Rüyada Yavru Görmek

Rüyada yavru görmek evliler ve bekarlar için ayrı ayrı yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi bekar ise yakında bir işe girip çok para kazanacak ya da kısa süre içerisinde evlenecektir. Bu kişi evli ise bir çocuğu olacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada yavru gören kişi desteksiz ve tek başına kalacaktır. 

Rüyada Yavru Kedi Görmek 

Rüyada yavru kedi görmek nankör bir kişiye işaret eder. Eğer kedi rüyada tırmalıyorsa rüya sahibi uzun sürecek bir hastalığa yakalanacak ya da sonu gelmeyen bir aşka kapılacaktır. Görülen kedi siyah ise bu telaş ve korku olarak ifade edilir. Kedi eve giriyorsa bu hırsız gireceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Yavru Köpek Görmek 

Rüyada yavru köpek görmek rüya sahibinin dünya malına düşkün olduğuna ve günah işlemekten çekinmediğine işaret eder. Eğer yavru köpek kişiye saldırıp havlıyorsa yine böyle bir kişiden zarar görülecektir.

Rüyada Yavru Yılanlar Görmek 

Rüyada yavru yılanlar görmek Müslüman kişilere düşmanlık yapılacağı şeklinde yorumlanır. Eğer yavru yılan parça parça edilirse düşmana karşı zafer kazanılacaktır. Görülen yılan yeşil ise din düşmanı kişiyi işaret eder. Sarı yılan hastalık, siyah yılan ise servette eksilme manasına gelir. 

Rüyada Yavru Köpek Sevmek 

Rüyada yavru köpek sevmek rüya sahibinin biriyle arasındaki düşmanlığını gösterir ve korku, endişe olarak yorumlanır. Eğer rüya sahibi köpeğe yemek verip onu seviyorsa bu durum rızık bolluğuna işaret eder. 

Rüyada Yavru Fare Görmek 

Rüyada yavru fare görmek fesat bir kadını gösterir. Eğer evde yavru fareler oynuyorsa bu durum bol rızık olarak ifade edilir. Genellikle rüyadaki farelerin ev halkını temsil ettiği düşünülür. Bazı yorumculara göre ise yavru fare çirkin bir kadındır. 

Rüyada Yavru Ayı Görmek 

Rüyada yavru ayı rüya sahibinin karakteri zayıf bir insan olduğunu, dedikoduya maruz kalacağını gösterir. Bu rüya çoğunlukla çevresine zarar vermek üzere olan insanlar tarafından görülmektedir. 

Rüyada Yavru Fil Görmek 

Rüyada yavru fil görmek güzel işler manasına gelir. Bu kişinin hayatındaki her işi rast gidecektir. Eğer yavru fil besleniyorsa kişi çocuk sahibi olacak, işleri olumlu yönde gidecektir. 

Rüyada Yavru Ördek Görmek 

Rüyada yavru ördek gören kişi farklı zamanlarda hem acı hem de tatlı olaylar yaşayacaktır. Bu rüya, rüya sahibinin kendi çevresi ile yaşadığı olayları ifade eder. 

Rüyada Yavru Aslan Görmek 

Rüyada yavru aslan görmek rüya sahibinin çıkar sağlayacağı önemli bir kişiyle karşılaşacağına işaret eder. Bu kişi hastalıktan şifa bulur ve düşmanından emin hale gelir. 

Rüyada Yavru Tavşan Görmek 

Rüyada yavru tavşan görmek rüya sahibinin insanlara yardım etmeyi sevdiğini, elinin açık olduğunu gösterir. Bu kişi ihsan sahibidir, güzel haberler alacaktır. 

Rüyada Yavru Domuz Görmek 

Rüyada yavru domuz görmek zorluk ve güçlük çekmek olarak yorumlanır. Bu kişi manevi açıdan huzursuz olacak, maddi yönden sıkıntıya düşecektir. Ayrıca elde edilen kazanç da helal olmayacak, işler hayırlı gitmeyecektir.

Rüyada Yavru Balık Görmek 

Rüyada yavru balık görmek rüya sahibinin hem ahirette hem de bu dünyada huzura ereceğini gösterir. Bu kişinin rızkı artacak, hem maddi hem de manevi yönden rahatlama yaşayacaktır. 

Rüyada Yavru Kedi Beslemek 

Rüyada yavru kedi beslemek evde bazı kişilerin sorunlara yol açacağına ve bu nedenle aile arasında tartışma yaşanacağına işaret eder. Rüya sahibi her şey iyi giderken düşmandan gelen kötülüğe karşı hazırlıklı olmalıdır.

Rüyada Yavru Maymun Görmek

Rüyada yavru maymun görmek ferahlık, saadet, arzuların gerçeğe dönüşmesi, nüfuzlu biri olmak ve iyi bir hayat arkadaşına sahip olmak gibi olumlu şekillerde yorumlanır. 

Rüyada Yavru Timsah Görmek 

Rüyada yavru timsah görmek gaddar ama bir zararı olmayan düşman manasına gelir. Eğer hem yavru hem de timsah birlikte görülüyorsa çocuk sahibi bir düşmana işaret eder.

Rüyada Yavru Kaplumbağa Görmek

Yakın zamanda güzel haberler alınacağına işaret eden yavru kaplumbağa görmek rüyası; bilgili ve güvenilir dost, güzel bir kadın, saygın bir adam olarak yorumlanır.

Rüyada Yavru Muhabbet Kuşu Görmek 

Bu rüya, rüya sahibinin duygusal ilişkilerinin yolunda gideceği şeklinde tabir edilir. Rüyada yavru muhabbet kuşu görmek bol kazanç elde edilecek işleri ifade eder. 

Rüyada Yavru At Görmek 

Yavru at çoğu tabirci tarafından çocuk sahibi olmak şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahibi bekarsa rüyada yavru at görmek, ablası ya da abisinin çocuk sahibi olacağına yorulur. 

Rüyada Yavru Yılan Öldürmek 

Yavru yılan öldürmek büyük bir düşmandan kurtulmaktır. Aile arasında küçük sorunlar yaşanacak ve bunlar geçecektir. Ayrıca girişilen işte başarıya ulaşılacaktır. 

Rüyada Ölmüş Yavru Kedi Görmek 

Rüyada ölmüş yavru kedi görmek, rüya sahibinin kendisine ayak bağı olan birinden kurtulacağına ve böylece rahat, mutlu, zenginlik dolu bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Bkz: Hayvan Sokması

Rüyada Yavru Yılan Sokması

Rüyada yavru yılan sokması rüya sahibine kısa süre içerisinde şerrin geleceğini gösterir. Bu kişiler zekatını ve sadakasını vermeyi eksik etmemelidir. 

Yavru

“Rüyada Yavru Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhaba rüyamda yavru bir köpek tam anımsayamıyorum ama ya yavru ördek veya yavru muhabbet kuşunu yiyordu. Ben de yememesi için engel olmaya çalışıyordum. Boğazına attı yavruyu, ben boğazını sıkarak engel olmaya çalışıyordum. Yavrunun sadece yüzü köpeğin ağzındaydı yani görünüyordu. Sonra uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla…

  2. Rüyamda üç adet pembe renkli sevimlimi sevimli ayı yavruları ile oynadım. Yorumlarsanız sevinirim. Selamlar…

  3. Rüyamda yavru kedileri suyun dibinden kurtarıyordum suyun tabanında çok kalmalarına rağmen yaşıyorlardı ve bir tanesi mavi renkliydi, yorumlar mısınız?

  4. Rüyamda Bahçede bir dinozor görüyorum sonra ikinci dinozora la aynı yerde yatarken görüyorum sonra dinozora doğuruyor yavruyu kucağıma alıp bahçenin alt başına götürürken annesi görüp peşime koşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir