Rüyada Kedi Kovalamak Görmek

Ayrıca bkz: Kedi Köpek, Kedi Saldırması

Rüyada kedi kovalamak, rüyayı gören kişinin, yaptığı çalışmaları baltalamak için uzun uğraşlar içine girmiş olan bir kişinin kendi yaptığı kuyuya düşeceği, yaptığı hatalardan ötürü çok pişman olacağı ve kendisi gibi düşünen insanlara karşı ibret olacağı anlamına gelir. 

Rüyada siyah kedi kovalamak, aile bireylerinin birbirine bağlılığını ve mutluluğunu kıskanan kişiye büyük bir ders vermeye ve hiç beklemediği bir anda ters köşeye düşürmeye yorumlanır. 

Rüyada beyaz kedi kovalamak, çalışma hayatındaki başarılara gölge düşürmek isteyen kişiler olduğuna ve bunlara karşı önlem alındığı takdirde kötü emellerine ulaşamayacaklarına delalet eder.

Rüyada kedi kovalamak ne anlama gelir, anne baba olma konusunda adım atılacağına ve mutlu bir yuvaya kavuşulacağına delalet eder. Sosyal hayat içerisinde ya da iş hayatı içerisinde yaşanabilecek olaylara karşı aile büyüklerinden nasihatler almaya ve bu nasihatler sayesinde kötü durumlara düşmekten kurtulmaya alamettir.

Rüyada kedi kovalamak nedir; rüya sahibinin, ailesini el üstünde tutacağına ve her daim sevip sayacağına rivayettir. Aile büyüklerinin kadir kıymetinin bilineceğine işaret eder. Güzel hatıraların canlanması anlamına da gelir.

Rüyada kedi kovalamak ne demek; “Bir nasihat bin musibetten iyidir” deyimini haklı çıkaracak bir davranış sergilenmesi sayesinde hem herkesin desteğinin alınacağı hem de kötü bir kararın eşiğinden dönüleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada kedi kovalamak tabiri, kişinin geçmişinde yaşadığı bir olayı tekrar hatırlayacağına ya da geçmişteki bir tanıdığı ile tekrar bir araya geleceğine rivayet edilir. Hane halkından destek alıp bir işe girmeye ve bu işte iyi bir noktaya gelmeye delalettir.

Rüyada kedi kovalamak İslami rüya tabirleri, ömrün uzamasına, sağlık ve sıhhatin iyiye gitmesine ve güzel ve refah içinde bir hayat sürülmesine alamettir. Aile içerisinde birlik ve beraberlik yaşanacağına ve her zaman mutlu olunacağına işaret eder.

Ayrıca rüyada kedi görmek tabirine ve kediler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Kedi Kovalamak

“Rüyada Kedi Kovalamak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda evden birisi büyük diğer ikisi ise ortanca boy sarı kediye evden çıkarmak istiyordum. Sonra kardeşimden yardım alarak onları çıkartmaya çalıştık ben değişik bir şekilde bağırarak onları çıkarttım. Sonra bir bakım ki yüzlerce sarı kedi yavrusu evden çıkıyordu. Ondan sonra yüzlerce fare çıkmaya başladı ve evden çıkarttık ben rüyamda” kediyle fare birbirini sevmez neden aynı yerdeydiler ” diyordum. Rüyam bu kadar.

  2. Rüyamda 16 yavru köpeğe bakıyordum. Yavrulara mama verecektim kedi geldi, birkaç kere kediye elimle vurdum ama gitmedi.

  3. Rüyamda arkadaşlarımla birlikte bir dinazor yumurtası buluyoruz ve onu saklıyoruz. Ona çok iyi bakıyoruz. Okulun çevresinde buluyoruz. Okulda öyle bildiğim okullar gibi değil koskocaman şato gibi koskocaman bir okul. Okula girdiğimde siyah beyaz bir kedi görüyorum ve onu kovalayarak yakalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Dışarı çıkınca da arkadaşlarımla birlikte yumurtaya bakmaya gidiyoruz. Bi kaç gün sonra yumurta çatlıyor ve tam açılacakken uyanıyorum. Yumurta çok büyük ve rengarenk çok güzel. Lütfen yorumlayıp bana ulaşın olur mu çok merak ettim çünkü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir