Rüyada Domuz Görmek

Rüyada domuz görmek, çoğu zaman hayra yorulmayan rüyalardan biridir. Haram bir şeye el uzatacağınıza işaret eder. Bununla birlikte zor dönemlerin sizi beklediğine yorulur. Dikkatli olmanız gerektiği konusunda bir ikaz alametidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yaban Domuzu 

Rüya Domuz Görmek Ne Demek?

Rüya domuz görmek düşmana yorulur. Bu rüya uğursuzluk getirir. Ancak bazı yorumcular bu rüyayı başarıyla da değerlendiriyorlar.

Rüyada domuzlar görmek, çevrenizin tasvip etmediği bir evliliğin sizin için söz konusu olabileceğini haber verir. Aynı zamanda uğursuzluk ve şanssızlık demektir.

Domuz otlattığını gören, soysuz insanlar üzerine amir olur.

Rüyada Domuz Yavrusu Görmek

Rüyada domuz yavrusu görmek, son dönemde bir yerlere borçlanacağınıza işaret eder. Maddi anlamda zarara uğrayacağınıza ve manevi anlamda da huzursuz günler geçireceğinize yorulur. Rüyada domuz yavruları görmek sıkıntıdır. Bir evden domuz veya domuz yavrularını kovduğunu gören işinden ayrılır.

Rüyada Domuz Öldürmek

Rüyada domuz öldürmek görmek, birtakım tatsız durumların içinde olacağınıza yorulur. Öldürdüğünüz domuzun kanını gördüyseniz de çok yakınınızda tehlikeli bir düşmanın olduğunun habercisidir.

Rüyada Domuz Eti Yemek

İyi tabir edilmeyen rüyalardan olan rüyada domuz eti yemek, yanlış yollara adım atacağınızın habercisidir. Daha önce kalkışmadığınız hatalar yapacağınıza ve bunun sonunda üzüntü duyacağınız durumlarla karşılacağınıza delalet eder. 

Rüyada Domuz Saldırması

Rüyada domuz saldırması, güzel günlerin müjdeleyicisi olarak görülür. Eğer domuzu yendiğinizi gördüyseniz bu, gerçek hayatta da düşmanınızın gardını düşüreceğinize yorulur. Çevrenizde bulunan düşmanın size zarar vermek için uğraş vereceğine ancak üstesinden geleceğinize delalet eder.

Rüyada Domuz Sürüsü Görmek

Rüyada domuz sürüsü görmek, sıkıntılı bir sürece gireceğinize ve uzun uğraşlar sonucu feraha ereceğinize işarettir. Bunun yanında evlilik yolunda ilerleyeceğiniz kişinin, ailenizin onay vermediği biri olacağına yorulur.

Rüyada Domuz Kovalaması

Sıkıntıya yorulan tabirlerden olan rüyada domuz kovalaması, çevrenizde sevilmeyen biri konumuna geleceğinize alamet eder. Yapacağınız bazı hatalardan dolayı yakınlarınızın sizden uzaklaşacağı anlamına gelir. (Bkz. Kedi Kovalamak)

Rüyada Domuz Kesmek

Rüyada domuz kesmek, elinizin harama alıştığına ve davranışlarınızın iyi olmadığına işarettir. Diğer bir yorumda ise olumlu olarak çevrenizde art niyetli olan düşmanınızdan kurtulacağınıza alamettir. (Bkz. Hayvan Kesmek)

Rüyada Domuz Avlamak

Rüyada domuz avlamak, elinizi haramdan çekerek helal kazanca yöneleceğiniz anlamına gelir. Bu sayede işlerinizin yoluna gireceğine ve mutlu bir hayat süreceğinize alamet eder. (Bkz. Avlamak)

Rüyada Domuz Görmek Diyanet

Diyanet yorumcularına göre rüyada domuz görmek, haramdan uzak durulmasına bir ikaz olarak görülmektedir. Bu rüyayı gördüyseniz hem haram olan bir yolda ilerliyorsunuz hem de düşmanlarınızın işine yarayacak kozlar veriyorsunuz demektir. 

Rüyada Domuz Kafası Görmek

Rüyada domuz kafası görmek, son dönemde her şeyin yolunda olduğu hayatınızda birtakım sorunların meydana geleceğine yorulur. Bu sorunları atlattıktan sonra yeni başarıların sizi beklediği anlamına gelir. (Bkz. Kafatası)

Rüyada Domuz Beslemek

Rüyada domuz beslemek görmek, çevrenizde dolanan sinsi bir düşmanı simgeler. Birkaç gün içerisinde bu düşmana dair bazı olaylar kulağınıza çalınabilir. Bunun yanında iş hayatınızda vereceğiniz yeni kararlarda sabırlı davranmaya özen göstermeniz gerektiği manasına gelir. 

Rüyada Domuz Eti Pişirmek

Rüyada domuz eti pişirmek, ilerleyen günlerde birçok sıkıntıyla karşı karşıya kalacağınıza işarettir. Ancak bu sıkıntılara rağmen kendinizi zorlayarak yeni kazançlar elde etmeye devam edeceğiniz anlamına da gelir. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz isteklere ulaşmak için göstereceğiniz uğraşların simgesi olarak görülür. 

Rüyada Domuz ve Köpek Görmek

Rüyada domuz ve köpek görmek, sözünü tutmayan bir yakınınızdan uzaklaşacağınız anlamına gelir. Bununla birlikte gün geçtikçe değer verdiğiniz insanların hayatınızdan çıkacağına işaret eder. 

Rüyada Domuz Taşlamak

Olumsuz olarak tabir edilen rüyada domuz taşlamak, en yakınınızdan ihanet göreceğinize ve üzüleceğinize delalet eder. Bu tecrübeden sonra kötülük yapacağını hissettiğiniz kişileri bile hayatınızdan çıkaracağınız anlamına gelir. Güvensizlik yaşayacağınızın göstergesidir.

Rüyada Domuz Yavrusu Sevmek

Rüyada domuz yavrusu sevmek, aile içinde dert ve sıkıntının bir anda çoğalacağına işaret eder. Adım atacağınız işlerden haram kazançların geleceğine yorulur. Bu sebeple maddi çöküş yaşayabilirsiniz.

Rüyada Uyuyan Domuz Görmek

Rüyada uyuyan domuz görmek, bir arkadaşınız aracılığıyla yeni işlere atılacağınıza ve durumunuzu epey toparlayacağınıza alamet eder. Bu arkadaşınızla daha birçok projeye adım atarak bağlarınızı kuvvetlendireceğiniz anlamına gelir. (Bkz. Uyku) 

Domuz

“Rüyada Domuz Görmek” üzerine 15 yorum

  1. Merhaba, enteresan bir rüya gördüm. Böyle bir rüyayı ilk defa görüyorum. Mavi bir balıkçı tablasının üzerinde (yuvarlak) arada nefes alıyormuşçasına minik, bir gri domuz ve yanında annesi gri bir domuz. Düşünüyorum o anda bunlar ölü mü diri mi diye. Sanki gözlerini kırpıştırır gibi oluyorlar. Tablanın üzerinde de yeşil, güzel yapraklar var. Domuzların cinsi evcil domuz ancak renkleri griydi.

  2. Rüyamda bir göletin içinde domuzun çıktığını görüyordum sonra elime bir şeyler alarak dövmeye başlıyordum, bayılana kadar dövüyordum. Bu neye işarettir? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Rüyamda domuz yağını kekikle karıştırıp evin merdivenlerine sürüyordum. Elime bulaştı vefat eden babaannemi görüyorum arkası dönük kızgın bakıyor… Ev karmakarışık eşyalar her yerde fırtınalı bir hava var… Bir girip bir çıkıyorum eve temizlemeye çalışıyorum merdivenleri domuz yağıyla, artık dışarıdan kötü insanlar gelmesin diye.

  4. Merhaba, ben rüyamda bir sürü siyah, iri domuzlar gördüm onlardan kaçıyordum, onlar da elimde altın dolu bir çantayı almaya çalışıyordu. Fakat bana ulaşamadılar bir zarar da veremediler. Rüyamı yorumlayabilir misiniz?

  5. Öncelikle ilginize şimdiden teşekkür ederim. Rüyamda oldukça kirli bir karavanı temizledim tertemiz yaptım kanserden kaybettiğim en yakın dostum da etrafımdaydı ama hiç konuşmadı. Kanaviçe işli, kırmızı, güllü dallı bir çarşaf serdim. Karavanı tam temizlemiştim ki karavandan içeriye yavru domuzlar, anneleri ve çok büyük baba domuz girdi sonra da onlar insana dönüştü, karavana yerleşeceklerini ve karavanı terk etmeyeceklerini söylediler. Anne domuz kadın oldu ve çocuğunu emzirdi, göğsünü gördüm. Ayrılacak bir çift ailesini bir arada tutmak istediklerini söylediler ve karavandan çıkmadılar. Aynı gece çok güzel, mavi beyaz yeni yorganlar gördüm üzeri pırıltılı. Çok güzel işlenmiş yorganları bana gösterdiler.

  6. Rüyamda yaban domuzunu evcilleştirmiş, tasma takmış. Bir kadın, o domuzu ben yatarken yatağımın üzerine çıkarmış, bana zararsız olduğunu söylüyordu ama domuz bildiğimiz yaban domuzu elimi uzatsam saldıracak gibi bakıyordu. Nasıl yorumlanır, çok merak ediyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler.

  7. Selamünaleyküm. Rüyamda 2 yavru domuzun oturduğumuz evin bulunduğu sokağa girdiğini ve koşarak geldiğini gördüm ve sonunda sırt üstü düştüğünü şiddetli bir şekilde kan fışkırdığını gördüm domuzdan. Sonra midem bulandı ve eve girdim. Domuzların ölülerini kaldırmam için amcakızım geldi ama ben dışarı çıkamadım. Yorumlar mısınız?

  8. Merhaba. Rüyamda bir yere köpek sıkışmıştı. Önünde de onun oradan çıkmasını engelleyen bir şey vardı. Ben o şeyi çektiğimde köpek domuza dönüştü ve bizi kovaladı. Ne demektir?

  9. Ben rüyamda büyük bir domuz sürüsü gördüm ve domuzlardan bir tanesi benim sırtıma bindi. Ben onu baya gezdirdim daha sonra bir tane de beyaz domuz sırtıma binmeye çalıştı ama izin vermedim. Daha sonra o sırtımdaki öbür kahverengi domuz uyudu uyuduktan sonra onu bıraktım rahat bir yere ellerime kılları bulaşmıştı çok tiksindim. Çok merak ediyorum acaba ne manaya geliyor?

  10. Merhaba. Ben rüyamda şöyle gördüm; amcamla birlikte arabayla geziyorduk bir yerde durduk ve domuz sesi duydum herkese bağırıyordu kovalıyordu ve en son bize doğru koştu sonra bizde arabaya binip kaçtık. Lütfen cevaplar mısınız? Amcamlarda o gün taşınmıştı.

  11. Ben domuz gördüm rüyamda sonra kalktım ya çok korkunçtu beni tam yerken bir çocuk geliyor ve beni öldürmeye çalışan domuzu öldürüyor.

  12. Rüyamda anne ve babadan oluşan 3 tane yeni doğuran yavru domuz gördüm. İlk defa böyle rüya görüyorum. Rüyamın cevabını alabilir miyim?

  13. Ben rüyamın yorumunun cevabını tam bulamadım. Rüyam gece vakti geçiyor. Herkes bir yere toplanmış herkes bir yerlere kaçmaya başlıyor. Bi bakıyoruz gökten ölü domuzlar yağıyor. Karınları kesilmiş ve dikilmiş. Sonra herkez kaçıp evlerine giriyor. Biz de eve gidiyoruz.Sonra anlıyoruz ki bütün hamile kadınların çocukları bu kadinlarin karınları kesilerek alınmış ve domuzların karnının içine konulmuş. Gökten düşen domuzların karnı kesik ve dikiş izleri vardı. Ruyamin basında kalabalık neden toplandı diye sorular duydum. Rüyamın sonunda da demek ki çocukları anne karnından kesip almak için hiç kimse görmesin diye insanlar belli yere toplatıldı diye duydum. Bu bebekler neden domuzların karnına konuldu. Rüyamın yorumu nedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir