Rüyada Öldürmek Görmek

Rüyada bir kimseyi öldürmek, günah işlemeye yahut korku ve kederden kurtulmaya ya da namazı terk etmeye işarettir. Rüyada kendini öldürmek, bir daha bozmamak üzere tövbe etmeye ve hayra erişmeye delalettir.

Rüyada birinin öldürüldüğünü görmek, uzun ömre, çeşitli hayırlara ve mala; öldüreni biliyorsa, düşmanına galip gelmeye işarettir.

Rüyada birini boğazlamak, o kimseye zulmetmeye; birini boğazlamaksızın öldürmek, ölen kimse için hayır ve mala işaret eder.

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf ettiğini görmek, rütbe ve makama; çocuğunu öldürmek, rızka nail olmaya; savaşta öldüğünü görmek, şehadete yahut dünyalığa delalet eder.

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla dost olacağını haber verir.

Rüyada bir kimsenin diğer bir kimseyi katlettiğini görmek, katilin maktule hayır ve menfaati olacağına yahut zulüm edeceğine; birini katlettiğini görmek, ona iyilik etmeye; kendinin katledildiğini görmek, ömrünün uzun olacağına delalet eder. 

Kirmani’ye göre; bir kimseyi katlettiğini gören, o kimseye hayır ve menfaat sağlar. Bir cemaatin kendisini zulmen katlettiklerini görene, en büyük devlet adamı tarafından hayır ve menfaat hasıl olur. Bir kimseyi zulmen katlettiğini gören, asi ve nefsine zulüm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat kılar. 

Cabirül-Magribi’ye göre; evladını katlettiğini görene Allah (C.C.) helal rızık ihsan eder. Bir rivayete göre; rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladına zulüm yapar. Birini katlettiğini ve maktulün cesedinden kan akıttığını görenin eline mal geçer. Eğer kan akmaz ise, mal hasıl olmaz. 

Rüyada cesedin parçalandığını ve adamın kan içinde yuvarlandığını görmek, o adamın malından istifadesine; birini katledip maktulden beyaz kan çıktığını görmek, dininin gitmesine işarettir.

Rüyada kendinin öldüğünü görmek, kanuna uymayan işler yapmaya; katledeni bilir ise, düşmana zafer bulmaya; birini katlettiğini ve maktulün kanından necaset aktığını görmek, maktulün katilden fenalık görmesine delalet eder. 

Rüyada bir kimseyi katlettigini fakat bunun kim olduğunu bilmediğini gören, düşmana muzaffer olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katlettiğini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boynu vurulmak suretiyle katlolunduğunu gören, eğer köle ise azat olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu öder; eline çok mal geçer.

Rüyada kendinizi öldüren kişiyi tanıyorsanız o kişiden çok hayır ve yardım yardım göreceksiniz. Eğer katil kadın ise, rüya sahibinin vefatına delalet eder. 

İbn-i Sirin’e göre; bir kadın rüyada eşini öldürdüğünü görürse, ona alakası olmadığı bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocuğu katledip pişirdiğini gören, livata fiili işlediğinden dolayı ayıplanır. 

Rüyada bir çocuğun katledip pişirildiğini ve etinin koparıldığını görmek, babasının zulme düçar olacağına işarettir. ( Bkz. İnsan Eti Yemek)

Rüyada bir cemaatin birbirlerini katlettiklerini görmek, halk arasında bidat zuhuruna; bir insanı katledip cesedini arkasına aldığını görmek, cezayı hak edeceğine ve zarara düçar olacağına delalet eder. 

Bazılarına göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradına ermeye; rüya sahibi hasta ise şifaya işarettir. Bir kavle (söylentiye) göre katil rüyası, belaya ve nimetin zevaline delalet eyler. 

Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada katil görmek, günah işlemeye işarettir. Nefsini katlettiğini gören, günahlarına tövbe eder. Bir insanı katleylediğini gören, büyük bir günah işler. Kendisinin katlolunduğunu gören, çok yaşar ve fazla hayra nail olur. 

Rüyada birini öldürüp katil olduğunu görmek, çevresi tarafından kötü sıfatlarla anılır. Fisebilillah katledildiğini gören, şehit olur. 

Rüyada bir hükümdarın boyunlarını vurmak suretiyle tebasını katlettiğini görmek; ahalinin zulmünden halas olmasına, hürriyete kavuşmasına, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine işarettir. 

Rüyada bir adamı boğazını keserek öldürdüğünü görmek, maktulün hayır ve menfaatine ulaşmasına delildir. Bir nefis katlettiğini gören, keder ve gamdan halas olur. Bir köle, efendisinin kendisini katleylediğini görse, azat olur. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir kimseyi öldürmek, günah işlemeye işarettir. Rüyada kendi kendisini öldürdüğünü gören kimse “Tövbe-i nasuh” ile tövbe eder. Rüyada bir insan öldürdüğünü gören kimse, büyük günah işler. 

Bir kimse rüyada öldürüldüğünü görürse, o kimsenin ömrünün uzun olmasına ve çeşitli kabilelerden çok hayra ve mala nail olmasına işarettir. Bir kimse rüyada kesmeksizin bir kimseyi öldürdüğünü görse, öldürülene hayır ve mal isabet eder. Rüyada boğazlamak, zulümdür. 

Rüyada birisini öldürdüğünü gören kimse “Sen bir de adam öldürmüştün de biz seni o kandan kurtarmıştık”(Taha Suresi a.40) mealindeki ayet gereğince, korku ve kederden kurtulur. 

Rüyada kendisini öldürdüğünü gören kimse, hayra erişir. Bir kimse, rüyada öldüreni bilmediği halde öldürdüğünü görse, dini ihmal eder. Eğer katilini bilirse, düşmanına galip gelir ve katilinde intikamını alır. 

Bir kimse rüyada bir adamı öldürdüğünü ve şah damarından kan aktığını görmek; maktulün, katilin dilinden hoşlanmayacağı bir şeye düşmesine işarettir. Bazı tabirciler de maktul, katil tarafından bir hayır ve menfaat gelir, dediler. 

Bir kimse rüyada kasten ve haksız olarak bir kimseyi öldürdüğünü görse, o kimsenin günahkar olduğuna işarettir. Bazı tabirciler de birisini öldürdüğünü gören kimse, namazın faziletini inkar eder veya onu terk eder, dediler. 

Rüyada kendi çocuğunu öldürdüğünü gören kimse, rızka erişir. Bir kimse rüyada iki yüz kişiyi öldürdüğünü görse, o kişinin borcu ödenir. Üzüntü ve kederi giderilir. Savaşta öldüğünü gören kimse, şahitlik yapmak arzusunda ise şahitliği kabul edilir. Bazen de o kimse, birçok dünyalığa ve zahirî nimetlere erişir. (Bkz. Savaş)

Rüyada bir insan ya da hayvanı öldürmek; yaptığınız hataları düzeltmekte geç kaldığınıza işarettir. (Bkz. Akrep Öldürmek)

Ayrıca bkz: Rüyada Adam Dövmek Görmek

Adam Öldürmek

“Rüyada Öldürmek Görmek” üzerine 59 yorum

  1. Rüyamda eşimi karnından onun izniyle bıçakladım 5-6 defa ama ölmedi ve bir şey olmadı hatta daha da diri oldu. Sonra dedi ki ya hamile isem çocuğa bir şey olmuş mudur? Sonra da şu sözü ekledi “Karnımın bu tarafı boş, orasını bıçaklamadın. Çocuk olsa bu taraftadır. Bir şey olmamıştır. LÜTFEN AYRINTILI YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. Çünkü kafam karıştı 🙁

  2. 3-4 kişiyi öldürüp daha sonra mezar gibi bir yere atıp yaktığımı gördüm ve deli ateşi körüklemek için odun topluyordum… Çok etkisinde kaldım… Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur…

  3. Merhaba arkadaşlar, bu gece rüyamda ok ile arazide uçan mavi kanatlı kartal avlıyorum. Yerde olmasıa rağmen 4-5 atış yapıyorum, vuramıyorum. O sırada eşimi av tüfeğiyle yüzünden 3 defa vurdum, yüzü şişti ama kanamadı. Teşekkür ederim.

  4. Ben rüyamda kardeşimi öldürüyordum ve dünyanın en acı biberi ile ama ben onu tatlı sanıyordum ve birden döndü, arka üstü düştü 1 yaşında ve ben öldüğü zaman uyandım, nefes nefese kaldım. 🙁

  5. Ben de rüyamda kötü niyetli ben ve yanımdaki arkadaşlarımı öldürmeye çalışan adamı boğarak öldürüyordum. Bunun açıklaması nedir acaba?

  6. Rüyamda karşı dairemize yeni kötü adamlar taşınıyordu. Kılık değiştirip eve geliyorlardı. Annem de inanıyordu ben okula giderken falan peşimdelerdi. Ben de eve gelen hepsini öldürdüm ama gelmeye devam ettiler. Öldürmeye devam ettim, hiç üzgünlük veya pişmanlık hissetmedim. Şimdi bu hayra mı işaret?

    1. Şimdi canım kardeşim binanıza yeni taşınan biri var galiba onlar ne çi diye düşünmüşün biley yok

  7. Rüyamda düşmanlarım olduğunu ve onlara saldırmak için bir hata yapmalarını bekliyorum, yapıyorlar da. Bir binanın içindeler ve benden kaçıyorlar. Düşmanlarımdan biri aşağıya babasıyla inerken sırf benim sevdiğim birini öldürüp bana acı çektirdi diye ben de yanındaki babasını 2 kez ateş ederek vuruyorum. Adam merdiven boşluğuna bırakıyordu kendini ve ben de ailemle vedalaşmaya gidiyordum. Teslim olmadan önce elimde de silah vardı. Lütfen açıklayın…

  8. Ben askerliğimi Yunanistan sınırında yapmıştım. Rüyamda da yine askerdim ve ormanlık bir alanda hudut hattında devriye atıyordum. Birden iki sivil genç geldi ve benden silah ve kompozit başlığımı istediler, vermeyince küfür edip saldırdılar. İlk başta öldürmemek için kaçtım. Kendi bölüğüme yaklaştığımda beni takip etmeyi bıraktılar. Bu kez ben nişan alıp bir tanesine ateş ettim, vurulup yere düştü. Kurşun o kadar tesirliydi ki öteki arkadaşı da yıkıldı. Önce birliğime haber verdim sonra cesetlerin yanına gittim. İlk vurduğum gençte kan vardı, öbürü öylesine yatıyordu. Lütfen, Allah vergisi bir rüya tabir yeteneği olanlar rüyamı yorumlayabilirler mi?

  9. Rüyamda televizyonda gördüğüm bir oyuncuyu istemeyerek öldürüyordum. O uyuyordu, ben de onu korkuttum ve kalp krizinden öldü. Çok saçma. Ne anlama geliyor, acaba?

  10. Kardeşim rüyasında 3 sene önce ölen dedemi, tekrar tüfekle vurduğunu ve öldürdüğünü görmüş. Acaba neye yorumlanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

  11. Rüyamda kaçırılmıştım bulunduğum ortam kalabalıktı beni kaçıran kişi elime tüfeği alıp içimizden birini vurmamı söyledi. Ben havaya ateş ettim ama kurşun ne hikmetse karşıya ateş ettiğim kurşun ters geri dönerek sırtımdan girip kalbimden çıktı ve orada yığıldım. Arkadaşlar o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki inanın ölümü yavaş yavaş uykumda hissettim ve o anda uyandım, çok etkilendim. Kan akmadı ama. Lütfen yorumlarınızı alabilir miyim?

  12. Rüyamda ıssız bir yolda yaşlı bir kadın önce yürüyordu, yanımda eşim de var. Sonra misafirlikten dönüyormuşuz, bir şey unutmuşuz. Eşim “Dönüp alayım” diyor. Geri dönüyor, ben orada küçük oğlumla bekliyorum. Derken, o yaşlı kadın bana büyük taş atmaya başlıyor, kaldırım taşı boyutunda. Bana hiç denk gelmedi, en son attığı geri sekip kadına çarptı. Kadın bir afalladı, ben de bunu fırsat bilip yanına yaklaştım, etkisiz hale getireyim diye ama saldıracak gibi oluyor. Elime alıp kafasına hafifçe vuruyorum, iki üç defa sonra yolun kenarından ittirip, oğlumu da alıp kaçıyorum. Misafirlikten çıktığımız eve koşuyorum, oradan tekrar çıkıp geri dönüyorum. Polisler olay yerinde. Kadın ölmüş. Parmak izi arama falan yapıyorlar. “Taşı oraya atmasaydım” diyorum. Parmak izi, polis derken uyandım.

  13. Ben bu gece rüyamda abimi öldürmeye çalışan birini öldürdüm. Şu şekilde oldu. Adamın tabancasında üç kurşun vardı. İlk kurşunu sıktığında abimin yanında duvara çarptı. İkincisini sıkmaya çalışırken ben onu elimle yakaladım. Kurşun bacaklarının yanından yere gitti. Son kurşun ise elimle tabancayı karnına getirdim, kendisi sıktı ve başladı itiraf etmeye. Köyümüzün muhtarı söylemiş. Tam öldüğü zaman, elini yıka, tabanca üzerinde parmak izin kalmasın dedi. Ve kanı az kollarıma sıçramıştı. Hepsini yıkadım ondan sonra uyandım. Bu rüya ne anlama geliyor?

  14. Rüyamda sevgilimi ilk başta tekerlekli sandalyede gördüm. Alışveriş merkezindeyiz. Tekerlekli sandalyede olan başka bir yaşlı teyze yardım istiyor, ediyorum. Sonra birden sevgilim yürüyor ve bizim 2 yaşlarında çocuğumuz varda onun videolarını çekiyormuşuz gibi ama tuhaf harabe gibi bir yerde, kamera arkadaşımda. Biz sevgilimle el ele tutuşuyoruz. Çocuğumuz da kucağımda. Sonra babamı görüyorum. Herkes kaçmaya başlıyor. Sanki 30 kişi var gibi kalabalıklaşıyor. Bende kaçıp saklanıyorum sonra çıkıyorum. Benimle beraber sevgilimde çıkıyor. Çocuğu soruyorum.  “Oraya bıraktım” diyor. Büyük bir tarlada göz gözü görmüyor. Yürüyorum ama sanki kendi etrafımda dönüyorum. Çocuğumuzu arıyoruz ama yok, kaçırılmış. Bir şekilde konuşmaya gidiyorum, yalvarıyorum. Ne fidye veya istek istiyorlar, ne de çocuğumu bırakıyorlar. Bir şekilde öldürdüler. Bunları içlerinden bir tanesi de daha sonra geldi. Kafasına odunla vurdum, sersemleşti. Ondan çocuğumun yerini öğrendim. Bakmaya gittiğimizde ise beni bağlamışlar. Çocuğum kucağımda, bodrum katı gibi yerde duruyoruz. Birisi bize yemek vermek için kapıyı açıyor. Ardından sevgilim geliyor, bize sarılıyor. Ne anlama gelir ki bu rüya?

  15. Merhaba yeni yıla farklı bir rüya görerek başladım. Açıklarsanız sevinirim. Evimize bilmediğim bir kişi görüyorum. Genç yaşta bir genç ama kendinden geçmiş, ya da deliydi. Zarar vereceğini düşünerek elini kolunu tutuyorum, bir süre boğuşuyoruz. Sonra bize zarar vereceğini düşünerek öldürmek istiyorum. Pencereyi açıp çocuğu 4.cü kattan aşağı atıyorum. O an ses geldiği için üst katlardan bir kadın bağırıyor. “Çocuğum aşağı düştü. Kurtarın!” diyerek ama benim attığımı görmüyor. Ben pencereyi kapatıyorum. Bir süre sonra evde bir telefon çalıyor. Çocuğun telefonu evde düşmüş. Annesi arıyor. Bunun üzerine ben telefonu bir peçeteyle alıyorum ve çocuğun düşüğü noktanın biraz uzağına atıyorum. Rüyam bu sıralarda bitti ama ben uyandım. Sabah namaz vaktiydi. Namazımı kıldım, yattım. Ama bu rüya beni oldukça etkiledi…

  16. Kendi kardeşime durduk yere bir şey oluyor, o ölüyor. Ama onu ben öldürüyordum. Çok etkisinde kaldım, çok korktum. Her hareketime dikkat etmeye başladım. Ayrıca kardeşim beni fazla sevmiyor. 🙁

  17. Öldürmeye çalıştıkları kişilerin arasında ben de varım. Herkesi öldürmeye çalışırken, ben de herkes gibi kaçıyorum. Cesaret edemediğim bir camdan aşağı inip, bir evin camına inip, içeri eve giriyorum. Ve evden birini görüyorum. Yardım isteyip, gidiyorum hemen ama yanıtsız kalıyor, bu yardım. En sonunda herkesi öldürüyorlar. Bir tek ben kalıyorum. Ben de o depo gibi bir yerden kurtulmayı başarıyorum. Dışarı çıktığımda ilk gördüğüm kişi, lise ikinci sınıftan coğrafya öğretmenimi görüyorum. Hemen ona koşup polisi aramasını yardım etmelerini istiyorum. Ama sanırım hocamda yardım etmiyor, bana. Ben de hemen koşarak kaçmaya çalıyorum. Sonra çıktığım depoya bakmak geliyor içimden. Kafamı çeviriyorum, birde görüyorum ki, keskin nişancı silahını bana doğru uzatmış. Ben de ilerisi uzak diye geri dönüyorum. Az ötede bir binanın arkasına saklanıyorum. Bunun anlamı nedir? Çok etkisinde kaldım, bu rüyanın, kalktığımdan beri.

  18. Rüyamda bir adam kardeşime bir şey yapacaktı ve ben onu omzundan bıçakladım. Ve o adam ölüyordu, kendi evimize gömüyordum. Yorumlar mısınız, lütfen? Adam da Kıvanç Tatlıtuğ’ya benziyordu.

  19. Rüyamda sevgilimin boğazının kesilerek can çekiştiğini gördüm. Fakat tanımadığım kişi tarafından kesiliyor. Oysa boğazından hiç kan akmıyor, sadece öylece katil yavaş yavaş kesiyor. Ve de kesti, attı kafasını bir yere. Bedeni kaldı, öylece. Ne anlamana geliyor?

  20. Rüyamda ölmüş annemi “Bu akşam her şey bitecek” diyerek önce tokatladım. Sonra da birkaç kez bıçakladım. O kadar üzüldüm ki, kaç gündür kendim de değilim. Annemi kaybedeli de çok olmadı. Lütfen biri bunu yorumlasın. Aklımdan çıkmıyor.

    1. Bol bol Kur’an-ı Kerim okuyun ve namazlarınızı kılın. Belli bir zaman geçtikten sonra unutacaksınız ve annenize bol bol dua edin.

  21. Sabah namazına doğru gördüm bu rüyamı. Rüyada bir hanim bana saldırıyor ve kendimi koruyayım derken yanlışlıkla öldürüyorum… Bu üniversiteden tanıdığım bir kişi… Öldürme şekli böyle, karşılıklı iki yatağın üstündeyiz. Üstüme doğru geliyor, saldırıyor ve ben onu itince boynu onun yatağının kenarına vurup, kırılıp anında ölüyor ve kanlar içinde kalıyor… Cesedini toplayıp gömüyorum.. Çok üzgünmüşüm “Ama nasıl olur, nasıl yaparım? Bilerek olmadı. Peki, Allah affeder mi?” diye kendime kızıyorum. Ve uçağa yetişmem lazımmış bu olan olaydan dolayı. Tam uçağı kaçırdığımı sandığım anda havaalanında soruşturuyorum. Ve uçağın ertelendiğini ve uçağı yine de kaçırdığımı görüyorum… Yorumlarsanız çok sevinirim. Dine yeni dönmüş ve dinini yasamaya başlayan biriyim…

  22. Rüyamda bir odada tanımadığım iri yarı bir adamı, sebebini hatırlamıyorum bıçaklayarak öldürdüğümü gördüm ve adamın kanının aktığı gördüm. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkür.

  23. Ben rüyamda kapı komşumuzun eşini kafasını keserken görüyorum. Komşumuzun eşinin kafasını kesen kişi ise annemdi. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Çünkü her yere baktım hiçbir yerde bulamadım. 🙁

  24. Rüyamda başbakanla İranlı olduğunu düşündüğüm bir grup ortaklık kuruyor. Ama bunlar bizden değil gibi ama mecliste görüyorum, sanki başka bir mezhepten gibi, inanışları farklı. Bunlarda bir tanesi çok cevval bu birini bıçakla öldürüyor. Ortalık karışıyor. Başbakan da bu kişiyle konuşurken bu arkadan arkadan başbakanın boğazına sarılıyor gibi sanki başbakanı boğazından kesecekmiş gibi. O sırada başbakan da bir silah çıkartıp bu şahsı tam gözünden tabancayla vurup öldürüyor. Tabi meclis karışıyor. Herkes bir yerde, herkes ne olacağını soruyor o sırada cumhurbaşkanı geliyor. O gelince herkes toplanıyor, ne olacağını birbirlerine soruyorlar. Sanki hükümet krizi çıkmış ve ne yapılacağını birbirilerine sorarken ben uyanıyorum. İlginç bir rüya Allah hayır etsin. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  25. Arkadaşlar rüyamda deliymişim. Beni akıl hastanesine götürüyorlar, ailem ama baya bir asker var akıl hastanesinde. Ben sinirlenip odaya girecek askeri yanıma çağırıyorum ve öldürüyorum daha sonra diğer askerler beni vuruyor o anda nefes nefese kaldım.

  26. Eski bir komşumuzu öldürüyordum silahla. Bunun üzerine bahçede saklanırken başka bir adam da beni gördü mecbur kaldığım için onu da öldürdüm ama hiç pişmanlık duymadım. Sonra silahı saklamaya çalışıyordum kimse görmesin diye. Umarım hayırlı bir şey olur.

  27. Rüyamda askerlik yıllarıma geri dönüyorum yine asker olarak. Üstlerimiz kalabalık gir grubu öldürme talimatı veriyor. Haklı bir nedene dayanıyor ama nedeni rüya bana hatırlatmıyor. 150-200 kişilik bir grup. Grupta bulunanlar garnizonun arka tarafında boş bir meydanda ve onlar da asker. En ön safta 2003 yılında birlikte askerlik yaptığımız arkadaşlarım var, öldürmek istemiyorum onları. Soruyorum “Yaptınız mı?” diye, cevap alamıyorum. Sonra diğer arkadaşlarla birlikte 50 metre mesafeden tarıyoruz ama ben onlara doğru ateş edemiyorum. Diğer kişilere ateş ediyorum. Bu rüya ne anlama geliyor? Teşekkürler…

  28. Rüyamda silahla tanımadığım ama yanımdakinin tanıdığı bir insan tarafından silahla boynumdan vuruldum. “Ben ölüyorum” dedim. Kelimeyi şahadet getirirken bacağımdan da vurdu ama şahadetimi tamamladığımda sıçrayarak uyandım. Çok ama çok etkilendim. Sanki gerçek gibiydi, etkisinden çıkamıyorum. Bu ne olur? Yorumlayın, çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler…

  29. 2 Ocak kandil gecesi gusül abdesti aldım, namaz kılıp Kur’an okuduktan sonra yattım. Bir arkadaş kendisinin derisinin canlı canlı yüzülmesini istiyor ve yalvarıyordu. Odaya girdiğimde bir kadın, bir erkek, ellerinde bıçakla derisini yüzüyorlardı. Bana da bıçak verdiler ama ben elimde bıçakla oradan kaçtım. Yolumu polisler kesti, normal arama yapıyorlardı, beni serbest bıraktılar. Korku ile uyandım. Acaba bir anlatımı var mıdır bu rüyamın?

  30. Rüyamda nişanlımı ve en iyi arkadaşımı bıçakladım ve ikisinin kafasına silahla sıktım ama en iyi arkadaşım kendisini öldürmemi çok istedi ve ben o ara çok ağlayarak onu öldürdüm…

  31. Rüyamda ölmüş olan kardeşimi tekrar öldürüp bir halıya sarıp evde bekletiyorum. Evde kötü koku var. Not: Yalnız kardeşimi hiç görmüyorum. Sadece öldürüp halıya sarmışım, onu görüyorum. Lütfen yorarsanız ayrıntılı, teşekkürler.

  32. Rüyamda bir kızın yanıma gelerek benden hoşlandığını söyleyerek arabamın içinden bir cihaz alıp gittiğini ve daha sonra aynı ürünü bir markette gördükten sonra aynı kızın beni uzaktan dikkatlice izlediğini gördüm. Yanıma sinsice yaklaştıktan sonra elinde bıçakla beni öldürmek istedi fakat ondan önce silahımı çıkarıp onu öldürdüm. Daha sonra birileri beni korumaya başladı ve eve geri geldiğimde apartmanda bir adet silah sesi duydum. O sırada kapı çaldı ve yüzü kireç gibi beyazlamış komşu kızı vardı. “Al işte, istediğin oldu mu?” deyip yerde polisin üstünü kapattığı cesedi gösterdi. Fakat o ceset benim öldürdüğüm kızla aynı kızdı. Ve uyandım.

  33. Allah hayırlı etsin. Rüyamda arkadaşımı ince bir kılıca benzer uzun bir bıçakla parçalara ayırıyordum. Ardından da 8 tane ölü bebeğin olduğu bir tabutun içine koyuyordum. Hocalarımdan birine sordum, bu konulardan anlayabilecek birisi. “Öldürdüğün kişinin kim olduğunu biliyorsan git ondan helallik al, üzerinde hakkı var” demişti. Yardımcı olun lütfen.

  34. Ben rüyamda ünlü birisini silahla öldürüyordum ve sınıf arkadaşım suçu kendi üstüme alıp “Ben yaptım” diyordu. Arkadaşlar sizce bu neye işarettir?

  35. Rüyamda annemi yalan söylediği için döverken yani kafasına vururken öldürdüm ve bir anda öldü kucağımda ve iskelete dönüştü. Hala etkisindeyim. Yorumlayabilir misiniz rica etsem?

  36. Rüyamda birini öldürdüm daha sonra çok pişman oldum. Sabah, eşimin doppler çekilmesi için gittiğimizde 5 aylık bebeğimizin öldüğünü öğrendim. Benim gördüğüm rüyanın anlamı bu sanırım.

  37. Ben de rüyamda hastanede sırayla ölüm gördüm ve çok etkisinde kaldım. Daha önce böyle bir rüya görmedim ve çok korktum. Allah’ım hayırlara dalalet etsin. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  38. Rüyamda tanımadığım bir kişi ile tartışıp sonra o kişinin elinde silahla bizim eski eve gelip beni 4 kere vurduğunu bende ona karşılık bıçakladığımı gördüm bendense kan aktığını gördüm.

  39. Rüyamda çok sevdiğim âşık olduğun oğlan benim için bir kızı öldürmesi ne demek? Bana çok kötü davranan bir kızdı.

  40. Sevdiğim kişi her gece rüyama girer oldu türlü türlü rüyalar görüyorum onunla birlikte… Çok seviyorum onu ne anlama gelir sürekli rüyamda görmek? En son birlikte oturmuştuk.

    1. Ben hep görüyordum yani 1 ay veya 2-3 hafta boyunca hep gördüm sonra trafik kazası geçirdi. Kazada fazla yara aldığı için yaşayamadı. Yazarken bile zorlanıyorum.

  41. Rüyamda ablamın bir arkadaşımı öldürmemi istiyordu ben de “abla saçmalama o benim arkadaşım” dedim aniden bana yaklaşıp artık “o senin arkadaşın değil” dedi beddua etti. Arkadaşım yanıma geliyor başını ve midesini tutuyor çok kötü ağrıyor dedi ben de ablama ağlayarak “abla gördün mü bedduan tuttu” diyorum yorumlar mısınız? Bu arada ben ablamdan dolayı bu arkadaşımla görüşemiyorum.

  42. Selamun Aleykum. Ben rüyamda vampir gibi değişik varlıklardan gördüm. Aslında tam vampir değillerdi ama kötülük yapmak için geldikleri belliydi. Suratları falan kanlıydı. Sonra bende özel bir görevdeymişim. Onları öldürmem gerekiyormuş. Sonra onların bir kısmını boğarak bir kısmını da farklı yollarla öldürüyormuşum ve evde öldürüyormuşum sonra benim patronum da beni anlımdan öpüyordu.

  43. Merhabalar ben bu rüyayı 2 ya da 3 haftadır görüyorum. İlk gördüğümde evimize gelen iki kişi vardı. 1 erkek 1 bayan kovuyorum kovuyorum gitmiyorlardı. Sürekli evime girmek için çaba harcadılar.  Sabaha kadar kovaladım diyebilirim. Tahmini 1 hafta sonra bu rüyayı tekrar gördüm. Yalnız bu sefer 3 kişiydiler 2 erkek 1 bayan kovalıyorum gitmediler eve girmek için çok uğraşıyorlardı. Rüyamda dolaba gittim bıçak aldım bunları korkutmaya çalıştım ama yine geliyorlardı sonra bıçakladım kalbine batırdım ölünün ensesini kestim kan akmıyordu. Sabah çok korktum kalktığımda kan ter içindeydim. Lütfen bana yardım edin. Uyumaktan çekinir oldum.

  44. Oh be rahatladım. 3 gündür her gece rüyamda bir arkadaşımı tüfekle öldürüyordum. Demek iyi arkadaş olacağıma gelecekmiş.

  45. Merhabalar. Ben rüyamda erkek arkadaşımla bir düğüne gidiyorum. Kırmızı bir arabayla ve üstümde kırmızı bir elbise var. Erkek arkadaşımnda siyah bir takımı var. Bu düğün sahibi ise erkek arkadaşımın hiç hoşlanmadığı bir kişi. Düğünde yanımıza bir bey geliyor ve bana sarkıntılık yapıyor. Erkek arkadaşım baştan sakin kalıyor ama sonra silahı çekip tam vuracakken adam kaçıyor. Ve ben uzaktan silah sesi duyuyorum. Bakıyorum ki erkek arkadaşım o adamın arkasından gitmiş. Arıyorum ama bulamıyorum ve ağlıyorum. Bu ne demek ayrıntılı yorumlar mısınız? Kafam çok karıştı… 🙁

  46. Rüyamda harabe hâline gelmiş bir bölgede harabenin içinden bizim tarafımızda olan askerlere ateş edip öldüren birilerinin oldugunu görüyorum. O arada elimden bir şey gelmiyor, yanımda olan 4 yaşındaki oğlumu görüyorlar ve onu almak istiyorlar. Ben vermemek için canımı ortaya koyuyorum, karşı koyduğum için beni öldüreceklerini biliyorum ama yine de vermiyorum oğlumu. Sonrasını hatırlamıyorum.
    Biraz sonra birini ararken bir yere geçiyorum, bahçe gibi ilk başta, ama daha sonra sağı ve solu orman ve bataklık olan bir yerde belli bir süre yol üzerinde yürürken ilerledikçe siyah bir suya girdiğimi görüyorum. Yanımda abim var, etraf çok karanlık ve korkunç, gidemeyeceğimi anladığımda geri çıkıyorum oradan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir