Rüyada Köpekbalığı Görmek

Bakınız; Camgöz

Rüyada köpekbalığı görmek, şerefli bir kişi ile yorumlanır. Rüyasında köpekbalığı görmek, hayatta yenilmek bilmeyen bir dostla tabir olunur. Rüyada köpekbalığını görmek, himmet sahibi, şerefli ve soylu bir zata işarettir.

Rüyada Köpek Balığı Avlamak

Rüyada köpekbalığı avlamak, iyiye yorulmaz. Kötü bir haber alınacağına yorumlanır. Kısmet ama aynı zamanda tehlikeyi de işaret eder. Düşmanlarınız ve sizi kıskanan sahte arkadaşlarınız var. Dikkatli olun.

Rüyada Denizde Köpekbalığı Görmek

Rüyada denizde köpekbalığı görmek, başarıya ve terfiye işarettir. Rüya sahibinin hak ettiği konuma yakın zamanda ulaşacağına ve istediği terfiyi elde edeceğine yorulur.

Rüyada Köpekbalığı Tutmak

Rüyada köpekbalığı tutmak, eğer elinizle tuttuğunu gördüyseniz, kısmet anlamına gelir. Hayırlı ve iyi bir kısmet karşınıza çıkabilir.

Köpekbalığı

“Rüyada Köpekbalığı Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda iki bayan pilotun bir helikopteri deniz üzerinden sürmesini görüyorum ve helikopterin içinde ben de vardım. Ancak helikopter denize girdi ve batmaya başladı, İçinden çıktım gri renkli büyük bir köpek balığı gördüm. Fakat önce saldırmadı. Daha sonra üzerimize doğru gelip ağzını açtı, ağzını açarken içinden bir ağız daha çıktı. Köpek balığı bize zarar vermedi.

  2. Merhabalar,3 gündür istihare namazı kılıp istihareye yatıyorum. Çünkü şehir değiştirmek ve taşınmak gibi bir niyetim var. Dün gece ki rüyamda da kıyıya yakın bir yerde bir kayığın içindeyim etrafımı birer birer köpek balıkları sarıyor su masmavi, köpek balıkları simsiyah. Biraz korkuyorum, bir tanesi kayığa burun atıyor biraz sarsıyor ama zarar vermiyor. Sonra da zarar vermeden çekip gidiyorlar. Öyle çok da korkmadım içim rahattı ama anlam da veremedim. Ha bir de siyah bir ceket gördüm. Ona da anlam veremedim. Bugün 3. günüm 4. gün daha yatıp öyle karar vereceğim. Sağlıklı yorum yapacak insanlar yok etrafımda. Yardımcı olursanız sevinirim.

  3. Merhaba, rüyamda suyu temiz bir denizde rahatça yüzdüğümü yüzerken de bir köpekbalığını gördüm. Daha sonra köpekbalığından korktuğum için kıyıya çıktım. Anlamı nedir acaba?

  4. İyi günler denizden ve denize girmekten aşırı korkarım rüyamda da denize giremiyorum ama denizin üzerinde koruyucu bi file var girmeyi çok istiyorum ama korktuğumdan giremiyorum sonra hiç tanımadığım bi erkek korktuğumu farkediyor ve elimden tutarak beni denize girdirmeye çalışıyor şans bu ya hızlıca çıkın diye bi ses duyuyorum sol bacağımın iç kısmında diş izleri görüyorum balık bacağımı ısırmış daha sonra o elimden tutan erkeği de göremiyorum bacağıma bakmak için gidiyorum içimden de o erkeğin kim olduğunu merak ediyorum oda söylene söylene çıkıyor benden bahsediyor heyecanlanıyorum ama ismini vs bilmiyorum göz göze geldikten sonra uyandım nedir ne değildir anlayamadım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir