Rüyada Deniz Görmek

Ayrıca bkz: Denize Düşmek, Denize Atlamak, Denizde Yüzmek, Deniz Dalgası

Rüyada denizin içinde denizde olmaması gereken hayvanları görmek yani denizde nefes alamayacak kedi köpek gibi hayvanlar görmek, hayallerinizin çok büyük olacağına ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çok fazla inancınız olacağına işarettir. 

Rüyada kuşların denize düştüğünü görmek başınızın üstünde dolaşanların size zarar vermeden suyun içine dalacaklarının işaretidir. Rüyada deniz görmek arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine işaret eder. 

Rüyada denize girmek devlet yönetimine yakınlık peydah etmeye işarettir. Rüyada denizin ortasında yatmak devlet hizmeti görmeye delalettir.

Rüyada Deniz Görmek

Rüyada deniz görmek kişinin maddi ve manevi yönden bütün sıkıntılarını atlatarak refaha ereceğine işaret eder. Yeni bir işe yatırım yapmak ya da yüksek bütçeli ticari faaliyetlerde bulunarak büyük kazançlar elde etmeye delalettir. Ayrıca haneden bolluk ve bereketin eksik olmadığı bir yıl geçirileceği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre de böyle bir rüya gören kişinin kalbinde hangi arzular varsa yakın bir zamanda kabul olacağı şeklinde ifade edilir. 

Eğer rüyada kendinizi denize uzak bir noktada görüyorsanız bu rüya sizin hedeflerinize ulaşırken bir süre çabalamanız gerektiğine işaret eder. Bir köşeye oturarak denizi seyretmek ise manevi yönden huzurlu ve gönlü geniş birisine delalettir. Ayrıca böyle bir rüya kişinin geçmişte yapmış olduğu hatalarından tövbe ederek, doğru yolu bulacağına dair bir işarettir. Rüyada bir yerden geçerken önünde engel olarak deniz görülüyorsa, bu rüya yapılacak bir işin ya da gidilecek bir seyahatin sekteye uğrayacağına delalettir. Rüyada deniz suyundan alarak bir kabın içerisinde biriktirdiğini görmek rüya sahibinin çocuğunun hayırlı ve bereketli bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Rüyada Deniz Suyu İçmek

Rüyada deniz suyu içtiğini görmek rüya sahibinin maddi ve manevi yönden büyük kazançlar elde edeceğine delalettir. Eğer bu rüyayı gören kişi borçlu ise borcunu en kısa zamanda öder, hastaysa şifa bulur ve ailesi ya da arkadaşlarıyla arası açılmışsa tekrar eskisi gibi kuvvetli sevgi bağları devam eder. Bu rüya hanede huzur ve iş hayatında büyük başarıların habercisidir. Eğer içilen deniz suyu kirliyse, bu yapılan bazı işlerde tereddüde düşülerek başarısız olunacağı şeklinde yorumlanmaktadır. İçilen deniz suyu acı bir tada sahipse, bu düşmanlara karşı mağlup olmaya delalet eder.

Denizden Su Aldığını Görmek

Bir kişi rüyasında denizden su aldığını görürse bu onun büyük ticari yatırımlarda bulunacağı anlamına gelir. Yapılan her işten alnının akıyla çıkarak büyük kazançlar elde etmek şeklinde yorumlar.

Rüyada Denizin Üzerinde Yürüdüğünü Görmek

Rüyada denizin üzerinde yürüdüğünü görmek dünya malına olan sevginin azalarak ahirete olan inancın artacağına işarettir. Böyle bir rüya kişinin manevi yönünün gelişerek dini işlere yoğunluk vereceği şeklinde yorumlanır. 

Bazı alimlere göre de deniz üzerinde yürüdüğünü görmek türlü belalardan uzak durmaya ve çekilen sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Ayrıca kişinin elinden hiçbir şey gelmediği bir anda ailesinden birisinin ona yardım elini uzatacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Denizi İkiye Böldüğünü Görmek

Rüyada denizi ikiye böldüğünü görmek rüya sahibinin aradığı mutluluğa ve rahata kavuşacağını gösterir. Maddi ve manevi bütün sıkıntılar giderek, hem ruhsal hem de sosyal yönden büyük kazançlar elde etmeye işarettir.

Denizde Oturduğunu Görmek

Bir kişi rüyada denizde oturduğunu görürse bu rüya, onun yüksek mevkilerdeki birisiyle tanışarak çeşitli konulardan ondan akıl alacağı anlamına gelir. Ayrıca bu görüşmeyle birlikte kişinin iş hayatında da büyük gelişmeler olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Denizde Yıkandığını Görmek

Rüyada denizin içerisinde yıkandığını görmek rüyayı gören kişinin önceden yapmış olduğunu günahlarından tövbe edeceğine ve bundan sonra güzel ameller işleyeceğine işaret eder. Ayrıca bu rüya, hem ruhsal hem de bedensel yönden bütün rahatsızlıkların iyileşeceğine de delalet eder.

Arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine; denize girmek, devlet yönetimine yakınlık peydah etmeye; denizin ortasında yatmak devlet hizmeti görmeye; deniz suyundan içmek mülke, uzun ömre ve kuvvete, ilim ve edep öğrenmeye işarettir.

Rüyada denizde yıkanmak günahlardan arınmaya; denizden su almak Allah Teala’dan gelecek ihsana; denizi uzaktan şöyle bir görmek, sıkıntıya düşmeye; onu dolasıya seyretmek kalp huzuruna; denize işemek hatalı bir davranışta bulunmaya ve nimete nankörlük etmeye delalettir.

Rüyada denizi geçmek, mal ve mülke; deniz suyunun azalması yahut çekilmesi, devlet hazinesinin durumuna ve ekonomik zorluklara; denizin üzerinde suya batmadan durmak, devletten gelecek bir iyiliğe işaret eder. 

Rüyada bulanık deniz suyunu tiksinerek içmek hüzün ve kedere; denizi baştan sona yarmak, esenliğe ulaşmaya; denizde rahat bir şekilde yüzmek, maddi ve manevi başarıya; denizde boğulmak şehit olmaya yahut günaha batmaya işarettir.

Rüyada denizin derinliklerine inip sonra çıktığını görmek, dünya nimetlerine, onun derinliklerinden ince vs. çıkarmak rızka; denizden su avuçlayıp bir kaba yahut gemi, tekne vs. içene koymak, uzun ömürlü çocuğa; çalkantılı deniz cehenneme, ıstırap ve fitneye yorulur.

Rüyada denizde abdest almak yahut yıkanmak herkes için hayra ve güzel gelişmelere; okyanuslar zahiri ve batıni ilimlerde ilerlemeye; deniz zikrullaha, tesbih ve tehlile; suyu tatlı ve berrak, hafif dalgalı deniz mümine, acı sulu, dalgalı ve kasvetli deniz kafire; deniz yemin etmeye, kafir için imana, günahkar için tövbeye ve insanın içinin daralmasına delalettir.

Rüyada deniz görmek ne demek beklenenlerin gerçekleşmesine ve hoşnutluklara işaret eder.

Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir. Denizde yüzdüğünü gören kişi peş peşe yolculuklara çıkar demektir.

Rüyada uzaktaki dalgaları dinlemek, yalnız bir hayatınız olacağı ve hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelir. Sakin deniz, mutluluk ve başarı işaretidir.

Rüyada görülen masmavi ve engin deniz, kişinin hayatına anlam katacak, olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Denizde fırtına hayatın tamamen değişeceğine, birbirini izleyecek olaylardan sonra huzura kavuşacağına işaret eder. 

Rüyada tekneyle denize açılan kimsenin hayat tarzında değişmeler olur. Deniz köpük köpük ise mirastır. Denizin rengi güzel değilse iyi sayılmaz. Deniz kıyısında durduğunu ve güzel suya baktığını gören kimse aşık olur. Denize düştüğünü gören kimse, beklenmedik bir olay sonunda umduğundan fazla para alır.

Danyal Aleyhisselama göre: Rüyada deniz görmek, mutlaka bir devlet büyüğü ile tabir olunur. Denizi saf, sakin, düzgün ve dalgasız olarak görmek, adaletli bir başkana; dalgalı görmek, zalim bir başkana işarettir. Denizden su içtiğini gören, devlet büyüklerinden hayır ve menfaat görür. Bütün denizin suyunu içip bitirdiğini gören, büyük bir makama nail olur, hayır ve iyilik görür. 

Rüyada denizin üzerinde gezdiğini gören, yolculuğa çıkar. Keder ve sıkıntıdan kurtulur. Kendisi ile gideceği yer arasında denizin engel olduğunu gören, eğer yolcu ise yola çıkamaz; yahut hükümet tarafından işlerinde bir engel çıkarılır. Suyu tuzlu veya acı ve bulanık bir denizde veya gölde battığını gören, şiddetli bir sıkıntı içine düşer.

Rüyada denizde yüzmek için uğraştığını gören, bir işe girerek bununla uğraşır. Bir rivayete göre tutuklanır ve mahkemelerde uğraşır. Suyun altında kaldığını gören öldürülür. Bir rivayete göre günahlarına tövbe etmeden ölür.

Abdulgani Nablüsi’ye göre: Rüyada deniz görmek, kuvvetli, cüsseli, adil ve müşfik bir devlet adamı, tüccar için malı, çırak için ustası olarak tabir olunur. Rüyada denizi gören arzuladığı şeylere sahip olur. 

Rüyada denize girdiğini gören, büyük bir devlet başkanı ile tanışır veya büyük bir mevki sahibi olur. Deniz kenarında oturduğunu veya yattığını gören, devlet hizmetine girer. 

Rüyada denizden su almak isteyen, hükümetten bir şey ister. Deniz suyunu bir kaba doldurduğunu gören, Allah (C.C.) tarafından mal ve mülke sahip olur. Devlet ve ikbal ile yaşar. Denizin suyunun çekildiğini ve dibinin göründüğünü görmek, o memlekete bir felaket geleceğine işarettir. 

Rüyada denizin üzerinde durduğunu görmek, ümit etmediği bir mevkiye geleceğine; yüzüp sahile çıktığını görmek, hasta ise iyileşmeye, fakir ise zenginliğe, keder ve sıkıntısı varsa feraha çıkmaya; bulanık ve çamurlu denizde battığını görmek, musibete; böyle bir denizde yüzmeye çalışmak, zor bir işi tamamlamaya işarettir.

Rüyada yüzerek gözden kaybolmak ölüme; denizde boğularak öldüğünü görmek, şehit olarak ölmeye delalet eder. 

İbn-i Sirin’e göre: Rüyasında denize girip dibine kadar battığını ve kumlara gömüldüğünü gören, hükümetten bir kötülük görür. Denize girip yüzemediğini gören hapis olur. Denizde boğulmak üzere iken kendisini kurtaran kimse olmadığını ve sahili de göremediğini gören, hükümet tarafından bir musibete uğrar. 

Rüyada denizde boğulduğunu ve sonra kurtulduğunu gören, dünya işlerinde derdi çok olur ve başı beladan kurtulmaz. Denizi uzaktan gören, bir şey ümit eder fakat onu elde edemez. Denizin üzerinde yürüdüğünü ve ayaklarının ıslanmadığını gören, cehennem ateşinden kurtulur ve dünyada sevilen bir kişi olur.

Kirmanî’ye göre: Rüyada denizden su içtiğini ve suyun soğuk olduğunu gören biri ile mahkemelik olur, rüyayı gören ilim adamı ise ilmi artar, hükümet adamı ise itibarı ziyadeleşir. Denizden sıcak su içtiğini gören, musibete ve sıkıntıya düşer. Eğer içtiği su kötü kokulu ve tadı da fena ise, düşmanının kendisine üstün geleceğine yorulur. Bir rivayete göre de hükümet tarafından işinde zorluğa düşeceğine delalet eder.

Cabir’ül-Magrîbî’ye göre: Rüyada denizin kuruduğunu görmek, devlet başkanının ölümüne veya siyasi kudretinin azalmasına; denizi bir damla kalmayıncaya kadar içtiğini görmek, rüya sahibinin işlerinde başarıya ulaşacağına; deniz hayvanlarından birinin kendisiyle konuştuğunu görmek, hükümetin sırlarını açıklayacağına; denizin dalgalanıp karıştığını ve havanın karardığını görmek, isyana, yalanın çoğalmasına; denizden yenilecek bir şey çıkardığını görmek, helal rızık edineceğine delalettir.

Rüyada denizden tuzlu su içtiğini görmek, haram mal kazanacağına; denizden tatlı su içtiğini görmek, helal mal edineceğine; denizden maden veya kıymetli bir mücevher çıkardığını görmek, hayır ve menfaate; çıkardığı şey çirkin ise düşmana karşı üstünlüğüne; rüya sahibi ilim adamı ise ilminin artmasına; denizden kötü bir şey çıkardığını görmek, düşmanın memleketi istilasına delalet eder.

Cafer-i Sadik ‘a göre: rüyada deniz görmek altı şekilde tabir olunur: Mülk ve devlet başkanı, büyük kimseler, alim, ilim, mal, iş.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre: Tatlı suyu olan denizin (göl) kuruması, devlet başkanının ölümü; taşkın bir deniz, keder ve sıkıntı; denizde boğularak ölmek, İslam dininin dışında olarak öldüğüne delalet eder. Denizin yerden kalktığını görmek, zalim bir hükümet başkanının ölümü demektir. 

Denizin üzerinde ayakları üzerinde durduğunu gören, hükümet tarafından bir nimete kavuşur. Rüyada denizden çıktığını görmek, rüyayı görenin hastalıktan şifa bulup iyileşeceğine yorumlanır. Rüyada deniz görmek arzu, isteğinin yerine gelmesine işarettir. Denize girdiğini gören kimse devlet başkanının huzuruna girer.

Denizden su almak istediğini gören, almak istediği su miktarınca devlet hizmetinde bulunmayı arzu eder ve o nispette buna muvaffak olur.

Denizden su alıp bir kaba doldurduğunu gören, çok mal biriktirir. Yahut Allah o kimseye öyle bir devlet verir ki, denizden daha kuvvetli ve geniş bir mal yığar. Denizden içilen su, içildiği miktarca ilim ve edep öğrenmektir.

Bir kimse denizi bir baştan diğer bir başa yardığını görürse, üzüntü ve kederi kalkar, selamette olur. Denizin suyundan içtiğini görene hüzün ve keder isabet eder.

Rüyada denizde abdest alıp yıkandığını gören hastaysa Allah şifa verir, borçluysa borcunu öder, sıkıntılıysa sıkıntısı kalkar, korktuğu şeylerden emin olur. Hapisteyse hapisten kurtulur, iyilikler karşısına çıkar.

Rüyada deniz görmek, mutluluğa, arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, mal ve paraya, iş ve sanata ve dünya işlerine yorumlanır.

Rüyada fırtınalı deniz görmek, adil olmayan bir devlet yöneticisine yorulmaktadır. Tam tersine denizin durgun olması ise adil olan bir devlet yöneticisine yorulur. Alternatif olarak, rüyada fırtınalı deniz görmek, fazla emek vereceğiniz ve üzerinde çok çalışacağınız işlere işaret eder. Bu işler para ile ilgili olabileceği gibi manevi olarak önemsediğiniz şeyler de olabilir.

Rüyada fırtınalı bir denizde yüzdüğünüzü görmeniz, endişelerinizin yerini huzurun alacağının müjdecisidir. Fırtınalı bir denize düşmeniz, canınızı sıkacak bazı durumların başınıza geleceğine yorulur. Düştükten sonra ölmeniz, rüya her ne kadar olumsuzmuş gibi gözükse de size başınıza gelen bu can sıkıcı durumdan kurtulacağınızı müjdeler. Bu rüyanın bu şekilde tabir edilmesinin sebebi ise denizde boğularak ölen kimselerin cennetlik sayılmasıdır.

Bir diğer rüya tabirine göre ise; rüyada fırtınalı deniz görmek, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret eder. Ardı ardına yaşanacak mevzuların ardından mutluluğa ereceksiniz demektir.

Rüyasında mavi, yeşil ya da turkuaz fakat ne renkte olursa olsun sakin ve güzel bir deniz görmek, kişinin tekamülünde büyük bir aşama kaydedeceğine yorulur. Yaşamınızdaki olaylara daha farklı bir gözden bakmaya başlayabilirsiniz. Hayatınızdaki her şeye çok daha başka bir anlam verebilirsiniz. Sizin için çok önemli gibi görünen konular bir anda boş ve gereksiz gelebilir. Canınızı sıkan, sizi üzen ve tasalandıran durumlar ve olaylar, bakış açınız değiştiğinden dolayı basit ve anlamsız görülebilir. Böyle bir rüya olgunlaşmanın ve içsel dinginliğin simgesidir.

Rüyanızda gördüğünüz deniz mavi ise hayatınıza yeni manalar katacak şekilde içsel tekamül yaşayacaksınız demektir.

Rüyada denizde yüzmek çok gezeceğinizin müjdecisidir. Böyle bir planınız olmasa bile gelişmeler sizin sürekli tatile çıkmanıza imkan sağlayabilir. Alternatif olarak, rüyanızda denizde yüzdüğünü görmeniz, aşk ve iş hayatınızdaki mutluluğa işaret eder.

Yüzerek denizden çıkmak ise, tutuklu kimseler için tutukluluk halinin son bulacağına yorulur. Hapis durumu sadece fiziki olmak zorunda değildir. İçinden çıkamadığınız ilişkileriniz son bulabilir, borç altında kalmışsanız borcunuzdan kurtulabilirsiniz. Dünyada sizi hapiste hissettiren şeyler ortadan kaybolur. Bu rüya hastalar için de kısa sürede şifalanmaya delalet eder.

Rüyada denizde zor yüzdüğünü, yüzmek için çok çaba sarf ettiğini görmek, meşakkatli bir işe başlar. Bu rüyanın bir diğer anlamı ise rüya sahibinin hapse düşeceği ve avukatlarla uğraşacağı yönündedir.

Deniz rüyaları genellikle iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun bazı sorunlardan sonra geleceğine işaret eder. Denizde yüzdüğünü gören insan arka arkaya yolculuk yapar.

Rüyada Deniz Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada görülen deniz, bilinçaltı ve bilinç arasındaki geçişi simgelemektedir. Bununla birlikte deniz, duyguları simgeler. Bilinçaltınızda öfke, aşk, sevgi, acı gibi duygularınızı bastırıyor olabilirsiniz. Bu bastırılma o denli güçlüdür ki hislerinizin asla farkına varmazsınız. Bilinçaltınız size duygularınızın ne olduğunu anlatmaya çalışıyor. Alternatif olarak, rüyada deniz görmek, içinizde bastırdığınız yaratıcı düşünceleri de simgeler. Yetersizlik duygunuz nedeniyle farkında olmadığınız bir potansiyele sahip olabilirsiniz. Kişiliğinizi tamamıyla faydanıza kullanamıyor olabilirsiniz.

Bir başka açıdan baktığımızda rahatlama ve huzuru da simgeleyebilir. Denize tekne veya kayıkla açılmanız, özgürlük arayışını temsil eder. Denizin fırtınalı olması içinizdeki duygu karmaşalarını sembolize etmektedir.

“Rüyada Deniz Görmek” üzerine 107 yorum

  1. Bazen tekrarlar olmuş fakat çok güzel ve geniş anlatılmış. Denize girmek, deniz görmek, denizde yüzmek, denizden su almak gibi maddelere ayırsanız veya daha belirginleştirseniz okumamız açısından da kolaylık sağlamış olursunuz. Teşekkür ederim.

  2. en son baktığımdan sonra tekrarlar azaltılmış ve yeni yorumlar eklenmiş, sanırım diğerlerinde de ciddi bir düzenleme var, elinize sağlık…

  3. Rüyamda denize yağmur yağıyordu ve ben denizde yüzüyordum, rüyada denize yağmur yapması ne demek olur ki? Tabi rüyamda başka nesnelerde vardı ama en ilginç tarafı buydu.

  4. Rüyamda deniz kenarındayım. Denizin içi görünüyor berrak bir su. İçinde bir sürü pide var ve ben elimde bir araçla o pideleri yakalamaya çalışıyorum. Bir tane büyük bir pide yakalayıp sudan çıkardım. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Bir adada ailemle kulübelerde yaşıyorduk, mutluyduk. Sonra ben denize girdim hep belime geliyordu su, hafif dalgalıydı. Lütfen biri anlamını söylesin.

  5. Ben denizi çok dalgalı gördüm yüzmeye çalışıyorum ama hiç ilerleyemiyorum. Bir de bir sürü yengece benzer hayvanlar vardı onlar sonra kayboluyor. Deniz durgunlaşıyor ben biraz yüzüyorum ve balık tutanları görüyorum çok karışık bir rüyaydı. Anlamı ne sizce?

    1. Rüyamda İstanbul boğaz köprüsünden geçerken denize baktım. Boğaz suyu çekilmişti. Kendimde çekilen yerden yürüdüğümü, gezdiğimi gördüm. Yorumlarsanız, teşekkürler?

  6. Rüyamda bir cinayet işleniyor cinayeti görmüyorum ama biliyorum. Burnumdan önce kırmızı sonra siyah kan geliyor. Sonra deniz kenarına gidiyorum, denizin gün batımıyla karardığını görüyorum.

  7. Merhaba arkadaşımın 4 yaşında ki kızı beni deniz üzerinde bisiklet sürerken görmüş… Ne anlama geldiğini yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  8. Rüyamda denizin ortasında evim var ve kıyamet kopuyor deniz geri çekiliyor ve taşıyor herkes orada toplanmış dalgalar geliyor birden la ilahe illallah sesleri geliyor. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

  9. Rüyamda büyük bir gemideyim sıra sıra yolcular var ama yüzlerini görmüyorum. Bir abiyle konuşuyorum ama mutluyuz sonra gemi karaya çıktı tekerlekli araç olup süratli bir şekilde bir yokuş çıktı. Süratli bir şekilde iniş indi, inişte suya girdi, çok süratli ve beni suyun içinde oturduğum oturakla kaldırıp otomatik bir şekilde suya atıldım ve hemen yüzüp işaretli bir yere çıktım sonra şehri gördüm ve uyandım.

  10. Benim rüyam ise tamamen ilginçti. Ben denizin üzerine renk renk serilmiş havluların üzerinde yürürken eski kız arkadaşımı görüyorum, o havluların üzerinde oturuyor. Ben de ona doğru yürüyorum ancak bir anda çekiç kafa köpekbalığı çıkıp geliyor, saldırmaya başlıyor. Herhangi bir ısırma gibi bir durum söz konusu değil ama üzerinde yürüdüğüm havlular sarsılmaya başlıyor. Ben de eski kız arkadaşımı kurtarmaya çalışıyorum. İlginç bir rüya gördüm ya hadi hayırlısı.

  11. Rüyamda yeşil bir denizdeydim, yüzerek çıkmaya çalışıyordum ama rüzgar esip beni denizin ortalarına atıyordu. Yanımda teyzem ve dayım da vardı ama onlar mutlu mutlu yüzüyorlardı, bana yardım etmediler. Çok yoruldum ama sonunda çıktım. Bir baktım ki üzerimde hiçbir şey yok sonra birden karşıdan insanlar geliyordu, ellerimle üzerimi kapatmaya çalışırken üstümde mayo olduğunu fark ettim. Ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olun.

  12. Denizin dibinde yürüyorum, çıkış yolu arıyorum fakat bir türlü bulamıyorum. Sonunda zorlanarak denizin üstünde sırt üstü duruyorum ve çok zor kurtulup güzel bir adaya çıkıyorum.

  13. Ben rüyam da kızımla birlikte sahil kenarındayız, birden bire dalgaların yükseldiğini gördüm. Hemen oradan uzaklaşmaya başladık, bir yokuş çıktık. O yokuşta bir engel vardı, engeli de aşıp düzlüğe vardık. Düzlüğe çıktıktan sonra arkamızı dönüp baktığımızda denizin üzerinde bir sürü ölü insan vardı ve babam onlara yardım etmeye çalışıyordu ve denizin rengi o kadar güzeldi ki. Tek söylediğim şey “Denizin rengi ne kadar güzel” devamlı bunu tekrarlıyordum.

  14. Rüyada ölmek için denize kendimi attığımı gördüm. Lütfen bana anlamını söyleyin.

  15. Tertemiz bir deniz masmavi dibi gözüküyordu. Deniz ikiye ayrılmış, ben ve eşim arabayla yol üzeri araba sürüyorduk, denizin ortasında sürüyorduk ve ilerledikçe ayrı olan deniz birleşti ve biz devam edemedik… Ne demek bu? Teşekkürler.

  16. Rüyamda berrak, su yeşili bir deniz gördüm. Denizi izledikçe hayran kalıyordum. Rüyamda da sürekli “Ben denizde yüzeceğim” diyordum. Anlamını yorumlayabilir misiniz acaba?

  17. Denizin içinde evim olduğunu gördüm. Denizin üstünde taşlarla köprü vardı. Geziyordum ve ayağım suya düştü ve hemen çektim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler…

  18. Vapurdan denize düşen bir sürü çocuk görüyorum. Anlamı nedir? Yorumu varsa, yorumlarsanız sevinirim.

  19. İyi günler. Ben 2 gün peş peşe deniz gördüm. İlk gördüğüm rüyada çamurlu bir tepeye doğru çıkıyorum. Baya yüksek çıktıktan sonra da deniz gördüm, berrak ve sakin dümdüz. Ertesi gün de gördüğüm yine deniz. Kendimi uçakta giderken, denizin üstünden uçarken ve deniz çok dalgalı, bulanıktı. Teşekkürler şimdiden yorumunuz için. Saygılar.

  20. Rüyamda sefer yapan bir vapura binecektim sözde. Bir anda baktım denizde ipe tutunmuş, o ip bizi karşıya geçiriyor. İpe tutunan Türkiye’de tanınmış birçok insan vardı. En son denizden çıkarken de suyun çok yapışkan ve bir hayli zorlanarak nefes nefese kalarak çıktığımı hatırlıyorum. Suyun böyle olması ve sonu farklı olması merak ettirdi, gerçekten. Yorumlarsanız çok iyi olur. Teşekkürler.

  21. Rüyamda denizin kabarıp yükselerek 5. kattaki evimin pencere hizasına kadar geldiğini gördüm, hatta çok az bir miktar pencereden içeri sızıyordu. Anlamını merak ediyorum.

  22. Denizin içine dalıyorum ama çıkamıyorum, boğulmuyorum da. Kendimi denizin derinlerinde hissediyorum. Kendimi bırakırsam suyun yüzüne nasıl olsa çıkarım, diye düşünüyorum. O halde uyandım.

  23. Rüyamda, annem ben ve ablam denize sıfır bembeyaz bir evde yaşıyorduk. Deniz koyu lacivert, tertemiz, muhteşem görünüyordu.

  24. Eşim ve ben arabadayız arabadaki şoförü tanıyormuşuz ama ben aslında kim olduğunu bilmiyorum. Eşimle o adam önde, ben arkada oturuyorum. Bir şey söylüyorum, şoför arkasını dönüyor ve o sırada araba yoldan çıkıyor. Bir tahta kulübenin içinden geçip, uçurumdan denize doğru uçuyoruz. Deniz altımızda, önümüzde görüyorum. “Hemen emniyet kemerlerinizi çözün, camlarınızı açın, kapılarınızı açın!” diyorum. Kapıları açamıyoruz ama emniyet kemeleriyle camları açıyoruz. Tam denize düşecekken, büyük bir korku ve heyecanla uyandım… Tabiri nedir? Çok etkisinde kaldım. Yardımcı olur musunuz?

  25. İnsanlarla hep birlikte yüzmeye denize giriyoruz. Ve dalgalar git gide büyümeye başlıyor. Ama kimse korkmuyor, herkes eğleniyor. Ve dalgalar insanlarla birlikte beni de sahile taşıyordu. Tekrardan denize giriyorduk, eğleniyorduk. Ama denizin dibinde arabalar vardı. Benim pert olan arabamdan vardı. Denizde korkmadan eğlenceli bir şekilde yüzüyorduk.

  26. Ben rüyamda bir apartmanda en tepede oturuyordum. Balkondaydım ve balkonun betonu kırıldı ve denize düştüm. Sonra suyun üstüne çıktım. Etrafımda 4-5 kişi vardı tekneyle beraber. O arada uyandım. Sonuç olarak bu ne anlama gelir?

  27. Denizde rahat bir şekilde elbiselerimle yüzerek 3 veya 5 tane köpek balığını rahatlıkla öldürdükten sonra kıyıya çıkıyorum. Sonra da arkadaşlarımla kahvaltı yapıyorum. Yorumu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

  28. Allah cuma niyetine hayırlara vesile etsin. Sabaha doğru gördüm. Dik bir yoldan aşağıya süratli bir şekilde iniyorum. Solumda koskoca deniz, sağımda ise bir bahçeli villa var. İlk önce deniz kenarında yürümeye başlıyorum. Yürüdüğüm alan nasıl denizde iskele vardır ya onun gibi sağı, solu da denizin içinde. Deniz inanılmaz güzel. Yürürken deniz suyun yükselmesi başlıyor buda yürüdüğüm alanın üstüne çıkıyor. Ben de içimden diyorum ki “Bir an önce çıkım dalgalar beni denize sürüklemesin.” Denizin kenarından tutunarak yüze yüze yola çıktım. O dik yokuştan direk merdivenlere geldim. Merdivenleri çıkarken merdivende düşürmüş olduğum kırmızı pul biberlerini toplayıp yanıma alıyorum. Yorumlarınızı rica ediyorum…

  29. Rüyamda denizin çok az altında sırt üstü yüzüyordum. Birden kafamı kaldırdığımda İstanbul boğaz köprüsünün altındaydım sonra korkarak geri dönmeye çalıştım. Ardından rüyadan uyandığımı sanıp aileme rüyamı anlattım fakat sonra tekrar uyandım. Yardımcı olursanız sevinirim.

  30. Rüyamda kızımla memleketteki halamın eski evindeyiz. Apartmanın 5. katındayız. Balkon camından bakıyorum. Büyük bir tsunami gibi sular kabarmış bize doğru geliyor. Korkuyla kızıma “Çabuk birkaç parça eşya al kaçmalıyız” diyorum. Sonra birden sular geri çekiliyor. Korkuyla tekrar balkon camından bakıyorum balkon demirleri gerilemiş ama aşağıda çok güzel bir plaj oluşmuş. Sonra ev içindeyim köpeğimiz sözde deri değiştirir gibi et değiştiriyormuş. Ben de onun etini pişirmişim yemek için elimde tutuyorum. Birden kuyruğu fare gibi geliyor tiksiniyorum. Fakat bu eti yedim mi yemedim mi hatırlayamıyorum. Ama köpek canlı yanımda duruyor. Tiksinerek uyandım. Asabım bozuldu. Yorumlayabilir misiniz?

  31. Evimin balkonu neredeyse denizin içindeydi ve deniz suyu evimin duvarlarına çarpıyordu. Balkona çıktığımda tamamen denizi görüyordu evim. Evimin diğer balkonundan dışarıya bakıyorum o arada karşı apartmandan tanımadığım yaşlı bir teyze dışarıda, aşağıda geç vakit gürültü yapanlar varmış onlara kızıp bağırıyor ve saksıdaki çok güzel görünen çiçeği saksı ile beraber aşağıdaki insanlara fırlatıyor. Ben de “Çiçek çok güzel. Keşke bana verseydiniz neden atıyorsunuz?” diyorum. O da pişman olup aşağıya çiçeği yakalamak için uçuyor. Nedir bu rüyamın yorumu sizce? Saygılarımla.

  32. Ben rüyamda denize tepeden bakan adadaki evimizde idim. Oğlum ise arkadaşındaydı. Denize bakarken aniden hava karardı deniz kabardı. “Ah oğlum yanımda olaydı” dedim. Cenin pozisyonuna geçtim. Büyük gürültü sonra her şey karardı. Gözümü bir kilisede açtım. Arkamdan bir rahip geldi ben ise başka biri olmuştum. Ve eğildi “Daha görevin bitmedi” dedi. Neye delalettir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.

  33. Gece karanlığında denize girdim. Ancak denizin tabanından yüzeye doğru büyük beyaz ışıklar vardı. Ben bu beyaz ışıkların etrafında dolanım daha derinlere gittikçe deniz kararıyordu. Bu nedenle derinlere doğru gitmedim. Denizde benden başka üniversiteden hocalarım da vardı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

  34. Rüyamda şu anda kavgalı olduğum eşimin bir köpeğe dönüştüğünü gördüm ve şuan yaşadığı şehrin yavaş yavaş sular altına gömüldüğünü gördüm. Koca şehri deniz yavaş yavaş yutuyordu, ben arabayla oradan uzaklaşıyordum. Eşimin o köpek haliyle başını arabanın camından içeri sokup bana havladığını gördüm, ağzı köpür köpür. Onu arkamda bırakıp uzaklaştım. İlgimi çeken, oradan uzaklaşırken çok güzel bir kadın heykeli gördüm, bir elinde kalem, diğer elinde bir kitap, ağzı açkı kitap ve sanırım o kitap Kur’an-ı Kerimdi. Bayan heykeli hafiften eğikti ve de birini seviyordum, aşıktım. O hengamede de onu kaybediyordum, deli gibi onu arıyordum ama bulamıyordum.

  35. Ben denizde yüzerken etrafımda insanlar var ve o kadar büyük kuş vardı ki deniz de, balıkları falan yiyordu. Zararsızdı ve insanlar kaçmıyordu.

  36. Ben ilkten denizin altında köyümü gördüm sonra denizin içinde lunaparka benzer bir şeyler gördüm. Anlamı nedir acaba? Lütfen yorumlayın.

  37. Rüyamda denizde mutlu mutlu yüzen bebekler gördüm, gençler de var yanlarında ve gençler onların kafasına vurup suya batırıyorlar ama onlar gülerek onu bir oyun gibi düşünerek tekrar suyun yüzeyine çıkıyorlar. Bu arada su çok berrak ayna gibi. Nedir acaba yorumlayabilir misiniz?

  38. Ben de bir rüya gördüm denizle ilgili. Ben halamların oraya gitmişim annemlerle oturuyoruz evin önünde denize karşı ama halamların orada denizle alakalı hiçbir şey yok su o kadar güzel ki gözümü alamıyorum. Daha sonra ben arkamı döner dönmez suyun içine çocuklar girer o güzel su iğrenç bir hale döner.

  39. Ben aradığımı bulamadım. Okyanusta tatlı su tuzlu su ayrımının ortası yarılmış yerinde yürüyordum.

  40. Merhaba, rüyamda denize girip yüzdüğümü gördüm ama denize hava karardığında giriyorum. Denize daldığımda içi temiz ama karanlık… Lütfen, acil yorum bekliyorum…

  41. Rüyamda arabayla giderken arabadan indikten sonra bebek ve kadının yerde yattığını gördüm. Annem ise onların denizden çıktığını söyledi.

  42. 7 -8 sene kadar önce rüyamda denizin üstünde yürürken görmüştüm kendimi. 2 sene önce ki yaz boğuldum. “Tamam, bitti ölüyorum” dedim ama pes etmedim. Biri geldi kurtardı, Allah Razı olsun o insandan. Acaba o rüyayla bu yaşadığımın bir alakası var mıdır? Rüyalar bilinçaltında ki yaşadıklarımızdan mı, yoksa yaşayacaklarımızdan mı haber veriyor?

  43. Merhabalar, rüyamda oğlum, eşim ve ben gece şişme bir bota binmişiz. Gece denize acilmişiz. Eşim devamlı uyuyor, oğlum sürekli kürek çekiyor. Bende korkuyorum ve oğluma sürekli soruyorum “Ne tarafa gideceğiz ne zaman gideceğimiz yere varacağız?” diye. Korkuyorum. Sonra baktım uzaktan İstanbul’un hisarlarını görüyorum, umutlanıyorum. Oğlum ve ben çok sıkıntı çekiyoruz. Ulaşamadan uyanıyorum. Hayırlar olur inşallah.

  44. Rüyamda bir köprünün üzerinden başımda TCDD şapkası ile kendi isteğim ile denize atladım. Denizde bir kişi daha vardı, o kişi şapkamı bulmak istedi ama bulamadı. Sonra yüzerek kıyıya kendim çıktım. Bir terziye gömlek diktiriyorum. Daha sonra oğlumla beraber trende yolcu aradık bulamadık. Misafir kaldığımız eve dönmek istiyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum. İstanbul’daymışız.

  45. Gemide gidiyoruz, denizde rahmetli babamı boğulurken gördüm kurtaracakken unuttum. Sonra erkek kardeşim “Ben geminin diğer tarafına geçeceğim” deyip çantasını aldı gitti. Giderken “Dikkat et” dedim. Geçtiği yerde sol ve sağda boşluk vardı, geçerken gerçekten çantası dengesini bozdu denize düştü. Ben onu tam kurtaracakken babamı gördüm, hala denizde cebelleşiyor. Kız kardeşime bağırdım “Gel, erkek kardeşimi kurtar” dedim. Onu kurtardı, ben de denize atladım babamı kurtardım.

  46. Hafif dalgalı ve bulanık sulu bir denizde bir gemide idim. Yanımda birkaç kişi daha vardı. Bir şeyden korkuyorlar yanımdakiler. Yorumlarsanız sevinirim.

  47. Rüyamda bir inşaatın içindeyim. İnşaatta denizin içinde ve sanki bir sandaldaymışız gibi yolculuk yapıyordum. Teşekkür ederim…

  48. Rüyamda defalarca denize dalıp defalarca denizden elime bir şeyler alıyorum, bir bakıyorum altına dönüşüyor. Bu defalarca oluyor…

  49. Deniz kenarında tek katlı 2 odalı fazla eşyası olmayan mütevazı bir evim vardı, pencerem camiye açılıyordu. Eşim camide ramazan gününde Kur’an okuyan imamları gösterdi bana. İmamların bembeyaz incili ve taşlı çok güzel cübbeleri vardı. İmamlar çok nurluydu ve ellerinde Kur’an-ı Kerim vardı ve çok güzel bir sesle Kur’an okuyorlardı.

  50. Rüyada 2 kişi denizde yüzmek, bayan erkek neşeli bir şekilde yüzüyor, sevdiğim kişi ve arkadaşımla ama ben de ordayım, seyrediyorum. Aldatılma gibi bir durum yok.

  51. Merhaba, benim rüyam şöyle; evimiz sahile 1 kilometre uzaklıkta. Evimizin bulunduğu parseller denizin yükselmesi ile su içinde yani denizin ortasında kalmış olarak görmekteyim. Annemin ise evin etrafında denizin içinde elinde bir kova gördüm, bense olanları komşumun evinden izliyorum. Komşum bizim eve 300 metre mesafede. Bu kadar. Cevabınızı bekliyorum. İyi günler.

  52. Rüyamda deniz sakindi ve kumsal tarafının bir parçası yükselmişti üzerinde ölüm vardı, kanlıydım. Tam yanımda bir askeri helikopter vardı. Bu ne anlama geliyor? Lütfen, cevaplarınızı bekliyorum.

  53. Rüyamda denizin içinde birçok yılan balığı var sonra arkasından birçok yosun ve balık ölümleri olmuş. Şaşkınlıkla onlara bakıyorum denizin kenarında.

  54. Rüyamda subay olan yeğenim, eşim ve beni teröristler bir köprüden yolumuzu kestiler. Yeğenim, Fırat nehrine atlayıp su berrak, su altında yüzmeye başladı. Teröristler su içindeki yeğenime silahla ateş etiler fakat hiç bir mermi isabet etmedi. Böylece korkarak uyandım. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

  55. Rüyamda kaya parçasının denize düşmesi, deniz suyunun çok temiz. Denizin dibine gider iken kaya parçasını görebiliyorum.

  56. Merhaba, rüyamda deniz donuyordu, buz tuttu. Ne anlama gelir acaba? Teşekkürler.

  57. Bir evin içinde ayağa kalktıkça denizin büyüklüğünü görüyorum. “Ne kadar güzel evim var, iyi ki var” diyorum.

  58. Rüyamda denizin üzeri komple buz tutmuş. Üzerinde bir iki tur kaydıktan sonra denizin ortasında büyük bir buz parçası alıp gittim. İlginize teşekkür ederim.

  59. Denizde suyun üzerinde batmadan duran bir alay atlı askerler hepsinin ellerinde Türk bayrağı var ve atlar bulundukları yerde aynı anda senkronize biçimde ayaklarını yere indirip kaldırıyorlar, adım atar gibi. Bu atlı askerlerin yönü denizden karaya doğru yönelmiş, ben ise hemen Türk bayrağı alıyorum ve bayrağa hemen sopa bulup geçirmeye çalışıyorum. Geçirdikten sonra karadan denize doğru yönelip denizdeki atlı askerlere “Yaşasın türkün askerleri” diyorum. Bu askerler Çanakkale’de şehit düşen askerler imiş. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

  60. Deniz kenarında, balık dolu tezgahta balık satarken bir kız çocuğunu denizden kurtarıyorum. Sonra evde temizlik yapan biri var, ben uyuyorum.

  61. Bu aralar sürekli rüyamda tehlikede olduğumu görüyorum. Ya olduğum şehri sel basıyor, ya mafya kovalıyor, ya köpekler, ya yılanlar vb. hepsinden kurtuluyorum ama yine de uyumaya korkuyorum artık. Acaba nedeni var mı?

  62. Rüyamda yüzme bilmememe rağmen denize girip bir şeyin ucundan tutunarak suyun üzerinde kalıyordum. Arada boğulma korkusundan suya batıp batıp duruyordum, her batmamla deniz duyu yutuyordum ama elimi hiçbir defa bırakmamıştım ve suyun üzerinde kalıyordum.

  63. Selam, şimdiden teşekkür ederim. Rüyamda bir gemide oğlum kardeşim ve üvey yeğenim var, gemi sarsıldı oğlum, yeğenim denize düştü. Bir arkadaşım oğlumu kurtardı, yeğenim bulunmadı ve kardeşim kovayla gemiden su boşaltıyordu. Çok korktum. Cevap verirseniz çok sevinirim.

  64. Rüyam; güzel dalgasız bir denizde esmer, siyah takım elbiseli erkekler yüzlerini görebileceğim şekilde, sakin sakin yüzüyorlardı. Neyle yorumlanır, bana yazarsanız sevinirim.

  65. Rüyamda küçük oğlum ile birlikte denizin ortasına kadar yürüdüm. Denizin içindeydim ve oturdum hamur açıp tepsiye dizdim. Baklava hamuruydu. Neye yorumlanır bu sizce?

  66. Ben Türk değilim Türkçe iyi bilmiyorum. Rüyamda deniz kenarındayım. Birinci denizden su dalgası geldi ama ben düşmedim ikincisinde düştüm ama tekrar kalktım. Anlamı ne?

  67. Benim ki biraz uzun; arkadaşlarımla havuzda yüzüyoruz çok eğleniyoruz. Sonra ben sıkılıp gezip geliyorum ve denizde tsunami görüyorum. Herkes ben başkanlarıymışım gibi ne yapacağımı merak ediyorlar. Ben de “Kurtulmamızın tek yolu ilerlemek” gibi bir şey söylüyorum. Denize yüzüp belimize kadar ilerliyoruz sonra nefeslerimizi tutup dibe dalıyoruz. Tsunami dalgası geçtikten sonra kafamızı kaldırıyoruz. Ben yine sudan çıkıp gezip geliyorum. (böyle dediğime bakmayın arkada çalışanlar falan var, onların yanına gidip bir şişe su alıyorum.) ve bana bir kızım olduğunu söylüyorlar (yok) ben de hemen kabulleniyorum. Daha sonra tekrar denizlerin olduğu yere gidiyoruz ve bakıyoruz ki bir tsunami dalgası daha. Tekrar aynı şeyi yapıyoruz. Kızıma da aynı şeyi yapmasını söylüyorum. Suyun altındayken uyandım. (Bu arada sadece arkadaşlarım yok. Kuzenim, annem, babam ve çok fazla yüzmeye gelen insanlar.) Lütfen açıklayın. Bende çok merak uyandırdı.

  68. Merhabalar uçakla denize düştüm uçak su aldı ve kapıları açıldı yüzerek dışarı çıktık sonra bin tepeden denize baktığımda aynı uçaktan bir tane daha düşmüş bizim uçağın yanında olduğunu gördüm teşekkürler…

  69. Rüyamda çok büyük bir dalga gelmiş ve her şeyi yerle bir etmiş. Denizin etrafındaki eşyalarımızı kurtarmaya çalışıyoruz. Su hem dalgalı hem sakin kenarlar yosun pisliği ama ilerisi berrak tertemiz. Kızımı arıyorum ama bir rahatlığımda var üstümde sonra ayakkabısının tekini görüyorum denizde diğer eşi nerde ki deyip diğerini aramaya başlıyorum. Garip bir rüyaydı ama çok etkilendim. Hayır olsun inşallah.

  70. Tarlamızın üzerinde bir deniz vardı. Ve o kadar berrak ve dingindi ki, yüzmeyi bilmememe rağmen ailemle beraber orada yüzüyorduk. Diğer yanda ailemin erkeklerinden bazı kişiler; abim, kardeşim, kuzenlerim vs. askerler tarafından aranıyorlardı. Çünkü rüyada asker kaçağı olarak görünüyorlardı ve bu olaylar sürerken biz hala denizin içindeyiz.

  71. Dağ veya yüksek bir tepenin üzerindeyim, deniz gökyüzü aydınlık denizin gökyüzü nün rengi muhteşem güzellikte, deniz in üzerinde olabildiğince çok gemiler var ve hepsi beyaz renkte. Yorumunuz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

  72. Merhabalar, denizde şambrel ile hızla yüzerken arkamdan gelen çocuğum 8 yaşlarında bir yere çarpıyor kafası yarılıyor kanıyor bunun yorumu nedir sizce yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim

  73. Eşim tatil sürprizi olarak yatla yurt dışına yolculuğu ayarlamış. Yolculuk yaparken Cebelitarık’tan geçiyoruz tatlı su ile tuzlu suyun birleştiği yerde kızımla yüzmeye başlıyoruz. Dalgalardan korkuyorum ama yüzüyorum. Yüzdüğümüz yerin detayı beni etkiliyor. Sonrasında geziye devam ediyoruz

  74. Denizin içinde balık var mı diye bakmak istedim ve sadece başımı soktum. Daha önce düşürdüğüm bir anahtarı buldum. Elimi havaya kaldırıp sevinçle kaybetmiştim buldum dedim ama en ilginci denizin içine baktığımda toprağı çatlamış gördüm susuz kalan tarla gibi. Yorumlarsanız sevinirim.

  75. Rüyada akıntılı sel akarsu görmek ne demek ? Bunu birkaç kez rüyamda gördüm yardımcı olursanız sevinirim.

  76. Rüyamda üçüz doğum yaparken bir deve gördüm. Aynı anda evimizin balkonu denizin içindeydi ve bir sürü balıkla beraber bir sürü ayakları olan bir canlı gördüm.

  77. Rüyamda bir problemim için bir arkadaşa danışmaya gidiyorum, âmâ çok başka problemler içine giriyorum. Örneğin deniz içinde bir kayalıktan geçerken sel basıyor, başka bir arkadaşın kazara ölümüne sebep olan kız arkadaşını kurtarmaya giderken kızın ölmediği denizde mutlulukla yüzdüğünü görüyoruz. Askeri bir tersanede çok büyük deniz ticaret gemileri inşa edildiğini görüyorum.,

  78. Ben rüyamda uzak bir yerden bir kayanın üstünde 4 kişi havada uçarak temiz berrak bir denizin üstünden geçerek sonra kıyıya denize iniyoruz. Çok sevinirim ne anlam ifade ettiğinizi yazarsanız.

  79. Rüyamda evimin arka balkonu denize bakıyor biz balkondayız. Deniz birden asit misali fokurdamaya başlıyor, içinde ölü sarı bir kedi var. Herkese kaçmasını söylüyorum. Bir kadın bir adam bilim insanıymış. Araştırıyorlar ama bir şey söylemiyorlar bize. Yatak odasında yatağın tepesine çıkıyoruz hepimiz oğlumu kaçırmaya çalışıyorum. Taşmaya başlıyor deniz oğlumun çoraplarına geliyor çıkartıyorum. Bir şey var ölümcül bizden gizliyorlar değmeyin suya diyorum. Kadına yalvarıyorum oğlum astım kurtarın onu diyorum tamam diyor. Halen etkisindeyim.

  80. Ben rüyamda yüksek bir kayalıktan Dicle Nehri'ne atlıyordum ve atladıktan sonra bir plajda ailemle uzanmış, günbatımını izliyordum. Bu neye işaret?

  81. Biz rüyamızda kırtasiye isinden dolayı Antalya’ya gidemiyoruz sonra pişman olup Mersin’e gitmeyi planlıyoruz ben Niğde’deyim fakat Mersin denizine bakmak için 5dk da varıyoruz.  Benim ve ablamın üzerinde bornoz var sonra ben bornozla denize birazcık girdim ama su birden belime geliverdi. Diğer insanlar ay bu su ne kadar derinmiş deyip vazgeçiyordu rüyam biraz saçma ama gerçek hayatta kırtasiye yüzünden Antalya’ya gidemedik ve bir sonraki ay bir Mersin tatili vardı belki bu rüyama girmiş olabilir.

  82. Tusunami gördüm öyle büyük bir dalga oluşuyordu ki ben aileme haber vermek için koşuyordum. Herkes koşuyordu. Kadının biri yanımızdan geçerken salavat çekin diye bağırıyordu. Dalgalar kıyıya ulaşamadan uyandım.

  83. 8.5 aylık hamileyim ve rüyamda az kirli denizde yüzdüğümü gördüm. Biraz zorlanıyordum ama yüzüyordum. Yüzdükçe berraklaşıyordu. Rüyamda da hamileydim o ağrıyor hala.

  84. Rüyamda bir evin kapısında duruyordum evin manzarası denize bakıyordu. Daha sonra biri kız diğeri erkek iki 5 6 yaşlarında iki çocuk gülüşerek ve koşarak yanımdan eve girdiler. karşıdan da erkek arkadaşım geldi bana gülümsedi evin icine girdik ve evin icinde bir at vardı daha sonra uyandım. Ertesi gece de denizin üzerinde bir köprü köprünün üzerinde de bir kulübe vardi çocuklar ve ben o kulübenin içerisindeydik deniz yanıyordu daha sonra cocuklarla beraber kulübeden çıktık köprüde yürümeye başladık köprünün bir parçası düştü ve erkek çocuk aşağı düştü ben çok ağlıyordum ve iki gece gördüğüm rüyada da çocukların yüzlerini görmedim yorumlarsanız sevinirim.

  85. Ben gece rüyamda birinci kez denizde bir arkadaşımla açıldığımı gördüm ve yanımızda tanımadığım kişiler olmuştu. Birincisinde 2 kız daha vardı hayatımızı denizde geçirmeye karar vermiştik arkadaşımla hem de en iyi arkadaşımla. İkincisini o kadar net hatırlamıyorum ama gine aynı rüya ama kişiler ve küçük deniz altının içindeki eşyalar hep farklı, bir tek o yanımdaki arkadaşım aynı ve gemi. Üçüncüsünde ise birisi daha bizle gelmek istiyor gemiye ama biz arkadaşımla istemiyoruz bu yüzden de kalkamıyoruz. En sonunda kalkıyor muyuz yoksa kalkamıyor muyuz hatırlamıyorum, sizce bu ne demek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir