Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada ağlayan bir bebek görmek sevdiğiniz bir kimsenin övgü dolu ve tatlı sözleri olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, sosyal hayatında ya da iş hayatında başkalarına hayrı dokunan işler yapacağı ve bu yüzden de arkadaşları, aile büyükleri tarafından hoş, övgü dolu sözler duyacağı ve daha iyi olan hayırlı işler yapabilmek için çok çaba sarf edeceğine ve sonunda da insanlara örnek olan, yol gösteren biri olacağının habercisidir.

Rüyada bebeğin ağlaması aynı zamanda darda olan birinin sizden  yardım isteyeceğini ve sizin de ona yardım ederek o kişiyi çok büyük bir sıkıntıdan kurtaracağınızı gösterir.

Bazı alimlere göre ise rüyada ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının habercisidir. Fakat bu hayal kırıklığı yaptığınız bir yardımın karşılığında hak etmediğiniz bir davranış göreceğinizi gösterir. Eğer rüyanızda ağlayan bebeğin sesi kız çocuğuna aitse, yardım edeceğiniz kişiden sonrasında kötülük göreceğiniz ve bu yardımı yaparken de aile büyüklerinin baskısıyla yapacağınız anlamına gelir.

Eğer rüyanızda ağlayan bebeğin sesi erkek çocuğuna aitse, yardım edeceğiniz kişiden sonrasında çok büyük övgüler alacağınız ve dara düştüğünüzde bu kişiden bu yardımın karşılığını kat kat alacağınız anlamına gelir. Rüyada mutlu bebek görmek ise mutluluğun habercisidir.

Rüyada Bebek Ağlama Sesi Duymak

Rüya sahibinin, yaşadığı olaylardan dolayı pişmanlık duyduğuna ve bir daha yanlış yapmamak adına kendini iç dünyasına çektiğine işaret eder. Karşısına çıkan durumlardan ötürü çok büyük bir ruhsal boşluk içine düştüğüne, yine yanlış yapacağı korkusuyla sürekli endişe ve kaygı duyduğuna, çok büyük üzüntü duyduğuna, çok zor zamanlar geçirdiğine ve daha büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşmamak için insanlardan uzak durduğuna ve kendisini bu şekilde koruduğuna tabir edilir.

Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi kız çocuğuna aitse, bu durumu kısa bir sürede atlatacağınıza işaret eder. Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi erkek çocuğuna aitse, bu durumu birazcık daha ağır yani zaman alan bir süreçle atlatılacağına işaret eder. Ağlayan bebeğin sesi çevrenizdeki birinin yardım ihtiyacı olarak da tabir edilir. Birinin size ihtiyacı olduğunu ancak bunu size söyleyemediğini de işaret eder.

Rüyada Ağlayan Bebek Emzirmek

Rüyada ağlayan bebek emzirmek, zor durumda kalsanız bile hiç dara düşmeyeceğinizin habercisidir. Aile ya da iş hayatınızda geçirdiğiniz çok zor ve sıkıntılı dönemlerden sonra yaptığınız iyi ve hayırlı işler ile aile büyüklerinden büyük iltifatlar, övgüler alan rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği birinden çok büyük bir maddi yardım alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve başı ne zaman sıkışırsa o zaman çok büyük desteklerde bulunacağına alamet eder. Aynı zamanda bir arkadaşı yada sevgilisiyle küsen veya yollarını ayıran bir dostunuzun  sizden yardım beklediğini ve sizin sayenizde tekrar yollarını birleştireceklerini de işaret eder.

Rüyada Ağlayan Bebek Duymak

Rüyada ağlayan bebek duymak, aile büyüklerinden yada yakın dostlarınızdan birinin vereceği destek sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok büyük adımlar atarak yeni bir yola gireceğine, bu adımlar sayesinde çok büyük övgüler, başarılar ve paralar kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel işler yapılacağına ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi kız çocuğuna aitse, elde edilen kazancın yanlış davranış ve seçimler sonucunda tekrar kaybedileceğine işaret eder. Eğer rüyanızda duyduğunuz bebek sesi erkek çocuğuna aitse bu kazancın katlanarak çoğalacağına, giderek bereketleneceğine işaret eder.

Bazı alimlere göre rüyada ağlayan bebek duymak sizden yardım isteyen fakat sizin sırt çevirdiğiniz ve bu nedenle de kalbi kırık bir şekilde hala sizden yardım bekleyen birini de işaret eder.

Rüyada Ağlayan Bebeği Susturmak

Rüyada ağlayan bebeği susturmak, yeni fakat riskli yollar veya seçimlerin habercisidir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında çok büyük çalışmalar yapmak için emek sarf ettiğine, bu çalışmalar sonucunda çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bu sorunlara son vermek için yeni ve çok riskli adımlar atılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni fakat riskli yollar deneyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunarak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturabilmek bu riskli ve yeni seçimler sonucu başarının yakalanacağına ve maddi anlamda çok paralar kazanılıp refaha ulaşılacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Başkasının Ağladığını Görmek, Bebek Çorabı, Bebek Karyolası

Ağlayan Bebek

“Rüyada Ağlayan Bebek Görmek” için bir yorum

  1. 18. Viyana’da yeni anadan doğmuş avuç kadar bebe küçük bir ırmakta sürüklenip, boğulmamak için hayat mücadelesi verirken, yardım edin feryatlarına yetiştim ve onu kurtardım Elhamdülillah. Allah rüyanın sonu gibi kendini de hayra çevirisin inşallah…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir