Rüyada Dalga Görmek

Ayrıca bkz: Deniz Dalgası, Deniz Görmek, Kayık Görmek

Küçük ve ahenkli dalgalar sakin ve huzurlu hayata, ahenkle yürülen dünya işlerine ve kalp huzuruna; hırçın ve kaba dalgalar, azabı gerektirecek işlere ve şiddete delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz görmek başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

Rüyada dalgalı deniz görmek tabiri başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.

Dalgalı deniz, başarının güç olacağına işaret eder. Dalgalarla boğuşan kişi, ani fırsattan yararlanarak, başa geçer.

Dalga görmek değişiklikle yorumlanır. Rüyasında bir kayık içinde olduğunu ve büyük dalgalara yakalandığını görmek, hayatta durmadan iş değiştirdiğine ve hiçbir işte dikiş tutturamadığına delalet eder. Denizde yıkanırken büyük bir dalganın üzerine gelip sizi denizin ortalarına sürüklediğini görmek, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğuna delalet eder. 

Said El-Vaiz’e göre: Dalga görmek dünya azabına işarettir. Rüyasında bir dalgaya kapıldığını görmek Cenabı Hakk’ın (C. C.) rizasindan hariç isler yaptigina ve günahkar olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada dalga görmek, azap ve şiddete işarettir.

Rüyada dalgalı deniz görmek başarının biraz güç olacağını açıklar. Bekar biri için bu tür rüyalar aşkta sorunlar olarak yorumlanır. Dalgalarla boğuşan bir insan, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselir. Dalgalı denizde yüzen insan bol para kazanır. Dalgaların kıyıya çarpması, çok uzaklardan gelecek kısmeti haber verir.

Rüyada dalgalı deniz görmek tabiri başarının biraz güç olacağını açıklar. Bekar biri için bu tür rüyalar aşkta sorunlar olarak yorumlanır. Dalgalarla boğuşan bir insan, ani bir fırsattan yararlanarak birden yükselir. Dalgalı denizde yüzen insan bol para kazanır.

Dalga

“Rüyada Dalga Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Rüyamda tarihi bir yer gezmeye gidiyoruz ve burası okyanusun üstünde bir yer ve burada bir yaratık varmış ama oranın sahibi buna inanmadığı için hiç tedbir almamış sonra bu büyük yaratık geliyor. Herkes kaçışırken biz kurtulduk, sanıyorduk ama çok büyük dalgalara yakalanıyorduk ve birbirimizi kaybetmemek için ele ele tutuşuyorduk ama sonra babamın eli gidiyordu ve sonra ben uyandım :'(

  2. Rüyada dalganın içinde 2 tane siyah at gördüm, önce dalgalar ufak şiddette devam ederken içinde atlar koşuyordu sonra yavaş yavaş dalgalar büyümeye başladı. Dalgalar taşıdı ve bulunduğum evin camının yarısına kadar geldi. Evde ben, annem ve teyzem vardı. Atlar teyzeme aitti. Teyzem dalgaya sebep olduğu için çok üzülüyordu ama belli ettirmiyordu ama ben farkındaydım bu durumun. Bu şekilde bir rüya gördüm ve ne anlama geldiğini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler.

  3. Rüyamda tertemiz masmavi bir deniz gördüm. Kıyıdan yürüyorum kardeşimle sonra boyumuzdan büyük bir dalga geldiğini görüyorum ve eğiliyoruz. Dalga üstümüzden geçip gidiyor, bize bir şey olmuyor. Aynı rüyayı bir kere daha görmüştüm. Ne anlama geliyor?

  4. Boşanmadım ama ayrı yaşadığım eşimin benden kaçması ve yalan söylemesi. Başka bir rüyada da gülerken “Kıyafet yakışmış mı?” diye sorarken gördüm.

  5. Ben rüyamda sahil kıyısında otururken dev büyük dalgaların üzerime geldiğini gördüm. Öleceğimi düşünerek salavat getirdim. Ancak dalga üstümden geçip gitti. Bana bir şey olmadı.

  6. Rüyamda dalga gördüm ancak dalgalar kıyıya doğru değil Meksika dalgası gibi paraleldi. Acaba tabiri nedir?

    1. Rüyamda deniz vardı oldukça maviydi. Ben ve iki arkadaşım oradaydık. Bizden başka farklı kişiler de vardı ama o dalgada yüzen çok kişi yoktu. Arkadaşım Fatma ve Büşra denizin içindeydi bense kıyıdaydım. Dalgalardan korkuyordum çünkü dalgalar vurunca beyaz köpükler ortaya çıkıyordu. Yanımda biri vardı. bana dalgaların arasına girsem bana bir şey etmeyeceklerini söylüyordu ama beni zorlamıyordu da. Sonra biran da bir dalga bize vurdu baştan aşağıya o an altında kaldığımızı sandım ama geçti olduğumuz yerde duruyorduk. Sonra denizin dalgaları yavaşladı ve normal haline geldi. Fatma denizden çıktı. bu arada Fatma denizdeyken ben de kıyıya duruyorken elimde bir can simidi onunla onların yanına gitme isteği duyuyordum ama korkudan gidemiyordum.

  7. Rüyamda bir geminin üzerinde genel müdürümle beraber güvertede bulunduğum sırada dev dalgalar gelip önce geminin camlarını kırdı sonra da beni kıyıya attı. Sonra dalgalar kıyıdan çekilerek tekrar geldi ve beni kıyının daha yukarısına itti… Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…

  8. Rüyamda boğaz köprüsü üzerinde üç arkadaş karşıya geçmeye çalışıyorduk. Hava karanlık ve dalgalar köprüyü sararcasına. Her dalga vurduğunda yere yatarak dalgadan kurtulmaya çalışıyorduk. Son dalga vurduktan sonra hızlıca karşıya geçtik. Arkadaşlarım yakın tanıdığımdı fakat hatırlamıyorum kim olduklarını. Ne anlama geliyor?

  9. Ben rüyamda denizin evimizin bahçe sınırına kadar geldiğini ve kocaman dalgalar olduğunu bu dalgayla büyük balıkların bahçeye geldiğini gördüm. 11di sayısı sanırım kefaldi, büyüklerdi. Babama “Yakalayalım” diyordum. Babam “Boş ver, onlar çok büyük yiyemeyiz” dedi. Normalde deniz yakın, en çok 10 dakika uzakta. Ayrıntılı yorumunuzu bekliyorum. İyi günler.

  10. Merhabalar, neredeyse son 3-4 gündür her gün rüyamda büyük su baskınları, dev dalgalar görüyorum. Dün gece gördüğüm rüyada denizde yeşil geminin yan battığını ve denize düşen insanlardan birisini kurtardığımı görüyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

  11. Rüyamda denizden çok büyük bir dalga gelmeye başlıyor sahile doğru ve bende sahildeyim eşyaları geriye çekiyorum dalga götürmesin diye ama büyük bir dalga sonucu annemler dalgaya kapılıyor annemler dalgaya kapıldıktan sonra sahil artık kıyı gibi bir yer oluyor yani sahilde deniz oluyor artık ve annemde bana diyor ki kızım sende gel diyor ama dalgalar durmuş norma bir deniz annem beni çağırıyor ama ben gitmiyorum sonrada uyanıyorum zaten 🙁

  12. Bir kaç kişi ile birlikte deniz kenarında iken ben denizden dalga geldiğini fark ediyorum dalga geliyor diye bağırıyorum. Ben orada bulunan kum yığınının üzerine çıkıyorum oradan da halamın oğlu büyük bir balık geliyor tut diyor bende korkmuşum, olduğum yerdeki kum yığınını oyup içine girmişim deniz suları beni geçmez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir