Rüyada Şişe Görmek

Rüyada şişe görmek; evin hanımına yahut kadın hizmetçiye, sırları saklayan kadına, söz taşıyan dosta işarettir. İçi yağ dolu şişe, kadın ve onun süsüne; şişe kırıkları mala; içi sidik dolu şişe, zina yapan kadına işarettir.

Rüyada şişeye işemek, zina yapmaya; şişenin kırılması, ev içinde meydana gelecek fitneye; şişeler, muhtelif karakterdeki erkeklere; şarap şişesi eşya nakletmekte mütereddit yahut hamile kadına delalet eder.

Rüyada şişe satan kimseyi görmek; mal ve dünyalığı ile gururlanmaya, ahmak kimse ile dostluğa işarettir. Şişeci temiz geçime, cahillere yumuşak davranmaya, sırların açığa çıkmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Cam, Gülsuyu Şişesi, Şişeci)

Rüyada şişe görmek, hayırlı ve beklemediğiniz haberlere işaret eder.

Rüyada şişe görmek tabiri, mutluluk ve itibar kazanmak anlamındadır. Eğer şişe kırılmışsa, üzüntü ve acı habere yorumlanır. Şişenin kırıldığını görmek, eşinizin ya da tanıdığınızın ölümüne işarettir.

Rüyada şişe görmek ne demek, zengin ve başarılı olacağınızın da işaretidir. Mal, mülk, eş ve yakın akrabadır.

Rüyada şişe görmek, evinin idaresi kendisine verilmiş olan adama işarettir. Şişede su veya gülsuyu gibi bir şey varsa, hizmetinin iyi olduğuna; şarap ve benzeri gibi bir şey varsa itimatsızlığa; şişedeki sudan içmek, o hizmetçiden hayır ve menfaat görüleceğine delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada şişe görmek, hanıma işarettir. Şişe, sırları gizlemeyen bir hanım veya söz götürüp getiren bir dosttur. Bazen şişe hastalığa, bazen de zina yapan bir kadına işarettir. Bir kimse, içinde yağ olan şişeyi görse o şişe hanıma, içindeki yağ ise onun bezeğine işarettir. 

Rüyada şişe içindeki yağdan normal bir şekilde başına yağ sürerse, o yağ o kimse için bir bebektir. Eğer başa sürülen yağ normal sürülmeden üzerine de akarsa, o kimseye işinde isabet edecek üzüntü ve kedere işarettir. Kırılmış şişe maldır. Bundan dolayı, rüyada şişe aldığını gören kimse, mala erişir. Şarap şişesi, hizmetçi bir kadına işarettir. Bazen şişeler, cinsleri muhtelif adamlara işarettir. Bazen de koğuculuğa, gizli şeylere muttali olmaya ve vefasız birtakım kimselere işarettir. 

Rüyada bir kimse rüyada bir şişenin düştüğünü görürse o kimsenin evinden fitne zail olur.

Şişe

“Rüyada Şişe Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda kendimi annemlerin sokağında görüyorum. Birçok su şişeleri almışım ama evden biraz uzağa arabadan indiriyorum. Annemlerin evin önünde kendimi görüyorum sonra onları suyu almaya gidiyorum. İki şişenin komşular tarafından alındığını görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Bana yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  2. Ailemle lokantadayız. Büyük, yuvarlak köfteler geliyor fakat pişmemiş geri gönderiyorum. Yine pişmemiş geliyor mekan sahibine şikayete gidiyorum. Beni bizim araba ile köfte pişinceye kadar dolaşalım diye dışarı çıkarıp bana kendi servetini anlatıyor. Götürdüğü o kalabalık yerden lokantaya geri dönmüyoruz. Köfteleri yemek kısmet olmuyor.

  3. Merhaba rüyamda bir yerde esir düşmüş gibiydik. Ama bazı insalar hala ayni hayatlarina devam ediyolardi. Sanki biz kole onlar efendi gibi yolda yürüyorlardı. Esir olarak yanimda Çok sevdiğim bir kac akrabam vardı. Sonra ben ve bir kac arkadasi ayirdilar baska bir yere götürdüler. Orda insanlarin elinde 5 lt su siselerinin icinde yemekler. Fasulye ve nohut yemekleri. Bende ordan birilerinden taşımak için 2 bidon aldım ve bizi getirdikleri yoldan aile büyüklerimin yanına döndüm. Döndüğümde onlar oturmuş kofte yiyorlardı. Elimdekileri gosterdim ki bidonlarin içi bombostu. Delik mi diye bakarken rüya bitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir