Rüyada Silahla Vurulmak Görmek

Ayrıca bkz: Silahla Ateş Etmek, Silah Sesi

Rüyada silahla vurulmak, olumsuz anlamlar taşımaktadır. Kişinin hastalanacağına veya kaza yapacağına delalettir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin kötü bir haber alacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek rüyayı gören kişinin çok büyük bir kazadan son anda kurtulacağı anlamına gelmektedir. Bazen de bu rüya kişinin borç alacağı ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder. Çoğu zaman sağlık sorunları ile ilişkilendirilen bu rüya, nadiren olumlu anlamlar taşımaktadır. Rüya sahibinin sıkıntıdan kurtulacağı ve hayatının güzel olacağı gibi olumlu yorumlar da yapılmaktadır.

Silahla Vurulmak

“Rüyada Silahla Vurulmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Adım Murat şantiyede inşaat tek. olarak çalışıyorum. Rüyamda şantiye çalışanım olan birisiyle tartışıyorum tartışma neticesinde çalışanım silahını çıkartıyor bir el kalbime doğru ateş ediyor vuruldum diyorum kendi kendime ölmeyi bekliyorum. Nasıl bir şey diye o esnada uyanıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

  2. Bir kadın teyzemmiş ama tanımıyorum. Birde 8-9 yaşlarında bir kız var galiba büyücüyüz ben onlara asa veriyorum ama ben en güzelini seçiyorum ondan sonra adamlar geliyor altın kaplama çok şık dekorlu bir odaya gidiyoruz adamlar silah çıkarıyorlar ben hiç korkmuyorum diğerleri çok korkuyor. Ben bir adamı öldürüyorum iki adam kalıyor biri benim sağ kolumun tam büküldüğü yerden vuruyor acısını sanki gerçekmiş gibi hissediyorum. Kurşun tam orada kalıyor ardından teyzem olan hanım beni vuran adamı vuruyor diğerine ne oldu bilmiyorum sonra annem geliyor “gel kızım hallederiz” diyor ve ben uyanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir