Rüyada Ağlayan Biri Görmek

Rüyada ağlayan birini görmek, hiç beklenmeyen bir anda umutların yeşereceğinin, dileklerin bir ağaç misali şekillenip can bulacağının bununla birlikte gelen hafiflemenin habercisidir. Tazelenme, hayallerde kuş misali uçma anlamındadır.

Rüyasında ağlayan birini gören kişi hayatında mutluluk üstüne mutluluk yaşanacak demektir. Ağlayan kişi, kötü günlerin geride kalacağına ve yaşanan mutsuz günlerin unutulacağına alamet eder. Eğer rüyasında ağlayan birini gören rüya sahibi bekar ise aslında hayalini kurduğu düğünü hayalini kurduğu erkekle yapacak demektir.

Rüyasında ağlayan birini görmek rüya sahibi evli ise birbirini seven iki gencin kavuşmasına vesile olacak, onları kavuşturmakla kalmayıp evlenmeleri de vesile olarak yardım edecektir anlamına gelir.

Rüyada Ağlayan Birini Teselli Etmek

Rüyada ağlayan birini teselli etmek, rüya sahibinin yaşantısında tanımadığı bir kişinin mutlu olmasına vesile olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi başı fena dertte olan bir yabancıya yardım elini uzatacak, onun kendisi sayesinde kurtuluşa ulaştığını görerek kendisi de onun mutluluğuna ortak olacak demektir.

Ayrıca bkz: Ağlayan Kimse, Ağlayan Bebek, Ağlayan Kadın

Ağlayan Biri

“Rüyada Ağlayan Biri Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, rüyamda iki sene önce hayatıma giren erkek arkadaşımı gördüm. Ama şuan onunla sevgili değilim. Ben de o da ağlıyorduk, birbirimize sarılıyorduk ağlarken sonra “Ben gidiyorum” dedi. Ben eve girip ayakkabılarımı giydim. Sonra dışarı çıktığımda kendisi caddeden geçmiş, annesi, de kız kardeşi, de yolda yürüyorlardı. Annemi, annesi görmüş, yüzüne bakmış sonra da yolda yürümeye devam etmiş. Annemle karşılaştığımda; “Kızım bahsettiğin kişinin annesi önümden geçti, sanırım bizim durumumuzu beğenmedi ve yolda yürümeye devam etti” dedi. Annem biraz öfkeli bir şekilde konuşuyordu benimle. Sonrasında erkek arkadaşım “Maalesef gitmek zorundayım” diyordu. Rüyanın ilk başında ağlarken sarıldığı zamanda da aynı sözü söylemişti. Ben ne anlama geldiğini anlayamadım.

  2. Rüyada babamın sırtında yaralar var idi bir mekanda kollarımda sardım kucağımda yatarak ağladı içini döktü, yanımıza akrabalar gelmeye çalışıyordu herkesi yolluyorum o halde gözükmesin diye ben teskin ediyordum babamı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir