Rüyada Deprem Yaşamak Görmek

Rüyada deprem yaşamak görmek rüya sahibi için hem iyi hem de kötü olaylara yorulur. Rüyayı gören kişinin hayatında beklenmeyen hadiselerin yaşanacağına işaret eder. 

Rüyada deprem hissetmek, rüyayı gören kişinin iş veya sosyal hayatında yeni kararlar alacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalettir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Afet

Kimi rüya yorumculara göre rüyada deprem olduğunu hissetmek rüya sahibinin başka yerlere göç etmesine, hayal kırıklığına işarettir. 

Rüyada deprem görmenin dini anlamı İbn Sirin tarafından şu şekilde yorumlanmıştır; “Rüyada deprem görmek, depremin şiddetine bağlı olarak rüya sahibinin sıkıntılar yaşayacağına işarettir.”

Rüyada Depremi Yaşamak ve Sarsıntının Durmaması

Rüyada depremi yaşamak ve devam eden sarsıntılara şahit olmak, rüyayı gören kişinin aşk hayatında endişelerinin olacağına ve kararsız kalacağına işarettir. (Bkz. Yer Sarsıntısı)

Rüyada Depremde Binanın Yıkılması

Rüyada depremde binanın yıkılması, rüyayı gören kişinin aile büyüklerinden birinin büyük bir hastalık geçireceğinin ve bu uzun süren hastalık sonucunda vefat edeceğinin işaretidir. (Bkz. Bina)

Rüyada Deprem Enkazı Görmek

Rüyada deprem enkazı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında çözülemeyecek sandığı olaylara çözüm bulacağına mana gelir. Hayatındaki olumsuzlukların kaybolacağına ve işlerinin sorunsuz bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada Deprem ve Yangın Görmek

Rüyada deprem ve yangın görmek, farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyada yangın görmek mutsuzluk şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin iş ve sosyal hayatında maddi ve manevi sıkıntılara girmesi ve sağlık sorunlarıyla uğraşması olarak değerlendirilir. Öte yandan rüyada deprem ve yangın görmek, aile ve çevresindeki kişiler ile tartışmaların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada Deprem Sarsıntısını Hi̇ssetmek

Rüyada deprem sarsıntısını hissetmek, rüya sahibinin sırlarının ortaya çıkmasına ve rüya sahibiyle beraber çevresini de mutsuz edecek haberlere işarettir. Rüyada uyurken deprem sarsıntısını hissetmek rüya sahibinin başka yerlere göç etmesine ve yeni hayata delalet eder.

Rüyada Deprem Altında Kalmak

Rüyada deprem altında kalmak, hayatınızda size yük olan ve çözümsüz olduğunu düşündüğünüz zorluklarla yüzleşeceğinize işarettir. Rüyada göçük altında kalmak ve kurtulmak, yaşantınızdaki zorlukların altından tek başına kalkacağınıza ve sonunda işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada Depremde Evin Yıkılması

Rüyada depremde evin yıkılması, rüyayı gören kişinin gelecek haber sonrasında umutsuzluğa kapılmasına ve işlerinin olumsuz gitmesine işarettir. Rüyada depremde evin sallanması, rüya sahibinin aile, iş , aşk hayatında karşılaşacağı sorunlara ve huzursuzlukların olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Deprem ve Tsunami Görmek

Rüyada deprem ve tsunami görmek, rüya sahibinin zor zamanlar geçirdiği ve bu nedenle büyük bir sıkıntıya düşeceğine, üzüntü yaşayacağına işarettir. Rüyada tsunami görmek, kibirli ve zarar verebilecek insanlar olarak yorumlanır.

Rüyada Depreme Yakalanmak

Rüyada depreme yakalanmak, rüya sahibinin üzüntülü döneminin olacağına, iş hayatında zarara uğrayacağına, bela, kötülük ve şiddete işarettir. Rüyada deprem haberi almak, rüya sahibinin umut ettiği fakat sonunda beklenmeyen bir haber alması olarak yorumlanır. Rüyada depremden kurtulmak, kaçmak rüya sahibinin iş, aile ve sosyal hayatında hareketli günlerin olacağına işarettir.

Rüyada Depremde Sallanmak

Rüyada depremde sallanmak, rüya sahibinin alacağı yalan haber sonucunda üzüleceğine işarettir. Hamile bir kadın rüyada zelzele görürse, bebeğinin sağlıklı olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Depremde Yer Yarılması

Rüyada depremde yer yarılması, yaşanacak kötü olaylar olarak tabir edilir. Rüyada yerin yarıldığını görmek, rüya sahibinin başına gelecek olan uğursuzluklara işarettir. Rüyada büyük yer yarıkları görmek, kötülük, güvensizlik ve zor zamanlar olarak yorumlanır.

Rüyada Depremde Sağ Kalmak

Rüyada depremde sağ kalmak, kişinin yalnız olup olmamasına göre farklı yorumlarla tabir edilir. Rüyayı gören kişi deprem anında insanların öldüğünü fakat kendisinin sağ kaldığını görürse o kişi için kötü olayların habercisi olarak kabul edilir. Bazı rüya yorumcularına göre ise tek başına deprem yaşamak ve rüyada depremden sağ kaldığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı ve karşılaşacağı olumsuz durumlardan zarar görmeden kurtulacağı ve hayatında saygın bir kişi olarak devam edeceğine işarettir.

Rüyada Denizde Deprem Görmek

Rüyada denizde deprem görmek, hayırlı ve güzel yorumlanır. Rüyayı gören kişinin rızkının bol ve bereketli olacağına, hayırlı kısmetlerle karşılaşacağına işarettir. Rüyada denizdeyken depremi yaşamak, sağlıklı bir ömre ve istenilen hep hayali kurulan hayatı yaşamaya delalet eder. (Bkz. Deniz)

Rüyada Depremden Zarar Görmemek

Depremi yaşamak ama rüyada depremden zarar görmemek, rüyayı gören kişinin hayatında karşılaşacağı olayları kendi çabası ile olumlu sonuçlandıracağına işarettir. (Bkz. Harap Olmak)

Rüyada Şiddetli Deprem Görmek

Rüyada şiddetli deprem görmek, rüya sahibinin büyük bir sıkıntıda olduğuna veya büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir. Rüyada depremin şiddetli olduğunu hissetmek, rüyayı gören kişinin çevresi ile anlaşmazlık yaşayacağına, huzurunun bozulacağına ve sağlık sorunlarının başlayacağına delalet eder.

Rüyada Sarsıntı Görmek

Rüyada sarsıntı görmek, ayrılıkların olacağı ve bu nedenle yaşanılacak zor günlerin başlaması olarak yorumlanır. (Bkz. Sallanmak)

Deprem

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir