Rüyada Hapis Görmek

Bazı sorunlardan kurtulup sonunda mutlu olacağınız anlamına gelir.

Hapishaneden Birinin Çıktığını Görmek

Rüyada birinin hapisten kurtulduğunu görmek, sevinmek anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Boyun Vurmak, Ziyaret Etmek

Rüyada Ölen Birini Hapiste Ziyaret Etmek

Rüyayı gören kişi, ölen kişinin kabir sorgusundan endişeli olduğunuzun onun hayra ve barışa yönelik yeterince iş yapmadığıyla ilgili kaygılarınız olduğuna delalet eder.

Rüyada Hapiste Olmak

Rüyada hapiste olduğunuzu gördüyseniz, birtakım sorunlardan kurtulacağınız ve sonunda mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada hapis veya hapishane görmek, hayırlı olmadığı durumlar da vardır.

Rüyada Bir Suç İşleyerek Hapse Düşmek

Rüyasında bir suç işleyerek hapis olduğunu görmek, işinden veya memuriyetinden atılacağına işarettir.

Rüyada Hapishaneden Tahliye Olmak

Hapishaneden tahliye edildiğini görmek, yeni bir işe girmek için bir yere başvurduğuna veya bir işten başka bir işe girmek için ayrıldığına delalet eder.

Rüyada Polisin Kelepçe Vurması

Bir polisin kendisine kelepçe vurarak hapishaneye veya adliyeye götürdüğünü gören, başkaları tarafından kötü bir iftiraya uğrar. Elinden kelepçelerinin çıkarıldığını görmek, iftira sonunda hakikatin anlaşıldığına delildir.

Rüyada Hapisten Kaçmak

Rüyada hapisten kaçmak görmek, dertlerinizden kurtulmak için çok çaba harcayacağınıza ,biraz sıkıntılı da olsa hak etmediğiniz bu durumdan sıyrılıp kurtulacağınıza işaret eder.

Hapis

“Rüyada Hapis Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Ya kardeşim şu sayfadaki aptal reklamlar yüzünden yazıları okuyamıyorum. Allah’ın cezaları hakkımızı helal etmiyorum.

    1. Merhabalar,

      işletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz.

      Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz.

      Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

      İyi günler dileriz.

  2. Sa. Ben vefat eden babamı rüyamda gördüm babam rüyamda vergileri ödememiş ve hapis cezası almış ve sonra rüyamda ben çok ağlıyorum. Ablam da diyor ki babama; “Hapishane çok soğuk baba.” Manto giyiniyor ve böyle göğsünü gere gere hapse gidiyordu (hapsi görmedim rüyamda ama sözlerden biliyorum.) Rüyamı yorumlarsanız çok teşekkürler.

  3. Rüyamda sebepsiz yere hapse giriyordum ve canım çok sıkkındı. Bir defa gördüm ve sonra tekrar yattığımda bir daha orada yattığımı gördüm. Anlamsız gibi ama yine de sormak istedim. Teşekkür.

  4. Benim küçük bir kız kuzenim var 4 yaşında. Rüyamda onun bir ikizi vardı (normalde yok). Annesi ona kıyafet almıştı ve parasını ödeyememişti. Sonra polisler geldi ve ikisini götürmek istediler. Kelepçeleri bizim takmamızı istediler. Halam da onların babaannesi oluyor, taktı ve normal bir şeymiş gibi ikisini yalnız bir şekilde polislerle gönderdik. Lütfen bunu yorumlar mısınız?

  5. Merhabalar. Dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde çok fazla kaldım ve yorumlayamadım. Bir kaç ay önce babam vefat etmişti ve ben onu dün gece hapishanede gördüm ziyaretine gittik ailece ve çıkarmak için konuşmaya başladık daha sonra ben kabak çekirdeği ve haşlanmış yumurta yiyordum sürekli. Acil cevap verirseniz çok sevinirim çünkü rüyanın etkisinden kurtulamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir