Rüyada Katliam Görmek

Rüyada katliam görmek hafif bir hastalığa tutulacak olmaya delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Katletmek Görmek  

Rüyada katliam görmek, hayırlı bir rüya olarak yorulmaz ve kişinin başına gelecek felaketler anlamına gelir. Çok güvendiğiniz birinin iftirasına maruz kalmak, biri tarafından haksızlığa uğramak, etrafınızda güvenilir insanların azalması, yaşamanızı tümüyle değiştirecek kötü bir gelişme yaşanması anlamına gelir. İslam’ın kurallarına göre hareket etmeyeceğinizi, haramı ve helali birbirine karıştıracağınızı, sizi her anlamda alt edecek düşmanlara sahip olacağınızı, bir dostunuzdan ummadığınız bir anda zarar göreceğiz şeklinde tabir edilir. 

Rüyada katliam görmek tabiri, mallarınızın bir bir azalması, savurganlığınız nedeniyle elinizdeki paranın tükenmesi, size kazık atacak kişilerle dost olma, evliyseniz eşinizle yaşayacağınız şiddetli tartışmalar olarak yorumlanır. Rüyada bir kimsenin katliam görmesi musibet, uğursuzluk, felaket anlamına gelir.

Rüyada Katliam Yapıldığını Görmek 

Rüyada katliam yapıldığını görmek, yakın bir dostunuzun acı çekmesine seyirci kalmayacağınızı ve ona yardım elinizi uzatacağınızı gösterir. Bir arkadaşınıza hem maddi hem de manevi olarak yardımcı olacağınızı, yakın akrabalarınızdan birinin vefat haberini alıp çok üzüleceğinizi, yaşadığınız bu kötü olayın uzun yıllar etkisinde kalacağınızı ve tekrar psikolojiniz eski hale gelmesi için bir psikoloğa görüneceğinize işaret eder. 

Rüyada Sokakta Katliam Yapıldığını Görmek 

Rüyada sokakta katliam yapıldığını görmek, zor bir dönemin sizi beklediğini, eğitim hayatınızı aksatacağınızı, işinizde muvaffak olamayacağınızı, ailenizle sorun yaşayacağınızı, bir arkadaşınızla incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten kavga edeceğinizi ancak birinin desteği ile bu çalkantılardan kurtulacağınızı ifade eder.

Rüyada Katliam Yapmak Görmek

Rüyada katliam yapmak görmek, ailenize karşı saygısız ve merhametsiz davranışlar sergileyeceğinizi, sizi seven insanların kalbini kıracağınızı, başkalarını düşünmeyip bencilce hareket edeceğinizi, başkalarına yaptığınız yanlışlardan hiç pişman olmayacağınızı gösterir. Rüya sahibinin günah işlemekten korkmadığına ve kul hakkı gibi kavramları düşünmediğine alamet eder. 

Ayrıca Bkz: Silah Sesi, Tüfek ve Tabanca

Rüyada Silahlı Katliam Görmek 

Rüyada silahlı katliam görmek, bu aralar ruh halinin kötü olduğunu, her şeyden endişe duyduğunu, öfkenizi kontrol edemediğinizi, anksiyete bozukluğuna sahip olduğunuzu, sevdiklerinizi kaybetme korkunuzun olduğuna işaret eder. 

Rüyada Katliamdan Kurtulduğunu Görmek 

Rüyada katliamdan kurtulduğunu görmek çok sevdiğiniz birinin hasretini çekeceğinize, ölen birinin arkasından yas tutacağınıza, sevgilinizi hala unutamadığınıza, uzakta olan anne babanızı çok özlediğinize delalet eder. 

Rüyada Evde Katliam Yapıldığını Görmek 

Rüyada evde katliam yapıldığını görmek, iş hayatınızda fırsatçı ve kötü niyetli insanların olduğunu, kendinizi bazı konularda düzeltmeniz gerektiğini, işinizde maddi kayıplar yaşayacağınıza fakat işleri yine eskisi gibi rayına oturtmak için elinizden geleni yapacağınıza işaret eder. 

Rüyada Bir Sürü Ceset Görmek 

Rüyada bir sürü ceset görmek, hayırlı bir rüya olmayıp aksine şer dolu bir rüya anlamına gelmektedir. Alacağınız kötü bir haber nedeniyle yasa boğulacağınızı, çok zor durumda olan birine elinizdeki bütün parayı vereceğinizi, geri dönüşü olmayan büyük bir zarara uğrayacağınızı, hiçbir şeyin planladığınız gibi gitmeyeceğini ve bu nedenle zor günler yaşayacağınızı alamet eder. 

Rüyada Ceset Yığını Görmek

Rüyada ceset yığını görmek, zor günlere karşı hazırlı olmanız gerektiğini, yardım almadan işlerinizi düzene koyamayacağınızı, annenizi ve babanızı üzüp hayal kırıklığına uğratacak bir işe kalkışacağınızı, hayatınızda eski aradığınız günleri bulamayacağınızı gösterir. 

Rüyada ceset yığını görmek, doğal felaketler olarak da yorumlanmıştır. Ülkeyi bekleyen deprem ya da salgın hastalık felaketi olduğunu, hükümetin bu duruma eli kolu bağlı kalacağını, felaketlerin üstesinden gelmek için başkalarından takviye olarak yardım isteneceğine işaret eder. 

Rüyada Katliam Yapan Biri ile Karşılaşmak 

Rüyada katliam yapan biri ile karşılaşmak, yanlış kişilerle dost olacağınıza, size arkanızı döndüğünüzde çelme takacak bir ortak bulacağınıza, zarar ve ziyanla boğuşmak zorunda kalacağınıza, elinize geçen her şeyi hiç düşünmeden savuracağınıza delalet eder.

Katliam

“Rüyada Katliam Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Dün rüyamda evimin balkonuna beyaz ve siyah renklerde bir güvercin düşmüş ve can çekişiyor olarak görüyordum. Bugün ise rüyamda karım ile birlikte evler arasında yokuş bir yoldan ilerliyorum. Ancak etrafta her yerde cesetler var beyaz çarşaflara sarılmış kimi yerde üst üste konulmuş, kimi yerde yan yana dizilmiş şekilde, bazıları açıkta iskelet halinde. Çok kötü bir koku. Acaba rüyalarım ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  2. Merhaba rüyamda sekiz dokuz insan oluşunu evimin bahçesine bırakılmış gördüm acaba anlamı nedir? Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

  3. Ben rüyamda bir çok maymun gördüm bu maymunlar insanları öldürüyor ve insana çok benziyorlar bizim gibi konuşabiliyorlar ve hatırladığım kadarıyla bir tanesinin elinde fıçı vardı üstünde çiviler vardı ve biz kendimizi savunmak için evde kalıyorduk.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir