Rüyada Vurulmak Görmek

Rüyada vurulmak görmek olumsuz tabiri olan rüyalar arasındadır. Rüyada vurulmak görmek moral bozukluğu yaşanmasına ve tatsız olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vurulmak ne anlama gelir kişinin stresli bir döneme gireceğini, para kaybedeceğini, yakınlarından can sıkıcı haberler alacağını gösterir. Rüya sahibi çetin bir durum sonucu rakipleri ile savaşmak zorunda kalacak ve sonucunda üzülen kendisi olacaktır.

Ayrıca bkz: Silah, Gaza ve cihat

Rüyada Silahla Vurulmak Görmek 

Rüyada silahla vurulduğunu görmek herhangi bir günahı olmadığı halde bir başkasının günahını mecburen üstlenmek olarak yorumlanabilir. İşlenilen bir suça ortak olma sonucunda kendisi hem maddi hem de manevi olarak ağır kayıplar yaşayacak. 

Rüyada silahla vurulmak görmek rüya sahibinin kendisinin de kafasının karıştığı bir durum sonucu darboğaza gireceğini ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağını belirtir. Kişinin çevresinde yer alan birçok arkadaşı sırt çevirecek ve elini taşın altına koymaktan kaçınacaklardır. Bu acı veren durum iş ile alakalı olacağı gibi kişinin evi ile alakalı da olabilir. 

Rüyada tabanca ile vurulmak genellikle aşk hayatı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibi platonik bir sevda yaşayacak ama karşılığını görüp göremeyeceği çok uzun zaman sonra ortaya çıkacak.

Rüyada Omzundan Vurulmak Görmek 

Rüyada omzundan vurulmak görmek başkaları tarafından hedef alındığınızı gösterir. Sizi yeni tanıyan bir şahıs sizin hakkınızdaki kötü kanaatinden dolayı, her olumsuz olayda sizi sorumlu tutup hedef gösterecektir. Bu durumdan canınız bir hayli sıkılacağı için bu kişi birtakım sorunlar yaşayabilir. Hatta bu sorunları mahkemeye kadar taşıyabilirsiniz.

Rüyada Birini Silahla Vurduğunu Görmek 

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek düşman olarak tabir edilmektedir. Rüya sahibi hasmı olan bir düşmanından uzun uğraşlar sonucu sonunda kurtulup refaha erecektir. Rüyada birini silahla vurduktan sonra o kişi ölmüşse size kin ve öfke besleyen kim varsa hepsi teker teker cezasını bulacaktır.

Rüyada Birini Silahla Yaralamak  

Rüyada birini silahla yaralamak kötülüklerden uzaklaşmaya, kötü düşüncelerden arınmaya ve bundan böyle her zaman iyilik ve güzelliklere yelken açmaya işaret eder. Silahla yaralanan kişi düşmanınız ise iyi bir durumda olacaksınız bunun aksine yaralanan kişi çok sevdiğiniz bir dostunuz ise başınıza gelecek musibetlere hazırlıklı olmalısınız. (Bkz. Yaralanmak)

Rüyada Başkasının Vurulduğunu Görmek 

Rüyada başkasının vurulduğunu görmek o kişinin sizden yardım beklediği şeklinde yorumlanır. Vurulan kişinin yardımına cevap verecek, ona el uzatacak ve içinde bulunduğu kötü buhranlardan çıkmasını sağlayacaksınız. 

Rüyada bir başkasının vurulduğunu görmek ne anlama gelir: Başka bir rüya yorumcusuna göre rüyayı gören kişi insanlara zarar veren bir kişi olup üzdüğü kişilerin ahını alacaktır. Bu yüzden bu kişiye uyarı niteliğinde bir rüya olabilir. 

Rüyada vurulmak ve ölmek görmek uzun ve hayırlı ömür olarak tabir edilir. Rüyada görülenin tam aksine bu kişi mutluluk dolu bir hayat, huzur dolu bir yaşam ile uzun yıllar sağlıklı bir şekilde yaşayacaktır. 

Rüyada vurulmak ve ölmemek para anlamına gelmektedir. Kişi dünyevi hayatta çok para kazanacak, büyük bir servete sahip olup ailesini ömür boyu bolluk ve bereket içinde yaşatacaktır.

Rüyada Çocuğunun Vurulduğunu Görmek 

Rüyada çocuğunun vurulduğunu görmek hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin çocuğu ilim ve fen sahibi iyi yetiştirilmiş bir çocuk olacak. Bu çocuk yüksek makamlara gelip kaliteli bir hayat sürecek. Kısmeti açılıp atılacağı her işte başarı sağlayacak. 

Rüyada erkek çocuğunun vurulması, rüyayı gören kişinin dünyalık işlerde gözü olmadığını; kız çocuğunun vurulması ise rızkın azalması olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Aileden Birinin Silahla Vurulduğunu Görmek 

Rüyada aileden birinin vurulduğunu görmek mutlu ve sağlıklı bir yaşam olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi bekar bir kadın ise dert ve elem dolu bir hayatı ayrıca ızdıraplı günleri işaret eder.

Rüyada Kardeşinin Vurulduğunu Görmek 

Rüyada kardeşinin vurulduğunu görmek yeni bir hayatı ve kişinin ardında bıraktığı kötü günleri gösterir. Bundan böyle bu rüyayı gören kimse, bir daha sıkıntı çekmeyip kendini üzecek ya da moralini bozacak bir durumla karşılaşmayacaktır.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Boyun Vurulmak, İğne Vurulmak

Vurulmak

“Rüyada Vurulmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda gayrimüslim tanımadığım birisi tabancayla sırtımdan vurdu. Sonra ameliyat oluyordum, morfin verdiler ve acı hissetmiyordum. Öncemi sonramı tam emin değilim ama simsiyah bir domuz, onu bütün haliyle büyük bir tencereye koyup çevire çevire haşlıyorlardı ve domuz ten rengini aldı.

  2. Rüyamda arabanın içindeyken keskin nişancı tarafından bacağımdan vuruluyordum. İlkinde ıskalıyordu ama ikinci defa vurduğunda yaralanıyordum ve içinde bulunduğum araba da suratlı bir şekilde ilerlemeye başlıyordu. Son anda insanları ezmekten kurtuluyordum ama dar ara sokaklarda ilerledikten sonra çıkmaz sokakta milim ile kaza yapmaktan yırtıyordum ve duruyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir