Rüyada Bebek Yıkamak Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Bezi, Bebek Altı Temizlemek

Rüyada bebek yıkamak, rüya gören kişinin iş yerindeki kariyerin ve eğitimdeki durumunun yavaş yavaş yükselmesi olarak yorumlanır. Uzun zamandır süre  gelen sıkıntıların bir bir sona ereceğine ve en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi evli ise bu rüya evlat sahibi olma özlemine de işaret eder.

Rüyada bebek yıkamak ne anlama gelir, genel olarak rüyayı gören kişi için hayırlı gelişmelerin yaşanması şeklinde yorumlanır. Huzurlu aile hayatına ve hayırlı evlatlarının olması adına bir özlemi de beraberinde getirir. Ayrıca iş ve ticaret konularında da iyi gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüya, sorunların sona ermesi ve bereketli kazançların geleceğini anlatmaktadır.

Rüyada bebek yıkamak nedir sağlık ile ilgili gelişmeleri de anlatmaktadır. Kişinin sağlık sorunları varsa şayet iyileşeceğine delalet eder. Hastalıklardan çekincesi varsa da kendisine iyi baktığı müddetçe herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bebek yıkamak ne demek bebeklerin cinsiyetlerine gören değişir. Yıkanan bebek kız ise, yapılacak planların dürüstlük içerisinde ilerlemesi gerektiğini ve dürüst kişilerle dostluk ilişkilerinin kurulması gerektiğini anlatır. Yıkanan bebek erkek ise, hayırlı haberlerin kendisine ulaşacağına ve sevinç duyacağını gösterir. Eğer yeni bir aile kurmuş ise, aile olarak katlanılan sıkıntıların sona ereceğini ve refah içinde sürdürecekleri hayata işaret eder.

Rüyada bebek ağlaması duymak tabiri, bu rüya için aynı zamanda sıhhat ve huzur olarak bazı gelişmelerin yaşanmasına da delalet eder. İyi şans, iyi arkadaşlar, hayırlı kazançlar ve mutlu aile ile yorumlanır. Yakın zamanda çektiği sıkıntıların azalacağı gibi müjdeli, sevinçli haberlerin de gelmesi şeklinde yorumlanır.

Arkadaş ve dostluk ilişkilerinde ise muhabbetin artması ve iyilik düşünen genç bir adam ya da kadına işaret eder.

Rüyada bebek yıkamak İslami rüya tabiri, hayırlı haberlerle yorumlanır. Rüyasında bebeği temiz suda yıkadığını gören, yakın zamanda büyük haberler alacağına ve bu haberler ile güzel işler yapacağını gösterir. Sıkıntıda görülen bu rüya ise, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğini yakın zamanda kazançlı işler yapacağını ve ailesinden büyük bir iyilik göreceği şeklinde yorumlanmıştır. Alimlere göre; zorlukların azalacağı, hüzünlerin dağılacağı, yeni iş yapanların bol kazanca erişeceği ve müjdeli haberler alacağı şeklinde yorumlanmıştır.

Bebek Yıkamak

“Rüyada Bebek Yıkamak Görmek” üzerine 4 yorum

    1. Oğlumu bebek şeklinde gördüm ama çıplaktı, çeşmenin altına tutup yıkadım tamamen çıplaktı, hiç ağlamadı, bende elini yüzünü kirlettiği için biraz kızdım bir iki ellerine vurdum, sonra bir beze sastım ısıtmak için iyice kendime bastım, bu rüyayı bir ay içinde üçüncü kere görüyorum. Yorumlayabilir misiniz

  1. Merhaba, bugün rüyamda bir bebeğim oldu, bebeği önce yıkadılar sonra çimenlerin üzerine bıraktılar. Bebek ayağa kalktı, yürüdü düştü. Sonra yine kalktı. Cevaplandırırsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir