Rüyada Güzel Kadın Görmek

Rüyada güzel kadın görmek veya kişinin tanımadığı süslü genç kadın görmesi, hatıra gelmedik bir yerlerden sevinçli haber işitmeye delalet eder. Rüyada çok güzel bir kadın görmek hayır, bereket, iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa tabir edilir. Veya çok kazançlı bir alışverişe işarettir.

Genç bir kadın, rüyada güzel yaşlı bir kadına dönüştüğünü görürse onun bu rüyası vicdanının iyiliğine işaret eder. Yaşlı bir kadın gençleştiğini, güzel bir kadın olduğunu, kendisine kuvvet geldiğini görürse o kadının dini bağları daha da kuvvetlenir. 

Rüyada güzel yüzlü kadın görmek, yakın zamanda rüya sahibinin hayatına girecek birine de işaret eder.

Rüyada güzel saçlı kadın görmek ve rüyada güzel bayan öğretmen görmek gelecekte elde edilen başarılara işaret eder.

Rüyada Güzel Kadınlar Görmek

Rüyada güzel kadınlar görmek tabiri, rüyada görülen kadınların yaşına ve değişimine göre yapılır. Fakir bir kişi, rüyada yaşlı kadınları genç ve güzel kadınlar olarak görürse ve o kadınlar tanınmış birileri ise rüya sahibinin zengin olacağına tabir edilir. Eğer rüya sahibi şanssız kimselerden ise şansı açılır. Eğer rüya sahibi hasta ise sağlığına kavuşur. Rüyada güzel kadınlarla konuşmak ise yüksek makamlardan gelecek teklife delalete eder.

Rüyada Güzel Kadın Öpmek

Rüyada güzel kadın öpmek eğer gördüğü kadın, mesture ise din ve diyanet ile beraber kapalı bir hayra işaret eder. Eğer açık saçık biri ise meşhur bir hayra tabir edilir. Rüyada görülen genç kadının yüzünde peçe varsa hayırlı veya hayırsız olduğu belirsizdir. Eğer yüzü peçeli olmayıp açık olursa hayır umumi olabilir. 

Rüyada güzel bir kadınla öpüştüğünü görmek ve o kadının inançsız olması, utanmak ile beraber sevinç haberi işitir. Rüya sahibi asık suratlı genç bir kadınla öpüşürse ürkütecek dehşette kötü bir haber işitir. Zayıf bir genç kadını görmek ise üzüntü, keder ve fakirliğe tabir edilir.

Rüyada Güzel Bacaklı Kadın Görmek

Rüyada bacak görmek mal, mülk, iş sahibi olma ve güç olarak tabir edilir. Aynı zamanda kişinin herkese güvenmemesi ve tedbirli olması gerektiğine işaret eder. Kadın görmek de berekettir. 

Rüyada güzel bacaklı kadın görmek ise malın artması ve daimiliği olarak kabul edilir. Kimi zaman da rüya sahibinin karşısına iki seçenek çıkar -sağ ve sol bacak- alacağı kararlar neticesinde de ulaşacağı kısmet ve şer olarak görülür.

Rüyada Güzel Kadınla Sevişmek

Rüyada güzel bir kadınla beraber olmak, sevişmek görmek rüyayı gören kimsenin durumuna bağlı farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyayı gören kişinin eşi olan güzel bir kadınla sevişmesi, çok çok sevindirici haber alacağını gösterir. Bekar erkeğin rüyasında güzel bir kadınla seviştiğini görmesi iş yerinde beklediği terfiyi alacağına yorulur. Rüyada çirkin bir kadın ile seviştiğini gören kişi ise bazı dedikodulara karışabilir ve iftiraya uğrayabilir. 

Rüyada Güzel Bir Kadının Namaz Kıldığını Görmek

Rüyada güzel bir kadının namaz kıldığını görmek, kişinin kafasından ve gönlünden geçenlerin olacağına işaret eder. İsteklerine ve arzularına göre hareket ederek manevi açıdan başarılı olabileceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi, rüyasında namaz kılan kimseyi tanımıyorsa manevi açıdan sıkıntı ve stres içerisinde olduğuna, dini ibadetlerine yeterince dikkat etmediğine ya da dikkat etmeyeceğine mana gelir. Kişiye yapılan uyarı olarak anlaşılması gerekli olan bir rüyadır. 

Rüyada namaz kılan güzel kadının tanınan bir kimse olması, kişilerin farklı kimselerce uyarılmasına gerek kalmadan; kendi ibadetlerindeki eksikliği, dini açıdan hayatında oluşan karışıklığı farkına varması, olarak tabir edilir. Bu durumların meydana getirebileceği kargaşanın son bulmasına, kişinin kendisini düzene sokarak tövbe edeceğine ve dini açıdan düzenli bir hayat kurmaya çalışacağı ya da çalışması gerektiğine delalete eder. 

Rüyada Güzel Yaşlı Kadın Görmek

Rüyada çok güzel yaşlı kadın görmek, acizlik ile tabir edilir. Yaşlı kadın görmek, elden giden dünyalılığa, üzüntüye, bazen de ahirete delalet eder. Rüyada Müslüman, yaşlı kadın görmek sevince, berekete ve helal mala alâmettir. Rüyada kişi yaşlı bir kadının kendi evine geldiğini görürse dünyanın insana yönelmesine tabir edilir. Yine rüyada yaşlı birinin kendi evinden çıktığını görmek, rüya sahibinden dünyanın ondan vazgeçmesine ve bunun neticesi sıkıntıya düşmeye delalet eder. Rüyada güzel yaşlı kadın görmek ile rüyada güzel bir kadını çirkin görmek aynı şekilde dahildir.

Güzel Kadın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir