Rüyada Ağlayan Kimse Görmek

Rüyada ağlayan birini görmek, farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyada ağlayan bir kişiyi görmek mutlu olacağı, sevineceği, kendisine yapılan bir iyilikten dolayı hoşnut kalacağı ve bu mutluluğu çevresindeki insanlarla paylaşacağı anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda endişe duyduğunuz bazı konuların hayra dönüşmesine ve sıkıntılardan kurtulmaya da işarettir. 

Rüyada ağlayan bir kadın görmek darda kaldığınız ve hiç ummadığınız bir anda ummadığınız bir kişiden yardım alacağınızın habercisidir. Rüyanızda ağlayan bir erkek görmek hayatınızda değişiklikler olacağı anlamına gelir ve bu değişiklikler sizi olumlu etkileyecek, mutlu olmanızı sağlayacak değişikliklerdir. Kimi zaman ise ağlayan bir erkek rüya sahibinin patronuna, iş hayatında karşısına çıkacak yeni fırsatlara işaret eder.

Rüyada Ağlayan Çocuk Görmek

Rüyada ağlayan çocuk görmek, genellikle rahmet ve bereketin habercisidir. Çocuğun ağladığı miktar kadar kazanç elde edeceğiniz anlamındadır ve bu rüyayı gören kişi giriştiği her konuda güzel ve mutluluk verici sonuçlar alır. Eğer rüyanızda ağlayan çocuk küçük bir kız çocuğu ise, elde edeceğiniz bolluk ve bereketi kalıcı hale getirmek için çaba sarf etmenizin gerektiğini, çevrenizdeki kişilere bu maddi bolluğunuzu kaptırmamak için çok dikkat etmeniz gerektiğini işaret eder.

Eğer rüyanızda ağlayan çocuk küçük bir erkek çocuğu ise, elde edeceğiniz bolluğu hayır işlerinde  kullanmanız gerektiğini ancak bu şekilde maddi durumunuzun kalıcı hale geleceği işaret edilir. Bazı alimlere göre ise yardıma muhtaç birinin varlığına işaret eder.

Rüyada Ağlayan Birini Teselli Etmek

Rüyada ağlayan birini teselli etmek, size muhtaç olan ve yardım isteyen birine yardımınızın dokunacağını ve onu büyük bir yükten, sıkıntıdan kurtaracağınızın göstergesidir. Eğer rüyanızda ağlarken teselli ettiğiniz kişi yaşlı bir insan ise bu yardımınızdan dolayı çevrenizde değerinizin daha da artacağı ve takdir göreceğinize işaret eder. Yani çevrede daha saygın bir kişi olacağınızı gösterir.

Eğer rüyanızda ağlarken teselli ettiğiniz kişi genç ise, bu yardımınızdan dolayı daha ileriki yıllarda yani siz dara düştüğünüzde bu kişiden bu sefer sizin destek alacağınızı ve büyük bir sıkıntıdan kurtulacağınızın habercisidir. Eğer rüyanızda ağlayan bir kişiyi teselli ederken gülmesini sağlıyorsanız sizin ileride darda kaldığınızda, sıkıntıya düştüğünüzde bu sıkıntınızın en yakın aile ferdi tarafından giderileceğini işaret eder.

Rüyada Ağlayan Bir Kimsenin Gülmesi

Rüyada ağlayan bir kişinin gülmeye başlaması çekilen cefalar, sıkıntılar ve zorluklardan sonra huzura, feraha kavuşmaya, rüyayı gören kişinin mutlu ve hayırlı bir haber alacağına, iş yaşamında yükselip daha iyi bir konuma geleceğine, şer gibi görünen bir durum ya da konunun hayra dönüşmesine işaret eder. Bu rüya aynı zamanda daha güzel ve ferah, daha geniş bir eve taşınacağınızı da gösterir. 

Rüyada ağlayan bir kişinin gülmeye başlaması anlamı eğer bir iş sahibi değilseniz en yakın zamanda şartları çok iyi olan ve mutlu olacağınız bir işte çalışacağınızın da habercisidir. Eğer bir iş sahibiyseniz de şartların daha iyi olduğu bir iş değişikliği yaşayacağınızı işaret eder.

Rüyada Ağlayan Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada ağlamak veya ağlayan birilerini görmek genellikle psikolojik olarak iç dünyanızda bütün duyguları çok yoğun yaşadığınızı gösterir. Yani acıyı da sevinci de sonuna kadar yaşayan, içinizde aynı zamanda bir melankoli olduğunu, çevrenize ne kadar mutlu görünseniz de kendi iç dünyanızda hüzünlü bir yapıya sahip olduğunuzu gösterir. Bu nedenle rüyayı gören kişinin kendi iç dünyasındaki duygularını tahlil ederek yoklamalıdır.

Rüyada ağlayan birini görmek aynı zamanda yardımsever bir karakteristiğinin olduğuna, sizden yardım isteyen hiçbir kimseyi geri çeviremediğinize de işaret eder.

Ayrıca bkz: Ağlayan Kadın, Ağlayan Bebek

Ağlayan Kimse

“Rüyada Ağlayan Kimse Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba.

    Rüyamda sima olarak tanıdığım biri ama rüya daha samimi gibiydik yani sanki birbirimizi tanıyor gibiydik o başka biri için ağlıyor iken ben de onun boynuna sarılıp teselli ediyordum bir dost gibi ama aslında ben de ona karşı boş değildim sanki.

  2. Merhaba
    Ben rüyamda küçük bir erkek çocuğun ağladığını ve onu teselli etmek için yeşil armut veriyordum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir