Rüyada Cinsel Organ Görmek

Ayrıca bkz: Üreme Organı, Cinsellik Görmek

Rüyada insanların göreceği şekilde cinsel organınızın açıkta olduğunu görmek, bir sırrınızın ortaya çıkacağına; cinsel organınızı örttüğünü görmek, sırrınızın gizli kalacağına işarettir.

Rüyada cinsel organınızın açıkta olduğunu ama kimse görmeden hemen örttüğünü görmek; hastaysanız iyileşeceğinize, borçluysanız borcunuzun ödeneceğine ve korku içindeyseniz güvende olacağınıza işarettir.

Rüyada cinsel organ görmek, üzerinizdeki büyük bir baskıdan kurtulacağınıza ve ruhsal sağlığınıza kavuşacağınıza işarettir.

Rüyada cinsel organ görmek ne demek, yakında elinize büyük miktarda para geçeceğine işarettir.

Cinsel Organ

“Rüyada Cinsel Organ Görmek” üzerine 27 yorum

  1. Rüyamda evimizin karşısında oturan arkadaşım, kendi balkonunda eşi giyinik vaziyette eşinin cinsel organı ve göğüslerine elliyordu. Bir taraftan da bizim tarafa bakıyorlardı. Rüyayı yorumlayabilir misiniz?

  2. Rüyamda kalabalık bir ortamda tanımadığım bir bayan mastürbasyon yapıyordu. Sonradan benim kucağıma oturup devam etti anlamı nedir acaba?

    1. İşinizi tutturduysanız hayırlı bir kısmet bulup evlenmeniz gerektiğine işaret eder. Evliliğinizde evine bağlı, saygı ve sevgi dolu olmanız gerektiğine aksi halde nahoş olay ve durumlarla karşılaşacağınız konusunda uyarı niteliğinde bir rüyadır.

  3. Yasadığım mahallede durumu biraz kötü bir aile var, rüyamda onlara giyecek bir şeyler alıyordum. Çocuklardan birini giydirirken genital bölgesini gördüm yaşına göre ergenlik cağında bir çocuğun gibiydi… Acaba ne anlama geliyor?

  4. Rüyamda kocamın cinsel organını ağız yoluyla uyarıyordum, o da bana yapma biri görecek diyordu ama çok da zevk alıyordu. Bir de yine dün gece başka bir rüyada birbiriyle bağlantılı değil bu rüyalar uçakla bir yere gidecekmişim uçağın kalkmasına 20 dakika var. Kesin kaçıracağım diyorum uçağı ve kaçırıyorum. Bana yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  5. Rüyamda abimin cinsel organının olmadığını gördüm yani kesilmiş gibi değildi sanki hiç olmamış gibi boştu. Bu ne anlama gelir?

  6. Rüyamda cinsel organımın kesildiğini gördüm. Ancak tuhaf bir rüyaydı ben bir evde otururken 2 arkadaşım 2 parça halinde kesilmiş organımı bana getirdiler. Her şey çok normalmiş gibi sonra onlardan biri ile evden çıkıp hastanede dikiş attırmaya gitmek için taksiye bindik. Bu sırada cinsel organımda kanda gördüm. Rüya da kan görünce bozulurmuş o rüya derler. Acaba bu rüyanın anlamı nedir?

  7. Rüyamda ölen annemi gördüm ama annem tarafından haksızlığa uğruyorum sonra birden bire deprem oluyor. Bu deprem dünyanın her yerinde oluyor ve bunu takip etmeye çalışırken 9 şiddetinde 10 -11 şiddetinde ve birden bire siyah sıcak bir çamur her yeri sarmaya başlıyor. Bu rüyada tanıdıklarım, kızım, kardeşlerimin etrafa kaçıştığını gördüm. Ben de yokuş yukarı kaçmaya başladım bir kapı çaldım maviydi, kapı açıldı, kimin açtığını görmedim. Çıkabildiğim kadar merdivenlerden yukarı çıkıp çamurun bana ulaşmasından kurtuldum. Yanımda birileri daha vardı ve hazır bir sini sofrada bize içecek ikram edildi.

  8. Kız arkadaşım benim cinsel organımı görüyor ve “Ne pismiş” diyor. İlişki yok. Lütfen yorum alayım.

  9. Rüyamda uzaktan bir kız akrabamın cinsel organının yaralı olduğunu ve bantlı olduğunu gördüm. Anlamı nedir acaba?

  10. Selam. Rüyada başka bir erkeğin uzvu ile başka bir kadının ilgilenmesini görmek, mesela kardeşimin uzvu ile komşum olan bir kadının uğraştığını gördüm. Sakıncalı bir rüyamı? Kusura bakmayın affınıza sığınarak soruyorum. Malum rüyaya yalan katılmaz

  11. Rüyamda cinsel organımdan simsiyah bir kan boşaldı. İyi bir şey mi, kötü bir şey mi bu, karar veremedim. Umarım iyidir.

    1. Bu rüya senin Allah muhafaza livataya (eşcinsel bir ilişkiye) düşeceğini haber veriyor.

  12. Arkadaşım cinsel organımı temizlediğimi, tertemiz yaptığımı ve küçük olduğunu görmüş.

  13. Rüyamda yetişkin bir erkeğin cinsel organını görüyorum ama cinsel organı küçükmüş. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  14. Rüyamda eşimin cinsel organını gördüm ve hemen kapatmaya çalıştım. Anlamı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

  15. Cinsel organımda hızma vardı ve gümüş püskül sarkıyordu. Ne anlama geliyor acaba merak ettim? Gerçekten ve sabaha da rüyalanmışım. Bana bunu açıklar mısınız? Teşekkürler.

  16. Rüyamda korku içinde koşuyordum ve cinsel organım başının düştüğünü gördüm hayatımda ilk defa böyle bir rüya gördüm. Sonra cinsel organımın başını elime alıp tekrar yerine taktım ve yine düştüğünü gördüm. Hayır olsun. Yorumlanırsa çok sevinirim.

  17. Rüyamda cinsel organımın normalden çok fazla uzadığını gördüm (normalin çok üstünde.) Yorum yaparsanız memnun olurum.

  18. Rüyamda tuvalet ihtiyacımı karşılamak için tuvalete gittiğimde penisimden idrar yerine kan geldiğini gördüm yorumlayabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir