Rüyada Yıkanmak ve Yıkamak Görmek

Rüyada yıkanmak veya yıkamak görmek, rüya sahibinin uzun bir süredir sahip olduğu, üzerine yük olan dert ve sıkıntılarından yakınlarının ve sevdiklerinin destek ve yardımları ile arınacağına, rahata ereceğine, hayırlı bir kul olduğuna, hayırlı haberler alıp mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sabunsuz bir şeyleri veya kendisini yıkadığını gören kimse, bütün dertlerini geride bırakacak demektir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Hamam  

Rüyada Bulaşık Yıkamak

Rüyada bulaşık yıkamak, rüya sahibinin yaşayacağı bir takım olaylar sonrasında istemsizce bazı mallarını israf edeceğine, fazla harcama yapıp zarara uğrayabileceğine fakat sonrasında dert ve sıkıntılarından kurtulup huzura ereceğine işaret eder. Mutfakta görülen yıkanmamış bulaşıklar, kap ve kacaklar ise rüya sahibinin düzensiz biri olduğuna yorumlanır.

Rüyada Halı Yıkamak

Rüyada halı yıkamak, rüya sahibinin onu ağırlık yapan düşüncelerden ve olaylardan kurtulup rahatlayacağına, manevi olarak huzura ereceğine yorulur. Bir süre tek başına kalıp kendini dinlemek isteyeceğine ve eksik gördüğü kişilik özelliklerini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada Yün Yıkamak

Rüyada yün yıkamak, genel manada çok hayırlı bir rüya olarak yorulur. Rüya sahibinin yıkanmış yün görmesi, hayatından bolluk ve bereketin hiç eksik olmayacağına, kazancının her geçen gün daha da artacağına, zenginleşeceğine ve hayatı boyunca hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kısmetinin bol olacağına delalet eder. (Bkz. Yün Kırpmak)

Rüyada Bebek Yıkamak

Rüyada bebek yıkamak, rüya sahibinin uzun zamandır iş veya eğitim hayatında muzdarip olduğu dert ve sıkıntılarına tez bir vakitte çare bulacağına delalettir. Bu sorunları atlatması ile birlikte huzura ve mutluluğa erer. Ailesi ile birlikte uzun bir ömür yaşar ve onu bekleyen mutlu günlere ulaşır.

Rüyada El Yıkamak

Rüyada el yıkamak, rüya sahibinin kendini suçlu gördüğü bir konudan aklanacağına, adalete başvuracağına, hakkını arayıp kendisini insanlara veya hakime karşı savunacağına ve sonunda haklının kazanacağına işaret eder. Aynı zamanda eğer rüyada görülen su kirli ise rüya sahibinin kötü işlere karışıp başını belaya sokacağına delalet eder.

Rüyada Tuvalet Yıkamak

Rüyada tuvalet yıkamak, rüya sahibinin hiç beklemediği bir yer veya kişiden helal para kazanacağına, bolluk ve bereket dolu bir hayat süreceğine yorulur. Aynı zamanda hayatı boyunca karşısına çıkacak her türlü engeli kendi kişilik özellikleri ve sevdiklerinin desteği ile birlikte kısa süre içerisinde geride bırakacağına, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada Saç Yıkamak

Rüyada saç yıkadığını gören kişi kendinde eksik gördüğü yanlarını geliştirerek hem aile hem iş hayatında ilerlemeler yaşar. İş hayatında gösterdiği üstün çaba sayesinde yüksek başarılara imza atar ve kazancını arttırır. Rüyada saç yıkamak işinde aranan biri haline geleceğine, önüne engel çıkaran kişileri hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada Merdivenleri Yıkamak

Rüyada merdivenleri yıkamak, rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü eline alacağına tekabül eder. Hayatında ters giden veya istemediği olaylara yapacağı değişikliklerle birlikte yeni bir yön vereceğine, geçmişinde yaptığı hatalardan ders alarak yoluna devam edeceğine ve onları düşünüp kendini üzmeyi bırakacağına delalet olur. (Bkz: Merdiven)

Rüyada Araba Yıkamak

Rüyada araba yıkamak, rüya sahibinin geçmişinde vermiş olduğu bir sözü yerine getireceğine, yapmak üzere olduğu bir hatadan döneceğine, iyi niyetli ve yardımsever kişilik özelliği olduğuna, geçmişinde yapmış olduğu hatalarından ders alarak hayatına yeni bir yön vereceğine, kendini kişilik olarak geliştirip maddi manevi yükseleceğine işaret eder.

Rüyada Balkon Yıkamak

Rüyada balkon yıkamak rüya sahibinin geçmişinde yaşadığı iyi veya kötü olayları bırakıp şu anına odaklanacağına tabir edilir. Geçmişte yaşamayı bırakıp bulunduğu andan keyif almasını öğreneceğine ve huzura ereceğine, geçmişi bırakması ile birlikte hayatında yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada Yüzünü Yıkamak

Rüyada yüzünü yıkamak, rüya sahibinin çektiği dert ve sıkıntılar sonrasında ereceği huzura işarettir. Borçları var ise tez zamanda eline geçecek yüklü bir miktar para ile bu borçlarından kurtulur, hayırlı mal sahibi olur ve kazancını her geçen gün arttırıp zenginleşir.

Rüyada Ayak Yıkamak

Rüyada ayak yıkamak, rüya sahibinin iyi ve üstün bir kişiliğe sahip olduğuna yorulur. Yardımsever, iyi niyetli, eli açık bir kişiliği olduğuna, çevresine ve sevdiklerine yardım etmekten hiç çekinmediğine işarettir. Ayrıca onların sevgisini ve desteğini ömrünün sonuna kadar hissedeceğine, çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan bir birey olduğuna delalettir.

Rüyada Kedi Yıkamak

Rüyada kedi yıkamak, rüya sahibinin arasının dargın ve bozuk olduğu bir yakını ile konuşup olayları tatlıya bağlayıp barışacağına, söyleyeceği tatlı sözler ile onun gönlünü alacağına, hoş sohbet edip güzel vakit geçireceklerine ve hasret gidereceklerine işaret eder.

Rüyada Cenaze Yıkanması

Rüyada cenaze yıkanması, rüya sahibinin kendinde eksik gördüğü özelliklerini geliştireceğine ve hayatında yeni bir sayfa açacağına, yalnız kalıp kendini dinlemek isteyeceğine, yaptığı hatalardan pişmanlık duyup telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada Cenaze Yıkandığını Görmek

Rüyada cenaze yıkandığını görmek, rüya sahibinin gördüğü cenaze ailesine bir yardımı dokunacağına, onlara yardım edip destek olacağına ve hayır duaları toplayacağına yorulur. Edeceği yardımlar ile çok hayırlı haberler alacağına ve hem kendi hem yardım ettiği ailenin çok mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceklerine delalet eder. 

Rüyada Annenin Yıkanması

Rüyada annenin yıkanması, rüya sahibinin annesinin yaşadığı dert ve sıkıntılarından kurtulup ferahlayacağına, hayatına bolluk ve bereketi çekeceğine, uzun zamandır muzdarip olduğu bir rahatsızlığı veya hastalığı var ise o rahatsızlığına şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada Sabunla Yıkanmak

Rüyada sabunla yıkanmak, rüya sahibinin yaptığı hatalardan ders alıp günahlarına tövbe edeceğine, dert ve sıkıntılarının son bulup rahatlayacağına, maddi ve manevi huzura ereceğine, sevdiklerinin sevgisini ve desteklerini hep üzerinde hissedeceğine, ferah ve güzel günlerin onu beklediğine işaret eder. (Bkz. Köpük, Sabun)

Rüyada Banyoda Yıkanmak

Rüyada banyoda yıkanmak, rüya sahibinin günahlarından tövbe edeceğine, kendini haksız gördüğü bir durumu düzeltmek isteyip af dileyeceğine, kendini aklamak isteyeceğine işarettir. Aynı zamanda banyoda yıkanmak Allah korkusuna, yapılan bir hatanın sonuçlarını üstlenmekten kaçmaya delalet eder. (Bkz. Banyo Yapmak)

Rüyada Yıkanmak Diyanet

Rüyada yıkanmak, rüya sahibinin uzun zamandır çektiği hastalıklarından veya rahatsızlıklarından kurtulup şifa bulacağına yorulur. Sabunla yıkandığını görmek ise kişinin onu çok sevindirecek hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarından kurtulup bolluk ve bereket içerisinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Küvette Yıkanmak

Rüyada küvette yıkanmak, rüya sahibinin ümitsiz bir aşk hayali içerisine gireceğine, kendisi için hayırlı olmayan birini çok düşünüp kendine dert edeceğine mana gelir. Uzun bir süre aşk acısı çekeceğine, bu kişinin onun için hayırlı olmadığını fark edip kendini hayırlı kısmetler için açacağına delalet eder.

Rüyada Denizde Yıkanmak

Rüyada denizde yıkanmak, rüya sahibinin geçmişinde yapmış olduğu hatalarını fark edip onları düzeltmeye ve telafi etmeye çalışacağına, bu hatalarından ders alıp kendini geliştireceğine yorulur. Hatalı olduğunu fark ettiği durumlarda karşısındaki kişiden af dileyeceğine, adil olacağına, göstereceği adil davranışlar ile çevresinin takdirini kazanacağına işaret eder. (Bkz. Deniz)

Yıkanmak veya Yıkamak

“Rüyada Yıkanmak ve Yıkamak Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda bir devlet adamını yıkadım fakat ölü değildi. Yıkadıktan sonra omzuma elini koydu, teşekkür etti. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Gece rüyamda biri çok yaşlı 85 yaşında diğeri 60 yaşında ikisi de akraba olan iki kadını yıkadım, bilmediğim bir evde. Yorum alabilirsiniz.

  3. Rüyamda banyoda yıkanmaya başladığımda su kesildi.  Bir arkadaşım vanayı buldu ve su biraz daha aktı. İstediğimden biraz daha soğuk bir su kovaya hemen hemen doldu ama su tekrar kesildi. Ben de kalan suyla iyi kötü de olsa bir sabunlanıp kirlerimi akıtabileceğimi düşümdüm. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim.

  4. Rüyamda kardeşimi banyoda yıkıyordum. Başından aşağı banyo tası ile su döküyordum. Kardeşimin başından aşağı sabunlar kayıyordu. Sonra bana dedi ki “Otur. Ben de seni yıkayayım” dedi. O ara uyandım.

  5. Kümesten yumurtalar eve getirirken yarısı kırılıyor. Birde beyaz yün yıkadım.

  6. Merhaba, ben eşimden ayrılmak üzereyim ve ayrı yaşıyoruz. Gece rüyamda bir evde misafir ve bana konuk olmuşlar. Herkese yemek veriyorum sonra biraz yemek ayırıyorum. Sonra 2 erkek çocuk geliyor, onlara yemek hazırlayacakken eşim geliyor. Ben çocuklara vereceğim yemeği onlara değil de daha doğrusu yarısını onlara, yarısını eşime hazırlıyorum. Yemek bana az geliyor bulgur pilavı yapıyorum. Birde bakıyorum ki ocağın üzerinde dolma var ama dışı yok içi var ve pişmiş. Sonra eşimi görüyorum yüzüstü yere yatmış. Ben lifi köpükleyip tüm sırtını ve bacaklarını köpüklüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  7. Rüyamda başka bir bayanı keseliyordum, o kadar çok kir dökülüyordu ki ve kadının etini kıpkırmızı edene kadar keselemeye devam ettim. Allah hayırlara yazsın. Bu rüyanın bir yorumu var mı?

  8. Rüyamda, banyoda küvette arkadaşlarımızdan o da kiralamışız Almanya’da. Orda eşimi ve kendimi sabun köpükleri içinde yıkıyordum. Yorumunuzu bekliyorum. Saygılar.

  9. Ben rüyamda eşimin iş yerinde çalışan bayanı gördüm. Kadın hamileydi, yanında küçük bir kızı vardı. Kadın çıplaktı, eşim de. Eşimin sırtını yıkıyordu. Rahmetli annem eşime çok kızıyordu. Ben de kızıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir