Rüyada Dost Görmek

Rüyada arkadaş ya da dost görmek rahata kavuşmaya delalet eder.

Rüyada dost görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Hem aile içinde hem de arkadaş çevresinde örnek davranışlarınızla sevilen ve sayılan biri olacağınıza, herkesin takdirini toplayacağınıza işaret eder. Rüyada dost gerçek hayattaki manasıyla da yorumlanmıştır. Dost edineceğinize, yeni bir arkadaşa sahip olacağınıza ve bu kişiyle çabucak kaynaşacağınıza alamet eder. 

Bkz: Dostluk, Arkadaşlar, İş Arkadaşı

Rüyada Kendi Dostunu Görmek 

Rüyada kendi dostunu görmek; hastaysanız şifa bulacağınızı, problemlerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağınızı, sorunların kolaylıkla üstesinden geleceğinizi işaret eder. Başarılı olmak için gerekli olan tüm enerji ve motivasyonu tekrar elde edeceğinize alamet eder. 

Rüyada Eski Dost Görmek 

Rüyada eski dost görmek, sıkıştığınız bir durumdan dolayı bir yakınından yardım isteyeceğine, ailenizin size destek olması için onlarla görüşme yapacağınıza işaret eder. Dostlarınız ve ailenizin hem maddi hem de manevi desteği ile ayakta duracağınızı, işlerinizi yeniden hale yola koyup borcunuz varsa kısa sürede ödeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Düşmanını Dost Olarak Görmek 

Rüyada düşmanını dost olarak görmek, tam aksi şekilde tabir edilmiştir. Birisi ile anlaşmazlığa düşeceğinize, bir yakınınızla çıkar çatışması yaşayacağınıza alamet eder. Dostunuz ile aranızda büyük kavgalar çıkacağına ve uzlaşma sağlamakta zorlanıp o kişiyle yolları ayırmayı düşüneceğinize delalet eder. 

Rüyada Sevdiği Dostlarını Görmek 

Rüyada sevdiği dostlarını görmek, bir kişiye ya da ailenizden birine içten içe duyduğunuz özlem şeklinde tabir edilir. Sizden uzakta oturan ailenizi çok özlediğinizi, yalnızlık duygusu çekip bir arkadaşa ihtiyacınız olduğunu gösterir. Rüyada sevdiği dostlarını gören kimsenin yalnızlık duygusu çektiğini ve yanında konuşacak birini aradığını ifade eder. 

Rüyada Dostlar ile Konuştuğunu Görmek 

Rüyada dostlar ile konuştuğunu görmek, alacağınız müjdeli bir habere işaret eder. Çok uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alıp büyük sevinç duyacağınıza, bu haber sayesinde hayatınızın kökten değişeceğine, eski üzüntülü ve sıkıntılı günleri geride bırakıp kendinize yeni hayat kuracağınıza delalet eder. Rüyada dostlar ile konuştuğunu görmenin diğer bir anlamı ise tecrübeli birisinden akıl almak şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Dost ile Kavga Ettiğini Görmek 

Rüyada dost ile kavga ettiğini görmek, rüya sahibine hayır getirmeyen bir rüya olarak yorumlanmıştır. Çok sevdiğiniz birinin kötü sözleri ve ihaneti yüzünden hayal kırıklığı yaşayacağınıza, bütün sırlarınızı bu kişiyle paylaştığınız için sonradan çok pişman olacağınıza işaret eder. 

Rüyada Ünlü Birisi ile Dost Olmak 

Rüyada ünlü birisi ile dost olmak; toplumda epeyce üne ve şöhrete kavuşacağınıza, arkadaş çevrenizde çok popüler olacağınıza ve dost meclislerinde sürekli konuşulan biri olacağınıza delalet eder. Başka kimselerin sizinle yakınlık kurup dost olmak isteyeceklerini, hayran kitlenizin artacağını ifade eder.

Rüyada Ağlayan Bir Dost Görmek

Rüyada ağlayan bir dost görmek, olumlu olarak yorumlanmıştır. İşinizde başarılı olup kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza, girdiğiniz tüm işlerde zekânız ve yeteneğiniz sayesinde çok başarılı olacağınıza işaret eder. Şanslı bir döneme gireceğinizi, hiç ummadığınız bir anda kısmetinizin açılacağını ifade eder. 

Rüyada Ölmüş Bir Dost Görmek 

Rüyada ölmüş bir dost görmek; bir arkadaşınız ile sudan bir sebepten dolayı kavga edeceğinize, aile büyüklerinden bunu duyup aranızı bulmaya çalışacağına rivayet eder. Bu kişi yaşadığınız tatsız hadisenin büyüyeceğine ve ipleri koparma noktasına geleceğinize delalet eder. 

Rüyada Eski Sevgili ile Dost Olmak 

Rüyada eski sevgili ile dost olmak; size yapılan bir haksızlığı unutamayacağınızı, bu haksızlıkla yüzleşmekten korkacağınıza ve kimseyle bu konu hakkında konuşmak istemeyeceğinize delalet eder. Bu durumdan kurtulmak için ilk adımı karşı taraftan bekleyeceğinize; bu sıkıntıyı içinize attığınız için psikolojik olarak bunalacağınıza alamet eder.

Dost

“Rüyada Dost Görmek” için bir yorum

  1. Düşmanınız olan birini rüyanızda dost olarak görmek neye işaret eder? Acil söyler misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir