Rüyada Türbe Görmek

Rüyada türbe görmek, genel anlamda yaşamındaki kötülüklerden kurtulmaya ve tövbe etmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin kötü alışkanlıklarından, kötü düşünce ve hareketlerinden kurtulup refaha ereceği anlamına gelir. Sağlıklı ve düzenli bir yaşam süreceğinin, yaptığı yanlışlardan ders çıkararak hayatına devam edeceğinin işaretidir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri, Kabir Ziyareti, Evliya

Rüyada türbe görmek; cahil ve ahmak kimselerle ilişkiyi kesmek gerektiğine yorulur. Rüyada türbenin saçaklarından su aktığını yahut üzerine yağmur yağdığını görmek, ilahi rahmete delalet eder. Kişinin çektiği sıkıntılarının geride kalacağına işaret eder.

Rüyada Türbeye Gitmek

Rüyada türbeye gittiğini görmek kişinin sıkıntılarından kurtulup ferahlayacağına, yaşamına huzur ve mutluluk geleceğine delalet eder.

Rüyada Türbede Dua Etmek

Rüyada türbede dua ettiğini görmek, kişinin sıkıntılarından kurtulup cahil kişilerle ilişkileri kesmesine ve iyi amellerde bulunmasına işaret eder.

Rüyada Türbe Görmek Diyanet

Rüyada türbe görmek, gören kişinin iyi amellerde bulunup namaza başlayacağına, fesatlığı ve günahları bırakıp belalardan kurtulmasına ve iyiliklerde bulunmasına işaret eder.

Rüyada Türbede Namaz Kılmak

Rüyada türbede namaz kılmak, kişinin çevresindeki kötü niyetli insanlardan kurtulacağına, sessizliğe çekilip kendisini dinleme ihtiyacı duyacağına işaret eder. Ayrıca ortaya çıkacak bazı kötü olaylar nedeniyle üzülebileceğine ve sevdiği kişilerin yardımı ile girdiği bir işte kendisini öne çıkaracağına delalet eder.

Rüyada Türbede Namaz Kıldığını Görmek

Rüyada türbede kendinin veya başkasının namaz kıldığını görmek, oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin içindeki kötü ve fesat düşüncelerden kurtulacağına, maneviyatının aratacağına, iyiliğe yöneleceğine yorumlanır. Ayrıca ciddi bir rahatsızlığı veya hastalığı varsa bu hastalıktan tez vakitte kurtulacağı anlamına gelir.

Rüyada Türbede Fatiha Okumak

Rüyada türbede fatiha okuduğunu görmek, tüm dert ve tasalarınızdan arınacağınıza, keyfinizin yerine geleceğine işaret eder. Sizin için önemli olacak işlerle uğraşıp bol miktarda gelir elde edeceğinizi gösterir.

Rüyada Türbede Ağlamak

Rüyada türbede ağladığını görmek, kişinin girmek istediği bir iş var ise iyice ölçüp biçtikten sonra o işle çok iyi yerlere geleceğine, rakiplerini geride bırakıp üzeceğine, daha bereketli ve iyi bir eve çıkılacağına delalet eder.

Rüyada Türbe Mezarı Görmek

Rüyada türbe yahut ermiş mezarı görmek, gören kişinin bir hastalığı veya rahatsızlığı var ise tez zamanda iyileşeceğine, rızkının genişleyeceğine delalet eder. Eğer rüyayı gören kişi kadın ise bir erkek çocuk doğurabileceği anlamına gelir.

Rüyada Türbe Yeşili Görmek

Rüyada türbe yeşili görmek hayırlı evlat sahibi olmaya, çocuklardan destek ve ilgi görmeye işaret eder.

Rüyada Peygamber Türbesi Görmek

Rüyada peygamber türbesi görmek, kişinin iyi ameller işleyerek cennete gideceğinin işaretidir. Gören kişinin yaşamındaki kötü ve fesat düşüncelerinden sıyrılıp yardımsever olacağı ve iyiliğe yöneleceği anlamına gelir.

Rüyada Türbede Bebek Görmek

Rüyada türbede bebek görmek, yaşanan veya yaşanacak kötü olaylardan sonra, kişinin bu olaylardaki hayrı görüp ders almasına ve yaşamında daha çok rabbine yakın bir kul olmasına işaret eder.

Rüyada Padişah Türbesi Görmek

Rüyada padişah türbesi görmek, gören kişinin çevresindeki cahil ve ahmak kişilerle ilişkisini kesip onlardan uzaklaşacağına işaret eder. Fesatlığı ve kıskançlığı bırakıp tövbe edeceğine delalettir.

Rüyada Türbe İsmi Duymak

Rüyada türbe ismi duymak kişinin dini konularda imanının artacağına, kendini geliştirip hayırlı işlerde bulunacağına işaret eder. Kişinin çevresindeki iman sahibi kişilerden destek ve ilgi göreceğine, ona yol göstereceklerine yorumlanır.

Rüyada Türbede Uyuduğunu Görmek

Rüyada türbede uyuduğunu görmek, kişiyi birtakım sıkıntılı günlerin beklediğini fakat çevresinden göreceği yoğun ilgi ve destek sayesinde bu günlerini rahatlıkla atlatacağına ve ders alarak hayatına devam edeceğine delalet eder. Aynı zamanda kişinin kazancının günden güne artacağına, her ne olursa olsun bir şekilde ailesinin gelirini arttırmayı başaracağına işaret eder.

Türbe

“Rüyada Türbe Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Selamun Aleyküm, Rüyamda bir yere doğru gidiyorum. Türbenin yanından geçiyorum. Türbenin içinden, deli gibi birisi bana eliyle gel gel işareti yapıyor. Gülüyor. Bunu açıklarsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

  2. Küçük bebek mezarı büyüklüğünde bir türbeyi kaldırıyordum, havaya ve altındaki toprakta bir sürü solucanlar vardı, iri iri.

  3. Rüyamda tertemiz, masmavi bir denize büyük bir tekneyle açılıyoruz. Ve ben teknenin burnunda denizi seyrediyorum. Sonra denizin ortasında türbe olduğunu görüyorum. Sonra tekneyle çok güzel köy yeri gibi bir yerde karaya çıkıyoruz ve yüksek yerden bakıyorum ve yine aynı türbeyi yukarıdan görüyorum. Bunun tabirini yapabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir