Rüyada Ölü Fare Görmek

Rüyada ölü fare görmek, kötü niyetli bir kişinin oyununa gelineceğine, iş hayatında büyük bir dara düşüleceğine, alınacak olan kararların istenmeyen sonuçlara yol açacağına ve eşler arasında tartışmaların baş göstereceğine yorumlanır. 

Rüyada ölü fare yavrusu görmek, projeleri baltalayacak ve kendisine duyulan güveni boşa çıkaracak bir kişinin varlığına ve bu kişi yüzünden karanlık kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ölü fare görmek, kişiyi derinden sarsacak ve kendisini önemsiz ve değersiz biri gibi hissetmesine sebep olacak bir olayın yaşanacağı; eş, dost ve akrabaların bu durumdan çok rahatsızlık duyacakları, gerek ruhsal gerek bedensel sorunların baş göstereceği ve alınacak yardımın bile fayda etmeyeceği anlamına gelir.

Rüyada ölü fare görmek nedir ağız tadının bozulacağı şeklinde yorulur. Düşmanların en sıkıntılı ve en sıkışık zamanı beklediğine, bu zaman geldiğinde çok dikkatli olunması gerektiğine, eğer dikkat edilmezse büyük kayıplar verileceğine ve bu kayıpların geri dönüşünün olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü fare görmek ne demek; istemeden bazı sorunlara sebep olunacağına, bu sorunların akla gelmeyecek bazı sıkıntıların kapısını açacağına ve uzun süreli bir uğraş gerektirdiğine delalet eder.

Rüyada ölü fare görmek tabiri, iş dünyasında dengeleri değiştirmek için yapılan bir iş birliğinden büyük zararlar almış olarak çıkılacağına ve deyim yerindeyse bin pişman olacağına yorumlanır.

Rüyada ölü fare görmek İslami rüya tabirleri, gözünü hırs bürümüş biri yüzünden aile içinde tartışmaların ortaya çıkacağı ve istenmeyen sonuçlar doğuracağı anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Gözsüz Fare, Tarla Faresi, Fare Isırması

Ölü Fare

“Rüyada Ölü Fare Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Küçüklü büyüklü 4 ,5 tane fareyi öldürdüm rüyamda. Anlamını öğrenmek istiyorum.

  2. Rüyamda ölü bir fare gördüm sokakta başkası gösteriyodu bana arkamdaydı anlamını ogrenebilirmiyim kan vardı ama Çok degil

  3. Evin bahçesinde uyurken yanıma biri yattı yatana baktım kız kardeşim uyumaya devam ettim. Sonrasında gözümü araladım yanımda bir çift ayak gördüm ben içeri gidiyorum dedi. Sonrasında baktım yanımda bir örtü üzerinde ölü kanlı fare kalktım eve doğru gittim. Odanın merdivenlerinden çıkarken yabancı bir kadın yanımdan geçti. Basamaklara basınca ayağımın kanlandığını gördüm kadın büyü yapmış diye bağırarak kadını kovalamaya başladım bir müddet. Sonra komşunun bahçesinde yakaladım ve baya sert döverken uyandım.

  4. Rüyamda ölü fare gördüm 2,3 kere 2,3 ay içerisinde. 1 ay sonra anne ve babasının dolduruşuna gelen ve kendisi icin Almanya’dan Turkiye’ye yerleştiğim çok sevdiğim nişanlım nikahın 1 gün oncesi beni terk etti, aileler tatsız şikayetlere girişti. Her şeye salca oldular. Kızı bana karşı doldurdular. Olay çözülemeyecek bir hal aldı. Allah beni önceden uyarmış, nasıl düzeltebilirdim bilmiyorum, her şey nasip ile.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir