Rüyada Deniz Dalgası Görmek

Ayrıca bkz: Deniz, Denize Düşmek, Denize Atlamak, Denizde Yüzmek, Denize Dalmak

Rüyada deniz dalgası görmek, başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekâr biri için bu rüya, aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır.

Rüyada sakin dalgalar görmek hayırlı haberler alınacağına ve problemlerin çözüm bulacağına yorumlanır. 

Deniz Dalgası

“Rüyada Deniz Dalgası Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Sayın ilgili, dairemiz içerisindeyiz. Apartmanımız sahilde deniz kenarında ve sanki üst katlardan birindeyiz. Deniz bir anda kabarma yapıyor ve dairemiz içerisinden baktığımda pencerelerden boyu 10 metreyi geçen temiz bir denizde masmavi dev dalgalar binamıza çarparak devam ediyor. Dairemize hiçbir hasar vermezken (camlar dahi kırılmıyor) balkonda fırtınada uçuştuğu gibi birkaç önemsiz parça suyun çarpma etkisi ile savruluyor. Eşime fırtına sertleşecek balkonları toplamamız lazım diyorum. O sırada dalgaların çarpması ile bina biraz sallanıyor. İçimden "yıkılmasa bari" diye geçirdiğimi hatırlıyorum. Uygunsa sizin tabirinize sunuyorum.

  2. Rüyamda kırlarda çalışıyorum bir de bakıyorum ki tsunami üzerimize geliyor sonra dalga bize yetişmeden nefes alıp alıp ağzımızı elimizle kapatıyoruz. Dalga gelip bizi üstümüzden geçiyor o an uyanıyorum.

  3. Asansör diye bindiğim alet üstü açık korunmasız bir şeydi ve beni olması gerektiğinden çok yukarı çıkardı.yukarı aşağı değil yüksekte ve aynı hizada gezip durduk.
    sonra aşağı indiğimize kalabalığın içinde bizi bir gemiye bindirdiler. Gelinlikler içinde bir gelin vardı ve o gelin en iyi arkadaşımdı,arkadaşım evli. Herkes direklere tutunsun batıyoruz dediler çocuklar vardı onlara yardım etmeye çalıştım. Birden dalgalar yükseldi ve üzerimizden geçip gitti. Tatbikattı dediler ve hiç ıslanmadan gemiden indik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir