Rüyada Köpek Kovalamak Görmek

Rüyada köpek kovalamak, hayırlı bir rüya olmamakla birlikte, rüyada görülen köpeğin rengine göre farklı anlamlar içerir. Siyah bir köpek kovalıyorsa iş hayatında istenmeyen bir duruma düşüleceğine; beyaz bir köpekse, yardım edilen bir kişiden ihanet görüleceğine; köpek kahverengi ise hane halkını birbirine düşürecek bir şahsın haneye gireceğine yorumlanır.

Rüyada köpek kovalamak ne anlama gelir,dert ve kaygı gelecek demektir. Yolunda gitmeyen bir işin düzeltilmesi için yardım isteyen bir kişinin, işlerin yoluna girmesiyle birlikte sırt çevireceğine alamet eder. Rüyada sopayla köpek kovalamak, yakın bir kişiden alınacak destek sayesinde rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir edilir.

Rüyada köpek kovalamak nedir; ağızdan çıkacak kötü bir söz yüzünden sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sevilen kişilerle ters düşüleceğine ve olmadık düşünceler içine girip vesvese yapılacağına delalettir.

Rüyada köpek kovalamak ne demek; rüyayı gören kişi, her ne sebepten ötürü olursa olsun gerek sağlığını gerekse de aile mutluluğunu yabana atılmamalıdır. Atması halinde epey bir zamandan beri kaçtığı ve neredeyse en büyük korkusu olarak her zaman bir köşede bekleyen bir şeyle yüzyüze kalacaktır.

Rüyada köpek kovalamak tabiri, güzel bir şekilde başlayan bir ortaklığın bitirilmesinin ardından büyük bir karalama kampanyasının ortasında kalmaya, bu yüzden insanlar tarafından kınanmaya ve psikolojik olarak zor zamanlar geçirmeye yorulur.

Rüyada köpek kovalamak İslami rüya tabirleri, kişinin olmadık bir yerden darbe alacağına, uzun bir süre bu darbenin etkisinde kalacağına, ayağa kalkmak istediği anda tekrar yıkılacağına ve daha uzunca bir süre toparlanamayacağına tabir edilir.

Ayrıca rüyada köpek görmek tabirine ve köpekler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Köpek Kovalamak 

“Rüyada Köpek Kovalamak Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada siyah bi köpeğin bir anne tavşan ve yavrusunu kovaladığını görmek ben tavşanları saklayıp köpek gidene kadar sakladım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir