Rüyada Bebek Öldürmek Görmek

Ayrıca bkz: Bebek (Canlı), Bebek Ölmesi, Bebek Öldüğünü Görmek, Ölü Bebek

Rüyada bebek öldürmek, hayra yorulan bir rüya değildir. Yakın zamanda yeni başlangıçlar yapıldıysa zarar görecek bir durumun ortaya çıkmasına yorulur. Rüyayı gören kişinin bu dönemde aldığı kararlara dikkat etmesinde fayda vardır. Hayırlı gibi görünen ancak arkasında iyi olmayan neticelerin doğacağını işaret eder. 

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek, zorluklara karşı verilen mücadeleyi ve alınan zaferin haklılığı şeklinde yorumlanır.

Rüyada bebek öldürmek ne anlama gelir, uyarı anlamını taşıyan bu rüyada olumsuz gelişmelere karşı kişinin kendini hazırlaması gerektiği anlamları çıkar. 

Rüyada bebek öldüğünü görmek, sevilen ve sayılan birinin ziyareti şeklinde yorumlanır. Genel olarak bu tarz rüyalar dirinin gelişini anlatır.

Rüyada bebek öldürmek nedir huzursuzlukların baş göstermesine yorulur. Ev hayatında ya da iş hayatında yolunda gitmeyen bazı durumların yaşanacağını gösterir. Rüyayı gören kişi yeni evlilik yapmış ise eşi ile arasındaki sırların ortadan kalkması adına bir uyarıdır. Olayların gözden geçirilmesi ve çözüm adına sağlam adımların atılmasına dair bir işarettir. Genel olarak rüyada birini öldürmek, işlenen bir günaha yapılan bir kötülüğe tabir edilir.

Rüyada bebek öldürmek ne demek; özel hayat, aşk ve sevgili arasında doğacak sıkıntıların doğmasını gösterir. Rüya, bir iş için bir sona erişi veya yeni bir başlangıç olarak tekrar çalışılması gerektiği anlamları yatar.

Rüyada bebek öldürmek tabiri, bazı yorumcular için ise zorlukların artık sona ermesine, kederin son bulmasına delalet eder. Özlenen, kavuşulması beklenen kişinin gelişine ya da gelecek planlarında yer alan huzur, zenginlik özlemlerini anlatır.

Rüyada bebek öldürmek İslami rüya tabirleri açısından planlanan bir geleceğin sarsıntıya uğramasını, yeni başlangıçlar yapmaya hazırlanırken başladığı noktaya geri dönmesini ve kişinin karamsarlığına işaret eder.

Bebek Öldürmek

“Rüyada Bebek Öldürmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba öncelikle herkese hayırlı sabahlar. Biraz önce uykumdan çok kötü gördüğüm bir rüyayla sıçrayarak ve salavat çekerek uyandım. Öncelikle şöyle anlatayım benim 1 yaş 2 ayını geçmiş bir kızım var dün akşam saat 22.30 civarında besmele çekerek saçını kestik ben dökülen saçlarını toplayıp bir poşete koyup mutfak balkonuna koydun yani daha çöpe atmadım daha sonra ben abdest alıp öyle uyudum, rüyamda bahçesinde bir kuyusu olan 2 katlı bir evde oturuyoruz, ama kuyunun içinde hep siyah çöp poşetleri var ve kuyu çok derin karanlık. Akşam oluyor ben bahçeye çıkıyorum kuyunun içinden siyah kıyafetli uzun siyah saçlı bir kız çocuğu çıkıyor arkası dönük ve 4 ayaküstünde tırmanarak. Sonra ben kızı kucağıma alıyorum doyurmak için karnı aç diye ama üst katta oturan ev sahibim "onu hemen öldür o çocuk değil diyor" ve ben kızı bacaklarından tutup kaldırıma kafasını sert sert vurup beynini boşaltıyorum sonra kızı kucağıma alıp yüzünü çeviriyorum suratı değişik bir şekle alıyor kafasını baş ve işaret parmağımla bastırıyorum beyni bomboş gözleri dışarıda saçları yok o sıra ev sahibim bana "hemen kuyuya geri at "diyor ve bende atıyorum ama her yer kapkaranlık sonra eve giriyoruz ben yatak odama giriyorum odam darmadağınık ve perdemin ucuna kızımın bebeklerinden birini boğazından bağlı bir şekilde buluyorum eşime sesleniyorum o burada odayı dağıtmış diyorum eşim bana " hemen süt yap içirelim o şuan burada sakın arkana bakma " diyor. uykumdan salavat çekerek uyandım. ne olur bana hemen cevap yazın şuan kalbim titriyor ve korku içinde ağlıyorum lütfen hemen cevaplayın ne yapacağımı bilemedim şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir