç tanımadığım ama yeni birlikte olmaya başladığım bir sevgilim varmış ki, birbirimizi çok seviyoruz rüyada tabi. Sonrasında deniz çok temiz ve mavi. Ben suya atlayıp yüzüyorum ama suda yılan gördüğüm için çıkmak istiyorum. Erkek arkadaşım da kıyıda beni bekliyor. Elimden tutup çıkmama yardım ediyor ancak çıkınca görüyorum ki etrafımızda bir sürü yılan. O yılanları eliyle uzaklaştırıyor ve bana da yılanları nasıl boynundan tutup etkisiz hale getireceğimi gösteriyor. Sonra ben de bir yılanı hafif korkmama rağmen elime alıp etkisiz hale getiriyorum. Yorumlarsanız sevinirim iyi çalışmalar. 🙂

  173. Ben yatağımda yılanı sıkıyordum sonra yılan bacağımı sardı. Ben aldım elime tekrar sonra ayağımda ayakkabı ile erkek ayakkabısı ile ayağımın altına koydum. Sonra kaçmaya çalıştı. Ben de iyice sıktım sonra patladı mı, yılan öldü mü bilemem. Yılan biraz büyüktü, yatağımı kaplıyordu. Korktum. Ben 12 yaşındayım. Lütfen cevap yazınız.

  174. Merhaba, rüyamda kocaman bir kobra yılanı (başı büyük olandan) gördüm. Aslında bir kutunun içinde bir yere gidecekmiş sonra birden yılan hareketleniyor ve evde dolaşmaya başlıyor. Sonra da abimin bacağından girip koynuna doğru geliyor. Ben diyorum ki “Aman sakın abim görmesin çıldırır.” Bu sırada abim uyuyor. O sırada eşim hemen yılanın kafasından yakalıyor sonrasını hatırlamıyorum. Sizden cevap rica ederim.

  175. Rüyamda bir ormanlık alanda, sosyetik bir hanımefendiyi bacağından yılan sokuyor. Babam bu hanımefendinin bacağını (yani yılanın ısırdığı yeri emerek zehri alıyor.) O zehir canlanıp böyle tırtır gibi olup yürürken ben korkuyorum ama babam diyor ki “Korkma o artık öldü.” Yılan da ölmüştü zaten. Saygılar.

  176. En yakın arkadaşımın önüme yılan atması “Bak” diyerek. Her yerden karşıma çıkıyor yılanlar, beraber kaçarken en yakın arkadaşımla o korkmuyor. Bir süre sonra ve önüme atıyor sonra konuşmayalı uzun zaman olan bir arkadaşım yılanı üstüme atıyor ve yılan elimi sıkıyor. Sonra en yakın arkadaşım da kızıyor “Bak elini kıstırdın” diye.

  177. Rüyamda kalabalık pazaryeri gibi yılan oynatıcısı elinde kaval, yılanı benim üzerime salıyor kaval çalarak. Yılan tahminim 2.3 metre uzunlukta. Beni kovalatıyor o anda uyandım. Yorumlarınız bekliyorum. Saygılar.

  178. Rüyamda eve doğru giderken yeşil 40 cm ince bir yılan bize tıslıyordu. Yanımda babaannem ve annem vardı. 25 cm havaya doğru kalktı ve üstüme doğru sıçradı. Refleksim süperdi rüyamda, yılanların zayıf noktası olan kafasını tutum. Yılanın dişleri yoktu ama kesinlikle zehirle insanı öldürüyordu. Tırnağımı zehirledi ama kana karışmadı zehri. Onu yola doğru fırlattım sonra bize yılan bir şey yapmadı. Önüme doğru baktığımda her yerde yılan vardı. 5 dakika sonraysa bütün yılanlar ortadan kayboldu. Lütfen yorumlayın. Şimdiden teşekkürler.

    1. Rüyamda evimin bahçesinde ağacın üstünde yılan vardı. Kuzenim bana “Sen yılanı niye oraya koydun?” diyordu. Ayrıca bir sepetin içinde bir sürü yılanım vardı. Lütfen bana bu rüyanın ne anlama geldiğini söyleyin. Şimdiden teşekkürler. 🙂 🙂

  179. Rüyamda bir yılan gördüm normal boyutlardaydı, onu öldürdüm. Hemen oradan bir yerden ondan biraz daha büyük bir yılan çıktı, onu da öldürdüm. Başka tarafa döndüm biraz daha büyük bir yılan, onu da öldürdüm. Tam onu öldürmüşken daha da büyük bir yılan çıktı, tam o esnada uyandım.

  180. Selamlar. Rüyamda yatağımda yatarken ayakucuma bir kişi tarafından bez bir çuvaldan yılan dökülüyor. Sekiz on adet siyah yılan oluyor ama bir tanesi altın renginde oluyor. Yılanlar küçük bana göre siyah yılanlar yatağın üzerinde sağa sola yavaş yavaş hareket ediyorlar fakat altın sarısı yılan kıvrılmış kımıldamadan çuvaldan düştüğü gibi duruyordu. Yorumlarsanız sevinirim. (Yılanla ilgili yazıları okudum ama benzer bir şey bulamadım.)

  181. Adım Fuat 44 yaşındayım, evli iki erkek çocuk babasıyım. Bir oğlum 15 günlük asker, Bursa’da ikamet ediyorum. Rüyamda köyümüzde (irfaniye) bir evin bahçesinde piton yılanı ve biraz daha küçük yılanla çiftleştiğini gördüm. Biraz korktum biraz da insanlara zarar vermesin diye jandarmaya haber verdim. Rüyamın yorumunu çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

  182. Rüyamda kahverengi orta büyüklükte bir yılan sol koluma sarılı ve bileğimden bedenime giriyordu. Onun yavaş girmesini görünce etrafımdan yardım istedim ama kimse yaklaşmadı. Son kuyruğunun girmesinden sonra yılanın karnımın içinde kıvrılmalarını gezmelerini hissettim. Hala “Çıkarın bu yılanı içimden” dememe rağmen kimse yardım etmedi. Bu rüyadan ne anlamalıyım? Yorumlarsanız sevinirim.

  183. Yılan arkadan geliyor sarıyor ve ben yılanın kafasını koparıyorum ama ısırmış elimi ve beni hastaneye götürüyorlar ama gitmeden kusmuşum, yavaştan kendime geliyorum.

  184. Küçük bir eve tasınmışım perdeleri takıyoruz geliyor burada yılan olduğunu söylüyor. Önceden gerçekten oturduk ve yatağın içinde yılan girdiğini de söylüyor. Ağlıyorum, ben bu evde oturmam diye.

  185. Rüyamda bir yılan gördüm, onu öldürdüm. Hemen ardından ondan biraz daha büyük bir yılan çıktı, onu da öldürdüm. Hemen peşine başka bir yılan gördüm, onu da öldürdüğüm esnada daha da büyük bir yılan çıktı ortaya. Bu ne anlama geliyor olabilir?

  186. Rüyamda bir akrep gördüm kuyruğu da yılan kafasıydı. Maalesef gerisini pek hatırlamıyorum!

  187. Selamünaleyküm. Ben geçen gece rüyamda iki yılan gördüm biri sarı başlı, diğeri ise siyah başlıydı ve bunlar birbirleri ile birlikte kavga etmeye başladılar. Daha sonra siyah olan yılan sarı yılanı dövüp onu yutmaya çalıştı. O esnada ben de hemen uyandım… Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

  188. Merhaba, rüyamda kocaman bir yılan gördüm fakat bana değil teyzeme saldırdı. O yüzden kendime göre mi, teyzeme göre mi yorumlamam gerektiğini bilemiyorum. Çok korkuyorduk, çok bağırıyorduk. Sarı, beyaz yaklaşık 2m bir kobra yılanıydı. Teyzem bahçede çamaşır asıyor, ben de camdan izliyordum. Önce bir kediye saldırdı yılan daha sonra teyzeme. Yılan havaya kalktı, s harfi gibi bir şekle büründü. Bir horozun insana saldırması gibi teyzeme saldırmaya başladı. Teyzem de bağırarak benden anahtar istedi. Anahtarı getirirken terler içinde uyandım. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  189. Rüyamda yılan yatağımın içinde eşimle benim aramızdaydı ve ortadan ikiye ayrılmış bir kobra yılanıydı.

  190. Rüyada binan 4.cü katında balkonda yılanı boğazından tutarak bıçakla kestim, aşağı yere attım.

  191. Rüyamda duvarda boruya sarılmış siyah, orta büyüklükte, çok hareketli bir yılan benim üzerime atlayarak yürüdü. Arkadan belimden ısırdı, kıpırdayamadım. Köyden tanıdığım oradan geçen birisi yılanı arkamdan kopardı, dişlerini belimden çıkardı ama hiç acı falan hissetmedim sonra uyandım. Çok rüya hatırlamam ama sabaha karşı olduğu için hatırladığım şekilde size yazdım. Yorumunuzu heyecanla bekliyorum.

  192. Rüyamda iki tane yılan birbirine sarılı şekilde ben yürürken arkamdan gelmeye çalışıyorlardı. Kalın ve sanki boğa yılanları idi. Bu yılanlar birbirleri ile örgü şeklinde sarılarak havaya kalkmış bir şekilde arkamdan ilerliyorlardı.

  193. Merhaba, eşim rüyasında benim evde çok büyük bir yılan beslediğimi, çeşitli fare gibi hayvanlarla yılanı beslediğimi, o istemediği halde evde kalmasını istediğimi, ben işe gittikten sonra evde rahatça dolaşıyor diye kapıları kapattığını görmüş. Rüyaların bize bir şeyler gösterdiğine çok inanırım. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.

  194. Rüyamda çöreklenmiş yılan üstüne oturduğumu fark ettim, elimle elledim yumuşaktı ve kıpırdıyordu ama görmedim arkamda oturmuştum. Çok korktum.

  195. Rüyamda yılanın üstüne oturduğumu farkettim ellerimi arkaya doğru götürdüm altımda ne var diye elimle elledim çöreklenmiş yılan yumuşak ve kaygandı kıpırdıyordu ama görmedim hissettim sadece çok korktum.

  196. Merhaba. Rüyamda anlatamayacağım kadar kalın ve metrelerce uzun bir yılan oğlumla beni kovalıyordu ve biz çok korkarak kaçmaya çalışıyorduk. Teşekkürler.

  197. Rüyamda evde tuvalette yağmurdan sora biriken su kovasının içinde bir taşın içinde solucan gördüm. A solucan demeye kalmadı yılan oldu. O sıra çok korktum birden yılan vücutlu bir kedi oluverdi. Hem korkuyor hem de onu kovuyordum. Pencereden dışarı kaçtı miyavlayarak. Çok korktum.

  198. Rüyamda akrabalarım, dostlarım ve tanıdığım herkes ellerindeki tüm yılanları üzerime atıyordu sonra da gülüyorlardı. Fakat yılanlar üzerime gelmemek için direniyorlardı. Ben yılanlardan çok korkarım gerçekte rüyamda da kaçıyordum. Ama tanıdıklarım etrafımı sardığı için kaçamıyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

  199. Aynı şeyler defalarca tekrar edilmiş. Uzun uzun anlatılmış. Ben rüyamda başında miğfer olan küçük bir su yılanı gördüm. Çok tesadüfen onu fark ettim, birdenbire suda görüldü. Öyle birbirimize baktık ama ben ondan korktum, yılan sonuçta. Kaçmaya başladım. Yolun diğer tarafına geçtim… Baktım ki o da öteki tarafta, güya beni takip ediyor. :)) Merak etmedim desem yalan olur. Yorumlarsanız sevinirim.

  200. Rüyamda yanımda iki kişi ile yürüyorum, biri bir genç kız. Yanında taşıdığı çuvaldan bir piton yılanı çıkartıyor. Yılan sanki biraz zayıflamış diye düşünüyorum. Yılan ağzını açıyor üst iki dişi çengel gibi ve her biri bir kalem kadar uzun. Kız dilini dışarı çıkarıyor. Yılan dişlerini kızın diline sürtüyor ama zarar vermiyor. Sonra başı yere eğik ve ağzı kapalı başıyla sol kasığıma iki kere dokunuyor ama zarar vermiyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  201. Selam. İçi su dolu bir cam fanus içinde iki yüzen çocuk onları seyrediyoruz. Sonra çocuklar yorulup orda bir küme şeklindeki yere uzanıyorlar. Bir süre sonra siyah küme hareket ediyor. Çocuklardan biri hemen kaçıyor, hayretle seyrediyoruz. Birden kocaman bir yılan ve ağzını açıp, çocuğu sağ kolundan kapıyor sonra o ben oluyorum. Bir süre öylece kalıyorum, sonra kurtulmak için itiyorum, uzaklaşır gibi oluyor seviniyorum sonra tekrar koluma yapışıyor derken daha sonra tekrar daha uzun itiyorum. Bu sefer kurtuluyorum ama kolumda siyahlı beyazlı uzun bir ip şeklinde bir şey kalıyor. Onu çekmiyorum ne yapacağımı bilmeden öyle kalıyorum. Lütfen yorumlayın. Teşekkürler.

  202. Rüyamda 2 veya 3 adet yılan gördüm. Bir tanesini net hatırlıyorum, bulunduğum yeri tam hatırlamıyorum ama saksı içindeki koyu yeşil, büyük bir bitkinin içinde. Yeşil, 1 metre büyüklüğünde ağzı baya büyük yılanı boynundan yakalıyorum ama beni biraz uğraştırıyor. Diğer yılanlar yerde sürünüp dışarı çıkıyor. Yılanların çuval içerisinde eve geldiğini düşünüp niye getirdiniz eşime kızıyorum ama eşimin getirdiği kesin değil. Tabi ki bu kadar hatırlıyorum rüyayı. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

  203. Rüyamda kobra yılanı ile tanımadığım bir evdeyim. Koyu gri gibi bir rengi var. Yılan beni kovalıyor. Ben salonda kanepelerin üstüne çıkıp “Annee” diye sesleniyorum ama gelmiyor bir türlü. Ben kanepenin üzerine ayakta duruyorum. Kobra yılanı da önüme kadar geldi ayağa dikildi, gözlerimin içine bakıyordu. Bir yandan da kimse gelmesin diye kapıyı kolluyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  204. Ben rüyamda renkli bir yılan gördüm fakat daha çok sarı idi. O yılanı birisi ayakkabı kutusundan çıkarttı ve eliyle bana gösterdi. Ben de bağırarak uyandım.

  205. Rüyamda bir yarışma varmış, yılanın içinden kalem geçirme yarışı. İlk yılan da 2. diğerlerinde 1. olarak yarışı ben kazanıyorum. Kendi kendime “Ben bu yılanlardan nasıl korkmadım ya?” diyorum ama hala korkmuyorum. Sonra ahır gibi bir yere giriyorum. Çeşitli yerlerden küçük yılanlar çıkmaya başlıyor. 1 tane küçük yılanı da ağzımdan zorlanmadan çıkarıyorum. Orda civcivler de var. Yengem kendi abisi için civcivlerin horoz olanını istiyor. “Hangisi horoz bilmem, istediğini al” diyorum. Sonra o küçük yılanlar çok hareketlenmeye başlıyor etrafta ve korkup ahırın kapısını açıp kaçıyorum. Bunların yaşandığı yer tam hatırlayamıyorum ama tatil beldesiymiş. Yüksekten bir manzaradan denizi falan izliyorum, deniz manzara çok güzel ama bodruma benzettim manzarayı. 🙂 Apart otel gibi bir yer görüyorum. Çok sevdiğimiz arkadaşlar var, onları oradan alıp evimize gidecekmişiz. Arkadaş kardeşinin düğününde takı takacakmış, onun takı takmasını bekliyoruz. Geline çok değişik güzel bir gerdanlık takıyor. Sunucu gerdanlığın ismini yanlış söylüyor onu, yanımdakilere düzeltiyorum. Sonra suyu temiz dere gibi bir yerden geçiyoruz. Aşırı karışık bir rüya biliyorum. Ben şuan 78,5 puanla 15 binlik ocak atamasında atanmayı bekleyen öğretmen adayıyım. Önümde 558 kişi var. Atanabilirim de önümde çok az kişi ile kalabilirim de. Rüyamı gerçek hayattaki bu durumuma göre yorumlar mısınız lütfen?

  206. Rüyamda iki tane büyük mavi yılanı ayrı yerlerde uyurlarken gördüm ama başlarını göremedim. Elime bir büyük kürek aldım keserim diye geçiyordu içimden ama oldukları yere geldiğim de yoktular.

  207. Rüyamda bir gemideydim. Geminin kenarında otururken ufak, zayıf siyah bir yılan aşağıdan uçarak yukarıya gelip benim boynumdan soktu. Bunun anlamı nedir?

  208. Merhaba, rüyamda kuzenimle balık tutmaya giderken karanlık ormana gidiyoruz. Sonra ben ışığı acıyorum ve düz, büyük bir yeşillikten yürümeye başlıyoruz. Giderken ben yılan gördüm. Sonra korkup geri dönmeye karar verdim. Geri döndüğümde her yerde irili ufaklı yılan vardı. Ben üstlerine basmadan geçmeye çalışıyordum. Bazıları beni görüp kaçıyordu. Sonra o yılanların olduğu yerden çıkıp kurtuldum. Kuzenime hiçbir şey olmadı ve o hiç korkmadı ve balık tutup geldi. Yukarıda tam olarak karşılığını bulamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

  209. Rüyamda çok büyük turuncu yılan vardı. İçinden aynı renkte kedi kadar ama şekli değişik bir canlı çıktı. O canlı patladı ve zehri her yana dağıldı. Benimse üzerime de sıçramıştı ve elimde kabarıklıklar oluşmuştu. Sonra elimi yıkadım, havluya sildim geçti. Ama havluyu çöpe atmak istedim. Annem atmama izin vermedi. Yorumunuzu merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler…

  210. Rüyamda çalıştığım iş yerine servisle geldi. Elimde iki tane kobra yılanı vardı. Birisinin rengi mavi, diğerini hatırlamıyorum. Yılanın birini elimden bıraktım, mavi olan elimden ısırdı. 5 tane diş izi vardı. Kolumu sıkıca bağladım. Patronlarımdan birisi “Hastaneye götürelim” diye panik halindeydi, diğeri ise “O yılanların zehri alındı, bir şey olmaz. Götürmeye gerek yok” diyordu. Ne anlam ifade etmektedir?

  211. Selamünaleyküm. Benim babam cami görevlisi. Görev yaptığı camide rüyamda camide siyah bir yılan bana saldırıyordu. Yorumunuzu bekliyorum. Allah razı olsun.

  212. Rüyamda bir kadın ölü bebek doğuruyordu ve genital organına elini sokup kafaları timsaha benzeyen yılanlar çıkarıyordu. Anlamını çok merak ediyorum. Hala etkisindeyim.

  213. Rüyamda arkadaşlarımla ve kardeşimle sokaktaydık. Arkadaşımın biri bize sihirbazlık yapmaya çalıştı ve sonra şapkanın içinden yılan çıktı. En çok ben korktum diğer arkadaşlarım ve kardeşim oldukları yerde kalınca ben de olduğum yerde kaldım sonra yılan konuşmaya başladı. Arkadaşlarıma “Sizin tadınız güzel değil” dedi. Kardeşime de “Sen çok incesin” dedi ve bana geldi. Beni sokacakken ben kaçtım sonra yılanlar çoğaldı ama sadece ilk çıkan yılan konuşabiliyordu. Ve sonra sokağımızdan bir otobüs geçti, yılanın biri otobüse yapıştı ve açık olan camdan içeri girerken bir adam yılanın kafasını 2 parmağının ortasına aldı sonra bir yılanı yuvarlanmış şekilde kimse buldum gördüğüm ve hissettiğim anda yılanı çinkonun arkasına attım. Sonra bir yılan annemin üzerine saldırmaya çalıştı ama annem yılanın kafasına tava ile vurdu. Bunun anlamı nedir, lütfen açıklar mısınız?

  214. İyi günler, rüyamda dere kenarında ormanlık bir arazide küçük kızımla beraberdik. Az ileride de bir baraka vardı. Orada kalıyormuşuz. Kızımla gezerken barakadan bir şey alıp gelmek için yanımdan ayrıldı. O sırada derenin kenarında yemyeşil, fazlasıyla büyük, s gibi kıvrılmış gezen bir yılan gördüm. Tam kızıma bakıyordum yılana yaklaşmasın diye, o sırada kızımın yılanın olduğu tarafa doğru gittiğini gördüm ve birden gözden kayboldu kızım. Koşarak o tarafa gittiğimde kızımın tam alnından başka küçük bir yılan tarafından ısırıldığını gördüm. Hala ayrılmamıştı kızımdan, yılanı tutup kızımın yüzünden ayırmaya çalıştığımda çıkmadı. Ben de dişlerimle yılanı parçalayarak öldürdüm ve yılanı kızımın suratından çıkardım. Sonra yılanın ısırdığı yerdeki zehri emerek tükürdüm ve kızım kendine geldi. Büyük yılan hala oradaydı ama herhangi bir zarar vermedi bize. Ve uyandım… Yorumlarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

  215. Rüyamda bir arazideyim ve önüme yılan çıkıyor ama saldırmıyor. Ben yönümü değiştiriyorum o taraftan da başka yılan çıkıyor. Yani hangi tarafa doğru gitsem önüme bir sürü yılan çıkıyor. Bana zarar vermiyorlar ama en ufak ters bir hareket yaparsam saldırırlar hissi var onun için çok hareket edemiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…

  216. Rüyamda bir evin arka bahçesindeydim, bu benim evimde olabilir emin değilim. Elimdeki 5-10 litre kadar büyüklükteki kovanın içinde kirli, beyaz renkli veya griye yakın küçük 25-30 cm boyunda yılanlar vardı, hiçbiri hareket etmiyordu. Bunları toprağın üstüne koydum, başlarını toprağa soktum, üzerlerine su döktüm. Yavaşça canlanıp toprağa girdiler. Bunun ne anlama gelebileceğini bana yorumlarsanız memnun olurum. Selamlar.

  217. Merhaba, yaklaşık iki hafta önce evimin içerisinde yeşil-gri, büyük ve kalın bir yılan gördüm. Evde ben, oğlum, yakın arkadaşım ve göremediğim birileri daha vardı. Yabancı kimse yoktu. Yılandan korktuk. Yatak odasına kaçtık ama yılan oraya da girdi… Sonra uyandım. Dün gece de evin içerisinde siyah ama daha ufak bir kobra gördüm. Kobranın dişleri dikenleri kulakları gibi bir şeyleri de vardı ve boynu yerden kalkıyordu. Rüyamda oğlum (1 yaşında) yılanı ısırarak öldürdü. Hatta korkup yılanın bir parçasını oğlumun elinden aldım. Sonra uyandım. Bu ne anlama gelir acaba. Hayır, olsun inşallah…

  218. Rüyada toprağın içinde yavru 4 tane yılanın üzerine oturduğumu gördüm fark edip kalktım. 2 tanesi pantolonuma yapışmıştı.

  219. Rüyamda küçük, uzun bir yılan eşimi soktuğunu gördüm ve çok bağırıp korktum. Hastaneye yetiştirmek için uğraştım. Cevaplarsanız sevinirim.

  220. Rüyamda sanki birileriyle savaş yapıyordum. Birkaç bayan arkadaşım erkeklerle olan savaşımızın sonunda zararsız bir şekilde kurtuluyordu. Eve dönerken yaz gecesi olduğu için havuzun yanından geçerken “Biraz suya girelim mi?” diyorum. Arkadaşım benden önce atlıyor havuza, ben de sevinçle arkasından havuza giriyorum ki havuzun içi yılan dolu ama ince, uzun yılanlar. Tam arkadaşımı uyarıp kolundan alıp havuzdan çıkarken hissediyorum, ayak topuğumu ısırmış. Kan yoktu ama ayağım çok acıyordu… Birde kucağında bir sarışın erkek çocuk, bana çok candan geliyor ama kimin olduğunu bilmiyorum.

  221. Rüyamda bir deniz kenarından yürüyorum. 7 yaşındaki kızım yanımda, bir yere gitmeye çalışıyoruz. Gideceğimiz başka yol yok. Kenardan giderken denizin içinde birkaç tane uzun yılanlar var. Hemen kenara kaçıyoruz ama kenar toprak. Toprakta da küçük küçük yılanlar var. Hemen kızımı kucağıma alıp yürümeye devam ediyoruz. Küçük, kahverengi yılanlara basmadan gitmeye çalışıyoruz. Bir tane küçük yılan kızımın ayağına geliyor. Çok şükür uyanıyorum.

  222. Selamlar. Rüyamda büyük bir evdeydim, geziniyordum. Mutfağa geldiğimde bir yılan vardı. Söverek kaçmaya başladım. Tam beni yakaladı. Uyandım. Lütfen yorum atarsanız çok sevinirim.

  223. Rüyamda siyah bir yılanın evimizde, koridorda olduğunu ve ikizimi üzerine basacakken uyardığımı sonra yılanın hızlıca ablamın odasına yatağının altına girdiğini, anneme söylediğimi ve annemin yılanı alıp attığını gördüm. Çok korkmuştum. Rica ediyorum anlamını ya da yorumunu bana ulaştırınız.

  224. Rüyamda bir merdivenin en üstünden bakıyordum, karşıda yılan gördüm sağa sola gidiyordu. Üstüme doğru geldi fakat ısırmadı. Sonrasını hatırlamıyorum… Tam olarak neye işarettir?

  225. Rüyamda sırtımda bir yılan vardı ve biri onu sırtımdan aldı, çok korktum. Tabirini yapar mısınız?

  226. Ben rüyamda evdeydim ve bana bir kutu verdiler. O kutunun içinden siyah ve üstü çizgili bir yılan çıktı ve üstüme atladı. Beni hem soktu, hem de bana saldırdı. O ara ben de bağırarak yatağımdan sıçradım. Hala yılanı görebiliyordum. Öyle bir bağırmışım ki herkes yanıma geldi. Buna cevap yazar mısınız? Çok korkuyorum ve titriyorum. Acilll!

  227. Rüyamda gaipten sesler geliyor ve sesle biri konuşuyor. Sese doğru gidiyorum. Ses, dağların arasından gökyüzünden geliyor. Gelen sesle altı da nehir gibi su var. Su konuşuyor, su havalanmış gelen sese cevap veriyor. Suda yılan var. “Yılana tuzak kur ve öldür” gibi diyor. Suyun kendi yılanı var, kocaman. Aynı şekilde başka yılan da aynı büyüklükte yılanı öldürmesini istiyor. Su yılan gidiyor tuzağa doğru, diğer yılanın yanına kavga etmeye başlıyorlar. Yılan diğer yılanın kafasından ısırıyor etkisiz hale getiriyor. Birileri oluşuyor ve yılanın çenesinden tutarak ağzını kesiyorlar. Yılan kafasını bırakıyor, kayboluyor. Kesilen yılan ölüyor, kesenler yılanı yemek istiyor herhalde, öyle düşünüyorum.

  228. Rüyamda çıyan akrep ve yılan gördüm. Çıyan ve akrep kaçtı yılanı ise ablam 5.kattan aşağıya attı. Yılanın ayakları çıktı yürüdü ve gitti. Tüm bunlar annemin evinde oldu. Ne anlama geliyor?

  229. Merhaba, ben rüyamda dağ başından yokuş aşağı araba ile inerken tersi istikamette yukarı doğru çıkan bir sürü büyük ve çeşitli yılanlar görüyordum. Yol üstünde karşıma gelen yılanları araba ile eziyordum. Yılanların gittiği istikamette ambulans siren sesi geliyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

  230. Rüyamda bir tepenin üstünde duruyordum, aşağıya bakarken 10 metre kadar uzun bir piton çimlerin üzerinde dümdüz uzanmış ilerliyordu. Aşağıya indiğimde 2 kişi daha vardı yanımda, kim olduklarını bilmiyordum ama benim yaşlarımdalardı. 3müz yılana saldırdık ve yılan iki ayağımdan birer kere soktu. Yılanın başını elime aldım, büyüklüğüne göre küçük bir başı vardı. Sağ başparmağım ve işaret parmağımla onu boğmaya çalışıyordum ama boğduğumdan emin değilim. Rica etsem bu rüyamı yorumlar mısınız?

  231. Rüyamda yılan tarlasına girdik ama her taraf yılan dolu ve çoğu yılan doğum ediyordu. O kadar çok yılan vardı ki, toprağı kaldırmıştı ve biz yılanlara basa basa kaçtık.

  232. Rüyamda iki dere arasında en yakın arkadaşımla beraber bir yerde dolanmış, sarı renkli bir yılan bacağıma ısırır şekilde saldırıyor ısırmıyor. Bacağıma bakıyorum, ısırmadığını görüyorum. Sonra elimde büyük, uzun bir çubuk karşımıza kahverengi bir yılan çıkıyor, çubukla vurmak istedim dengemi kaybettim. Yılan saldıracak şekilde kafa tuttu. 🙂 Sonra yılan kaçtı. Yorumlayan olursa sevinirim.

  233. Ben rüyamda prefabrik yapıların olduğu bir yere gidiyorum. Yanımda işyerimdeki genel müdür var. Sonra yanlış sokağa saptığımı fark ediyorum. Tam geri döneceğim yerde yavru bir yılan fark ediyorum. Hissettirmeden oradan geri dönmeye çalışıyorum ama arkama bakıyorum, yılan beni takip ediyor. Sağa sola hızlıca koşuşturuyorum ama yılan da çok hızlı. Genel müdür kenarda duruyor, hiçbir şey yapmadan. Yılan benim peşimde. Sonra sıçrayarak arkamdan sağ kürek kemiğimin üstüne atlıyor. Sırtımdaki his o kadar gerçek gibiydi ki o anda uyandığım halde halen daha arkamda yılan varmış hissinden 5-10 dakika boyunca kurtulamadım. Nasıl yorumlamalıyım bu rüyayı?

  234. Rüyamda gece vakti yılanın sol bacağımdan girdiğini gördüm. Çığlık attım sonra uyandım. Uyandığımda ise hala rüyanın etkisindeydim. Çok korktum. Yorumlarsanız sevinirim.

  235. Orman gibi bir yerde, gizli bir tuvaletin içinde, açık kahverengimsi bir yılanın gören kişiye saldırması ve sırtına girmesi ne anlama gelir?

  236. Annem beni rüyasında Ankara’dan yılan getirttiğimi görmüş ve annem bana demiş ki “Yılanlar sokar” demiş. Ben de onlara “Bir şey yapmaz anne, zehirsiz” demişim (Aynı günde bir tane arkadaşım da beni rüyasında görmüş.) Motorla sağ sola kırpıyormuşum, kaza yapıyormuşum. (Bu ne anlama geliyor? Çok merak ettim. Yorumlarsanız sevinirim.)

  237. Yılan yatak odamda yerde geliyor, bir türlü yatağa çıkamadım kımıldayamadım kaçamadım. Sonradan bir güç geldi kaktım, dışarı çıktım. Sonra arkadaşım geldi, yılanı dışarı çıkarttı. Meğerse iki taneymiş yılanlar. Arkadaşımın elinde halka şeklindeydiler. Zararsızmışlar meğerse. Şimdiden teşekkürler.

  238. Rüyada elma ağacı üzerinde, hareketsiz duran yeşil bir yılan görmek ne demektir?

  239. Rüyamda evimin içinde sehpanın arkasına gizlenmiş bir yılan gördüm. Hemen dışarıdan iki odun parçası getirip yılanı öldürmeye çalıştım fakat yılan işaret parmağımı soktu ama yılmadım. Yılanı odun parçasıyla başını parçalayarak öldürdüm.

  240. Rüyamda renkli yılanlar gördüm, hepsi de bir örtünün altından geliyorlardı. Yılanlar bana gülüyordu ama hiçbir zarar vermiyordu. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  241. Merhaba, rüyamda sözlümle ve kız arkadaşımla dağa çıkıp kayalıkta oturmak istedik ama arkadaşım ve sözlüm çıktı. Ama ben çıkamadım, çıkmaya çalışırken odun sandığım siyah bir yılan gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  242. Rüyamda, hayır olsun inşallah. Arkadaşımın zehirli bir yılanı varmış. Benimle yılan korkumu atlatmam için yılanını benimle tanıştırıyor diyeyim, çünkü yılan etrafımda dolanıyor. O kadar korkuyorum ki, titriyorum sonra korkuyla uyandım. Tam pantolonumdan girecekti ki uyandım ama hala etkisindeyim. Nedir anlayamadım ama inşallah hayırlıdır. Kötü bir şeydir diye de çok korkuyorum.

  243. Selam, benim rüyam çok ilginç ve korkunçtu. 🙁 Ben, ailem ile birlikte ablamın evindeymişim ve orada duvarda yürüyen önce küçük ve kara bir yılan görüyorum ve korkuyorum sonra o yılan gittikçe büyüyor ve beyaz kırmızı oluyor. Ailemle birlikte yılanı öldürmeye çalışıyoruz ama kıpırdadığı için ve çok büyük olduğu için korkuyoruz ve yanına yaklaşamıyoruz o sırada uyandım. Yani yılanı öldüremedik maalesef:( Bu ne demek oluyor?

  244. Merhaba sitenizi devamlı takip ediyorum. Cevabınızı mail adresime bekliyorum. Rüyamda askerlik yaptığım birlikte gece nöbeti tutuyorum. İlk önce solucan büyüklüğünde yılanların nizamiye kapısından girdiklerini toprakta baktığım her yerden çıktıklarını görüyorum. Sonra yaklaşık 1-2 metre boyunda yılanların birliğe girdiklerini görüyorum. Daha sonra küçük solucan büyüklüğünde kurtçuklar gibi hatırlıyorum böcekler bu 1-2 metre büyüklüğündeki yılanları üzerlerine atlayıp yapışarak yemeye başlıyorlar, yani böcekler onları imha etmeye başlıyorlar. Ve son olarak birliğe daha büyük yılanlar da girmiş, bunlar dev boyutlarda. Ben görmemişim büyük bir sel oluşuyor yağmurla beraber, bu yılanlar akan suda sele kapılıp gidiyorlar. Not: Yılanlar kahverengi renkte, çizgili daha çok su yılanı görünümünde ya da anakonda diyebilirim. Büyük yılanlar için, beni ısırma sokma gibi bir durum yok, sadece etrafımda görüyorum.

  245. Rüyamda, iş yerinden bir arkadaşım onun bahçesinden geçip duvardan atlıyorum tellerden, kapıdan. Arkadaşım çamaşır asıyor ipe ama çamaşır da yok ipte. Müdür, tellerin diğer tarafında “O öyle olmaz. Sana böyle yap demiştim” diyor, bana bakıp sonra gülüyor arkadaşım. Daha sonra çatı gibi olan ama duvar üstünden koşuyorum, tanımadığım insanlarla. Sarı yılan geliyor çok sinirli, kızgın bir şekilde. Arkamda kalan kızı ısırıyor, dönüp bakıyorum yılan ağzını açmış bağırıyor. Sonra birden karanlık oluyor. 3 köpekten kaçıyorum. Kahverengi bu köpekler. Bir ağacın altında iphone buluyorum cebimdeki iphone çıkarıyorum. Bu benim telefonumdan farklı, çok kalın, şişko bir iphone. Evirip çeviriyorum. “Benim telefonum var. Bunu satıp para alırım” diyorum. Köpekler havlıyor, onlardan uzaklaşmaya başladım. Bir erkek sesi duydum. Sanki yanımda biri vardı ama göremiyordum. Birden kendimi yine arkadaşım ile müdürün yanında buldum. Duvardan telin üstüne çıkmışım, atlayamıyorum. Müdür yine, “Ben sana öyle dedim. Sen yapamadın” diyordu. Ben atlamaya çalışıyordum. Nasıl olduysa inip koşmaya başlamıştım.

  246. Rüyamda havanın kapalı ve karanlık olduğu bir öğleden sonra annem ve kız kardeşlerimle annemlerin balkonunda oturuyorken kız kardeşimin arkasında kahverengi desenli orta büyüklükte bir yılan görüyordum. Annem kuyruğundan tutup atmak isterken arkadan kardeşimin boğazına iki kez dolanıp sıkıyordu. Annem çekerken nasıl olduğunu anlamadan yılan beni de boğazımdan sokuyordu, dişinin izi çıkıyordu ama bana bir şey olmuyordu. Öylece şaşırıp kalıyordum.

  247. Rüyamda kocaman, iri bir yılan gördüm arkamdan gelmeye başladı. Sonra onu bir kasaya sıkıştırdım. Bu sefer yılan küçülmeye başladı.

  248. Rüyamda bir siyah yılan kendi kendini yiyordu. Biraz korkarak uyanmak istedim ama uyanamadım ve o yılanın kendisini yediğini gördüm.

  249. Rüyamda yılanı yarım gördüm öyle duruyordu, ben yine de ürperdim. Yanımda pek sevmediğim aramızın açık olduğu kuzenim var, diğer tarafta da yılanın öbür yarısını görüyoruz, yılan o tarafa gitmeye çalışıyor ama kuzenim eliyle tutup atıveriyor. Sonra beraber yürüyoruz, yol kenarında ceviz buluyoruz, kırıyoruz çürük, ben bir daha buluyorum dışı yumuşak armut onun da içinden bir daha çıkıyor. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  250. Rüyamda beyaz bir boğa yılanın eşimin parmağını ısırdı ve dişi parmağında kalmış gördüm dişi çıkartıp parmağı temizledim. Temizleme esnasında sürekli solucanlar çıkıyor, ben solucanları çekip çekip çıkartıyorum.

  251. Rüyamda birkaç yılan gördüm birini elimle yakaladım ama mukavemet göstermedi, diğerini iki başlı öldürdüm. Diğer birini ise deşikten çıkarak yandaki diğer deşiğe girdiğini gördüm bıçakla ikiye bölmek istediğimde karşıma küçük bir çocuk çıktı, ben onu diğer tarafa gittiğimde artık ulaşamadım. Yılan tamamen deşiğe girmişti. Yılanlar hepsi dışarda pislik bir yerde idiler (tuvalete yakın.)

  252. Okuduğum halde kendim yorumlayamadım aklım karıştı. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Rüyamda evime gidiyorum kapıma gelip rakamı döndüğümde iri, uzun, siyah bir yılan uçarak cinsel yerinden ısırmaya çalışıyor, o anda korkusuz bir şekilde pantolonumla yılanın kafasını tutup pantolonu o şekilde çıkarıp içine sarıp öldürdüm. Yılanın kuyruğu pantolondan sarkmış kan damlıyordu, aldım onu uzağa attım. Yılanın zehri elime gelmiş şişmişti, hastane ararken uyandım. Rabbim hayra çevirsin inşallah. Ruhani yorumlayıp bana gönderirseniz sevinirim. Selamünaleyküm.

  253. Rüyamda büyük, siyah, kuyruğunda akrebin iğnesi gibi iğne olan bir kobra yılanı ile boğuşuyordum ve kafasını yere vurup öldürdüm, simsiyah bir kanı aktı.

  254. Yılan beni kovalıyordu sonra yılanı başından tuttum ama çırpınarak kaçtı, çırpınırken de parmağımı ısırdı öyle kaçtı. Yorumunu istiyorum, rica ederim?

  255. Merhaba, ben rüyamda kız arkadaşımla yatakta uyurken 2 tane yılan birbirine bakışırken kımıldadığımda birisi elimden, diğeri de ayağımdan ısırdı ve daha sonra ellerim uyuştuğunu hissettim. Bir kuvvet yılanı tutup fırlatmamı sağladı. Bunun anlamı nedir?

  256. Selam, rüyamda taksi vardı ve taksinin kenarları süslüydü ve yılanmış. Taksiden indikten sonra peşimden geldiler ve eve girdik. 2 adet kırmızı yılan ve bacağımdan ısırdılar ve ben de tuttum attım dışarı. Kafama takıldı. Cevabını verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  257. Rüyamda evdeyim, farkında olmadan küçük karayılan ağzımdan girmiş. Sonra hissediyorum aynada bakıyorum kendime, alnımdan damarlarımın zorlandığını görüyorum ve anlıyorum yılan olduğunu ama boğazımdan çıkartıyorum onu. Ne olur ne anlam ifade ediyor, söylerseniz sevinirim…

  258. Rüyamda yılan ayakkabımın ucunu ısırmaya çalışıyor ve çok zorlanıyor, kendini yerden yere çarpıyor ama diş geçiremiyor. Sonra bir başka yılanlar evin üzerine çıkıyor, kobra gibi kafasını vücudunu havaya kaldırıyor, sadece kuyruğu yerde oluyor. Sonra yılanın gövdesi büyüyor ve kocaman kakasını yapıyor. Daha sonra bir başka yılan yerde kafası kopmuş bil şekilde duruyor.

  259. Rüyamda 3 arkadaşımla kaçarken önüme siyah bir yılan çıkıyor ve o esnada sağımda birde çıngıraklı yılan çıkıyor, kendimi yataktan attığımda uyandım. Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  260. Babam 3 yıl önce vefat etti, rüyamda onunla bir bahçedeyiz etrafımızda bir sürü ağaç var. Otların içinde yürüyorum babam dikkat etmemi ayağıma yılan gelebileceğini söylüyor sonra ağaçların dallarına bakıyorum ama her ağaçta da o kadar çok yılan var ki, ağaçların dalları görünmüyor. Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum. İnşallah cevap atarsınız.

  261. Ben rüyamda yılanın kafasından tutuyordum ki o esnada beni üstteki uzun ön dişlerini koluma geçirdi. Ben de o acıyla yılanın kafasını ikiye bölüyordum ellerimle…

  262. Evimde kocaman siyah bir yılan var. Kızım yılanın olmasından huzursuz. Yılanı kucağıma alıyorum ona sarılıyorum sanki kafası çocuk kafası, ona kızıma asla zarar vermemesini söylüyorum. Uslu bir çocuk gibi beni dinliyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  263. Rüyamda sarı siyah renkte bir çıyan ile kahverengi bir yılan var, çıyan yılana saldırarak onu öldürüyor ve ben de onun zehrini alıp şifa bulması için birine gönderiyorum. Bunun açıklaması acaba ne olur? Olay bir akrabamızın üst kattaki boş evinde gerçekleşiyor.

  264. Selamünaleyküm. Rüyamda uzun, iri bir yılan gördüm yarı ölü gibiydi sonra hareket etmeye başladı ve yanıma gelince benimle konuştu, “Beni birisi öldürsün ve yesin” dedi sanki birsine zarar vermeden beni öldürün der gibi oldu. Sonra elime büyük bir kaya aldım üstüne attım ama bir türlü denk gelmedi. Bir anda yılan dolanmış top gibi olmuş sonra uyandık işte. Anlamını biliyorsanız ricamız olur.

  265. Bir arkadaşım var, yılanı alıp boş olan ortaya atıyordu. Ben de yanında bir köşeye oturup yılanın havaya uçup ve düşmesini görüyordum.

  266. Rüyamda koluma sarılmış bir büyük bir yılan dehşet bir siyahlıktaydı, bana bir şey yapmıyor bana bakıyor kafasını kaldırıp da, ben de ona bakıyorum derken daha sonra kolumdan gidiyor yavaş yavaş bir ağaca atlıyor ve yine de oradan da bana bakıyor. Ve bir aradan sokak arasından kaçarken birçok evin duvarında beyazlı değişik renkli yılanlar balkonlarda duruyor ve ben kaçarken parmağıma sarı renkte bir akrep kıskacıyla yakalıyor o da, sokup sokmadığını anlamıyorum ama onu da parmağımdan söküp atıyorum. Daha sonra abilerimden birini ve çalıştığım işyerimdeki bir abimizin komşumuzun abimle yan yana durduklarını gördüm ve onlara sordum “Akrep bana parmağıma atladı” diye. Sonra abimle yolda yürürken yerlerde papatya çiçekleri vardı ben de abime sordum “Bu çiçekler gibi sarı” diyordum. Elime alıp da abime soruyordum akrebin rengini “İşte böyle bir şey” diye. Ne olabilir, rica etsem?

  267. Rüyamda küçük siyah beyaz bir yılan yatağımda uyurken uçarak alnımın ortasından soktu ve hemen korkuyla uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

  268. Rüyamdayken kardeşlerimle odamda oturuyordum. Ablam bir kutu getirmiş. İçinden yılan çıktı. biz kaçtık ama kardeşim kaçmadı. Ben gittim babama söyledim. O da ben çıkartırım kardeşinizi kurtarırım falan dedi ama bir şey yapmadı. Kimsede umursamıyordu kardeşimi ben gittim kapının kenarında içerde duruyordu bağırdım ama bana bakmıyordu. Bende içeri girip sağa sola baktım yılan var mı diye. Yoktu. Kutusundan çıkmıştı. Yılan orta büyüklükte ve yeşildi.

  269. Rüyamı daha önce görmüştüm evde bir yılan var demiştim anneme sonra uyanmıştım. O zaman normal bir rüya olduğu için düşünmek aklıma gelmemişti ama bugün o rüyanın devamını gördüm. Mutfağa gidip su almıştım koridorda valizlerimiz vardı, hareket ettiğini gördüm yılan olabilir diye korktum. Sonra valizlerin arkasından siyah, ince, uzun bir yılan gördüm aramızda yaklaşık 1 metre vardı. O 1 metreyi yaklaşık 1 saniyede kat ederek bana doğru geldi. Ben bana zarar vereceğini anladığım için zıpladım altımdan geçti. Ben yere inerken tekrar geldi. Ayakta inmem gerekiyordu öyle de oluyordu ama ben yılana bakınca yatma vaziyetindeydim. Benim sağ tarafımdan gelmesine rağmen sol tarafımdan soktu. O tarafa nasıl geçti bilmiyorum. Bağırarak uyandım ve gerçekten sokmuş gibi hissetim. Uyandığım an elimi soktuğu yere koydum. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız?

  270. Rüyamda köydeyim, atın üstündeyim önümde de birisi var ama bilmiyorum. Birden yılan görüyoruz koskocaman ve çok hızlı. Aynı zamanda derisi çok kalın ve sarı ve yeşil renginde gibiydi. Biz hemen atı eve doğru koşturuyoruz. Bahçeden yılan da tabi bize yetişiyor çünkü çok hızlı. Ben çok korkuyorum aynı zamanda. Sonra evin önüne geliyorum bir anda kapıdan çıkıyorum yılana bakıyorum. Yılan tavukları koyduğumuz evi gibi olan yerin üstündeki demir çubuğa kafasını geçirmiş yani kafası oraya batmış, ölmüş yani.

  271. Ben bu rüyayı kadir gecesi gördüğüm için çok etkilendim ve yorumlarsanız memnun olurum. Yerin çok aşağılarında maden ocakları tarzında bir yerdeyim bir oda var, her yer taş. Karşımda annem ve babam da var. Annem ayakta, babam oturuyor ve yerin altına o kadar büyük bir yılan giriyor ki çok uzun. Bizim olduğumuz odaya giriyor yılan ama kafası cüssesine göre küçücük kalmış, serçe parmağım kadar yine de korkuyorum. Yılan bana saldırmaya başlıyor, bağırıyorum anneme, babama “Yardım edin” diye ama yardım etmiyorlar. Bir elimle yılanı kafasından tutarken benden uzaklaşmasını sağlayamıyorum yardım da alamıyorum. Sonunda yılan elimi ısırıyor, canım çok acımıyor ama yılan beni ısırdı diye anneme çok kızıyordum. Yorumlarsanız sevinirim. Özel bir gecede gördüğüm için buraya yazıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

  272. Rüyamda yeşil, iri ve büyük bir yılanın bana saldırdığını gördüm. Yılanın kafasını ağzımın içine girerken dişlerimle koparıp çiğniyorum ve sonra tükürüyorum. Acaba rüyamın tabirini yapabilir misiniz? Teşekkür ederim.

  273. Rüyamda büyük bir yılan bana saldırdı ısırdı, daha sonra kürekle vurdum. Yanımda eşim ya da arkadaşım vardı o da kafasına vuruyordu, birkaç tane de küçük yılan vardı yanlarında onlarda saldırıyordu ısırdı ama elimle tutup atıyordum. Cevap yazarsanız sevinirim.

  274. Rüyamda eşimin babasına ait eski köy evinin içindeki ocak içinde 15 -20 adet yeşil renkli yılan taş aralarına girip çıkıyor. O arada kedimiz geliyor bir hamam böceği buluyor, yemeye başlıyor. Bir yorum getirirseniz sevinirim.

  275. Merhabalar, ben rüyamda ya evi hatırlamıyorum bizim ev mi, başkasının ev mi? Her neyse kanepeyi bir kaldırıyorum içinden bir şey almak için kocaman sarı bir yılan var, hareketsiz duruyor. Hemen anneme söylüyorum geliyor, boğazını falan sıkıyor ama ölmüyor yılan. Daha sonra bırakıyor, yılan evde gezmeye başlıyor ve ben çok korkuyorum. Tabi benim bulunduğum yere gelirken ben korkuyorum “Geliyor” diye bağırıyorum. Hemen yılanın önüne geçiyorlar. Yılan geri dönüp gidiyor.

  276. Öncelikle hayırlı günler dilerim. Sitenizi sürekli takip etmekteyim. Dün gördüğüm rüyayı anlatmak isterim. Evimizde sayısını hatırlamadığım irili ufaklı, kalın ve ince şeklinde yılanlar vardı. Bu yılanlar bana saldırmaya çalışıyorlardı, eşime hiç dokunmuyorlardı. Fakat eşim yılanların bana zarar vermesine izin vermiyordu. Bana saldıran yılanı gördüğü an yakalıyor, evden dışarı atıyordu öldürmek istemiyordu. Fakat o yakaladığı yılanları dışarı attıkça içeriye gene giriyorlardı. Eşim öldürmemekte ısrarlıydı. Ufak yılan yakalayınca “Korkma bundan zarar gelmez” diyordu ama ufaklar da bana saldırıyordu. Bu rüyayı daha önce 1 kez daha görmüştüm. Bu gördüğüm rüyaya ek olarak evi 2 şekilde gördüm. Bir oturduğum kendi evimiz, diğeri de annemin evi oluyordu. Annemin evinde ufak yavru 2 tane kedi gördüm. Kediler yılanı görüp korkunca bana sarılmışlardı. Ufak bir not belirtmek isterim: Eşimin benden önceki evliliğinden olma çocukları var ve eski karısı hala hayatta. Ben onların düşmanlığına yorumladım ama yine de hayırlara gelsin. Rabbim düşmanın gazabından tüm Müslüman kardeşlerimi içi sıra beni de korusun. Bu rüyanın anlamını çok merak etmekteyim. Değerli site yöneticilerinin yorumlamasını rica ederim.

  277. Büyük ve kalın bir yılan saldırdı. Teyzenin biri yılanı birkaç defa uzaklaştırdı ve tekrar saldırdı yılan. Teyze sonra öldürdü yılanı.

  278. Rüyamda her iki komşumuzla oturuyorduk. Sıcak ekmek yiyecektim. Tam o sırada bir komşumuz “Yeme o ekmeği, yılan geçmiş üstünden” dedi, yemedim. Ağaçların altında oturacaktık “Burada yılan vardır bence” dedim. Komşumuz “Evet” dedi. “Gidelim o zaman” dedim. “Yok, burada oturamaz” dedi.

  279. Rüyamda küçük bir yılanın kafasını bir vuruşta ezdim ve büyük bir yılan da bana bakıyordu, herhalde ya annesi ya da babasıydı. Lütfen yorumlar mısınız?

  280. Rüyamda boş bir odanın içinde ortadan kopmak üzere olan ölü bir yılan ben yılanı odadan alıp dışarıya atıyorum attığım yerde yılan kopmak üzere olan yerden ikiye ayrılıp iki yılan oluyor. Canlanarak biri gri renk, diğeri kahverenginde. Gri olan uzaklaşırken yarım karpuzu ağzına alıyor, diğer yılanında yanında kertenkele derisi yeni doğmuş parlak bir şekilde uzaklaşıyorlar. Bunun yorumu nedir?

  281. Rüyada evimin yakınındaki incir ağacının dalında büyük, iri, siyah bir yılanın gerile gerile güneşlendiğini görmek ve ondan çok korkmadığım halde tedbir hissimin uyanması ne anlama gelir? Yılanla muhatap olmadım.

  282. Ben rüyamda bir yılanı adaya elimde alıp yere koydum daha sonra çıkmaması için kapıyı kapadım. Çıkarken yılanın inceleyip sevildiğini ve kapının altından çıktı ve beni aşağı kata kadar kovaladı görümceme.

  283. Rüyamda bir yılan görüyorum korkup transitin üzerine çıkıyorum. Yılan kobra gibi kafasını dikiyordu kardeşimin yanındaydı. Kafasını diktiğinde kardeşimin boyundaydı. Kardeşime kaçmasını söylüyorum ve hortumla yılanın kafasına vuruyorum. Tabirini nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

  284. Rüyamda iki küçük yılanı bir kese kâğıdının içinde. Onları pişirip yanımda hiç tanımadığım gençlere verecektim o arada yılanlar elimden düşüp kaçtılar.

  285. Rüyalar konusunda bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz. Bende rüyamda yılanın üstümde dolaştığını görüyorum fakat hiç bir hareket yapmıyorum yılanda sokmuyor zaten bacaklarımdan başlayıp üstümde öylece dolaşıyor boşanmış olduğum eşime işaret ediyorum yılanı ama fark etmiyor öylece uyandım.

  286. Rüyamda hafif kilolu sarışın bir kadının vücudunun çıplak olarak her yeri görünmeyecek şekilde büyük bir yılanla sarıldığını gördüm uyandım.

  287. Rüyamda yan tarafta bir ev vardı ilk defa gördüğüm sonra ben evin yanındaki çimenlerde otururken küçük bir yılan gelip üstüme çıktı. Korkmuştum ve bağırmıştım ve yerde o kadar büyük bir yılan gördüm ki sonra üstüme geliyordu geri gittim. Orada bir yılan vardı sonra ağlayarak eve koşmaya çalışmıştım bir şey olmamıştı sonra annem çıktı ve öylece baktı. Daha sonra annem yok oldu ben yere düşmüştüm sonra korkuyla uyandım ve saate baktım saat gecenin 5i idi.

  288. Ev yılanının uyuyan oğlumun (18 yaş ve o gün araba ile ufak bir kaza yaptı, arabada hasar var.) göğsünde uyuduğunu gördüm. Oğlum uyandı ve hafif irkilerek onu yere attı. Bu arada evde 3 tane ev yılanı ve 1-2 tane ufak kertenkele de var. Hepsi ev hayvanı. Yorumlarsanız çok sevinirim. Saygılar.

  289. Rüyamda odaya dışardan kablo yolundan bir yılan girdiğini kız kardeşim görüyor bulup bahçede hanımeli çiçeği dibinde anneme veriyor annem zarar görebilir diye korkuyorum annem onu öldürüyor dişleri bile var. Dışarı atıyor ben daha önce rüyamda görmüştüm derken uyandım ve annem hayatta değil.

  290. Benim rüyamda arkadaşım yılana dönüşüyordu ve denizde yüzüyordu sonra sudan çıkıp tekrar insana dönüşüyordu ama dili kaşları hala yılana benziyordu şakalaşıyorduk iste o diliyle tıslayıp dalga geçiyordu ben ilk korkuyordum sonra kahkaha atıyordum bu ne demek?

  291. Farkında değildim ama kafamda bir ağırlık vardı. Sonradan farkında olunca kafamın arkasında bir yılan ısırmış ve öylece duruyordu herhangi bir acı yoktu sadece ağırlık vardı. Farkına vardıktan sonra yılanı kafamdan elimle çekip aldım aldım ısırdığı yerden.

  292. Biz adanın etrafında kaplumbağa aramaya başladık 5 veya 6 kaplumbağa ölü halde buldum daha sonra kaplumbağa kabuğundan çıkmış gibi gördüm biraz 3-4 metre ilerde 3 veya 4 tane karayılan gördüm oltayla kuyruğuna değdim yılan geri döndü ben kaçarken 5 veya 6 tane kahverengi daha yılan gördüm kara yılanlar kızıma doru döndü kızım ordaydı ayağında çizme vardı naylonla girmiş oluyor yılan kızımın topuğundan ısırıyor ben bağırıyorum duymuyor beni kızım kaplumbağa ile oynuyor daha sonra yılan sırtına giriyor hiçbir şey yapmıyor bağırıyorum kızım beni duymadı yorumlarsanız beni mutlu edersiniz.

  293. Rüyamda iki gündür yılan görüyorum son gördüğüm ayaklarımı yanından geçerek yataktan aşağı indi ve o arada sıçrayıp uyandım gerçek sandım bakındım yılanın rengi son gördüğüm rüyada kahverengiydi ilk rüyamda da başka renkti.

  294. Eşim rüyasında tanımadığı yaşlı biri tarafından yanında bulunan iki adet salı yılanı iş yerimizin önune gelerek bu yılanların birini bana bir diğerini de ortağıma vereceğini ancak alkol kokusu olduğundan vermeyeceğini söyleyerek gidiyor. Bunu yorumunu alabilir miyim? Saygılarımla.

  295. Rüyamda siyah bir yılanı yıkayıp bakımını yapıyordum fakat yılan bir anda üzerime doğru geldi korktum irkildim rengi siyahtı ve küçüktü.

  296. Rüyamda kayalıkların arasında çıngıraklı yılan gördüm nasıl olduysa onu sıcak suyun içine koymuşum ve haşlanmış bir leğenin içinde ama gözleri büyüktü. Yorumlarsanız sevinirim.

  297. Rüyamda bir yolun kenarında otla vardı ve o otların içinde birçok yılan varmış ve bir tanesi benim ayaklarıma sarılmak istemiş ben de kaçıyordum. O uzun yolda birinin evine süt almaya gidiyormuşum ama döndüm çok yılan varmış sonra birileriyle konuşurken omuzumdan aşağı yılan sarkmış ben çok korkmuşum ve insana onu almalarını söylüyorum ama herkes korkuyor.

  298. Rüyada yatağımda uyurken vücudumda dolaşan bir sürü küçük yılanlar vardı, yorumlar mısınız?

  299. Merhabalar. Rüyada dört beş kişi bir yerde oturuyoruz, bu arkadaşlardan biri hatırlamıyorum kim olduğunu yanında gri beyaz renkli bir yılan getirmiş elinde boğa yılanında biraz küçük sürekli hareket ediyor ben biraz korkuyorum. Bize de yaklaşıyor aramızda ama bir şey yapmıyor söz dinliyor evcilmiş ama hiç durmuyor yerinde o kişi sürekli engel oluyor çok garipti. Hala etkisindeyim uyandığımda başım ağrıyordu çok etkisinde kaldım. Yorumlarsanız, yardımcı olursanız çok sevinirim.

  300. Evde küçük bir yılan görüyorum benden kaçıyor, aman çocuklar görüp de korkmasın diye onu ayağımla ezip öldürüyorum. Ölmüş yılanın derisini kalemime takmak için kesiyorum sonra bu yılan kalemime olmaz diye vazgeçiyorum.

  301. Rüyamda kahverengi yavru bir yılan gördüm. Sürekli peşimden geliyordu hiç kurtulamıyordum kurtulduğumu sandığımda bacağımdan ya da kolumdan çıkıyordu öldüremeden uyandım.

  302. Babamla beraber evimin yakınlarında bir yokuşa geldik ve yolda karton ve çöp görünce arabayı park ettik babam yukarda beni beklerken ben yokuştan inmeye başladım. Birden babam oğlum dikkat et dedi arkamdan 2 tane küçük yılanın geldiğini gördüm ve önümde de 4-5 tane büyük boğa yılanıydı sanırım yılan gördüm. 2 yılan birbiriyle kavga ediyordu bende geçerken ayağımdaki bottan ısırdı. Sonra hemen kurtuldum malı aldım ve başka bir yokuştan 3 tane çocuğun rehberliğiyle çıktım babamın yanına. Sonra rüyanın içinde sağ ayağımı açtım botta 3 tane diş izi vardı ayağımda da hafif derisi kalkmıştı.

  303. Bilmediğim bir evdeyim. 3 tane simsiyah uzun yılan bir yatağın içinde. Yatakta bir erkek çocuk yatıyor. Fakat yılanlar zarar vermiyor. Rahmetli anneannem de var. Yılanların ikisi kayboluyor. 3. yılanı rengi sarı kahve olmuş, bir genç erkek açık pencereden dışarı fırlatıyor. Sürüngen ve böceklerden gerçek hayatta da korkarım. Rüyamda tedirginlik yaşadım. Yukarıdaki yorumlar beni tatmin etmedi açıklayıcı. Bir yorum yazarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

  304. Rüyamda beyaz bir yılan, ayaklarımın dibine derisini çıkardı. Onun biraz daha büyüğü başka bir beyaz yılanda oturduğumun altında ağacın dalına çıktı. Yorumlarsanız çok memnun olurum.

  305. Rüyamda bir engerek yılanı eşimin ayaklarına doğru geliyor, korkmamasını söylüyorum. Bu ara bir kaç küçük siyah yılan da dolaşıyor, derken daha büyük siyah yılan geliyor tüm yılanları yutuyor, büyük yılana sopa yutmuş gibi oluyor ve ölüyor.

  306. Rüyamda yılan beni 2 parmağımdan ısırıyordu, parmaklarım hafif morardı bende yılanın başını koparıp attım anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

    1. Rüyamada okular tatil olmuştu ve biz de misafirliğe gidecektik. Ben çantamı unutmuştum. Kuzenimle yukarı çıktık sonra çantamı almışız aşağı inerken bir şey daha unutmuşum, onu da aldık. Biz yılanlardan bahsediyorduk. Ben aldım eşyayı ama orayı görmedim aşağı inerken kolumu yürüyen merdivenin camına tutuyordum. Yılan 1 metreydi galiba. Ona dokundum ve beni boynumdan soktu. Tabii ben korkudan terlemiş ve uyanmıştım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

    2. Rüyamda okular tatil olmuştu ve bizde misafirliğe gidecektik. Ben çantamı unutmuştum kuzenimle yukarı çıktık sonra çantamı almışız aşağı inerken bir şey daha unutmuşum onu da aldık. Biz yılanlardan bahsediyorduk ben aldım eşyayı ama orayı görmedim aşağı inerken kolumu yürüyen merdivenin camına tutuyordum. Yılan 1 metreydi galiba ona dokundum ve beni boynumdan soktu. Tabi ben korkudan terlemiş ve uyanmıştım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

  307. Rüyamda bir varilin içinde birbirine yapışmış bir sürü yılan vardı (küçük küçük). Kadının teki birbirinden ayırıp kenara atıyordu. Korkup başımı çevirdim. Yorumu ne olabilir acaba?

  308. Evin içinde kırmızı çok büyük bir yılan gördüm. Yılan doğum yaptı siyah tesbih gibi çok yılanlar üstüme doğru geliyordu evin kapısındaydım ev, annemlerin eviydi.

  309. Rüyamda yatıyordum sonra annem üzerime doğru bir yılan attı cismini şeklini göremedim ama inceydi çokta büyük değildi buradan baktım ama bulamadım eğer biliyorsanız yorumuma cevap verirseniz sevinirim.

  310. Rüyamda büyük ağaç kalınlığında yılan gördüm. Ama yılanın sadece kalın ve genişliğini gördüm en olarak. Yerin altına doğru iniyordu.

  311. Rüyamda ağaç üzerinde küçük sarı bir yılan vurdum ölmedi ve yüzümün sol tarafından beni ısırıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

  312. Rüyamda bağdayken yılanlar yanımdan geçerken zehirlerini alıyorum bana doğru değil de karşı tarafa doğru gidiyorlardı ve birden birbirlerinin biri sadece boynuna saldırdı ve diğeri öldürdü ve diğer bütün yılanlar gitti. Sonradan annem yanıma geliyor “anne şura kimin bağı” diyorum orası “halanın bağı diyor” anne; “halamın bağı değerli yerdeymiş” diyorum.

  313. Rüyamda eşimin kobra yılanına benzeyen büyük bir yılanla mücadele ettiğini ve benden yardım istediğini lakin elimden hiç bir şey gelmediğini ve eşimin yılandan kaçtığını yılanın da peşinden onu kovalamasını çaresizce seyrettim. İkisi ortadan kayboldu ve ben hiç bir şey yapamadım. Çok korktum.

  314. Rüyamda denizin içinde arkadaşlarla bir kayık içindeydik başka bir arkadaş grubumuz yine tekne ayarlamıştılar sonra ben yüzüp yüzmemek arasında gidip gelince, bir kız arkadaşımız denizin içinde bağırmaya başladı. Bir şey ısırdı diye ben o yöne bakınca yılan gördüm suyun içinde kıvrılan ince küçük bir yılan. Tam o esnada da ayağımla terliğin arasında çok küçük bir yılan olduğunu hissettim ve uyandım.

  315. Rüyam da yılan bizim banyo muz dan geldiğini gördüm evde dolanıyor du zehir siz siyah küçük bir yılan di ben ondan korkuyordum ama 2 kız kardeşim onla oynuyordu üstüme geldiğinde korkuyordum

  316. Rüyamda evimin içinde yılan ve çıyana benzeyen garip bir yaratık görüyorum fakat çıyana bezeyen garip yaratıktan değildi yılandan korkuyorum aslında. Tam bir korkuda denmez ama tedirgin mi oluyorum ne anlam veremiyorum ve benim iki tane oğlum var. Biri 1,5 yaşında diğeri 15 ben küçük olanı alıyorum ve büyük olana sesleniyorum yılanda büyük oğlumun yattığı odada yer minderinin üzerinde yatıyor oğlumu kaldıramıyorum ve küçük olanı alıp odanın kapısını kapatıp çıkıyorum. Sonra uyanmışım ama büyük oğluma bir şey oldu mu diye hep merak ediyorum ama gidip bakmıyorum.

  317. Selamlar ben ölü yılanlar sürüsünü buldum ve yolum aralarından geçiyordu.Yılanların hepsi ölüydü.anlamı nedir?

  318. Rüyamda şuan kanser hastası olan ve tedavi gören bir yakınımın evinin bahçesinde yumurtadan yeni çıkmış hareketsiz duran yavru yılanlar gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  319. Rüyamda serviste oturuyordum kapı açıktı büyük çöp kutusunun yanında durduk çöp kutusunun bir kenarından diğer kenarına kadar yılan boylu boyunca uzanmıştı ağzını baya bir açtı ama hareket edemiyordu sanki oraya yapışmıştı kafasını kaldırıp ağzını baya açmıştı çok korkunçtu ama ben öylece oturuyordum hiç de korkmuyordum. Rüyamın anlamını çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim.

  320. Rüyamda bahçemize gidiyoruz ve upuzun kahverengi bir yılan oluyor kıvrımlı bir şekilde onun arkasında babam oluyor ve biz kaçıyoruz sonra yılan kıvrımlı şekilde yükseliyor ve uçarak bize doğru geliyor biz kaçıp eve saklanıyoruz anlamı nedir?

  321. Ben rüyada bolca siyah yılanın olduğu bir yerdeydin ve birkaçını öldürdüm rica etsem yorumlar mısınız?

  322. Rüyamda ormanda yürüyorum ve mantarla dolu bir yerdeyim mantarı almaya çalışıyorum yanında ufak tefek yılanlar çıkıyor 4 tane renk hatırlamıyorum onları tekmeliyorum ve ağacın altında kırmızı bir yılan daha çıkıyor. Uzun ince çok büyük ama ondan korkup kaçmaya başlıyorum kaçarak bir ısırık alıyorum ama koşmaya devam ediyorum birden uyanıyorum sonu yok 🙂 anlamı nedir acaba?

  323. Merhaba rüyamda yılanlar önümde bana gelmeden sağa sola gidiyorlar bir sürü ama biraz korkmuştum elimde elektrikli sopa vardı yılanlara elektrik veriyordum nedir acaba?

  324. Merhaba sizin sayfayı genelde takip eder rüya yorumlarınızı değerlendiririm fakat bu rüyama cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Rüyada ben ve kızım bir ters kati gibi bir yerdeyiz ışık yanıyor gece olduğu için kızım anne ışığı söndür yılan var yılan gelir diyor ben ise hayır ışık açık kalsın eğer yılan gelirse görürüz diyorum o esnada görünmeden yılan gelmiş gibi yapıyor aşağıdan süpürge ile bizi korkutmak istiyor fakat bende korku yok ve o arada orda bir kebap sacı var bir bisiklet var bir kaç su bidonu var bidonlar bos orda duruyor ben toparlayayım derken yılan aniden görülüyor ben ne olduğunu bilmediğim bir şeyle yılana vurayım derken aniden bir kartal arda beliriveriyor ve yılana saldırıyor ben de durup izliyorum yılanı öldürür mü diye ve kartal yılanın kafasını ağzına koymuş onu etkisiz bir hale getiriyor ve yılanın sahibi denilen bir kadın orda görülüyor ve yılanın kafası kartalın ağzında ve kuyruğu ile sahibi denilen kadının boğazına sarıp onu da boğuyor bu olan kavga havada oluyor ben ve kızım seyrediyoruz hayretle yorumlarsanız sevinirim

     

  325. Rüyamda kucağımda siyah bir yılan vardı. Bana bir şey yapmadı. Birde yılana korktuğumu beli etmemeye çalışıyordum.

    Bu Rüyadan ne çıkarmalıyım?

  326. Selamlar,

    Hamile arkadaşım bir kaç gün önce rüyasında doğum yaptığını görmüş, ama ilk önce beyaz yılanlar dünyaya getirdiğini görmüş sonra çocuğu. Çocukta 3 aylık bebeğe beziyordu, büyüktü yani.

    Odada bir ebede vardı.

    Acaba ne anlamı var bunun? Beyaz yılanlar dünyaya getirmek? Sonra çocuk, yeni doğmuş çocuğa benzemiyor.

    İlginiz için çok teşekkürler.

    Bundan hariç bir sorum daha olacaktı, kaynaklar iniz nerden? Bu cevabi yazdığınızdan kaynaklı olur mu acaba?

    Teşekkürler

  327. Rüyamda evimizdeki kocaman yılan babamı yuttu ben babamın elinden çekiyordum kurtarmak için eşim se yatakta yatıp telefonla oynuyordu ve bana yardım etmesini istediğim halde bana yardım etmedi. Yorumlarsanız sevinirim.

  328. Rüyamda yaklaşık 1 metre büyüklüğünde bir yılan gördüm zararsız bir şekilde duruyordu. Zaman geçtikten sonra ufalmaya başladı. Yaklaşık 4.5 santim uzunluğa indi. 1 2 defa gazetenin üstüne alarak atmaya kalktım atamadım yatınca küçülüyordu uyanınca büyüyordu.

  329. Rüyamda kalabalık bir ortamda birisiyle kavga yapıyoruz elimde iki tane balta nacak türü nesne var rakibimin elinde de balta var neyse yoğun mücadelenin sonunda rakibi kendimden uzaklaştırıyorum. Eşim kalabalığın içinde beni izliyor ancak hiç tepki vermiyor.

  330. Rüyamda bir havuzda 2 tane yılan gördüm. Ben onları kovmak için hareket ettim ancak onlar birbirlerini yediler. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler

  331. rüyamda oturduğum sitede aşağı bahçede küçük bir yılanı önüme zıpladığını gördüm ama korkmadım tam o sırada arkadaşlarım yukarı bahçede bir yılanın kendini astığını söylediler koşarak oraya gittik ve tam oturduğum binanın arkasında yattığım odanın camımın baktığı yerde bir taş havada duruyor ve yerde mavi çöp poşeti gibi poşeti içinde yılan olduğunu görüyorum.poşet iple taşa bağlı ama taş hava sabit duruyor ve düşmüyor gidip bakıyorum iple oynayınca yılanın hareket ettiğini görüyorum içinde sonra bir kaç adım geriye çekiliyorum..burada cevabını bulamadım ama yorumlarsanız gerçekten çok sevinirim..ve böyle site kurduğunuz için çok tesekkür ederim…

  332. Merhabalar, rüyamda bir yılan gördüm rengi turuncu kahverengi ve siyahtı gözleri ve dili siyahtı. Bulunduğum oda bembeyazdı ve tavandaki borudan bana yılan doğru sarkıyordu ve o an yılanla göz göze geldik. Bana dilini çıkarıp tısladı ama ben korkmadım ittim ve o an yere düştüm ama tekrar ayağa kalktım. Tekrar ayağa kalktığımda bana doğru tıslamaya başladı. Yılan zehirliydi ama korkmadım sürekli gözlerinin içine baktım ve uyandım

  333. İyi günler, rüyamda büyük bir çıngıraklı yılanın başını tutuyorum ısırmasın diye. Ağzını tutarak belli bir yol gittikten sonra zehrini boşaltması için ağzını sıkı bir şekilde bastırarak zehrini dışarı akıtıyor bayağı fazla miktarda. Ve doğal olarak korkuyla uyandım. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  334. Biz arkadaşımla dışarda oturuyorduk sevdiğim çocukta karşımda futbol oynuyordu. Sonra insan dişli bir yılan çıktı beyaz tüylü kediyi öldürdü. Sonra bir anda kendimizi arkadaşımın evinde bulduk. Yılan evin içindeydi arkadaşımla ben kaçıyorduk sonra yılan beni soktu ben öldüm yada bayıldım. Sevdiğim çocuk odanın kapısını açıp kahkaha atmaya başladı. Lütfen anlamını söyler misiniz çok merak ediyorum?

  335. Merhaba, rüyamda açık alanda yürürken etrafımdan uzun yılanlar geçiyor. Sarı renkte bir tanesi. Çok korkmadım ama ne kadar çok yılan var burada dedim ve hızlı yürümeye başladım. Bunun tabirini yapabilir misiniz? Teşekkür ederim.

  336. Çok büyük bir yılandı ve bana zarar vermeye çalışıyordu ailecek ondan kaçmaya çalıştık ölmekten bana ve çocuklarıma zarar verebilecek olmasından çok korktum.

  337. Rüyamda odamdaydım ama odam bir otel tarzında bir yerdi ve annemle orda kalıyorduk odanın her yerinde canlı yılanlar vardı yani süs gibi döşemeye kıvrılmış raflarda aynaya sarılı çoğu yerde böyle kıvrılmış yılanlar vardı başta korkmadık gayet normal karşıladık sonra 1 gece orda uyuduk sonra ertesi gece yine yatacaktık ama ben iyice korkmaya başlamıştım annemse sorun etmiyordu yılanlar boy boy küçükleri de vardı büyükleri de vardı ve odada serbestçe dolanabiliyorlardı ama çok yavaş hareket ediyorlardı birde çoğu değişik renklerdeydi ve kamufle olabiliyorlardı sonra annem şal gibi bir şey verdi dedi ki oteldekiler verdi şalın kokusu yılanları uzak tutuyor böylece yatağa girmezler bende onu giydim yatağa girdim ama sonra kafamı bir çevirdim yatağın ahşap kısmına yeşil bir yılan sarılmış yani yatağa çıkmış çok korktum kalktım odadan çıkmaya çalıştım sonra babam geldi yılana vurdu yılanda gitti sonrasını hatırlamıyorum.

  338. Rüyamda küçük bir yılanı elime alıp sonrada onu atmaya çalışıyorum ama o sırada beni boğazımdan ısırıyor bu rüya bir mağara gibi yerde oluyor. Cevap verirseniz sevinirim…

  339. Merhaba. Ben rüyamda bizim olmayan bir yatağın üstünde küçük bir yılan gördüm onu yakalamak için bir gazete ya da kağıt parçası arıyordum yılan çok küçüktü bir bakıyordum yılanın yanında biraz daha büyük bir yılan vardı derken 3-4-5-6 sayısı ve büyüklüğü çoğalan yılanlar gördüm ve o esnada uyanmışım. Yorumlarsanız sevinirim…

  340. Rüyamda eski çalıştığım yerdeyim ve orda mediven altında masa sandelye olurdu masanın altında yılanın kafası görünüyordu. O arada küçük fare önünden kaçar otel odasına girerler ordan da bahçeye çıkarlar kaybolular.

  341. Rüyamda kim olduğunu bilmediğim bir bayanla sırtüstü yatakta yatıyoruz ve yatak normal bir yataktı, sonra bir anda yatak çesme önünde başucunda borudan su akıyor ama biz ıslanmıyoruz sonra su akan yerden 3 delik oluyor her birisinde birer yılan var. Eşim yılanları bir bir tutup sallayıp taşlara vuruyor yılanlar ölmüyor 1-2 metre olan yılanlar 10-15 santim küçülüyor. Rüyamın yorumu nedir, rica etsem yorumlar mısınız?

  342. Rüyamda büyük bir yılan ırmağın bulanık suyunda dal parçalarının üzerinde akıp gidiyordu. Yanımdaki kişi yılanı bana gösterdi bende "eğer namazımızı düzgün kılmasak kabirde bize musallat olacakmış" diyorum ve sele at getiriyorum. Yüce ALLAH'a dua ediyorum bizi kabir azabından koru diye gördüğüm rüyanın manası ne sizce?

  343. Rüyamda sol kolumdan sırayla 6-7 tane dolanmış yılan gördüm sonra hepsi gitti kıvrılarak yere sonra uyandım işte. Yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

  344. Rüyamda küçük yılan görüyorum. İkisinin başını ezerek öldürüyorum fakat 2 tane daha çıkıyor toprak altından bana zarar vermeyeceklerini hissederek öldürmekten vazgeçiyorum. Duvarla çevrili ot çıkmamış bir toprak, yağmur suları geliyor ve yılanlar toprak altında kalıyor. Bende oradan uzaklaşıyorum. Hayır olsun diyelim. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  345. Rüyamda dolaptan aldığım yumurtanın içinden yılan çıkıyor ve ben onu alıp yere çarparak öldürüyorum.

  346. Merhaba, rüyamda çalıştığım ortamda siyah yılan gördüm. Önce görünmüyordu daha sonra arkadaşımın temizlediği bölümlerin hızlı bir şekilde siyaha boyandığını gördüm anlam veremedim ardından yılanı gördüm çok hızlıydı ve geçtiği her yeri siyaha boyuyordu. Biz ise en başta aldırış etmedik işimize devam ettik yine her yeri siyaha boyamaya devam edince arkadaşımla beraber yakalamaya çalıştık ve sandalyelerin arasında sıkıştırıp başını ezdik.

  347. Rüyamda nişanlımla beraber bir gölün içinde yüzüyoruz sonra birden ayağıma bir şeyin değdiğini fark ettim. Nişanlıma sordum yosundur dedi bende merak edip suyun dibine baktım ama su o kadar berrak ki dibi gözüküyor bende kafamı sokup dibe baktım dipte bir sürü küçük yılanlar hemen koşup gölden çıktım nişanlımda ben korkuyorum diye avucuna yılanları alıp bana fırlattı. Yılanlardan bir tanesi şortuma girdi nişanlımda başına bastırma ısırır dedi bende çıkarmak için elimi üstüne koydum o sırada yılan ısırdı. Acısını hissettim ama zehirli değildi rüyam bu kadar lütfen yorumlayın bana.

  348. Rüyada yılan ile boğuşurken birinin gelip sizi yılandan kurtarması bir nevi kendini feda etmesi sizin de bu durumu görünce rüyada yılana su dökmeniz neyi ifade eder? Yardımcı olursanız sevinirim.

  349. Evimde dört yılan gördüm birisi dolabın içinde ölüydü birine ise ekmek verdim. Bu ne anlama geliyor bilen birisi var mı ?

  350. Denizde kıvrılmış duran büyük yılanlar birden denizde harekete başladı ve sahilde bizim üzerimize hızla geldiler bende yılanlardan kurtulmak için kaçmaya başladım sonra kaçarken yüksekten atladım. Anlamı nedir ?

  351. Ben rüyamda köpekbalığı ağzı büyüklüğünde bir yılan gördüm. Sokağın başından geçiyordum. Yılan sanki orada nöbet tutuyormuş gibiydi. Orada dururken yılan ağzını büyütmeye çalışıyordu. Sonra o sokaktan koşarak yılandan kurtulabileceğime karar verdim. Yılandan 2 metre uzaklıktaydım yılan bana koca ağzıyla saldırmaya çalıştı ama yapamadı. Ben gittikten tekrar sonra yılanın olduğu bölgeye doğru geri geldim. Yine koşarak gittim ama bu sefer yılan benden ecel korkusuyla kaçtı. Rüyamı cevaplarsanız çok sevinirim…

  352. Rüyamda arkadaşlarımla oyun oynarken yeşil bir yılan sadece beni kovalıyordu. Ben sonra mahallede uçmaya başladım çok korkutucuydu.

  353. Rüyamda bir tarladayız ve eşim ateş yakıyor. Çalılıklar tutuşuyor sonra yılanlar çıkmaya başlıyordu. Biri benim üstüme geliyor ben yüksek sesle bağırarak uyanıyorum.

  354. Rüyada yatak odamda bacak arasında yeşil ve siyah yılan gördüm yavaşça yataktan kalkıp bardak su koydum kapıyı kapattım sonra yılanların kaybolduğunu gördüm anlamı nedir acaba?

  355. Annem rüyasında bir sürü yılan görmüş, bu yılanların en büyüğü yanından geçip gitmiş ama küçük yılanlar ayağına yapışmış. Onları söküp atmış ama ısırdıkları için yaralanmış. Doktora gitmişiz. Yorumlarsanız sevinirim.

  356. Abi Allah rızası için şunu yorumlayın. Ben bir kayanın yanında yılan gördüm yılanın ortası bölüktü, uzun değildi. Yılan küçüktü küçük derken o kadar değil. Yılan yavrusu gibi gibi. Bu ne abiler?

  357. Rüyamda boş bir tarladayım etrafımda bir sürü küçük yılan var. Yanımda da bana yardımcı olan biri var. Hepsini tek tek öldürüyorum. Fakat bir tane büyük yılan var o benden kaçıyor onu yakalayamıyorum diğer yılanları öldürürken o kaçıyor sonra uyandım.

  358. Rüyamda yılan bacağıma sarılmıştı ama ısırmıyordu. Fazla korku hissetmedim. Yorumlarsanız sevinirim.

  359. Yılan gördüm sanki yaralamıştım önceden tek kafası görünüyordu ve sıkışık halde birden üzerime zıpladı sol kolumu soktu daha sonra eve geldim ve kolum şişti ve tükürükle kolumda yılanın zehrini çıkardım. 

  360. Camideyiz cama çarpa çarpa zorla bir yılan giriyor. Benim gözüme giriyor küçülüyor yanımda teyzemin kızı ağlamaya başlıyor. Ben dur ölecek diyorum sonra yukarı doğru gidip kayboluyordu.

  361. Rüyamda oda da kuş kafesine başına 4 parmak kala kesilmiş kesilen yerden tekrar kuyruk çıkmış canlı bir yılan geldi o yılan beni oradan başıyla takip ediyordu daha sonra birden ayak topuğumun arka üst tarafını yan olarak ısırdı fakat acı o kadar hissetmedim. Yara iyileşir gibiyken uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  362. Selam. Bacağımın arkasından iki ayrı yılan evimde ısırdı beni. Sonra yılanları kovaladık ve hastaneye gitmek için ailemle arabaya bindik. Yolda giderken yengem hastaneyi tarif ediyordu ve uyandım. Hayırdır inşallah.

  363. Rüyamda kocaman yılanlar vardı çok fazlaydılar ama zarar vermiyorlardı. Sürekli birilerin onlara masaj yapmalarını istiyorlardı eğer yapmayan olursa da ısırıyorlardı tam bana yaklaşıyordu biri uyandım.

  364. Rüyamda eski okulumun içinde 2 tane piton gördüm. Birisi saldırınken görevli korudu.Bunun anlamı nedir?

  365. Ben hep rüya gördüğümde yorumlamak için bu siteye bakıyorum. Çok faydalı oluyor elinize sağlık. Dün rüyamda bir göldeyim yalnız yüzüyorum ama gölde bir de yeşil bir yılan var. Gölde yüzeceksem onunla yüzmek zorundaymışım. Ben hiç korkmuyorum hatta yılan beni ısırmaya çalıştı dişlerini kopardım. Bir küçük dişi kaldı sanki ağzında ama onunla beni ısıramıyordu yüzmemi bitirdikten sonra gölden çıktım. Bu rüyanın manası ne olabilir? Çok merak ettim. Cevap yazarsanız memnun kalırım.

  366. Rüyamda şeffaf bir yılan yatağımın altına geldi ve geriye kaçtı. Etrafımdakilere öldürmeyin dedim. Korkarak kaçtı, seyrettik.

  367. Rüyamı şimdi gördüm ve aniden uyandım. Bir pazardayız ya da gezide, dolu hayvan var sandıklarda ya da kutularda ama bunların içinde yılan doluymuş. Biri geldi elimin başparmağımın üstünü ısırdı acıdı. Zehirlendim öleceğim dedim ama bir şey olmadı sızladı sonra geçti. Çok kızmıştım yılan çıkacaktı bir kutudan kızdığımdan yılanın dişlerimle kuyruğunu ısırdım etkisiz hale getirdim kapattım kutu ya da sandığa kaçtım oradan. Deniz kenarı vardı vapur bizi bekliyordu dalgalar ayağıma vuruyordu. Allah hayırlara çıkarsın inşallah.

  368. Merhabalar bugün çok kötü bir rüya gördüm, lütfen yorumlayın.

    Rüyamda arkadaşlarla alkollü bir ortama gitmek için plan yapıyoruz. Daha sonra hemen bir caminin yanında büyük bir çınar ağacının gövdesinde bir yılan hızlı bir şekilde yukarı doğru çıkıyor. Yılan ağaca ulaştığında güneş ışınları aniden yılanı alev alev yakmaya başladı. Yılan havda dakikalarca yanıyor tam oradan kafamı çeviriyorum 3 yaşlarında bir çocuk 6-7 katli eski bir evin çatısında değişik hareketler yaparak yürüyor. Bir anda bir rüzgâr çocuğu duvara çarptırıp aşağıya düşürüyor ama çocuğa bir şey olmuyor ancak rüzgâr çocuğu yerde sürükleyerek götürüyor ve bu olayların hepsi caminin çevresinde oluyor.Rüyamı yorumlamanızı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

  369. Rüyamda kestirme bir yola rastlıyorum, dar yoldan geçerken boş kırılan bir duvarın içine su birikmiş suyun içinde gri büyük güçlü bir yılan var beni yakalayıp bacağımdan sokuyor ve tırnakları ile bacağımı ikili üçlü sıra çiziyor. Ambulans gelmiyor yardım eden olmuyor sonra sarı zehrini ben sıkıp akıtıyorum fakat bir türlü hastaneye gidemiyorum. Teşekkür ederim.

  370. Rüyamda tencereyi yatağımda gördüm kapağını açtığımda küçük krem rengindeki yılan daha sonra tencereden çıkarak yatağımdan sıyrılıp gitti. Biraz ilerleyen zamanda yani aynı gecede aynı yılanın bir büyüğünü odamın duvarında dolaşırken gördüm sonra o yılan küçülerek kayboldu hiç bir şey yapmaksızın hiçte korkmuyorum. Acaba bu rüyamın akıbeti nedir? Saygılarımla cevap bekliyorum teşekkür ederim.

  371. Rüyamda bir arkadaşımın büyük bir şelaleye sahip olan büyük bir havuzda devasa büyüklükte açık renk bir yılanla show yapıyormuşçasına oynadığını gördüm ben ve diğer arkadaşlarım da yılanın o arkadaşla savaştığını ve ona zarar verdiğini görünce telaşla şelalenin üstüne çıkıp, oradan uzaklaşmaya başladık. Bunun tabirini gerçekten merak ettim.

  372. Rüyamda bizim köydeydim eve gitmeye çalışırken çıkıştan çıkarken düştüm ve yılan geldi beni kolumdan ısırmaya çalıştı ama ısınamadım ve o zaman uyandım.

  373. Merhaba nasılsınız? Rüyamda yerde bir uzun bir yılan çıktığını gördüm. Bu esnada korktum ve yılan delikten çıkar çıkmaz benden kaçtı. Bu rüyanın yorumu nedir? Teşekkür ederim.

  374. Cebrail a.s gördüm bana çelikten yılanlar atıyordu. Bende allahümme la ilahe illallah muhammed en abdühü resurullah deyip yılanlar yanımda başka insanlara doğru gidiyorlardı ama yılanları dosdoğru bana atıyordu. Sordum Cebrail a.s yarın başıma bir şey mi gelecek diye oda evet dedi ve allahümme la ilahe illalla muhammed en abdühü resurullah dersen kurtulacaksın dedi.

  375. Rüyamda evde herkes ile birlikte koltuğun yanından mutfağa doğru çok hızlı süründü on dakika sonra kardeşim mutfağa girdi çıktığında daha kendisini göremeden uyandım bunun anlamı ne?

  376. İyi günler. Rüyamda arkadaşım evinde zehirli yılan besliyordu ve yılan ona karşı beni görünce saldırganlaşmaya başladı. Ama ben rüyada hiç korkmuyordum yılandan. Yılan arkadaşımı ensesinden soktu ben üstüne gidince de kahverengi kediye dönüştü. Kediyi ensesinden yakaladım ve enseme koydum ve bana hiçbir şey yapamıyordu kedi tırnak göstermekten başka. Evden çıkardım, evden uzağa götürürken uyandım.

  377. Rüyamda arkadaşlar ile yaylaya gidiyorduk sonra akbaba gördüm. Arkadaşlardan silahı getirmesini ve mermileri almasını istedim. Tek bir tane mermim vardı. Tam yola çıktık vurmaya doğru giderken yaşadığım yerde yol üzerinden giderken bir dere vardı. Orda küçük bir köprü vardı, oradan geçerken suda balık sesi duydum. Dereye girdim köprünün içinde bir sürü küçük büyük balık vardı. Bir anda bana doğru yüzüp üzerime atlamaya başladılar bende onlardan bir kaçını yakalayıp arkadaşlara fırlattım. Sonra elim ile çimlerin kenarlarında balık tutmaya başladım.

    Balıkları tutarken bir anda balıklar yılana dönüştü. Korkmadan onları da balık gibi tutmaya çimlerin içinden çıkarmaya çalışıyordum. Çok uzundalar farklı farklı renklerde biraz çıkardım. Mavimsi ve siyahımsı bir tür vardı, onlar en büyükleri idi onları zor bele çıkarıyordum hatta kimisini de çıkaramayıp bırakıyordum. Biri beni ısırmaya çalıştı sıkarak öldürdüm. Rüyam bu şekildeydi bir yorum yaparsanız sevinirim.

  378. Rüyamda yol kıyısında kıvrılmış çok yılan gördüm ama hiç biri bana zarar vermedi her renkten vardı. Nedir bunu anlamı? Cevaplarsanız memnun olurum.

  379. Rüyamda yolda yürürken oğlumla elele yol kenarında bir yarık, yarığın içinde onlarca yılan. Hemen oradan kaçtık. Bir duvarın kenarına sığındık. Daha sonra sakinleşince 3-4 adım attıktan sonra arkamıza baktığımızda saklandığımız duvarın ön yüzünde irili ufaklı onlarca yılan ağızlarında kuşlar vardı. Lakin hareket etmiyorlardı.

  380. Rüyada gördüm ki, eski tanıdığım, bana kısa yol göstermek için, üzerinde köprüyü yer edebilecek demir boru hattı olan, bir nehrin kenarına getirdi. Dedi- buradan geçebilirsin. Borunun üzerine kalkmak isterken, yakında, suyun altında dev bir yılanın, saklanarak, bana baktığını gördüm. Tanıdığıma söyledim. Bu yılandan korkuyorum, borunun üzeri ile tamamlarsam bu yılan beni tutup suya sürüyor. Tanıdığım dedi korkusu yok, yoluna devam et. Ben devam etmedim, korkup oradan uzaklaştım.

  381. 2 gecedir rüyamda bir yılanla boğuşuyorum ama bir türlü ölmüyor. 2 gündür her gün bu rüyayı gördüğümde sabah ezanı başladığında uyanıyorum.

  382. Deli gibi sürülen bir arabada otoyolda ilerliyorduk. Sabah güneşin bol olduğu bir zamandı. Araba durdu arabadan indim. Sanki süren adamı tanıyorum da eyvallah diyorum. Adam yoluna devam ediyor. Kadıköymüş orası sözde. Ama bomboş sokaklar. Güneşin güçlü ışıkları binaların aralarından sokaklara vuruyor. Yerde sarı bir yılan görüyorum. Nerden geldiğini bilmediğim orta yaşlı bir ses o yılan zararsız dediğini duyuyorum. Yılana bakıyorum sarı bir yılan. Ama yılan hareket etmiyor. Sonra bakıyorum yılan ters duruyor. Yılanın üst kısmının ters olduğunu anlıyorum. Ayağımın ucu ile çevirdiğimde direkt canlanıyor. Yılanı seviyorum ve yılanla yola gidiyoruz. 2-3 sokak ötede babamı görüyorum. Babam işte beni görünce seviniyor ama sanki sözleşmişiz orada buluşacağımıza dair. Babam yılanı görüyor cebine bisküvi koyuyor. Yılan yemek için cebine girmeye çalışıyor babam gülüyor. Sonra ben de yarım bisküvi parçası alıyorum yılanı besliyorum. Babam ile yürümeye başlıyoruz. Minibüs yoluna geliyoruz. Ama yılan ve babama bakmadan ilk duran minibüse biniyorum.Minibüste annem var yanımda hemen minibüs gidiyor. Öyle rüyam bitiyor.

  383. rüyamda bir çukura iple iniyorum orada bir sürü yılan vardı bana saldıracak gibiydiler

  384. Rüyamda bir yılan var koltuk altımda birisine sırtımdan hemen alıver diyorum ama korktuğu icin alamıyor. Koltuk altıma kafasını koymuş gözlerini açıp kapatıyordu, siyah gözlü kahverengi bir yılandı…

  385. Merhaba bir süre önce yarı uykulu haldeyken gördüğüm bir kesiti anlamaya çalışıyorum.
    Büyük bir engerek yılanı sağ bacağıma sarılıyordu iyiden iyiye dolandı sonra hafifçe sıktı, beni ısıracağını düşündüm, yılan ağzını açtı dilini ve dişlerini görebiliyordum, engerek dilini bacağıma uzatıyordu ki galipten küçük bir su yılanı gelip onu yutuverdi. İkisi birden kayboldular. Gözlerimi açtım bacağım yorganla örtülüydü ama rüyayı görürken gerçek sanmıştım.

  386. Merhaba

    Ben rüyada beyaz kefenlerin içinden çıkan su yılanları gördüm ilk çıkan yılan beni bacağımdan ısırdı ve kanadı sonra çıkan yılanlara karşı kurbağaları gösterdim ve her kefenden çıkmasına kurbağayı soktu. Böyle üç dört defa tekrarladı.

    Tabiri nedir acaba?

    İyi günler

  387. Değerli site yöneticileri, gördüğüm rüya çok garipti ve anlamını bir türlü bulamadım. Yorumlarsanız çok sevinirim. Eşimle birlikte yatağımızda tam uyumaya geçerken hissedip ışık açıyorum ve birden fazla yılan görüyorum. Daha sonrasında bu yılanları tek tek eşim tutuyor kafasına çivi çakarak öldürüyorum. Baya stresli uyandığım ve bir o kadar merak ettiğim bir rüyaydı. Cevaplarınızı bekliyorum.

  388. Merhabalar, öncelikle bugün rüyamda doğaya çıkmış yürüyordum. Sanırım yaz aylarının başlangıcı. Birden toprağın içinden yavaşça çıkan yılan başları görmeye başladım. Yürüdükçe 3-4 tane gördüm sanırım. Renkleri yeşildi. Sonra geri dönüyorum bu kadar yürüyüş yeter diye. Tam o arada toprağın üstünde bir insan eli gördüm. Yani gömülmüş muhtemelen sadece eli çıkmış. Sonra uyandım. Rüyamın yorumunu merak ediyorum. Bir de bugün doğum günüm belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

  389. Merhaba, az önce rüyamda, taşlı bir yolda yürüyorum, yavru yılanlar var ancak bunlar bana zarar vermiyor. Derken önüme bir merdiven çıkıyor, merdivenden çıkarken merdiven başında 3 tane sıralanmış kahverengi ve uzun yılan görüyorum. Aşağı inmek istiyorum ancak ilk basamakta bir yılan bana doğru hamle yapıyor ve işaret parmağımdan beni ısırıyor. Dişlerinden kurtulmak istesem de kurtulamıyorum, inanılmaz korkarak uyandım. Zaten yılanlardan beri nefret eder ve korkarım.
    Bir de önemli olan uyanmamın üstünden 1 saat geçti ama hala yılanın ısırdığı yer acıyor, yorumlarsanız çok sevinirim.

  390. Rüyamda SARI BOĞA YILANI bir arkadaşımı (arkadaşımın yüzünü göremiyorum Bayan Olduğunu Düşünüyorum) çepeçevre sarmış. Boğuşuyorlar zannederek arkadaşımı kurtarmaya çalışıyorum. Kuyruğundan çekiyorum olmuyor. En son kuyruğundan yılana zarar veriyorum. Fakat kuyruğu bile bana karşı savaşıyor 🙂 Tuhaf bir rüyaydı aslında fakat tabirini çözemedim.

  391. Merhaba benim rüyamda teyzeoğlugillerle otobüsle bir yere gidiyorduk. O sırada otobüste yılan var dediler. Teyzemi, teyzeoğlumun karısını indirip güvenli bir yere götürdük yalnız teyzeoğlumun 1 yaşından az olan kızı yanımıza aldık. Daha sonra otobüsü yılanlardan temizlemeye başladık. Etrafımız yılanlarla doluydu. Hepsini otobüsten atıp yolumuza devam ettik.
    Bu rüyanın anlamı ne?

  392. Merhaba. Ben rüyamda aynı boyutta iki kocaman yılanın bir biriyle boğuştuğunu, birinci yılanın diğer yılanı yutmaya başladığını gördüm. İkinci yılan da kuyruğuyla onları uzaktan izleyen bir kitabın dolanıp çitayı da kendisiyle birlikte sürüklediğini, ikisinin de birinci yılanın karnına girdiğini gördüm. Bunları yutan yılanın midesinde önceden de bir insan varmış, lakin o insan daha yılanın midesinde erimemiş ve canlı şekilde olayları izliyordu.

    Bu saçmasapan rüyamın tabiri ne olabilir acaba?

    Önceden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

    1. Merhaba rüyamda eşimin ve benim. Bahçede sarı ve üstünde siyah noktaları olan. İki tane yılan yavrusu. Gördüm bu yılanlar bir delikten. Çıkıp diğer. Deliği giriyorlar eşim. O yılanın. Bir tanesini tutmak istiyordu ben boşver derken arkama döndüğümde. Simsiyah kafatasi kocam bir. Yılan. Gördüm. Bana. Bakıyordu sonra bu anda yılanlar. Çoğaldı iki gündür aynı rüyayı goruyorum

  393. Merhabalar.

    Dün gece rüyamda neredeyse yatağımın altında olan bir yılan gördüm. Beni görünce açık olan pencereme hızlıca koşarak oradan atladı ve gitti.
    Yorumlarsanız çok memnun olurum.
    Kolaylıklar dilerim.
    Hatırladığım kadarıyla yılan orta ölçekli, ince bir yılandı.

  394. Dün gece rüyamda boynunda altın bilezik olan bir yılan gördüm. Bizim bahçeden eve doğru gidiyordu. Biz ne kadar kovmaya çalışsak da bir köpek gibi bize hırlıyordu. Sonunda erkek kardeşim gidip bir şekilde onu evden sağlam bi şekilde çıkardı. Yılan ise sarı ve siyah renkli 2- 3 metre uzunluğunda zayıf boynuzlu bir yılandı.

    1. Rüyamda yeşil büyük yılanı kafasında yakaladım ve ağzını açtı ağzının çok temiz ve tavuk eti renginde gördüm dili yoktu üst ağzında iki tane sivri buyuk süt beyaz dişleri vardı birde yılan kıvrılıp çöreklenmişti derisinin üzerinde belirli yerlede büyük hardal sarısı harita şeklinde benekleri vardı etkisinde kalarak uyandım bu rüyayı yorumlamanizi acilen rica ediyorum

  395. yuxuda iki ilan gordum,ikiside qara rengde idi ama biri qaranin bir calarinda digeri basqa calrindaydi ikiside eyni boyda ,eyni yogunluqdaydilar,elime aldim opmek istedim sonra nece oldu yadimdan cixibdi goturub ikisininde basinin
    ustunun qapaqlarini kesib atdim ,ne yeke idiler nede balaca,niyese her zaman yuxumda ilani iki dene gorurem

  396. yuxuda iki ilan gordum,ikiside qara rengde idi ama biri qaranin bir calarinda digeri basqa calrindaydi ikiside eyni boyda ,eyni yogunluqdaydilar,elime aldim opmek istedim ama meni dislemek istediler,mende onlarin ikisininde basinin
    ustunun qapaqlarini kesib atdim ,olduler,ne yeke idiler nede balaca,1 metr olardilar,3 barmaq yogunlugunda idiler,niyese her zaman yuxumda ilani iki dene gorurem

  397. MERHABALAR BENİM RÜYAMIN ANLAMINI MALESEF BULAMADIM YORUMLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

    RÜYAMDA ANNEM İLE EVİMİZİN SOKAĞINDA YÜRÜYORDUK BEN YOLDAN ANNEM İSE KALDIRIMDAN YÜRÜYORDU VE BİR SÜRÜ YILAN VARDI SAYISI ÇOK FAZLAYDI YILANLARIN HEPSİ KALDIRIMDAYDI VE ANNEME ANNE ORDA YILANLAR VAR GİTME DİYORDUM ANNEM BİRŞEY OLMAZ DİYORDU VE BİRSÜRÜ YILANIN ARASINDAN GEÇİYORDU HİÇBİRŞEYDE OLMUYORDU ANNEME SONRASINDA HEMEN UYANDIM..

  398. Rüyamda bir arkadaşım ile gezerken inanılmaz büyüklükte siyah bir yılan gördüm fakat sanki bu yılan ı daha önce görmüşüm gibi arkadaşa şaşırmadan gosteriyordum bunun anlami ne dir acaba…

  399. Merhabalar, lütfen yardım edin. 21 yaşındayım ve çocukluğumdan beri rüyamda çeşitli yılanlar görüyorum. Son rüyamda bir evde siyah yılan görüp korkuyorum. Bir anlık cesaretle yılanı tutup atmaya çalışırken yılan bana saldırıp tavan arasına kaçıyor. Daha sonra babamdan yardım istiyorum ve tavan arasına baktığımda tuttuğum yılanla birlikte 3 yılan daha görüyorum. Sonunda babam hepsini teker teker kesiyor. Ben de yılanların ölüsüne bakıyorum. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Sizce neden çocukluğumdan beri yılanlar rüyalarıma giriyor?

  400. Merhaba rüyamda evin içinde kilerde bir şeyler ararken kedi ve yılan gördüm kedi kaçtı yılanda kaçıyordu tutmaya çalıştım o esnada bi hışımla geri döndü ve sağ burun deliğime girdi sonra ne olduğunu anlamaya çalışırken kuyruğunun çok az dışarıda kaldığını fark ettim hemen cama koştum çekmeye başladım yılanı çıkarmak için tam tamamı çıkarırken uyandım cama koştuğuma göre öldürmek gibi bi niyetim yoktu anladığım kadarıyla yılan siyahtı kedide kahverengi gibi birşey sonrasında kediyi görmedim

  401. Merhabalar. rüyamda bir oda da takip ettiğim birkaç ünlüyleyiz odada bir sürü yılan var irili ufaklı çeşit çeşit renkli korkmuyoruz daha çok oyun oynuyo gibiyiz video falan çekiyolar bir tane yılan benim bacağıma dolanıyo ve bacağımda değdiği her yerde yılanın izi çıkmış kırpkırmızı olmuş bacağım ben sonra korktuğumu istemediğimi söyleyip çıkıyorum yorumlarsanız sevinirim

  402. Ruyadamda sarı yilandi çok kalın değil ama büyüktü taksinin içine aldım kapısında ezdim birini sonra yürüdüm arabayla yanımdaki kişi uzerine oturmuş kafasından tuttum onundisariya atarken ısırdı elimin yandığını hissettim yolda durunca bı kadın bana içinde dua yazan sarılı bişey verdi ilk onları uçurdum sonra buldum işte böyle bir rüya gördüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir