Rüyada Reisicumhur Görmek

Rüyada Reisicumhurun sarayına giderek onunla tanışıp konuştuğunu görmek, devlet kapılarının kendisine açık bulunduğuna, her işinde kolaylığa uğrayacağına ve eğer memursa mevkisinin yüksekçe olduğuna; tüccarsa kârının artacağına; halktan biri ise işlerinde kazancının artacağına; ev kadını ise eşinin kendisine sevgi ve inancının artacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse rüyada cumhurbaşkanını dargın görürse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bidata veya gördüğü dargınlık kadar dininin bozukluğuna işarettir.

Rüyada eğer cumhurbaşkanı güler yüzlü ve sevinçli olarak görse, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca erişeceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluğa ve halinin düzgün olduguna işarettir.

Bir kadının rüyada normal olarak kendisinin olamayacağı bir mevkide bulunduğunu görmesi, ölümüne işarettir. Nitekim erkeğin gördüğü rüya da böyledir.

Rüyada cumhurbaşkanı olduğunu gören kimse, halkın nazarında büyütülür ve muradına kavuşur. Cumhurbaşkanının kendisiyle konuştuğunu gören kimse, şeref ve yüksekliğe nail olur. Bazen de, eğer o kimse layıksa uyanıkken cumhurbaşkanı ile konuşur ya da o kimse şöhret ve nimete nail olur. Eğer hapis ise, hapislikten kurtulur; fakir ise zenginleşir; tüccar ise kazancı çok olur; düşmanlık halinde ise bundan kurtulur.

Rüyada cumhurbaşkanı ile yemek yediğini gören kimse, şereflenir ve yediği yemek miktarınca kurtuluş ve zafere erer. Cumhurbaşkanının kendisine dünya eşyalarından bir şey verdiğini görürse, o verdiği eşyanın kıymetince şerefe nail olur.

Rüyada cumhurbaşkanının hasta olarak görülmesi; dinindeki hastalığına, halkına zulmetmesine ve o sene içerisinde vücudunun sıhhatli olmasına işarettir. Bir kimse cumhurbaşkanı ile kucaklaştığını veya onunla tokalaştığını ve aralarında iyiliğe dair bir söz söylendiğini görse, o kimsenin cumhurbaşkanı veya servet sahibi birisinin yanında halinin iyi olmasına işarettir.

Bkz: Başkan, Milletvekili, Devlet Başkanı, Anıtkabir

Rüyada cumhurbaşkanı ile yemek yediğini gören kimseye yemek miktarınca bir üzüntü ve keder erişir.

Ayrıca Rüyada Cumhurbaşkanı Görmek açıklamasına bakabilirsiniz.

Reis-i Cumhur

“Rüyada Reisicumhur Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda yeni cumhurbaşkanının davetine katıldığımı orada horon oynadığımı gördü. Eski cumhurbaşkanı (Abdullah Gül) bana senin oyunundan da oyna görelim dedi birlikte oynadık. Yorumunu yapar mısınız?

  2. Ben cumhurbaşkanımızı dişini fırçalarken gördüm acaba nedir? Ve çok olmasa da arada bir rüyalarımda cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’ı görüyorum.

  3. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan iş yerime hanımla beraber geldi hoş geldin dedim gereken saygıyı gösterdim. Elinde asa vardı ben işimi yaparken kendileri benim haberim olmadan gitmişler.

  4. Rüyamda duvarları yemyeşil sarmaşıkla kaplı bir evin damına düz duvarı yürüyerek çıktım. Aşağı baktım cumhurbaşkanımız üzerinde siyah bir paltoyla yukarı çıkmak istiyor. Duvara yapışık bir demir merdiven var, ben de elimi cumhurbaşkanımıza uzattım elini verdi onun yukarı çıkmasına yardım ettim. Arkasında da korumaları vardı cumhurbaşkanımız yukarı bana bakarken bir eliyle de önünü ilikledi. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  5. Rüyamda sarayda sayın cumhurbaşkanımızın danışmanıyım yardımcısı bir proje gösteriyorum masada alıp yorumluyor daha önce hep iyi geldi rüyada..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir