Rüyada Bebek Mezarı Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Sesi Duymak, Bebek Bakmak, Bebek Doğurtmak, Ağlayan Bebek, Bebek Dövülmesi, Bebek Kaybetmek

Rüyada bebek mezarı görmek, olumlu anlamda yorumlanmaktadır. Sevindirici bir haber alınacağına delalettir. Aynı zamanda rüya sahibinin herhangi bir zorluk yaşamadan ulaşacağı bolluk anlamına da gelmektedir. Kimi zaman yeni bir ilişki olarak da yorumlanabilir.

Rüyada bebek mezarı kazmak da olumlu olarak ilişkilendirilmektedir. Kişinin zorluklar karşısında dik duracağına ve istediğini elde edeceğine delalettir. Kişi bu rüyayı gördüğü sırada sıkıntılı bir dönemde ise tez zamanda sıkıntıları dinecek ve feraha çıkacaktır.

Bebek Mezarı

“Rüyada Bebek Mezarı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda mezarlık kapısının önünde 2 tane yüksek boyutta yapılmış çocuk mezarı gördüm ve hayretler içerisinde izledim. 2 gündür aynı rüyayı görüyorum ve korkarak uyanıyorum.

  2. Selamün aleyküm ben rüyamda 4 veya 5 tane mezar gördüm hepsi de bebekler mezariydi bir tanesi tek etrafında camlar vardı. Camin kapısı açtım yanında gümüş bir tas için de pilav et ve erkek karıştırılarak vardı annem onu çıkarıp önce biraz gümüş tastan yedi sonra kardeşime, ablama en son bana verdiğinde Gümüs tasin için de yemek bitmiş bir avuç nar taneleri bulunuyordu ben de yedim. Rüyam ne anlama geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir