Rüyada Kedi Beslemek Görmek

Ayrıca bkz: Kedi Köpek, Kedi Saldırması, Kedi Kovalamak

Rüyada kedi beslemek, hane içinde büyük sorunlara yol açan kişilerin varlığına ve bu kişilerin aile bireyleri arasında tartışmalara sebep olacaklarına yorumlanır. Kişi işle ilgili olarak verdiği kararlar doğrultusunda bazı kişilere iş yaptıracağına ancak bu kararından pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kedi beslemek ne anlama gelir, rahat geçen bir görüşmenin iyi bir şekilde sonuçlanması beklenirken araya girecek kişiler yüzünden istenen sonucun alınamayacağı şeklinde yorulur. Aynı zamanda, iyi giden her şeye rağmen düşmanlardan gelebilecek kötülüklere karşı dikkatli olunmalıdır.

Rüyada kedi beslemek nedir; çıkacak dedikodular yüzünden toplum içindeki saygınlığın yitirileceğine, iş hayatının sıkıntıya gireceğine ve büyük tartışmalar yaşanacağına tabir edilir.

Rüyada kedi beslemek ne demek; güllük gülistanlık geçen sosyal hayatın araya giren ve rüya sahibinin ekmeğini yemiş olan birkaç kişi yüzünden zarar göreceği şeklinde yorulur.

Rüyada kedi beslemek tabiri, kedi gibi uysal görünen ancak sinsi davranan bir kişi ile tartışılacağına ve bu kişi ile olan bağların koparılması ile daha rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada kedi beslemek İslami rüya tabirleri, ortak olunacak işin gidişatı konusunda daha dikkatli olunursa maddi açıdan büyük kazanç elde edilir. İyi niyetli olunması yüzünden bazı kişiler tarafından kötü durumlara sokulmak istenebileceğine, bazı ailevi konularda kararsız kalacağına ve gerek aile hayatında gerek iş hayatında tatsız durumlar yaşanacağına alamet eder.

Ayrıca rüyada kedi görmek tabirine ve kediler ile ilgili tüm rüya tabirlerine bakabilirsiniz.

Kedi Beslemek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir