Rüyada Anıtkabir Görmek

Bakınız; Mezar.

Rüyada Anıtkabir görmek aslında rüya sahibinin Atatürk’e olan sevgisi ve bağlılığı ile ilişkilendirilmektedir. Rüya sahibi hayatında oldukça büyük kararlar almış ve bu kararları uygulamaya konulmuş olarak da yorumlanabilmektedir.

Atatürk sevgisi ve Anıtkabir görmek yakından ilişkilidir. Büyük kararlar, büyük umutlar ve her duygunun büyük yaşanacağının habercisi olarak da karşımıza çıkmaktadır.

Rüya sahibi rüyasında Anıtkabir görüyor ise, ülkenin durumu ve gidişatı ile alakalı birtakım endişeleri kalpten yaşıyor olabilir. Bunun için örnek vatandaş olmaya çalışmak isteyebilir. Nasıl ülkeyi kalkındırabilirim, sorusunun cevabını arıyor olabilir. Yaptığı her işte ülkesi için ve vatanı için düşünceler ile hareket ediyor ya da edecek olabilir.

Rüya tabirleri çok eski kitaplara dayandırılan ve kadim dini bilgiler ile şekillendirilmiş konulardır. Dolayısı ile rüyada Anıtkabir görmek ya da rüyada Atatürk görmek gibi birtakım rüya yorumları kadim dini kitaplarında bulunmamaktadır. Ancak bu rüyayı, devlet büyüğü görmek ya da önemli kişilerin mezarını görmek şeklinde kadim kitaplardan yararlanarak, yeniden günümüz şartlarına uygun yorumlayabiliriz. Anıtkabir ne kadar önemli bir konu olsa da, bir simge olsa da sonuç itibari ile bir mezardır. Mezar görmek ve devlet büyüğü mezarı görmek şartlarında değerlendirilmesi daha uygun bir tabir olacaktır.

Rüyada Anıtkabir görmek ne anlama gelir rüyayı gören kimsenin kendi imkan ve çabaları ile iş yaşamında bir kariyer elde edeceğinin bilinmesi gerekmektedir. Bu şekilde rüya gerek kişinin başarılı bir insan bir devlet işinde önemli yerlere gelen bir kişi olacağını işaret eder. Ancak bunu yaparken yanında kimse olmayacaktır.

Rüyada Anıtkabir’e Gitmek Görmek

Rüyada Anıtkabir’e girmek rüya sahibinin gerçekleştirmiş olduğu başarılı bir kariyerine işaret etmektedir. Rüya sahibi öğrenci ise, oldukça başarılı bir öğrencilik hayatı bulunacaktır. Rüya sahibi bir iş hayatına atılan kimse ise, iş yerinde yeni anlaşmalar ile işini büyütebilir ya da kariyer basamaklarının zirvesine çıkar. Ancak nasıl ki devlet büyüğü mezarında yalnız ve bir başına ise, bunları yapan rüya sahibi de o ölçüde bu başarıları elde ederken hep tek başına olacaktır.

Rüyada Anıtkabir’e girmek ne demek: Başarısına kimseyi ortak etmeyi istemeyecek ya da çevresinde güvenini kazanmamış insan olduğundan bütün işi tek başına yapmak isteyecektir. Yalnız kalarak bireysel başarı sağlayacak ve bununla da haklı bir gurur içerisine girecektir.

Rüyada Anıtkabir’de Olduğunu Görmek

Rüyada Anıtkabir’de olduğunu görmek rüya sahibinin mutlu bir haber alacağını gösterir. Rüyada Anıtkabir figürü, kişinin olmak istediği yere gitmesi, mutlu bir haber alması, başarı elde etmesi, yalnız ama eğlenmeyi seven ve kendi kendine mutlu olabilen bir insan olduğunu göstermektedir.

Rüyada Anıtkabir’in Yıkıldığını Görmek

Rüyada Anıtkabir’in yıkıldığını görmek kişinin hayat başarılarında bir fitne ve fesatlıktan kaynaklı, dedikodudan ya da başka birinin çekemezliğinden kaynaklı ayağını kaydırmaya çalışan kişilerin olduğu görülecektir.

Rüyada Anıtkabir’in yıkıldığını görmek ne demek: Aynı zamanda kişinin işlerinin bozulacağına, birikimlerinin gideceğine ya da bir hastalık nedeni ile maddi sıkıntı çekeceğini de gösterebilir. Bu şekilde rüya gören bir kimsenin karamsarlığa kapılmaması ve parasını idareli harcayarak bu duruma düşmemesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca bu şekilde rüya gören bir kişinin iş hayatında yüzüne gülüp arkasından dedikodusunu yaptığını gördüğü kimseleri acil olarak kendinden uzaklaştırması, o kişilerin kendisine zarar vermesini de engelleyecektir.

Rüyada Anıtkabir’de Asker Görmek

Rüyada Anıtkabir’de asker görmek geçmişle bağını koparmamayı ifade etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında ya da öğrencilik hayatında almış olduğu birtakım yanlış kararlar bulunur. Bu kararları sürekli sorgulaması ve keşkeler ile dolu bir hayat görmesi rüya sahibinin oldukça güç bir durumda kalacağını ve önüne bakamayacağını göstermektedir.

Bu nedenle bu şekilde rüya gören bir kişinin iş hayatında yaptığı hatalar ile çabucak yüzleşmesi ve artık önüne bakması gerekir. Aksi takdirde geçmişin yasını tutmaya devam edecek ve yeni başarısızlıklara da kapısını aralayacaktır.

 

 

Anıtkabir

“Rüyada Anıtkabir Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda Atatürk ü gördüm çok sevindim. Atatürk benim babammış. Mezarından çıkmış. Mezarının içi gül dolu. Ona sarılıyorum öpüyorum. Mutluluktan uçuyorum. Anlatılması zor bir tarif. Ortalık da devletle alakalı kargaşalı bir durum varmış. Birisi onunla dalga geçer gibi hadi gücün yetiyorsa el at bu duruma der gibi konuşuyor. Atatürk de merak etmeyin göreceksin nasıl oluyormuş şeklinde bir şeyler söylüyor. Atatürk aynı yakışıklılığıyla kılığı kıyafeti ile mükemmel görünüyor. Ben sevinçten mutluluktan Atatürk’ün kızı olmaktan çok büyük gurur duyuyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir