Rüyada Avlamak Görmek

Rüyada avlamak görmek, hiç beklemediğiniz bir anda başarı elde edeceğinizi ya da uzak bir akrabanızdan yüklü miktarda miras kalacağına işaret eder. Size kalan mirasın yeni kuracağınız iş için sermaye olacağına, kazandığınız ödülü hayır getiren bir işte kullanacağınıza delalet eder. Gösterdiğiniz cesaretli davranışlar sayesinde girdiğiniz her işi alnınızın akı ile bitireceğinize alamet eder. 

Bkz: Av Hayvanı, Kapan Kurmak

Rüyada Ayı Avlamak Görmek 

Rüyada ayı avlamak görmek, esasında kötü niyetli ve yalancı olan bir kimsenin kendini doğru bir insanmış gibi göstereceğine işaret eder. Çok bilgili görünüp sizden aşağıda olan bir kimsenin daha yüksek bir makama geleceğine, kurnaz tavırlarıyla herkesin gözüne girip sizi alt etmeye çalışacağına delalet eder. 

Rüyada Balık Avlamak Görmek 

Rüyada balık avlamak görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Şansınız artıp talihinizin güleceğine, elinize yüksek bir miktarda para geçeceğine işaret eder. Parlak bir geleceğin sizi beklediğini, makam ve mevkide yükseleceğinizi gösterir. 

Rüyada büyük balık avlamak görmek, gerçek hayatta mükemmel bir fırsatın ayağınıza geleceğini ve bu fırsatı çok iyi değerlendireceğinizi ifade eder. Rüyada küçük balık avlamak görmek, hayatınızı çok da etkilemeyen bir sıkıntı ile uğraşacağınıza ve elinize az ama pahası yüksek bir mal geçeceğine işaret eder. 

Rüyada Keklik Avlamak Görmek 

Rüyada keklik avlamak görmek, devlet kapısı manasına gelir. Bir kamu kurumunda memur olarak göreve başlayacağınızı, bu iş sayesinde geleceğinizi sağlama alacağınızı ve ilerleyen yıllarda çok para kazanacağınızı rivayet eder.

Rüyada Geyik Avlamak Görmek 

Rüyada geyik avlamak görmek, hatırı sayılır miktarda servete sahip olacağınızı ve zenginleşeceğinize delalet eder. Azimli çalışmanız sayesinde büyük bir iş insanı olacağınıza, kararlı duruşunuzla herkesi etkileyip toplum içinde saygın bir konumda bulunacağınıza alamete eder. 

Rüyada Domuz Avlamak Görmek 

Rüyada domuz avlamak görmek, adımlarınızı sağlam atacağınızı, çevrenizdeki dost düşman ayrımını yapıp ona göre davranacağınızı ifade eder. Yüzünüze gülen arkanızdan dedikodunuzu yapan insanları iyi tahlil edeceğinize ve böyle insanlara karşı önlem alacağınıza işaret eder. 

Rüyada Tavşan Avlamak Görmek

Rüyada tavşan avlamak görmek, bir işe başlamadan önce iki sefer düşüneceğinize, acele karar vermeden kılı kırk yaracağınıza ve titiz davranışınız sonucunun size başarı olarak döneceğine delalet eder. Nasibinizi helal yollardan temin edeceğinizi, kendi şansınızı kendinizin yaratacağını ifade eder. 

Rüyada Kuş Avlamak Görmek

Rüyada kuş avlamak görmek, oldukça geniş manalarda tabir edilmiştir. Rüyada kuş avlamak hangi kuşu gördüğünüze bağlı olarak değişkenlik gösterdiği söylenmiştir. Nesli tükenmekte olan bir kuşu avlamak, elinize bol miktarda para geçeceğine işaret eder. Aklınızda olmayan bir kısmet ile evleneceğinize ve zengin olacağınıza rivayet eder. 

Rüyada bülbül avladığını görmek; evliyseniz eşinizle aranıza mesafe gireceğine, hasta yatan bir akrabanız iyileşeceğine şayet yaşlıysa huzurlu bir şekilde vefat edeceğine alamet eder. Başvuru yaptığınız işlerin tek tek size geri dönüş yapacağını, çok fazla tercihten hayırlı olanı seçeceğinizi, saygın bir olarak anılacağınızı işaret eder. 

Rüyada Ceylan Avladığını Görmek 

Rüyada ceylan avladığını görmek, sürpriz bir şekilde aşık olacağınıza ve aşık olduğunuz insanı evliliğe ikna edip nikâh masasına oturacağınıza rivayet eder. Kendi kısmetinizi kendiniz bulup doğru insanla bir ömür paylaşacağınıza, aynı insanla uzun süre aynı yastığa baş koyup saadet dolu yıllar geçireceğinize delalet eder. 

Rüyada Bıldırcın Avlamak Görmek 

Rüyada bıldırcın avlamak görmek, bir yerden elinize toplu para geçeceğini ve bu parayla ilerde miras bırakmak üzere gayrimenkul satın alacağınızı ifade eder. Ayrıca kar sağlamak amacıyla ticarete atılmak anlamına da gelir.

Avlamak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir