Rüyada Kabir Ziyareti Görmek

Rüyada kabir ziyareti görmek rüya sahibinin büyük hatalar yapacağına, geri dönüşü olmayan kusurlar işleyeceğine ve bu yaptığı şeylerden pişmanlık duyup tövbe edeceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kabir ziyareti görmek rüya sahibinin esaret altına gireceğine, karanlık ve sıkıntılı günler göreceğine, sevdikleri tarafından terk edileceğine işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Mezar Görmek, Ziyaretçi, Anıtkabir, Türbe ve Mezarlık

Rüyada Kabir Ziyareti Yapmak

Rüyada kabir ziyareti yapmak rüya sahibinin kanun tarafından suçlu görüneceğine ve mahpusa düşeceğine yorulur. Kötü ve sıkıntılı günler geçireceğine, çevresindeki kişilerin de rüya sahibine sırtını döneceğine işaret eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kabir ziyareti yapmak rüya sahibinin büyük günahlar işleyeceğine, kul hakkına gireceğine ve bu yaptıklarından derin bir üzüntü ve pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada Kabir Ziyaret Etmek

Rüyada kabir ziyaret etmek rüya sahibinin geri dönüşü olmayan yollara gireceğine, haram kazanç elde edeceğine, doğru yoldan sapacağına, büyük günahlar işleyeceğine ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada Kabir Ziyaretinde Fatiha Okumak

Rüyada kabir ziyaretinde Fatiha okumak rüya sahibinin hayalini kurduğu gerçekleştirmek istediği işleri gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük başarılar elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Bir başka rivayete göre rüyada kabir ziyaretinde Fatiha okumak rüya sahibinin çok yakında sevindirici bir haber alacağına, rüya sahibi bekarsa kısmetinin açılacağına, rüya sahibi evliyse hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada Kabirde Dua Etmek

Rüyada kabirde dua etmek rüya sahibinin eskiden yaptığı hatalardan pişman olacağına ve bu hatalardan ders çıkaracağına, rüya sahibinin hayatından kötü insanları defedeceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret eder. (Bkz. Beddua Etmek)

Rüyada Kabirde Olduğunu Görmek

Rüyada kabirde olduğunu görmek rüya sahibinin hayırlı işler yapacağına, ailesini gururlandıracağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, bereketli ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder. 

Bir başka rivayete göre rüyada kabirde olduğunu görmek rüya sahibinin uzun bir yolculuğa çıkacağına, ailesiyle beraber yeni bir eve taşınacağına ve rüya sahibinin yeni insanlarla dostluk kuracağına işaret eder.

Rüyada Kabir Sulamak

Rüyada kabir sulamak görmek rüya sahibinin çok hayırlı işler yapacağına, çevresinde yardıma muhtaç olan insanlara her türlü yardımı edeceğine naildir. Rüya sahibinin tek bu dünya için değil ahiret hayatı için de çok iyi şeyler yapacağına ve rüya sahibinin hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada Kabir Görmek

Rüyada kabir görmek genellikle hayra yorulan bir tabir değildir. Rüyasında kabir gören kişinin esaret altına alınacağına, işlediği bir suç dolayısıyla başına belalar açacağına inanılır. Rüyada kabir görmek karanlık ve kötü günlerin geleceğine, rüyayı gören kişinin ve ailesinin huzurunun bozulacağına da rivayet eder.

Rüyada Kabir Kazmak

Rüyada kabir kazmak görmek rüya sahibinin eline yüklü miktarda paralar geçeceğine ve  refaha kavuşacağına mana edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin başka bir eve taşınacağına veyahut aldığı kararlar sonucunda yeni bir hayata başlayacağına işaret eder. 

Rüyada Kabir Azabı Görmek

Rüyada kabir azabı görmek rüya sahibinin kazancının artacağına ve ekonomik sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder. (Bkz. Azap Meleği)

Rüyada Kabir Azabı Çeken Birini Görmek

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek rüya sahibinin psikolojik sıkıntılar yaşayacağına ve düzeninin bozulacağına delalet eder. (Bkz. Azap)

Rüyada Peygamber Kabri Görmek

Rüyada peygamber kabri görmek rüya sahibinin hayırlı dostlar edineceğine ve bu dostların rüya sahibini doğru yola çekeceğine delalet eder. (Bkz. Peygamber)

Rüyada Boş Kabir Görmek

Rüyada boş kabir görmek rüya sahibinin hayatı pek ciddiye almayacağına, vurdumduymaz ve umursamaz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Kabir Sorgusu Görmek

Rüyada kabir sorgusu görmek rüya sahibinin hayalini kurduğu işleri başaracağına, hayatında çok başarılı ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kabir Ziyareti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir