Rüyada El Yıkamak Görmek

Rüyada el yıkamak iman temizliğine, tövbelerinin kabul edilmesine, şeytana uymamaya, hayırlı kula delalet eder. Güce, zenginliğe, iktidara işarettir. Rüyada el yıkadığını gören kişi iş hayatında önemli işler yapacaktır. Kısa zamanda işlerinde başarılı olacaktır. Rüyada el yıkamak görmek duaların kabulü, hayallerin gerçek olması, yeni bir hayat olarak yorumlanır. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Saç Yıkamak

Rüyada El Yıkamak Diyanet

Rüyada el yıkamak diyanet anlamı; kötü ve mutsuz günlerin son bulacağını ifade eder. Geçmişteki tüm olumsuzlukların tamamen geride kalmasına delalettir. Rüyasında el yıkayan bir kişi diyanete göre istediği, huzurlu ve mutlu yaşama işaret eder. 

Rüyada El Yıkamak Rüya Tabirleri

Rüyada el yıkamak rüya tabirleri anlamı, rüyayı gören kişinin üzerinde dolaşan kara bulutlardan kurtulacağına mana edilir. Rüya sahibinin hayatında bembeyaz bir sayfa açması, artık mutsuz günlerin son bulması şeklinde yorumlanır. Acı veren durumların geçmişte kalmasına delalet eder.

Rüyada El Yıkamak ve Kir Akması

Rüyada el yıkamak ve kir akması, çok hayırlı bir rüyadır. Şifaya işarettir. Rüyasında elini yıkadıktan sonra kir akması bembeyaz bir hayat başlangıcına, uğursuz ve olumsuz düşüncelerden arınmaya delalet eder.  

Rüyada El Ayak Yıkamak

Rüyada el ayak yıkamak, rüyayı gören kişinin şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir. Hayatında kendisine zarar veren kişilerle yollarını ayıracağına, yaşadığı sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatındaki alacağı kararlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır hasret çektiği kişilere kavuşacağına delalet eder. İşler sonucunda elde edilen büyük kazançlar ile başkalarına da faydalı olmaya tabir edilir.

Rüyada el ayak yıkamak aynı zamanda belirsizlik olarakta yorumlanır. 

Rüyada El Ağız Yıkamak

Rüyada el ağız yıkamak, rüya sahibinin kırgınlık ve kızgınlık duyduğu kişileri affetmesi şeklinde yorumlanır. İş hayatı ile ilgili alınan kararların hayırlı ve doğru olmasına, hayatta karşılaşılan zorlukların son bulunacağına, maddi olarak çekilen sıkıntıların geçeceğine işarettir.

Rüyada El Yüz Ayak Yıkamak

Rüyada el yüz ayak yıkamak hayırlı haberlere işarettir. Hayallerin kısa zaman içinde gerçekleşmesi beklenir. Güzel günlere, kısmete, rızka delalet eder. İş hayatında kârlı bir ortaklık yapılacağı ve büyük kazançlar elde edileceği şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Çeşmede El Ayak Yıkamak

Rüyada çeşmede el ayak yıkamak, helal yoldan para kazanmaya, haramdan uzak durmaya işarettir. Rüya sahibinin hayallerini kurduğu şeylerin gerçekleşmesine, yeni dostluklar elde etmesine, iş hayatında yüksek mevkilere gelmesine,

Rüyada El Yıkayan Birini Görmek

Rüyada el yıkayan birini görmek, aile hayatındaki olumlu gelişmelere delalet eder. Dert ve kederin azalacağına, çok kısa zaman içerisinde başarıya ulaşacağına, uzun zamandır devam eden sorunların son bulacağına işarettir. Rüyada birinin elini yıkadığını görmek, çok yardımsever bir insan şeklinde yorumlanır. Rüyada el yıkayan birini görmek, yardıma ihtiyacı olan kimseye maddi olarak yardım etmeye de tabir edilir.

Rüyada Elbezi Yıkamak

Rüyada elbezi yıkamak, aile ve iş hayatındaki olumlu gelişmelere işarettir. Hayırlı haberler almaya, sıkıntısız ve sorunsuz günler yaşamaya, mutlu olmaya delalet eder. Rüyasında el bezi yıkadığını gören kimse, uzun zamandır görüşmediği ve çok sevdiği kişi ile buluşur şeklinde de yorumlanır.

Rüyayı gören kişi, hiç beklemediği anda büyük süprizler ile karşılaşabilir. Mutlu, kazançlı ve başarılı olduğu bir dönem yaşayabilir.

Rüyada Elini Yüzünü Yıkayan Birini Görmek

Rüyada elini yüzünü yıkayan birini görmek, çok zor zamanların ardından yaşanılan maddi sıkıntıların son bulmasına, rahat bir nefes almaya işarettir. Maddi olarak çekilen sıkıntıların son bulmasına, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeye delalet eder.

Rüyada elini yüzünü yıkayan birini görmek aynı zamanda rüya sahibinin çok sevdiği biri ile yollarının ayrılacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Banyoda El Yıkamak

Rüyada banyoda el yıkamak, aile bireyleri arasında bağların daha da güçleneceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yaşamış olduğu bir sıkıntının düzeleceğine delalet eder. Sorunların en yakın zamanda son bulmasına, sabırlı olunması halinde hayatının tamamen olumlu yönde değişmesine işarettir.

Rüyada Boklu Eli Yıkamak

Rüyada boklu eli yıkamak, kişinin eski zamanlarda yapmış olduğu kötü sonuçlarla neticelenen olaylardan aklanacağına, çekmiş olduğu sıkıntıların sona ermesine, gelecek kaygısının yok olmasına delalet eder.

Aynı zamanda can sıkıcı haberlerin son bulmasına tabir edilir.

Rüyada Beyaz Sabunla El Yıkamak

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak, dertlerden kurtulmaya işarettir. Yaşanılan kötü günlerin ardından, mutlu günler kapıdadır şeklinde yorumlanır. Rüyada beyaz sabunu köpürterek el yıkamak, yakın zamanda ele geçecek olan mala, keder ve üzüntülerden uzaklaşmaya, başarının çok yakın olduğuna delalet eder.

Rüyada Bulanık Suda El Yıkamak

Rüyada bulanık suda el yıkamak, hiç beklemediği anda hiç beklemediği kişi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir. Başka bir yoruma göre de çekilen yokluk ve sıkıntıların geride kalacağı, feraha ve rızka delalet eder.

Rüyada Bal ile El Yıkamak

Rüyada bal ile el yıkamak; güzel mevkilere, başarılı bir iş hayatına, sorunların kısa süre içerisinde son bulmasına, tatlı geçecek olan zamanlara delalet eder.  

Rüyada Birinin Elini Ayağını Yıkamak

Rüyada birinin elini ayağını yıkamak kötü habere işarettir. Rüyayı gören kişinin moral bozan kötü durumlarla karşılaşmasına alamet eder. Çekilecek çileye, sıkıntıya, yoksulluğa, hüzne, mutsuzluğa, ümitsizliğe işarettir.

Rüyada birinin elini ayağını yıkamak aynı zamanda yaşanılan kötü olaylar sonrasında ders alıp istediği hayata erişmek şeklinde de yorumlanır. Umudun tam bittiği yerde sahip olunan rahatlık olarak tabir edilir. 

Rüyada Elini Çamurdan Yıkamak

Rüyada elini çamurla yıkamak hayırlı kişiler ile tanışmaya, onlarla iş ortaklığı yapmaya ve yapılan iş neticesinde çok büyük kazançlar elde edilmesine işarettir. Helal yoldan kazanılan mal ve mülke sahip olmak şeklinde yorumlanır.

Rüyada Elini Çeşmede Yıkamak

Rüyada elini çeşmede yıkamak; rüya sahibin doğru yoldan ayrılmayacağına, sahip olduğu yaşam boyunca helal yollardan para kazacağına, haram lokma yemeyeceğine işarettir. Rüyada elini çeşmede yıkayan kimsenin kalbinde; art niyet yoktur, kibirli değildir ve kimse hakkında kötü düşüncelerde bulunmaz, şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Camide El Yıkamak

Rüyada camide el yıkamak haram ve günahtan uzak durmaya, iman gücünün artmasına, dua kapılarının açık olmasına işarettir. 

Rüyayı gören kişi, çektiği sıkıntılar sonucunda istediği rahatlığa kavuşur, şeklinde yorumlanır. Rüyada camide el yıkamak, keyifli günlere işarettir. 

Bkz: Şadırvan  

Rüyada Cami Çeşmesinde El Yıkamak

Rüya sahibinin rüyasında cami çeşmesinde el yıkadığını görmesi; mutlu olacağına, güzel olaylar yaşayacağına işarettir. Ailesi ve dostlarıyla birlikte çok keyifli anlar geçireceğine delalet eder. Dualarının kabul olmasına, rızkının armasına ve yaşam standartlarının iyileşmesine alamet edilir.

Rüyada Cami Avlusunda El Yıkamak

Rüyada cami avlusunda el yıkamak yaşanılan zorluklardan kurtulmaya, uzun zamandan beri görüşülmeyen birinden haber alınmasına, yeni iş teklifleri almaya, sıkıntılı dönemlerin tekrar gün yüzüne çıkmamasına  işarettir. Rüyasında cami avlusunda elini yıkayan kimse huzurlu ve hayırlı bir hayat sürer, şeklinde de yorumlanır.

Bkz: Abdesthane

El Yıkamak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir