Rüyada Milletvekili Görmek

Bkz: Millet Meclisi, Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanı

Rüyada milletvekili görmek, işlerinizin altüst olacağına işarettir.

Rüyada milletvekili görmek; epey bir zamandır uğraştığınız ama bir türlü çözmeyi başaramadığınız sorunlarınızı çözeceğinize, sıkıntılarınızdan bir çırpıda kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada milletvekili görmek tabiri; üst mertebelere çıkmak, yükselmek ve alanında en başarılı noktaya ulaşmak anlamını taşır. Bazı rüya tabircilerine göre olumsuz olaylardan uzaklaşmak, canınızı sıkacak ortamlardan kaçınmak olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Milletvekili Olmak 

Rüyada milletvekili olmak; tüm hayatınızı yakından ilgilendirecek köklü bir değişikliğe gideceğinize, servetinizi katlayıp çok zengin olacağınıza delalet eder. Toplum içinde saygı gösterilen bir şahsiyet olacağınızı, herkesin görünce düğmesini iliklediği yüksek bir pozisyondan bulunacağınızı işaret eder. 

Rüyada Milletvekili ile Konuşmak 

Rüyada milletvekili ile konuşmak görmek; kimsesizlerin ve çaresiz kalmış insanların yardımına koşacağına, fakirlere ve düşkünlere el uzatacağına ve iyilik yapmayı yaşam felsefesi haline getireceğinize alamet eder. Böyle bir rüya gören kişinin eli açık, cömert ve insanlara yardım eden biri olduğunu gösterir. 

Rüyada Eski Milletvekili Görmek 

Rüyada eski milletvekili görmek; gelecekte tüm ailenizi etkileyecek akılcı bir ticari yatırım yapacağınıza, paranızı hiç zorlanmadan çok kolay bir şekilde kazanacağınıza ve darlık ve fakirlik görmeyeceğinize işaret eder. Ayrıca duygusal ilişkilerinizde doğru yolda olduğunuzu, şu anda birlikte olduğunuz kişinin şansınızı açacağına alamet eder.

Rüyada Milletvekili ile Sohbet Etmek 

Rüyada milletvekili ile sohbet etmek; açacağınız yeni bir iş yeri için tecrübeli birisinden akıl alacağınıza, yakın çevrenizde hatırı sayılır ve nüfuzlu birinden destek isteyeceğinize delalet eder. Bazı âlim kimselerin söylediği doğrultuda hareket edip, bunun sonucunda kârlı çıkacağınıza işaret eder. 

Rüyada Milletvekili Seçildiğini Görmek 

Rüyada milletvekili seçildiğini görmek, çok güzel ve hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Gerçek hayatta siyasi bir atılım yapmak isteyeceğinize, siyaset alanında kendinizi deneyeceğinize rivayet eder.

Rüyada milletvekili seçildiğini görmek tabiri, azim ile çalıştığınız işlerin meyvelerini tek tek toplayacağını ve büyük bir toplulukta temsilci olarak seçileceğinizi ifade eder. 

Rüyada Milletvekilinin Evine Gelmesi 

Rüyada milletvekilinin evine gelmesi, evinize hayır ve müjdeli haber geleceğini rivayet eder. Hanenize bolluk ve bereket yağacağına, kısmetlerin çifter çifter geleceğine, gam ve keder yüzü görmeyeceğinize delalet eder. Ayrıca sizi gören kimselerin kendi yakınlarına örnek bir birey olarak göstereceğini, tecrübesine ve aklına danışılan âlim bir insan olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Milletvekili Görmek Diyanet 

Rüyada milletvekili görmek Diyanet tabiri, Allah katında çok yüce bir mertebeye ulaşacağınıza ve Allah tarafından sevilen bir kul olacağınıza delalet eder. Daha önceden işlemiş olduğunuz günahlarınıza tövbe ve istiğfar edeceğinizi, bağışlanma şerefine erebilmek için daha iyi bir insan olmaya karar vereceğinizi ifade eder.

Rüyada milletvekili görmek ya da üst düzey birini görmek, dini açıdan rüya sahibine hayır ve hasenat getirecek bir rüya olarak tabir olunur. 

Rüyada Milletvekili Adayı Görmek

Rüyada milletvekili adayı görmek; karşınıza çıkan pürüzlerle uğraşmak zorunda kalacağınıza, belki de hayatınızda en çok emek vereceğiniz ve çaba göstereceğiniz bir işe girip, çok çalışacağınıza işaret eder. Bu rüya hayatta karşınıza çıkan engelleri aşmak için mücadele vermeniz gerektiğini anlatan bir rüya olarak yorumlanmıştır. 

Rüyada Meclis Binası Görmek 

Rüyada meclis binası görmek, bir işini halletmek için devlet kapısına başvurmak zorunda kalacağınıza ve üst makamda oturan birinin imzasına ihtiyaç duyacağınıza işaret eder. Rüyada meclis binası görmek bazı rüya tefsircilerine göre, bir mülakatı başarı ile geçip devlette kendinize bir iş bulacağınızı ve yerinizi sağlamlaştıracağınızı ifade eder. 

Rüyada Meclis Başkanı Görmek 

Rüyada meclis başkanı görmek, içinde bulunduğunuz zorlu koşuldan kurtulmak için birisinin yardımına ihtiyaç duyacağınızı işaret eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise kavga edenleri barıştırmak için arabulucu olmak anlamına gelir.

Milletvekili 

“Rüyada Milletvekili Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Rüyamda babam yanıma geliyor ve oğlum geç kalma adaylığını kat belediye başkanlığı ya da millet vekili adaylığını. Ben de zaman var diyorum, o geç kalmadan kat adaylığını ikisinden birine zaman geçmesin diyor. Yardımcı olursanız sevinirim….

  2. Rüyamda yakın bir akrabamı milletvekili olmuş olarak memlekete geldiğini gördüm. Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

  3. Rüyamda MHP genel başkanını Devlet Bahçeli konuşma yaparken gördüm. Tabiri nedir sizce? İlk defa böyle bir şey rüyama giriyor.

  4. Rüyada bir yerdeydim kadınlı, erkekli bir gurup vardı. Bunlar kendi aralarında konuşuyorlardı. Birden odaya bir vekil girdi. Bunlar sanki oradaki bayanların bir sorunu varmış gibi vekile sarılıp ağlıyorlardı. Birden bayanlar vekile sarılırken gurubun bir kısmı resim pozu verir gibi ön tarafa oturdular. “Gizli kamera var” dediler. Vekili tongaya düşürdüler. Ben de bu haksızlığı görünce ön taraftakiler yumruklamaya başladım. Ben yumruklarken onlar da buluyordu. Ben kızıyordum ama etkili olamıyordu. Şimdiden her şey için teşekkürler.

  5. Rüyamda Kılıçdaroğlu ile ve ben birlikte niçin kaçtığımızı bilmiyorum ama soluksuzca kaçıyorduk ve Selahattin Demirtaş’ta bizi kovalıyordu. Fakat bize yetişemiyordu. Rüyamın ne anlama geldiğini merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür.

  6. Rüyamda sağlık bakanı benim için amirlerimi arıyordu. Bir işim varmış güya hallolmuş. Sonra bir partinin milletvekili aradı gayet olumlu bir konuşma yaptım eşimin selamlarını bile ilettim adama. Uyandığımda çok sevinçliydim zira beklediğim bir işim var zaten ama bilemedim…

  7. Rüyamda milletvekilimiz siyah takım elbise ve beyaz gömlek giymiş arabanın arka koltuğunda oturuyor. Ben de sıkı sıkı sarılıp başımı göğsüne dayıyordum o da sarılıyordu. Sanki ben yardım ister gibi veya korkmuş gibiydim. Vekilimiz de hiç konuşmuyor, sadece gülümsüyordu bana.

  8. Rüyamda bir milletvekiliyle sanki duygusal bir bağ oluşuyordu aramızda, sıkı sıkı elimi tutuyordu bırakmak istemezcesine tutuyordu elimi.

  9. Kendinin milletvekili olduğumu gördüm. Meclis'te (şimdikinden daha küçük bir yer sınıf gibi) diğer milletvekilleri ile atıştığımızı gördüm. Yorumu gönderirseniz sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir