Rüyada Devlet Başkanı Görmek

Ayrıca bkz: Kral Görmek, Ev Reisi, Cumhurbaşkanı

Rüyada devlet başkanı görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde iyi dostlara sahip olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin kendisini her zaman düşünen, fedakâr ve hayırlı arkadaşları olduğuna ve bu arkadaşların her zor gününde yanında olacağına rivayet eder. Genel anlamda hayırlı bir rüya olup, rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde güç, kudret ve hayır bulacağını simgeler. Kötü giden işleri varsa, düzeleceğine veya var olan işini daha kolay bir şekilde yapacağına yorumlanır. 

Rüyada Devlet Başkanı ile Konuşmak

Rüya sahibinin sıkıntılı bir süre içinde olacağına ancak bu durumdan kolayca kurtulacağına işaret eder. Rüyada devlet başkanı ile konuşmak, rüya sahibinin karşısına çıkacak zor dönemleri olgunlukla aşıp, atlatacağına delalet eder.

Rüyada Devlet Başkanı ile Görüşmek

Rüyada devlet başkanı ile görüşmek, iyiliğe ve hayra yorulur. Rüya sahibinin hayatında beklediği ve istediği şeylerin gerçekleşeceğine, olumlu konuşmalar gerçekleştireceğine delalet eder. 

Rüyada Devlet Başkanının Elini Öpmek

Rüyada devlet başkanının elini öpmek, rüyayı gören kişinin bir konuda hüsrana uğradığına ve bu nedenle kendisine üzüntü yaşatan kişiye kin beslediğine yorulur. Kin tutmak, yıpratıcı etkisi olan bir his olduğu için, rüyayı gören kişinin kısa bir zaman içinde karşısındaki insanı affetmesine delalet eder. 

Rüyada Devlet Başkanına Sarılmak

Rüyada devlet başkanına sarılmak, rüya sahibinin sorunsuz, huzur dolu ve rahat bir aile hayatına sahip olacağına yorumlanır. Kişi evli ise, evliliğinde mutluluğa; bekâr ise mutlu, huzurlu bir yuva kuracağına delalet eder. Aile büyüklerinin sevgisi ve saygısını kazanmak şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada Devlet Başkanı ile Yemek Yemek

Rüyada devlet başkanı ile yemek yediğini görmek rüyayı gören kişi, sonucunun kendisi için maddi anlamda iyi olacağı bir işe atılacağına delalet eder. Kişi, yapacağı yeni bir iş sayesinde bol para kazanacak aynı zamanda parayla beraber itibar da kazanacaktır.

Rüyada Devlet Başkanını Korumak

Huzurlu bir hayata, takdir toplayacak nitelikte işlere imza atılacağına delalet eder. Rüyada devlet başkanını korumak, emek verdiği bir işin karşılığını olumlu şekilde almaya ve hayırlı paralar kazanmaya delalet eder. 

Rüyada devlet başkanını koruduğunu gören kişi rüyayı gören kişi bir işte çalışmıyorsa hayırlı bir gelir kapısına, çalışıyor ise de yeni bir iş yaparak başarıya ulaşacağına yorumlanır. Maddi anlamda sıkıntı çeken kişilerin sorunlarının çözüleceğine delalet ederken, çeşitli kaynaklarda sevdiği insanlara yardımda bulunacağı şeklinde de yorumlar bulunur.

Rüyada Devlet Başkanına Soru Sormak

Rüyada devlet başkanına soru sormak, uzun bir süredir çözüme kavuşmayan bir olayın, kısa bir zaman dilimi içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların atılacağına ve rüya sahibine iyi gelecek güzel haberlere delalet eder. 

Rüyada Devlet Başkanını Misafir Etmek

Rüyada devlet başkanını misafir etmek; rüyayı gören kişi için önemli olan bir işin, devlet tarafından yapılan bir yardım ile rahat bir şekilde ilerlemesine işaret eder. Aynı zamanda parasal anlamda sıkıntılar yaşayan rüya sahibinin refaha kavuşacağına, zenginlik ve varlık içinde bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak; hayırlara vesile olup, mutluluk ve para anlamlarına yorulur.

Rüyada Yabancı Devlet Başkanını Görmek

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek, rüyayı gören kişinin rüyalarını süsleyen yaşantıya sahip olacağına delalet eder. İstenilen şeylerin gerçekleşeceğine, saygı duyulan, sevgi gösterilen biri haline gelineceğine işarettir.

Rüyada Devlet Başkanı Olduğunu Görmek

Rüyada devlet başkanı olduğunu görmek, genel olarak iyi bir şekilde yorumlanır. Hayır, bolluk, bereket anlamlarına gelen bu rüya, verimli bir döneme girileceğine, bol kazançlı işler yapılacağını haber verir. İş hayatında başarılı anlaşmalara, ortaklıklara veya işlere imza atılacağına ve bereketli bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Devlet Başkanı

“Rüyada Devlet Başkanı Görmek” üzerine 24 yorum

  1. Rüyamda Cumhurbaşkanını gördüm. Çok kalabalık içinden geçip konuşmak istedim, toplantıda olduğu için görüşemedim. Rüyam neye delalet eder? Teşekkürler.

  2. Rüyamda Atatürk’ü gördüm, aynı sofrada yan yana yemek yiyorduk. Yine çok yakışıklıydı, onun yediği domatesleri oradan almak isteyen biri vardı. Ona kızıyorum ve “Atam yıllardır cephede dilediğince yiyip içemedi. Bırakın istediği gibi yesin” diyorum sonra bana “Sen bunları unutmadın mı hala?” diyor. Ben de “Unutmadım Atam” diyorum.

  3. Rüyamda okulumu ve Atatürk'ü gördüm. Bana “Zamanı geldi” dedi ve bir müddet sonra ağlayarak ona sarıldım sonra etrafımız milyonlarca insanla çevrildi. Ne anlama geliyor?

  4. Ben rüyam da başbakan Tayyip Erdoğan’ın televizyon da haber spikeri olarak, bir şeyler anlattığını gördüm. Rüyam da anlatıyor, bir şeyler tam ne dediğini hatırlayamıyorum. Sesi biraz kalın çıkıyordu, yorgun veya hasta gibi anlattı. Gayet net anlıyordum ne dediklerini ama uyanınca anlamadım. Bir şeyler anlattı sonra “oldu mu?” dedi. Masanın altına baktı. Orada Mehmet Ali Birant vardı. Ölen var ya işte o. Sonra o bir şeyler dedi sonra başbakan anlatırken, korumaları ekrana bakıp, poz verdiler. Ekrana çıkıyoruz misali, gülücük atıp, el salladılar. Sonra başbakanı küçük tuvaletini yaparken gördüm. Sonra hatırlamıyor uyandım. Haber sunu yordu, rüyam da. Nedir anlamı? Yazar sanız sevinirim. Saygılarla.

  5. Rüyamda başbakan bizim eve gelmiş. Benimle ve ailemle muhabbet ediyordu. Beraber ayakta yemek yiyorduk. Yanımıza cumhurbaşkanı da gelecekti, uyandım. Tekrar uyuduğum zaman arkadaşlarımla beraber yürürken, birden çok büyük bir deprem oldu. O kadar büyüktü ki, yeryüzü dalga gibi sallanıyordu. Daha sonra dağda bulunan büyük bir su göledi patladı ve etraf sular içerisinde kaldı.

  6. Rüyamda cumhurbaşkanıyla beraber konuşurken, bir ağaçlı parkta yürüyorduk. Anlamını merak ediyorum.

  7. Rüyamda eski vefat etmiş başbakanla konuşuyoruz beraber. Yürüyorum. Benim iş hayatımı soruyor, dertleşiyoruz. Neye delalettir? Teşekkür ederim.

  8. Ben rüyamda Atatürk’ü gördüm. O kürsüde konuşuyordu ben de onu izliyordum. İzlerken onun çok zeki ve kurnaz biri olduğunu düşünüyorum mimiklerine bakınca bunu hissediyordum. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

  9. Rüyamda cumhurbaşkanımızı dua ederken gördüm. Gözü de yaşlı idi. Benim de elimde selpak mendil vardı kendisine vermek üzere uzattım. O sırada mendilin mor renge yakın mavi renk aldığını gördüm üzerinde de nazar boncukları vardı. Rüyamı yorumlar mısınız lütfen? Teşekkür ederim.

  10. Rüyamda Devlet Başkanı Sn. Erdoğan' ı gördüm, kendisine yaptığım bir brifingden dolayı beni alkışlamakta idi. Saygılar. Mustafa D.

  11. Cumhurbaşkanını temel atma töreninde ağlarken gördüm bende ağladım. Bana döndü “Ben ağlıyorum sana ne oldu?” dedi.

  12. Rüyamda Cumhurbaşkanını (R. Tayyip Erdoğan) gördüm çok kalabalık bir grupla geldi. Önceden bayan korumalar geldi odaya, kapının içinde beklediler. Az sonra büyük bir kalabalıkla Cumhurbaşkanı geldi, üzerinde takım elbise vardı, herkesle tokalaşarak geliyordu. Yanında halamın torunu olan bir eski öğrencim vardı. (Şu an lise çağlarında) Üzerinde beyaz bir tişört vardı ve boyu uzamıştı, onunla da tokalaştık, ben nasılsın gibi bir şey dedim yüzüme tanıyamamış gibi baktı, “Cumhurbaşkanı tanıyamadın mı? Yoksa” dedi. O da “Haa tanıdım tanıdım” dedi. Onlar İlerleyince ben hemen halamın oğlunu (gencin babasını) “Arayıp haber vereyim” dedim telefonu alıp aramaya başladım. Arkamda biri “Kimi arıyorsun, yoksa beni mi?” dedi. Döndüm baktım, halamın oğluydu. Dışarıda helikopter veya uçak vardı. Orada da kalabalık vardı, çocuğun annesi ve kardeşleri de oradaydı. Ötesini ve diğer ayrıntıları da hatırlayamıyorum.

  13. Rüyamda, kalabalık bir ortamda cumhurbaşkanının yanına gidip elini sıkmak istiyorum. Yanına kadar gidiyorum etrafı çok kalabalık, göz göze geliyoruz bana elini uzatıyor, ben de uzatmak istiyorum ama ellerimi kalabalıktan hareket ettiremiyorum. Bana gülümseyerek bakıyor ve “Tamam tamam” diyor.

  14. Rüya gördüm ben bir devlet başkanıydım. Anlamını çok merak ediyorum ilk defa böyle bir rüyaya rast geldim. Kendim devlet başkanıydım limuzindeydim anlamını bilen yardımcı olsun lütfen?

  15. Rüyamda Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüm çalıştığım iş yerine geliyor, yanında eşi Emine Hanım var. Denetleme için geldiklerini söylüyorlar. İş yerindeki tüm elemanların dosyalarına bakıyorlar. Benim dosyalara bakarken benim yanımda bana ait kıyafetler varmış, dosya yerine giysilere bakıyorlar. Ben bakılan giysileri katlıyorum. Rüyayı sabah saat 07.30 gibi gördüm. Yorumlarsanız memnun olurum.

  16. Rüyamda başbakan gördüm. Okulun içinde ben okul masasını tutuyordum ve kızgın bir şekilde masayı itmeye çalışıyordu ama ben masayı tutamıyordum çok kızmış olmalıydı ki masayı duvara kadar sürükledi. Çok güçlüydü.

  17. Merhaba. Bugün rüyamda devlet başkanı Putin'i gördüm. Benim okumuş olduğum ilkokulun konferans salonunda sabah ezanını da duyarak (sahiden de sabah ezanını duyuyordum bir yandan) onun Müslüman olduğunu ve namaz kılmak istediğini vakit geçmeden abdest alıp kılacağını söylediğini gördüm. İlk etapta çok şaşırdım. Bende abdest alıp vakit geçmeden namaz kılmak istiyordum. Abdest alacak yer arıyordum. Bulunduğumuz ortam çok kalabalıktı ve onun üzerinde gri bir palto vardı ve boyu uzundu herkes üşüyordu ve herkes ona bir devlet başkanı değil de bizim içimizden biri gibi davranıyordu.

  18. Selamun aleykum. Rüyamda cumhurbaşkanı, devlet bahçeli ve Ahmet Davutoğlu’nu gördüm çok sevinçli idiler. Yaşanan darbe olayını konuşuyorlardı bu girişimde devletin has evlatlarının bir olduğunu konuşuyorlardı. Sizlerden rüyam hakkında bir yorum bekliyorum. Saygılarımla.

  19. Rüyamda Tayyip Erdoğan beni aradı. Bir arkadaşımı sordu. Nasıl bilirsin diye sordu. Bende iyi bilirim dedim. Oda bana o iyi bildiğin arkadaş şehit olmuştur dedi. Bunun anlamını çok merak ediyorum.

  20. Yıl kurtuluş savaşı yılları ben askerim, rüyadaki algım şu şekilde idi Kars Erzurum tarafında bir yerde düşmanlar bir kalemizi işgal etmiş ben ve Mustafa Kemal Atatürk kaleye gizlice sızıp kaleyi düşmandan almaya çalışıyoruz. Sürünerek kalenin kapısına çok yakın bir yere geldik paşam ile birlikte, 3 kişi var kalede 3ü de görüş açımda idi paşam emriniz nedir dedim, saldır hazırlıksız yakala düşmanı dedi, hiç düşünmeden silahımı çektim koşarak kapıdan girdim içeri 3 düşman askerini silahımla öldürdüm ve bayrak direğine Ay Yıldızlı bayrağımızı çektim, sonra kalenin içinde bi odaya geçtik paşam ile masada oturup birşeyler konuşup tartışıyoruz ama konunun ne olduğunu hatırlamıyorum, sonra dışarıda bir hareketlilik gördüm, bulunduğumuz odaya kalabalık birileri geliyordu, ben düşman olduğunu düşündüm, paşam siz odanın köşesine geçin dedim odadan çıkacak vaktimiz yoktu, uzun namlulu silahım vardı süngüsü de üzerinde idi kapıya silahımı doğrulttum mermim bitene kadar sıkarım , mermi bitince süngü ile saldırırım şehit olana kadar paşamı korumak için son görevimi yaparım diye düşündüm oradan canlı çıkmak gibi bir durumum ve düşüncem yoktu, düşmanın kaleyi tekrar ele geçirdiğini düşünmüştüm, kapı bi açıldı bi baktım bizim türk ordusu çok şaşırdım ne kadar sevindim anlatamam sarıldım onlara böyle bir mutluluk yoktu bizim arkanızdan destek kuvveti olarak geldiklerini söylemişlerdi o halde uyandım, ve hafızama her sahnesi kazınan bir rüyaydı rahmani ve bir anlamı olan bir rüya olduğunu düşünüyorum bu rüyayı yorumlayabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

  21. Alışveriş merkezine tek gelen Cumhurbaşkanı r.t.e. yanıma gelip oturdu 3 kişi sohbet ediyorduk . Binanın 2. Katında bizi görenler bağırıyorlardı (arkadaşlar r.t.e. Su an alışveriş merkezinde )diye herkes görmek için toplanmaya başlarken sağ tarafımda beliren değişik bıyıklı bi adam cumhurbaşkanına ters ters bakmaya başlıyor onun yanındaki adam ile ne konuştuklarını anlamıyorum ilk başta ama kötü bişeyler sölediği belli cumhurbaşkanı işte şimdi beni öldürdün diyor ve ayağa kalkıyor o sırada konuştuğu kişi saldırmaya kalkıyor ve ben Başkanı korumaya çalışıuorum adamı uzaklaştırıyorum …. saygılar

  22. Rüyamda cumhurbaşkanımızı gördüm. Yanımda bir arkadaşımda vardı. Aramıza oturdu. Ona 400 bana 200 TL verdi. Sonra bir arbade yaşanırken aradan çıkarmaya çalışıyordum. Güzel bir rüyaydı. Allah’ım tüm devlet büyüklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

  23. Rüyamda ülkemizin başkanı Tayyip Erdoğan ve Suriye devlet başkanı Beşşar Esad’ı gördüm. Esad öyle duvar kenarında duruyordu Erdoğan yanına gidip yanağına makas attı sanki onunla konuşup barışmak için şaka yaptı gibi ama Esad öyle soğuk kırgın duruyordu. Erdoğan gitti tekrar geldi ona bakıp bir adım karşısında durdu bende onları izliyorum bakıyorum etrafta başka kimse yoktu. Acaba neye işaret bu rüya yada işaret mi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir