Rüyada Mumya Görmek

Rüyada mumya görmek, eski bir dostunuzdan umulmadık bir zamanda hayırlı bir haber alacağınıza işarettir.

Bkz: Mısır Ehramları, Piramit, Firavun

Rüyada mumya görmek; çok uzun süredir irtibatı kestiğiniz bir dostunuzdan hayırlı ve önemli haberler alacağınıza, bu mühim haberin ardından kendisiyle birlikte ses getirecek ortak bir çalışma yapacağınıza işaret eder. Rüyada mumya görmenin başka bir anlamı ise sonuçları hayırlı olacak bir olay için sıkıntılı ve zor bir çalışma içerisine gireceğinize alamet eder. 

Rüyada Mumyalanmış İnsan Görmek 

Rüyada mumyalanmış insan görmek, geçmişte yaşadığınız acı hatıraları olan bir olayın etkilerinin devam edeceğine; bu olayın hem geçmişini hem de geleceğinizi derinden etkileyeceğine işaret eder. Ayrıca bu olay yüzünden çok yıpranacağınızı ve sevdiklerinizi de üzeceğini ifade eder. 

Rüyada Mumya Açtığını Görmek 

Rüyada mumya açtığını görmek; sizinle hiç alakası olmayan bir olay üzerine kendinize vazife çıkaracağınıza ve bu yüzden kendi kendinizi tehlikeye atacağınıza delalet eder. Bu kötü durumdan kurtulmak için kendi ailenizin yardımına başvuracağınızı, ailenizin de önce size kızacağını sonra çaresiz bir şekilde size yardım edeceklerini işaret eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise, iş hayatınızda acele karar verdiğiniz işler yüzünden büyük zarara uğrayacağınızı gösterir. 

Rüyada Mumya Tabutu Görmek 

Rüyada mumya tabutu görmek; çok yakın bir zamanda bütün hayatınızı etkileyecek kötü bir haber alacağınızı ve bu haberin yol açtığı etkileri telafi etmek için bir arkadaşınızla birlikte şehir dışına ya da başka bir yere gidip orada çözüm arayacağınızı işaret eder.

Rüyada mumya tabutu görmek başka bir rüya tabircisine göre; maddi açıdan rahatlamak, borçları ödemek ve rahata ermek şeklinde tabir edilir. Bir arkadaşınızın zengin bir arkadaşınızdan aldığınız gecikmiş borcunuzu ödeyeceğinizi ve eski zengin hayatınıza kavuşacağınızı işaret eder. 

Rüyada Kendini Mumyalanmış Görmek 

Rüyada kendini mumyalanmış görmek; büyük bir günah işleyeceğinize, bu işlediğiniz günahtan sonra çok pişman olup, Allah’ın affına mazhar olmak için gece gündüz dua edeceğinize rivayet eder.

Rüyada kendini mumyalanmış görmenin başka bir tabiri ise, kafanızı kurcalayan sorunlarınızı silip atmak için uğraşacağınıza ve neşeli ortamlara girip ya da neşeli arkadaşlar edinip kafanızı dağıtacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mumya Mezarı Görmek 

Rüyada mumya mezarı görmek; sizi gizliden gizliye takip eden sessiz bir düşmana sahip olacağınıza, saman altından su yürüten bu kişinin fark ettirmeden size zarar vermeye çalışacağına işaret eder. Rüyada mumya mezarı görmenin başka bir anlamı ise, büyük üzüntü verecek bir haber alacağınızı, ailenizin de bu haber sonrası derinden sarsılacağını gösterir. 

Rüyada Evde Mumya Görmek 

Rüyada evde mumya görmek, uzak bir yerden gelecek yatılı bir misafirin hanenizi fitne sokacağı ve sevdiğiniz kişilerle aranızı açacağı anlamına gelir. Bir akrabanızın kısa süreli olarak sizde kalacağına, bu kişinin sizin hakkınızda ileri geri konuşacağına ve aileniz ile aranıza nifak sokarak sizi kavgalı duruma getireceğine işaret eder. 

Rüyada Mumya Görmek Diyanet 

Rüyada mumya görmek Diyanet yorumu, hak yolundan ayrılıp farklı maceralar peşinde koşacağınızı, bu yanlış işlerin başınıza bela getireceğini ve küçük bir kıvılcım sayesinde özünüze tekrar geri dönüp, Allah’tan af dileyeceğinizi ifade eder. Ailenizin kadrini ve kıymetini bilmeye başlayacağınızı ve onlara değer veren hayırlı bir evlat olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Cesedin Mumyalandığını Görmek

Rüyada cesedin mumyalandığını görmek; size karşı büyük kabahatleri olan bir arkadaşınızın barışmak isteyeceğine ve sizin onu affetmeniz için yakanızı bırakmayacağına hatta ayaklarınıza kapanacağına alamet eder.

Rüyada Mumyanın Dirildiğini Görmek 

Rüyada mumyanın dirildiğini görmek, hayırlı olmayan bir rüya olarak tabir edilir. Yanlış kararlar verip hem zaman hem para kaybedeceğinizi, bir işi kurtarayım derken başka bir işte telafisi zor sorunlar yaşayacağınızı ifade eder.

Mumya

“Rüyada Mumya Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda abim ve arkadaşlarının bizim eve geldiğini, biraz oturup balkonda hepsinin mumyalandığını gördüm.

  2. Rüyamda firavunun mumyasını gördüm. Mezarının üstündeki tahtayı kaldırınca mumyasıyla karşılaşmak hiç kımıldamıyordu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir