Rüyada Ceset Görmek

Ayrıca bkz: Kabristan, Ruhun Çıkması

Bir kimsenin rüyasında herhangi bir ceset görmesi; korku, keder ve üzüntü ile beraber bir ölüm haberi almaya delalet eder. Yakınlarınızdan birinin ölümüne işarettir.

Rüyasında ceset gören kişi, uzaktan kötü bir haber alır. Rüyanızda bir tabut içinde ölü gördüyseniz birtakım sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada görülen pis, kokmuş ceset büyük sıkıntılı günlere veya haberlere işaret eder.

Rüyada cesedi gömmek, belli bir soruna çare bulmaktır. Yolda görülen ceset ise gelecek bir konuk veya bir yolcudur.

Eğer rüyada görülen ceset tanıdık bir kişiye ait ise hayırlı habere, yabancıya aitse bir dostunuzu kaybedeceğinize delalettir.

Ceset

“Rüyada Ceset Görmek” üzerine 30 yorum

  1. Rüyada ben siyaha sarılmış bir cesetle aynı odadayım ve bana onu beklememi söylediler. Ama kimdi, kimlerdi hatırlamıyorum.

  2. İkinci kez bir uçurum kenarında hiç bozulmamış şekilde sarışın bir bayan cesedi görüyorum. Bu sefer polise de gidiyorum ama oraya ulaşmadan uyanıyorum. Vücudu pamukla sarılı şekildeydi. Kafama takılmaya başladı, ikinci kez olduğu için. Açıklanırsa sevinirim.

  3. Bende rüyamda ceset gördüm, hem de bir sürü. Çöp konteyner içine doldurmuşlar, ölüleri. Ama evde odanın birinde bu ölüler, içlerinden sadece kocamı tanıyorum. O da ölmüş. Çok korktum. Resmen hepsinin üzeri çıplak, üstlerinde hiçbir şey yoktu. Atmışlar. Çok etkilendim.

  4. Rüyada babamın ölüsünü ve bir takım elbise giydiğini, mezarının içinde yatarken gördüm. Bunun anlamı nedir?

  5. Dün gece rüyamda ceset gördüm. Ceset torbasına sardık hastane ve mezara götürdük. Bugün bir tanıdığımızın intihar haberini aldık. :'(((

  6. Rüyamın tümünü hatırlamıyorum ama bir sürü mora siyaha yakın ceset vardı. Bir tane ceset bembeyazdı. Açık bir alanda yıkanmayı bekliyorlar gibiydi. Birden cesetleri gördüğüm yerin bitişiğindeki suya düştüm. O suyun içinde de cesetler vardı. Su çok pis kokuyordu. Oradan çıktım. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Rüyamda eve çürümeye yüz tutmuş, tanımadığım bir adam cesedini organlarını incelemek için getirdiler. Bunu eşim istedi. Daha sonra ceset kımıldamaya başladı babam onu tuvalete götürdü ve tekrar yerine ceset olarak yattı. Çok korkunçtu. Şimdiden teşekkürler.

  7. Rüyamda cinayet işleniyor. Bir düğün olacakmış ama cinayet yüzünden olmuyor. Bir sürü ceset, hepsini deniz kenarına koyuyorlar, üstü kumla örtülüyor. Ama daha sonra hepsi açığa çıkıyor, herkes perişan. Yani hala etkisindeyim.

  8. Rüyamda yol kenarında çocuk, yaşlı aile ve beş altı tane ölü gördüm, tanımıyordum ölen insanları. Ne anlama geliyor?

  9. Rüyamda babam bir adamı zorunluluktan öldürmüştü gömemeyince benim odama koymuştu. İki tane ceset yan yana odamda yatıyordu, bense onların yanında uyumak zorundaydım çok korkunçtu. Lütfen bir yorum yapın.

  10. Ben rüyamda banyoda yüzümü yıkarken arkamda bir sedye üzerinde üzeri örtülü bir ceset gördüm. Etkisinden kurtulamıyorum ne anlama geliyor acaba?

  11. Rüyamda erkek kardeşimin ölüm haberini alıyorum ve mezarlığa gittiğimizde kardeşimin bedeni cesede dönüşmüş, çürümüştü. Güya mezara gömmüştük ama mezarın üzerinde duruyordu ve üzerinde de çiçekler vardı. Rüya boyunca ağlıyordum ve hiç tanımadığımız bir adam mezarlıkta anneme ve bana “Bu çocuğu otopsiye götürün” dedi. Gerçekten çok kötüyüm.

  12. Bizim arabanın arkasında iki tane ceset vardı. Eşimin arkadaşları zehirleyip öldürmüşler. “Gömelim” diyordu bana. Başımız ağrır, suç ortağı oluyoruz diye tartışıyordum, uyandım.

  13. Rüyada bir kamyonun altında sürüklenen bir adam gördüm. Kamyon şoförü hiç farkında bile değildi. Çevreden geçen 5 kişi kamyonun altından adamı çıkarmak isterken onlar da kamyonun iki tekerleğinin arasında parçalandılar. Bu rüyayı sabah namazından hemen sonra saat 5.38 gibi gördüm yani gün ağarırken. Teşekkürler.

  14. Daha demin yataktan kalıtım. Rüyamda okuldaydık ve yüksekte olan bir çalılığın içinden tanımadığım yaşlı birisinin cesedi vardı. Ve sonra bayıldım rüyamda.

  15. Şimdi rüyamda yolda giderken birinin bana paket verdiğini, içinde de öldürülen kişinin hayatta olduğunu gördüm. Bunun anlamı ne, nedir?

  16. Kardeşimin babamla aynı yatakta uyuduğunu gördüm (babam vefat etti) annem diğer odada uyuyordu. 

  17. Rüyamda bir binanın yanındaydım binanın kenarındaki lağıma birinin topu düştü içine girdi almak için ve içinde ceset olduğunu söyledi ben inanmadım sonra kolunu gösterdi Bende çıkarmasını söyledim çıkardık yere yatırdık uyandım.

  18. Merhabalar.

     Ben bu sabah rüyamda yakın bir arkadaşımın arkadaşının cesedini gördüm benim evime arkadaşımın sevmediği birisi göndermiş ceset siyah bir torbanın içinde idi. Arkadaşım da cesedin kolunu boynuma fırlattı. Sonra da cesedi yaktığını söyleyip o evden yani kendi evimden kaçtım. Sizce rüyamın yorumu nedir?

  19. Gece rüyamda birden fazla ceset torbasında ceset gördüm içleri gözükmüyordu turuncu renkli torbalarda 6-7 tane. Çok etkilendim açıklanırsa sevinirim.

  20. Rüyamda yüksek bir yerden tabut içinden sımsıkı sarmalanmış vaziyette ceset düştü. Kaldırmaya çalıştılar sonra bende yardım ettim.

  21. Rüyamda sahilde Ata Demirer’in cesedini gördüm onun cesetlini inceliyorduk ben Ata Demirer’i tanıyordum ama tanımıyor gibiydim de aynı zamanda yüzünü benzetiyordum.

  22. Dün gece toplu halde sanki türbeler gibi hafif yerden yüksek yerlerde kimisi tabutların içinde bazılarının eli ayağı tabuttan çıkmış gibi bazıları yatakta yatar vaziyette bazılarınızda kuşlar yiyordu. Ben ölü zannediyordum ama gözleri oynuyordu. Bazılarının bundan çok etkilendim kuş ilk önce boynundan girmeye çalıştı sonra ağzının içine giriyordu. Yatan kişi çok korkmuştu ve yardım istiyordu. Kuş ağzından nerdeyse içeriye giriyordu ben sadece ölüleri izliyordum ve bende çok korkmuştum. Biz ormana benziyordu ama ağaç yoktu sanki dağın yamacında hafif yerden yüksek birçok yer kamelya gibi içlerinde bir sürü ölüler vardı. Acilen yorumlarınızı bekliyorum.

  23. Rüyada kesik başlı bir sürü ceset gördüm. Öldürülmüşler biz buluyoruz araştırıyoruz. Bu ne anlama gelir?

  24. Rüyamda bir nehir de babamla balık tutmaya gittik, oltayı suya attım ve anında balık geldi. Oltayı çektim ama ucunda iki tane ceset vardı elbiseleri yerli yerinde. Daha sonra biz ne olup bittiğini anlamadan iki kişi geldi cesetleri suya geri soktu ve onlarla birlikte suyun diğer tarafındaki tabuta doğru ilerlediler. Cenaze töreni vardı ama Hristiyan gelenekleriyle gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir