Rüyada Ölü Yılan Görmek

Rüyada ölü yılan görmek, insanlar hakkında dedikodu yapan ve sinsi bir şekilde uğraşarak işinden olmasına sebep olan bir kişinin varlığına ve bu kişinin, yaptığı kötülüklerin ortaya çıkması sayesinde büyük utanç duyacağına, ancak yine de işinden kovulacağına delalet eder.

Rüyada ölü sarı yılan görmek, söylediği şeyler yüzünden eşlerin arasını bozan ve bu durumun devam etmesi için elinden gelen her şeyi yapan kişinin sonunun kötü olacağına yorumlanır. 

Rüyada ölü siyah yılan görmek rüyayı gören kişinin, gerek ruhen gerek bedenen tükenmesine sebep olan kişi içine düşeceği sorunu çözemeyecek ve zindana düşecek demektir. Aile ya da işle ilgili olarak verilecek kararlarda güvenilir ve deneyim sahibi birinden destek alınmalıdır.

Rüyada ölü yılan görmek ne anlama gelir, kasvetli ve afakan dolu günlerin yaşanmasına sebep olan kötü kalpli biri yüzünden sahip olunan malın bir kısmının kaybedileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, ancak sabır ve çalışma sayesinde yine eski güzel ve ihtişamlı günlere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ölü yılan görmek nedir; şeytanın bacağını kırmak anlamına gelir. Hastalıklara şifa bulunacak, iş hayatındaki ölü toprağı kalkacak, kötü alışkanlıklar bir bir bırakılacak, yeni ve güzel alışkanlıklar edinilecek ve dikkat dağıtan çalışmalar yerini güzel ve kazanç sağlayacak projelere bırakacak demektir.

Rüyada ölü yılan görmek ne demek; işleri durma noktasına getiren bir kişi, sabır ve çalışkanlığı ile yeni kendisinden beklenmedik kadar iyi işlere imza atan rüya sahibi karşısında çaresiz kalacak demektir.

Rüyada ölü yılan görmek tabiri, canı gönülden yapılan iyilikler Allah katında karşılığını bulacak ve mutluluk uzun yıllar devam edecek.

Rüyada ölü yılan görmek, nefsi ve açgözlülüğü yüzünden ceza almış birinin daha kötü olacağına yorumlanır.

Ayrıca bkz: Su Yılanı, Yılan, Ölü Kedi, Ölü Fare

Ölü Yılan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir