Rüyada Masa Görmek

Rüyada örtüsüz ve üzeri boş olan masa görmek, geçim sıkıntısına; üzerinde bir şeyler bulunan ve yemek yenen masa, nimet ve bolluğa delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Sofra)

Rüyada masanın üzerinde yemekleri hazır görmek, zenginliğe ve refaha; üstü boş masa görmek, fakirliğe işarettir.

Rüyada masa görmek ne anlama gelir: Yakında hiç ummadığınız bir şekilde şansınız açılacak. İş, güç, gelir, para, mal olarak yorumlanır. Yeni bir işi veya toplu parayı da simgeler.

Rüyada masada oturduğunu görmek, birine düşmanlık beslediğine işarettir. Bu kişi ile yakın zamanda bir araya gelebilir ve büyük bir tartışma yaşayabilirsin.

Rüyada boş masa görmek; berekete, yeni iş kapılarına ve yolculuğa işarettir. Çıkacağınız yolculukta yeni insanlar ile tanışabilirsiniz.

Masa

“Rüyada Masa Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Ofisimdeki masanın yenilendiğini beyaz olduğunu ve tertemiz bembeyaz bir deponun içinde olduğunu ayrıca deponun büyüdüğünü gördüm. Bu ne demektir? Yanıtlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda kırık masa ve kırık saz yani bağlama gördüm. Anlam veremedim, yorumlarsanız sevinirim.

  3. Merhaba, rüyamda bir yemek masasının ortasının delik olduğunu gördüm ve yanımda bir kız arkadaşım var. O masanın ortasındaki deliği kapatmak için sürahi tarzında bir şeyle kapatmaya çalışıyor fakat o nesne küçük geldiği için delik kapanmıyor ve yere düşüyor. Ve masayı o arkadaşım getiriyor eve evdeki salondaki eşyalarımı başka odaya taşıyor. O benim istemediğim masayı eve geldiğimde salonda görüyorum. Bunu yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

  4. Selam. Rüyamda balkonumdaki masamın üzerindeki çiçekleri çalmışlar. Diğer tarafta komşumun balkonunda çiçek dizayn ediyor. Küçük beyaz bir köpeği var alacakmışım Lusiyi. Kirli yıkanması lazım diyor bende açtım kapıyı köpek geldi sevindi oynamaya başladı ve aniden uyandım. Teşekkürler.

  5. Kare masamızın üstünde üzeri örtülü, küp şeker kutusu vardı. Yarısına yakın dolu elime aldım masadan salladım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir