Rüyada Tsunami Görmek

Rüyada tsunami görmek, rüyayı gören kişinin zor ve sıkıntılı günler geçirdiği bu nedenle de umutsuzluğa kapıldığına işarettir. Rüyada tsunaminin olduğunu görmek, kişinin hiç beklemediği bir olayın ortasında kalacağı ve sonuçlarının rüya sahibinin hayatını olumsuz etkileyeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada tsunami izlemek, rüya sahibinin yaşamında zor günlerinin olduğuna ve bu olaylar karşısında kararsız kaldığına delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Deprem Yaşamak, Okyanus

Rüyada tsunami görmek psikolojik yorumu, rüyayı gören kişinin özel hayatında duygusal bir döneme girdiği şeklinde tanımlanır.

Rüyada Tsunamiden Kaçmak

Rüyada tsunamiden kaçmak görmek, rüyayı gören kimse için sıkıntılı ve zor günlerin geçeceğine, alacağı kararların hayatını olumlu yönde etkileyeceğine işarettir. Rüyada tsunami olduğunu görmek ve kaçmak, rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağına veya güzel başlangıçlar yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Tsunami Dalgası Görmek

Rüyada tsunami dalgası görmek, rüya sahibinin duygusal ve yoğun bir dönem geçirdiğini ifade eder. Ebu Said’ül-Vaaz’ın rüyada tsunami dalgası görmek ile ilgili yorumu şöyledir; “Rüyada dalga görmek dünya sıkıntılarına alamettir. Rüyada tsunami dalgasına kapılıp sürüklendiğini görmek, rüyayı gören kişinin günaha bulaştığına ve doğru yoldan saptığına işarettir.” 

Rüyada tsunami dalgalarının kıyıya vurduğunu görmek, rüyayı gören kişinin iş ve sosyal hayatında kıskanıldığına işaret eder. Rüyada tsunami dalgalarının kıyıya vurduğunu izlemek, sorunların kısa zamanda içinde ortadan kalkacağına ve çevresinde işlerine müdahale eden kimselere fırsat vermeyeceğine mana gelir.

Rüyada Tsunami Dalgalardan Kurtulduğunu Görmek

Rüyada tsunami dalgalardan kurtulduğunu görmek, rüya sahibinin başına gelen veya gelecek olan sıkıntılardan kurtulacağına, hayal ettiği ama umutsuzluğa kapıldığı durumlardan uzaklaşacağına işarettir. Rüyada tsunamiden kurtulmak, iş hayatında ilerlemelere, aşk ve aile yaşantısında yaşadığı problemleri çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada tsunamiden kurtulmaya çalışmak, rüya sahibinin yaptığı hatalardan ders çıkarması şeklinde yorumlanır.

Rüyada Dev Dalgalar Görmek

Rüyada dev dalgalar görmek, kişinin iş hayatında karşılaştığı zorluklara işarettir. Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek, rüya sahibinin sorumluluklarının olduğuna fakat bunlardan kaçtığına işarettir.

Rüyada tsunami dev dalgalar görmek ve bu dalgaların yükselmesi rüyayı gören kişinin büyük bir sıkıntı içinde kaldığı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bu sıkıntılarla mücadele etmek için için çabaladığına fakat sıkıntıların daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada Tsunamide Yüzdüğünü Görmek

Rüyada tsunamide yüzdüğünü görmek, hayırlara yorumlanmaktadır. Rüyada dev tsunami dalgalarında yüzdüğünü görmek, rüya sahibinin hayal ettiği hayata kavuşacağının ve refah içinde yaşayacağının habercisidir.

Rüyada Tsunami ve Deprem Görmek 

Rüyada tsunami ve deprem görmek, rüya sahibinin hayatında beklenmedik olayların olacağına ve bu durumlar karşısında beklemediği tepkiler alıp üzüleceğine işarettir. Rüyada tsunamiden sonra deprem görmek, rüyayı gören kişinin emin olmadan kalkıştığı işler sonucunda üzüleceği anlamına gelmektedir. Rüyada deprem görmek, kişinin kötü zamanlar geçireceğinin habercisidir.

Rüyada Tsunami İçinde Kalmak

Rüyada tsunami içinde kalmak, hayra yorumlanmaz. Rüyada tsunami içinde kalıp öldüğünü görmek, rüyayı gören kişinin aile veya yakın çevresi ile ilgili kötü haber alacağı şeklinde yorumlanır. Diyanete göre tsunami içinde kalmak, kibirli ve kendi bildiği şekilde hareket eden kimse anlamlarına gelmektedir. 

Rüyada tsunami yaşamak, aile içinde büyük tartışma olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin beklenmeyen bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada Tsunami Felaketi Görmek 

Rüyada tsunami felaketi görmek, rüyayı gören kişinin hayatında stresli günlere maruz kalacağına ve günlük yaşamında çıkılmaz durumlara düşeceğine yorulur. Rüyada tsunami felaketi görmek, aile ve arkadaş çevresinde güvensizlik yaşamaya da mana edilir.

Rüyada Tsunami Dalgalarının Eve Girdiğini Görmek 

Rüyada tsunami dalgalarının eve girdiğini görmek rüyayı gören kişinin borçlarının artacağına ve hastalıklarla uğraşacağına ancak yaptığı yardım ve aldığı dualar sayesinde sıkıntılarının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada Hırçın Dalgalı Tsunami Görmek

Rüyada hırçın dalgalı tsunami görmek, rüyayı gören kişinin geçmiş hayatında yaptığı bir davranıştan dolayı pişmanlık yaşayacağı ve manevi olarak sıkıntı içine düşeceği şeklinde yorumlanır.

Tsunami

“Rüyada Tsunami Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda arabadaydım ve ayağımın altında uzun uzun çimenler vardı. Etek giymişim ve hep bacaklarıma değiyordu. Arabayla yemyeşil biryerden geçtik. Ve yokuş aşağı yoldaydık. Amcam birisini görmüştü ve el frenini çekip arabadan inmişti el freni nasıl olduysa kıpırdadı araba yokuş aşağı inmeye başladı. En son ilerde bir kapı gözüküyordu. Ve kapının ilerisinde tsunami oluyordu. Ben de arabayla o kapıya çarptım ve o denize doğru gitmedim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir