Rüyada Parçalamak Görmek

Rüyada kendinizi üzerinizdeki elbiseleri parçalarken görmek, büyük bir sıkıntı ve kederle karşılaşacağınıza işarettir.

Rüyada parçalamak görmek, rüya sahibinin dünyanın güzelliklerin farkına varacağına delalettir. Hastalıklarına kısa sürede şifa bularak yaşamının değerini daha fazla anlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parçalamak görmek tabiri, kişinin azminin ve büyük emeklerini simgelemektedir. İş veya eğitim hayatında başarılı bir kişi olacağına delalettir. 

Rüyada Parçalanmış İnsan Cesetleri Görmek

Rüyada parçalanmış insan cesetleri görmek, hayırlı bir rüyaya yorumlanmaktadır. Yakın arkadaşınızın yardımları ile hayatınızdaki maddi sorunları çözeceğinize işarettir. Girdiği bir ortaklıktan büyük kazançlar elde edeceğine tabir edilmektedir. Böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalettir. Ayrıca rüyada parçalanmış insan cesedi görmek, rüya sahibinin kısmetinin açık olacağına rivayet edilmektedir. 

Rüyada Cam Parçaları Görmek

Rüyada cam parçaları görmek, yaşadığı büyük sorunlara aradığı çareleri bulacağına delalettir. Rüya sahibinin uysallaşacağına aile bireylerine karşı kusur etmeyeceğine tabir olunmaktadır. Rüyada cam parçaları gördüyseniz, maddi durumlarda sıkıntılar yaşayacağınıza da delalettir. Yakın akrabalarına veya arkadaşlarına borçlanacağına işarettir. Para konusunda sevgilisi ya da eşi ile büyük kavgalar vereceğine yorulmaktadır. 

Rüyada Kumaş Parçası Görmek

Rüyada kumaş parçaları görmek, iş hayatında hile veya ihanet göreceğinize işarettir. İş arkadaşlarınızın her davranışınıza çıkarcı bir yaklaşım sergileyeceğine tabir edilmektedir. Para ve mal yönünden sorunların ve sıkıntıların baş göstereceği şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin büyük miktarda parayı veya malı elden çıkaracağına işaret edilmektedir. Rüyada tek bir kumaş parçası görmek ise yolculuk manasına gelir.

Rüyada Et Parçaları Görmek

Rüyada et parçaları görmek, rüya sahibinin hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet edilmektedir. Kendisini çıkan hayırlı yollar sayesinde daha rahat hayat kuracağı tabir edilmektedir. Alacağı zaferler ve başarılar sayesinde iş konusunda büyük atılımlar yapacağına işarettir. Ayrıca rüyada et parçaları görmek, uzun zamandır sorun yaşadığı birisi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır. 

Rüyada Odun Parçaları Görmek

Rüyada odun parçaları görmek, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi krizler yaşayacağına alamet edilmektedir. Aile bireyleri ile sorunlar ve büyük kavgalar yaşanılacağına işarettir. Düşmanlarının hile ile galip geleceğine delalettir. Kendi işini büyük kayıplar vererek kaybedeceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Kaya Parçaları Görmek

Rüyada kaya parçaları görmek, rüyayı gören kişinin işinin gücünün rast gideceğine delalet edilmektedir. Kısa sürede maddi yönden zenginliğe ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin evlilik hayatında vereceği çok büyük hatalı kararlardan dolayı kaybedeceğine işaret edilmektedir. Hane içerisinde boşanmalara tabir edilmektedir. 

Rüyada Tahta Parçaları Görmek

Rüyada tahta parçaları görmek, rüya sahibi için birden fazla anlama yorumlanmaktadır. İlk olarak rüyayı gören kişinin üzüntülerin son bulacağına işarettir. Şüphe ve endişe duyduğu olayları düzene sokacağına yorulmaktadır. Bir diğer anlamı ise rüyada tahta parçaları görmek, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret edilmektedir. Ruhsal ve bedensel sağlık sorunları ile boğuşacağına delalettir. Son olarak ise rüyayı gören kişinin yeni girdiği ortamlarda birden fazla kısmeti çıkacağı şeklinde rivayet edilmektedir. 

Rüyada Ekmek Parçaları Görmek

Rüyada ekmek parçaları görmek, rüya sahibinin daha iyi şartlarda yaşayacağına işarettir. Uzun zamandır kötü durumundan bu şartlar sayesinde çıkacağına yorumlanmaktadır. Çevresine karşı borçlarından kısa sürede kurtulacağına delalettir. Eğer bekar birisi rüyada ekmek parçaları görürse, kısa sürede kısmetinin çıkacağına tabir edilmektedir. Kısmeti ile birlikte kurulu bir düzeni olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Yılan Parçaları Görmek

Rüyada yılan parçaları görmek, rüya sahibinin modern insanlarla arkadaşlık kuracağına işarettir. Sevdiği kişilerle bir ortaklık kuracağına delalet edilmektedir. Kurduğu bu ortaklıktan isabetli ve doğru adımlar atacağına tabir edilmektedir.

Rüyada yılan parçaları görmek nedir, düşmanlarına karşı galip geleceğine delalettir. Rüya sahibinin huzurlu eski günlerine döneceğine yorulmaktadır. 

Rüyada Parçaları Ayrılmış Yılan Görmek

Rüyada parçalara ayrılmış yılan görmek, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hanesi içerisinde rızkının azalacağına ve geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir. Çok büyük kayıplar vererek yakın çevresine borçlanacağına işaret edilmektedir. Kendisini ve hayatını bir türlü toparlayamayacağına delalettir. Rüyada parçaları ayrılmış yılan görmek, şansının bir türlü yaver gidemeyeceğine rivayet edilmektedir. 

Parçalamak

“Rüyada Parçalamak Görmek” için bir yorum

  1. Ben rüyamda çok garip bir şey gördüm İdris yediler diye 7 kişi var ve beni her gördükleri yerde parçalıyorlar, saldırıyorlar. Ben daha sonra hızla oradan uzaklaştım. Bir arabanın içerisindeydim, arabanın içerisindekiler benim arkadaşlarımmış ama hiçbirinin yüzünü hayatımda görmedim. Daha sonra adama “Beni burada indir” diyorum. Aşağıda kocaman bir yılan var, ağlamaya başlıyorum. Adama yardım et beni yukarı çek desem de bana yardım etmiyor. Yılan da bana değil adama saldırıyor. Oradan da uzaklaşıyorum ve bir yere giriyorum. Bir ev var, gücümle bütün her yeri kapatıyorum sanki bir şey saldıracak gibi ilerliyorum. Kocaman bir havuz yüzme bilmiyorum ama en tepeden havuza atlıyorum defalarca. Her şey güzel giderken bir şey saldırıyor ve uyanıyorum. İdris’in anlamını merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir