Rüyada Hamile / Hamilelik Görmek

Allame Meclisî: Rüyada hamile görmek; şansınızın ve işlerinizin açık olacağına delalettir. (Kadınlar için) Hamile olduğunuzu görmek; sevinçli bir habere işarettir. (Genç kızlar için) Hamile olduğunuzu görmek; lider vasıflı bir kimse olacağınıza delalet eder.

İbn-i Sîrîn: Rüyada hamile kadınlar gibi karnınızın büyüdüğünü görmek; dünyevi şeylere ve rızka delalet eder. Karın ne kadar büyük olursa, rızık da o kadar çoğalır.

Kirmanî: Henüz baliğ (ergen) olmayan çocuğunuzu rüyada hamile olarak görmek, erkek çocuğa hamile ise babasının mal ve rızka kavuşacağına işarettir. Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin mal ve rızka erişeceğine delalettir.

Çağdaş Ulema: Rüyada hamile kalmak tabiri, bir isteğinizin yerine geleceğine; başkasını hamile görmek, ticarette şanslı olacağınıza delalet eder.

Hamile / Hamilelik

“Rüyada Hamile / Hamilelik Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Merhabalar, rüyamda hamileyim ve doğum zamanı geliyor fakat hastane yerine gemi gibi bir yerde normal doğum yapıyorum. Doğumu annem yaptırıyor. Çok tatlı bir kız çocuğum oluyor. 3 gün sonra ben yine 9 aylık hamileyim ve doğum yapmak için hastaneye gitmeye çalışıyoruz ama yine o gemi gibi olan yere gidiyoruz. Bu sefer bebeğin yüzünü doğmadan önce görüyorum. Bir erkek evladım oluyor ve bana karnımın içinden gülümsüyor. Bu doğumu da annem yaptırıyor ve hiç acı çekmeden iki doğumu da normal doğum olarak yapıyorum. Doğum anında etrafta kana benzeyen garip bir şeyler oluyor ama bebek çıkar çıkmaz hepsi gidiyor. Bu rüya beni çok etkiledi. Normalde normal doğumdan tedirgin olan ben, şu anda daha farklı bakıyorum duruma… Sizden ricam bu rüyayı yorumlayabilir misiniz lütfen?

  2. Öncü şahsiyet olmak ne demek ki? Araştırdım ama bulamadım bir türlü lütfen biliyorsanız söyler misiniz?

  3. Rüyamda kendimi hamile görüyorum karnım şiş 4 ya da 5 aylık ama sol tarafımda bir ağrı oluyor doktora gidiyorum ve “Sen bu bebeği doğuramazsın. Senin karnında bir hastalık var imkansız doğuramazsın” diyor. Bana tuhaf bir hastalık adı söyledi. Annemi gördüm sonra oradan çıktım uzun süreli telefon görüşmeleri yaptım ve ondan sonrasını hatırlamıyorum. Bana rüyam neler anlatmak istedi yorumlayabilir misiniz?

  4. Rüyada aşermek ne manaya gelir? Ben kavuna aşerdim ve kavun bulup yedim, tadı da çok güzeldi. Ne anlama geliyor acaba?

  5. Selam. Rüyamda kadın doğum doktoruna gidiyorum ama hamile olduğum için değil, rutin kontrol için gidiyorum. Doktor muayeneden sonra bana idrar yolu enfeksiyonu olduğunu ve içinde bulunduğum süreçten dolayı da dikkat etmem gerektiğini söylüyor. Ben de doktora soruyorum; “İçinde bulunduğum durum nedir?” diye. Bana hamile olduğumu söylüyor. Doktora sert bir şekilde diyorum “Ne hamilesi, ben evli değilim. Eşimden ayrılalı 9 ay oldu” diyorum. Sonra da uyanıyorum. Ayrılalı 9 ay oldu. 10 yıllık evliliği bitirdim. Rica etsem rüyamı yorumlayabilir misiniz?

  6. Eşim şuan hamile fakat onu ben rüyamda “Sen kız çocuğu doğuracaksın” diye onu öpüyorum. Birde eşimin kapandığını görüyorum. Sevinçli bir şekilde gülerek seviniyorum. Hepsi aynı rüyada görüyorum.

  7. Merhaba, ben rüyamda hamile olduğumu gördüm erkek evladım olacakmış fakat doğuma gidiyorum doğum yapamıyorum. Acaba bu ne demektir?

  8. Merhaba, benim üst komşum beni rüyasında görmüş (kapıda bisiklete biniyormuşum. Karnımı tutuyormuş. Komşum “Hayırdır, ne oldu?” deyince. “Ben hamileyim” demişim.) Komşumun beni hamile görmesi ne anlama geliyor, acaba gerçek olur mu?

  9. Rüyamda eşimin benden habersiz sperm nakli ile başka birisinden hamile kaldığını ve öğrendiğimde benim buna çok üzüldüğümü gördüm. Ne anlama gelebileceğini yazarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir