Rüyada İçki İçmek Görmek

Rüyada içki içmek görmek; rüya sahibinin hak yoldan ayrılacağı, kötü işlerle anılacağı, ailesini utandıracak hatalar yapacağı manasına gelir. Rüya sahibinin hakkı olmayan haram kazanca sahip olacağına delalet eder.

(Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız:  İçmek, Sarhoşluk Veren Şeyler)

Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Rüyada içki içtiğini görmek, rüya sahibinin helal olmayan yolla veyahut hile ile haram bir kazanç elde edeceğine, zorluklar çekeceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Bir başka bir rivayete göre rüyada içki içtiğini görmek; kötü arkadaşlar edinmeye, bu kötü arkadaşların rüya sahibinin başına büyük belalar getireceğine ve kötü yollara sapacak olmaya yorulmaktadır.

Rüyada rakı, konyak vs. içkileri içmek haram mala işaret eder.  Viski görmek zenginliğe işaret edilir.

Rüyada şarap içmek, haylazlığa; güzel bir bahçede şarap içmek, dünyada kuvvet ve iktidara, ahirette ise kevser şarabı içmeye delalet eder. 

Rüyada İçki Şişesi Görmek

Rüyada içki şişesi görmek rüya sahibinin kısa süre içerisinde büyük kazançlar elde edeceğine fakat bu kazançların haram yoldan elde edileceğine, rüya sahibinin Allah katında günahkar durumunda olacağına delalet eder. (Bkz. Şişe)

Rüyada İçki İçmemek

Rüyada içki içmemek rüya sahibinin çok istediği, çabaladığı bir işin onun için hayırlı olmadığını ve rüya sahibinin o işten vazgeçmesi gerektiğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada içki içmemek, rüya sahibinin arkadaşları tarafından kötü bir yola sürükleneceği durumda; rüya sahibinin aklını başına alması ve bu yoldan vazgeçmesi manasına gelir.

Rüyada İçki Masası Görmek

Rüyada içki masası görmek rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşamayacağına, bol kazançlar elde edeceğine, küslük yaşadığı kişilerle barışacağına ve hayırlı evlat sahibi olacağına işaret eder. (Bkz. Masa)

Rüyada İçki İçen Adam Görmek

Rüyada içki içen adam görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan ve rüya sahibinin kötü yola sürükleyen insanlardan kurtulacağına, rüya sahibinin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada İçki İçen Kadın Görmek

Rüyada içki içen kadın görmek rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılı, zor günlerin biteceğine, hayatına hayırlı ve iyi insanların gireceğine, yakın zamanda hayırlı bir hayat arkadaşı bulacağına, kendisine nazar eden insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada Ramazan Ayında İçki İçmek

Rüyada Ramazan ayında içki içmek rüya sahibinin sıkıntılı günler geçireceğine, yanlış kararlar vereceğine, büyük günahlar işleyeceğine ve bu yaptıklarından pişman olup tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada Oğlunun İçki İçtiğini Görmek

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek rüya sahibinin ailevi ilişkilerinin sıkıntıya düşeceğine, oğlu ile arasında anlaşmazlıklar çıkacağına, aile huzurunun bozulacağına ve rüya sahibinin umutsuzluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Rakı İçmek

Rüyada rakı içmek rüya sahibinin düşüncesiz hareketler yapacağına, pişman olacağı günahlar işleyeceğine, yanlış yollara sapacağına ve rüya sahibinin haram yollardan kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada Bira İçmek

Rüyada bira içmek heyecan arayışı, dinlenme ve sorunlardan uzaklaşma isteğine delalet eder. Yakın zamanda gerçekleşmesini istediğiniz hayallerden dolayı gireceğiniz buhrana çözüm arayışında olduğunuza ve çıkış kapısı aradığınıza dair uyarıdır. Bu dönemde doğru kararlar almalı ve akıbetinizi kendiniz belirlemelisiniz. Aksi halde hüsrana uğrayabilir, olmadık sorunlar veya kişilerle yüz yüze gelebilirsiniz. 

Rüyada Şarap İçmek

Rüyada şarap içmek, rüya sahibinin çok yakında kötü bir haber alacağına ve derin bir üzüntü duyacağına yorulur. Aynı zamanda işlerinin bozulacağına veyahut kötü bir kadınla arkadaşlık kuracağına delalet eder. Ahiret ve dünya işlerini yok sayma ve gam, keder, hastalık alameti olarak görülür.

Rüyada İçki Satın Almak

Rüyada içki satın almak rüya sahibinin Allah yolundan sapacağına, kötü ve hayırsız işler yapacağına, rüya sahibinin bir yerden büyük miktarda haram kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada İçki Almak Ama İçmemek

Rüyada içki almak ama içmemek rüya sahibinin yapacağı büyük bir yanlıştan son andan vazgeçeceğine ve sağlıklı, hayırlı bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada Eşini İçki İçerken Görmek

Rüyada eşini içki içerken görmek rüya sahibinin eşi ile arasının açılacağına ve eşi ile kavga edeceğine işaret eder.

Rüyada İçki Satmak

Rüyada içki satmak rüya sahibinin haksız kazanç elde edeceğine yorumlanır. (Bkz. Ayyaş)

Rüyada İçki Doldurmak

Rüyada içki doldurmak rüya sahibinin arkadaşları yüzünden kötü bir işe ortak olacağı manasına gelir.

İçki İçmek

“Rüyada İçki İçmek Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Benim rüyalarım çok karmaşık. Bir rüya gördüm içki alemine tövbe ettim ardından bir rüyada Kâbe ye gidip Kâbe’yi öptüm onun arkasından bir camide cemaatle beraber ezan okuyordum sonra bir rüya daha gördüm onu anlatamam size. Ben o rüyanın kimseye nasip olacağını sanmıyorum sonra o rüyam için istihare namazına yatıp Allah’tan elçi istedim bir dağda yolumu kaybediyordum ateş böcekleri bana masmavi ışıklar saçıyordu. Yola belki milyonlarca böcek sonra uyanıp işe gittim. Allahtan istediğim elçi gelmişti işyerime benim haberim yoktu arkasından namaz kıldım ve tövbesini aldım sonra anladım ki menzilmiş. Ben menzile gitmek için çok ağlamıştım ama gidemiyordum. O bana geldi ve ağladığım yerde elini öptüm, tövbesini aldım. Şimdiyse rüyamda içki içiyordum ve pişman oluyordum. Bir bayanla beraber olacaktım ve arkadaşım 2 bayan getirmişti. Bana gelen bayan kabul etmiyordu. Ben de ona diyordum merak etme ben tövbeliyim seninle olamam ama yine pişmanlık olduğu halde içki içiyordum istemeyerek.

  2. Selam ben normal hayatımda içki içen biri değilim, bu tür rüyalar pek görmem. Rüya tabirini okudum. Rüyanın tamamını ele alarak yorumlayınız, diyor fakat ben çok zaman karışık rüya görür, sadece etkisinde kaldığım anı hatırlayabilirim. Hep böyle olur.

  3. Rüyamda bir kızla beraber olmuşum ama o kızı arkadaşımı seviyorum sonra içki içmişim geri tükürdüm çeşmede ağzımı yıkadım sonra yeniden yanlışlıkla içki içtim ve yine yikadim çeşmede. ( kötü Türkçem için özür dilerim )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir