Rüyada Ağlayan Kadın Görmek

Rüyada ağlayan kadın görmek, rüyayı gören kişinin hayatına onun için güzel düşünen, iyi huylu, işlerini kolaylaştıracak, maddi ve manevi destek sağlayacak yani rüya sahibine hayrı dokunacak bir kadının gireceğine işarettir.

Rüyada ağlayan kadın yeni arkadaşlığın da habercisidir ve bu yeni arkadaşınızın merhametli olduğunu ve onunla  güzel vakitler, hoş sohbetler geçireceğinizi gösterir. Eğer rüyanızda ağlayan kadın gülmeye başlıyorsa yakın çevrenizdeki bir kadının hastalanacağına hatta eğer dikkat edilmezse bu kadının yakın zamanda ecelinin yaklaşacağına da delalet  eder.

Rüyanızda ağlayan kadın aynı zamanda size dert yanması yakın çevrenizdeki bir dostunuzun size yakınıp sizden yardım eli uzatmanızı beklediğini, sizin de o insanın sorunlarını dinleyip problemine çözüm getireceğinizi  gösterir.

Eğer rüyanızda ağlayan kadını siz ağlattıysanız farkında olmadan hayatınızda ve en yakınınızda bulunan dostum dediğiniz bayan bir arkadaşınızı farkında olmadan kırdığınızı ve o arkadaşınızın da sizden bir özür  beklediğini işaret eder.

Rüyasında Ağlayan Adam Görmek

Rüyasında ağlayan bir adam görmek; gönlü yumuşak, merhametli, eli yüzü temiz hatta yüzüne nur inmiş dediğimiz  güzel ahlaklı bir adama yorumlanır ve bu rüyayı gören kişi bahsi geçen şekilde bir kimse ile karşılaşır. Rüyanızda ağlayan adam aynı zamanda size derdini anlatıyorsa o adamın sizden çok etkilendiği hatta sizinle bir yuva kurmak istediğine delalet eder.

Ayrıca bkz: Ağlayan Kimse, Ağlayan Bebek

Ağlayan Kadın

“Rüyada Ağlayan Kadın Görmek” için bir yorum

  1. Ben arabam beyaz cübbeli ve beyaz kavuklu bir imam ve ağlayan bir kız çocuğu sesi. Kız çocuğu sanki ölmüş, defne götüreceğiz ama bir türlü gelmiyor devamlı ağlıyor. İmamdan korkuyor olabilir diye imama arabanın ön kısmına binmesini söylüyorum. İmam biniyor ve konuşmuyor. Kız çocuğu gelmiyor ve hala ağlıyor. Uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir