Rüyada Devlet Görmek

Rüyada devlet görmek, bütün dertlerinizin ve sıkıntılarınızın biteceğine, size yanlış yapan ve sizi kıran insanları hayatınızdan çıkaracağınıza yorulur. Yapacağınız işler veya toplantılardan kazançlar sağlayacağınıza, geçmiş yaşama göre daha zengin ve refah dolu bir hayata kavuşacağınıza mana gelir. Hayatınızın en büyük fırsatları ile karşı karşıya kalacağınızı sizlere müjdeler.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Rapor Görmek, Dilekçe

Rüyada Devlet Başkanını Görmek

Rüyada devlet başkanı görmek, sizlere hayırlı işleri ve haberleri müjdeler. İlerleyen zamanlarda bir terfi alacağınıza veya uzun süredir haber beklediğiniz kişilerden müjdeli haberler alacağınıza delalet olur. İşlerinizdeki engellerin kalkacağına ve bundan sonra kimsenin size mani olmayacağına, çok büyük fırsatlar yakalayacağınıza yorulur. Yetenekleriniz vasıtasıyla işinize yarayacak çalışmalar yapacağınıza, beklenmedik anda beklenmedik yerlerden yardımlar alacağınıza yönelik habercidir.

İmam Nablusi’ye göre rüyada devlet başkanı görmek; eğer devlet başkanını neşeli olarak görürseniz sevinciniz ve mutluluğunuz artar, şeklinde tabir edilir. Bekar iseniz evliliği, evli iseniz mutlu günlerinizin geleceğini işaret eder. Devlet başkanı görmek, zenginliğe ve bol kazanca yorulur. Rüyada devlet büyüğünün yetkinliği yüksek ise yetkinliği oranında hayatınıza olumlu etkisinin olacağına mana edilir. Çok yakın zamanda müjdeli ve güzel haberler alacağınızın göstergesidir.

Rüyada Devlet Adamı Görmek

Rüyada devlet adamı görmek, atacağınız adımların sonuçlara ulaşacağına yorulur. Sizin için müjde zamanlarının geldiğine, büyük ve önemli fırsatlar yakalayacağınıza, zoru başaracağınıza işaret eder. Yepyeni haberlere veyahut terfi alacağınıza, daha yüksek mevkilere geleceğinize ya da mevki sahibi kişilerle tanış olacağınıza delalet eder. İmza yetkisine sahip bir kimse olarak üst görevlerde yer alacağınızı müjdeler.

Rüyada Devlet Büyüğü Görmek

Rüyada devlet büyüğü görmek, sizlere arka arkaya müjdeler geleceğini temsil eder. Sizin için yepyeni işlerin kapısını aralama fırsatları yakalayacağınıza, yeni haberler alacağınıza ve hayırlı işlerin olacağına yorulur. Büyük makamlar ve terfiler alacağınıza, işlerinizin tıkırında ilerleyeceğine, beklenmedik fırsatlarla büyük kazançlar sağlayacağınıza mana gelir. Çok istediğiniz işlerin olumlu sonuçlanacağına rivayet eder.  

Rüyada Devlet Büyüklerini Görmek

İmam Nablusi’ye göre devlet büyüklerini görmek, uzun zamandır beklediğiniz haberlerin, başkalarının desteği ile gerçekleşeceğini müjdeler. Sizin için yepyeni fırsatlar ve yardımlar olacağına, arkanızda güçlü kişilerin yer alacağına, beklenmedik anda beklenmedik gelişmeler yaşayacağınıza delalet eder. Ortaya koyduğunuz azim ve çalışmalar başkalarınca fark edilecek, istediğiniz yardımlar veya ricalar yerini bulacak şeklinde rivayet edilir. (Bkz. Büyük Adam)

Rüyada Devlet Memuru Görmek

Rüyada devlet memuru görmek, sizin için iyi olmayan haberleri bildirir. Yaptığınız veya sıkıntıda olduğunuz işlerde hiçbir iyileşmenin olmayacağına, kazançlarınızı boş yere harcayıp maddi zorluklar yaşayacağınıza mana gelir. Sürekli yeni başarısızlıklara, sorunlarınızın artarak devam edeceğine, istediğiniz iş fırsatlarının herhangi bir sebeple hüsrana uğrayacağına işarettir. Sorunların artmasıyla birlikte asıl istediğiniz ve hayaliniz olan şeylere kavuşmayacağınızın habercisidir.

Rüyada Devlet Kapısı Görmek

Rüyada devlet kapısı görmek, ihtiyacınız olan kazancı alacağınızı müjdeler. Ancak ihtiyacınız olan kazancı almanıza rağmen duygularınızın kırılacağına mana gelir.

İstediğiniz ve hayalini kurduğunuz şeyleri inşa etmek için fırsatların çıkacağına, yaşanmış kötü olayların çözülmeye başlayacağına, sorunlardan kurtulduktan sonra atacağınız bazı yanlış adımlardan dolayı pişmanlıklarınızın olacağına yorulur. İş hayatınızda bazı kayıplar yaşayacağınızın delilidir. (Bkz. Kapı)

Rüyada Devlet Dairesi Görmek

Rüyada devlet dairesi görmek, sıkıntı ve zorluğu temsil eder. Büyük sıkıntılar ile karşılaşacağınıza, çalışmalarınızın sonuçsuz kalacağına yorulur. Kariyer basamaklarında zorlukları aşacağınıza fakat kazandığınız mevkiyi kaybedeceğinize, çok umutlu olduğunuz işten asıl istediğinizi bulamayıp büyük hüsranlara uğrayacağınıza alamet eder. Sıkıntılarınızın bir bir gün yüzüne çıkacağına, işlerinizin çok kötü bir hal alacağına rivayet edilir. (Bkz. Daire (Görev Yeri))

Rüyada Devlet Töreni Görmek

Rüyada devlet töreni görmek, sizlere hayırlı ve kısmetli evlilik yolunun göründüğünü haber eder. Evlilikte ilk başta mutlu olacağınıza, büyük manevi huzurlara sahip bir aileye sahip olacağınıza mana gelir. Hayatınızda yer edinecek hayırlı ve iyi kişiler ile karşılaşacağınıza, yükünüzün azalacağına, aileniz ile daha çok ve mutlu zamanlar yaşayacağınıza delalet olur. 

Bu rüyanın olumsuz tabirinde ise işlerinizin kötüleşeceği rivayet edilir. Rüyada devlet töreninde çelenkler görmek veyahut siyah elbise giymiş tanımadığınız birilerini görmek, büyük sorunlar yaşayarak zaman içerisinde maddi ve manevi zararlara uğrayacağınıza işaret eder. Mutluluğunuzun bozulacağına, aile içerisinde bir süre sonra kavgalarınızın eksik olamayacağına mana gelir.

Devlet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir